Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina - Dzika Czarnogóra

Wildens - 2013-06-28, 14:15
Temat postu: Dzika Czarnogóra
Witajcie :spoko
W poniedziałek uderzamy małą paczką (z bratem i naszymi kobitami) do Czarnogóry. Chcielibyśmy te wakacje spędzić na własnych warunkach, a więc z dala od pól kempingowych.
Czy znacie jakieś fajne miejscówki, na które można dojechać kamperem i przenocować w ładnej okolicy? Wolimy kontakt z ludźmi na własne życzenie i piękne widoki ;)
Jeszcze pytanie, jak wygląda Czarnogóra od strony higieny? Wiele południowych mentalności słynie z bałaganiarstwa, my lubimy mieć czysto, czego powinniśmy się spodziewać? :wyszczerzony:

pozdrawiamy! :kwiatki:

artanek - 2013-06-28, 15:53
Temat postu: Re: Dzika Czarnogóra
Wildens napisał/a:
Witajcie :spoko
W poniedziałek uderzamy małą paczką (z bratem i naszymi kobitami) do Czarnogóry. Chcielibyśmy te wakacje spędzić na własnych warunkach, a więc z dala od pól kempingowych.
Czy znacie jakieś fajne miejscówki, na które można dojechać kamperem i przenocować w ładnej okolicy? Wolimy kontakt z ludźmi na własne życzenie i piękne widoki ;)
Jeszcze pytanie, jak wygląda Czarnogóra od strony higieny? Wiele południowych mentalności słynie z bałaganiarstwa, my lubimy mieć czysto, czego powinniśmy się spodziewać? :wyszczerzony:

pozdrawiamy! :kwiatki:
JAK LUBICIE HIGIENICZNIE CZYSTO TO ZMIENCIE KRAJ.
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2013-06-29, 10:06

Czytaj relacje na forum,to się cos dowiesz.Potem zadawaj pytania.
SIERŻANT - 2013-08-04, 11:42
Temat postu: Czystość w czarnogórze ???
W tamtym roku gdzieś we wrześniu byłem na wielkiej plaży a za mną jeździł na skuterze namolny właściciel kampingu który mnie chciał prawie na siłę wciągnąć na kamping który obejrzałem i był czysty ale ja chciałem na dziko i pojechałem dalej może 2km też plaża za darmochę ale śmieci w koło kontenera a kontener w 1\4 tylko pełny co jest grane za chwilę podjeżdża kobieta i nie wysiadając z samochodu przez otwarte okno wyrzuca śmieci oczywiście nie trafiając do kontenera ale co tam u nich tak wszyscy robią więc jak oczekujesz sterylności to nie Bałkany i jak lubisz czysto to sprzątaj koło swojego kampera i nie wyrzucaj śmieci jak inni pozdrawiam sierżant