Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Polski Caravaning - Pomys³y...pomys³y...pomys³y...

kazbar - 2007-02-07, 18:32
Temat postu: Pomys³y...pomys³y...pomys³y...
Prosimy o uwagi i opinie.
janusz - 2007-02-07, 18:39

Tak z lektury ostatniego numeru widaæ, ¿e pismo troszkê skrêca w kierunku kamperków.
Bardo dobra droga. Bardzo dobra.

Marcin T - 2007-02-07, 21:22

te¿ to zauwa¿y³em :-/
kazbar - 2007-02-11, 00:40

janusz napisa³/a:
pismo troszkê skrêca w kierunku kamperków.
Bardo dobra droga. Bardzo dobra.

Ja s³ysza³em, ¿e przeciwnie. Spotka³em siê z opini±, ¿e za du¿o w "PC" o kamperach.

eler1 - 2007-02-11, 09:32

A ja my¶lê ¿e za du¿o jest FFCC PPPFC i tym podobnych klubach co siê miêdzy sob± k³óc± :mrgreen: ±. :mrgreen: :mrgreen:
Marcin T - 2007-02-11, 11:00

eler1 napisa³/a:
A ja my¶lê ¿e za du¿o jest FFCC PPPFC i tym podobnych klubach co siê miêdzy sob± k³óc± :mrgreen: ±. :mrgreen: :mrgreen:

Gdzie takie k³ótnie zauwa¿y³e¶?

EwaMarek - 2007-03-27, 10:57

mam wszystkie numery.

pismo jest ok.

ALE

za du¿o tam jest o nowym sprzêcie a nic o starym

kampery i przyczepy z lat 85-95 - takie sprzêty powinny byæ opisane

NO i TE PODRÓ¯E

:gwm
ja mam kampera z 1990 roku i nie wybieram siê tak daleko !!

Powinna byæ opisan Polska i kraje s±siednie.

Reszta ok.

Polecam

janusz - 2007-03-30, 01:18

Mo¿e zrobiæ dzia³ "Doros³ego kampera i przyczepy" , Tylko czy Jacek M siê zgodzi na u¿ycie nazwy, to on za³o¿y³ tak± frakcjê w CT.
Marcin T - 2007-03-30, 05:15

Panowie w czasopi¶mie NIC O NAS BEZ NAS!!
Jednymi s³owy trzeba usi±¶æ i pisaæ, pisaæ i pisaæ bo artyku³y same sie nie stworz±. ¦wietnym przyk³adem jest artyku³ Micha³a, który opisuje swoj± bodaj 19-to letni± przyczepê Avento. bardzo fajny artyku³.
Je¿eli ktos je¼dzi jakim¶ starszym sprzêtem to naprawde nie jest problemem skleciæ kilkana¶cie zdañ zw³aszcza jak pisze sie o swoim :)
Dariusz Wo³od¼ko pomo¿e zredagowaæ, szefostwo zaakceptuje i gotowe.

EwaMarek - 2007-04-05, 20:31

chcia³bym opisaæ swój kamper burstner z 1990r.

co ma zawieraæ taki opis, do kogo zaadesowaæ

mo¿e siê spodoba i umie¶cicie

pozdrawiam

Robin - 2007-04-05, 21:13

W najbli¿szym czasie czasopismo powinno umie¶ciæ informacjê o POMOCY jakiej maj± prawo siê spodziewaæ tury¶ci karawaningowi podró¿uj±cy poza granicami kraju ze strony :
1.Polskich przedstawicielstw dyplomatycznych
2.S³u¿by zdrowia innych pañstw europejskich.
Rzecznicy prasowi M.S.Z. oraz Min .Zdrowia powinni udzieliæ wyczerpuj±cych i autorytatywnych informacji o zakresie pomocy i warunkach jej udzielenia.Takie informacje powinni znale¼æ w Polskim Carawaningu Ci spo¶ród nas którzy zamierzaj± w tym sezonie turystycznym podró¿owaæ po europie.
Pozdrawiam - Robin :idea:

Marcin T - 2007-04-06, 08:01

EwaMarek napisa³/a:

co ma zawieraæ taki opis, do kogo zaadesowaæ

Proponujê korespondencjê z Panem Dariuszem Wo³od¼ko http://www.polskicaravani...akcja&uid=&sid=
Z pewno¶ci± pomo¿e :-)

kazbar - 2007-04-06, 08:13

Robin napisa³/a:
W najbli¿szym czasie czasopismo powinno umie¶ciæ informacjê o POMOCY jakiej maj± prawo siê spodziewaæ tury¶ci karawaningowi podró¿uj±cy poza granicami kraju ze strony :
1.Polskich przedstawicielstw dyplomatycznych
2.S³u¿by zdrowia innych pañstw europejskich.
Rzecznicy prasowi M.S.Z. oraz Min .Zdrowia powinni udzieliæ wyczerpuj±cych i autorytatywnych informacji o zakresie pomocy i warunkach jej udzielenia.Takie informacje powinni znale¼æ w Polskim Carawaningu Ci spo¶ród nas którzy zamierzaj± w tym sezonie turystycznym podró¿owaæ po europie.
Pozdrawiam - Robin :idea:

Przeka¿ê sprawê red.Dariuszowi Wo³od¼ko. :bigok

Marcin T - 2007-04-06, 08:15

Cekaj czekaj Kaziu. Ja z postu Robina wnioskujê, ¿e Robin w³a¶nie to przygotowa³ i czasopismo to niebawem wyda :roll:
Mo¿e ¼le rozumiem, je¿eli tak to Robin popraw mnie

Robin pisze ..."powinno" a nie... "znajdzie siê".
Ok. Mo¿e ¼le rozumiem, je¿eli tak to Robin popraw mnie.
Kazek

Robin - 2007-04-06, 10:16

Kaziu – masz racjê ! Jak napisa³em: „czasopismo powinno zamie¶ciæ informacje”.
S± one niezbêdnie potrzebne wszystkim turystom i to jeszcze przed sezonem.Tych informacji nie wolno pomin±æ .Zreszt± – przerabia³e¶ to Kaziu na w³asnej skórze.
A na pytania redakcji poczytnego periodyku rzecznicy prasowi ministerstw reaguj± inaczej (sprawdzi³em) ni¿ na „pytania” zwyk³ych obywateli.
Pozdrawiam - Robin