Po Polsce - Bory Tucholskie-prośba o namiary na fajne miejsce
Aleksandra - 2013-07-22, 13:38 Temat postu: Bory Tucholskie-prośba o namiary na fajne miejsceWitam
Chcielibyśmy spędzić kilka dni w Borach Tucholskich,póki co siedzimy i przeglądamy internet.
A może ktoś był w godnym polecenia miejscu-chodzi nam o cisze i spokój,blisko wody w ładnym otoczeniu.Nie przepadamy za tłumem i dyskotekami ,które są w większości ośrodków.
Sanitariaty i inne wygody nie są nam potrzebne,super jak można tylko zrzucić ścieki.Bajaga - 2013-07-22, 13:50 Temat postu: Re: Bory Tucholskie-prośba o namiary na fajne miejsce
Aleksandra napisał/a:
Witam
Chcielibyśmy spędzić kilka dni w Borach Tucholskich,póki co siedzimy i przeglądamy internet.
A może ktoś był w godnym polecenia miejscu-chodzi nam o cisze i spokój,blisko wody w ładnym otoczeniu.Nie przepadamy za tłumem i dyskotekami ,które są w większości ośrodków.
Sanitariaty i inne wygody nie są nam potrzebne,super jak można tylko zrzucić ścieki.
Zobacz zajazd fojutowo, niedaleko Tucholi. Nie ma jeziora, jest rzeka+kajaki, duży plac zabaw, od sierpnia baseny.zibikruk - 2013-07-22, 13:50 Małe Swornegacie. Pozdrawiam minimaniak - 2013-07-22, 14:41 Polecam
1. Kemping Świt koło Tucholi (rzeka, kajaki, cicho)
2. Małe Sforne Gacie - dwa kempingi bardzo fajne
3. Woziwoda - duży kemping nad rzeką
4. Gostynin Nogawica - duuuży kemping nad zalewem koronowskim PTTK więc stan mizerny - ale dla Kampera miejsce fajne
jak sobie coś jeszcze przypomnę to dam znaćandi at - 2013-07-22, 15:31 kochani prosze z stronkami www.jak majaStanek - 2013-07-22, 17:03 W Swornychgaciach staliśmy za free na parkingu przy plaży gminnej. Współrzędne gogle maps: 53.854855, 17.502076. Miejscówka z widokiem na jezioro. Kąpielisko, pomost, mały amfiteatr, szkoła windserfingu, toi-toiki.Aleksandra - 2013-07-22, 19:20 Dziękujemy bardzo -zawsze na brać kamperową można liczyć i zyskać potrzebne informacje.CORONAVIRUS - 2013-07-22, 19:26 kilka miejscówek w Borach znajdziesz na tej mapce
polecam 008 - jeziorko Kochanka ( na małej skarpie ) ,009 - rzeczka , 090 - jeziorko ale jakie ...uff , w filmiku są fotki z tamtych miejsc
Cyryl - 2013-07-22, 20:39 w tamtym roku jadąc po rodzinę nad morze wyruszyłem wcześniej i zatrzymałem się w zajeździe Babilon (http://www.zajazdbabilon.pl/) droga wojewódzka 212.
zapytana panienka w recepcji nie miała pojęcia czy można stanąć kamperem, natomiast właściciel, skasował mnie 10zł za dobę za stanie i podłączenie do prądu.
spędziłem tam trzy dni, okolica wspaniała.
fajne dróżki asfaltowe do wycieczek rowerowych.Mazur - 2013-07-22, 20:49 Tak jak przedmówcy pisali... Małe Swornegacie... moi rodzice byli w tamtym roku i sobie bardzo chwalili. Jezioro i las, a w sierpniu sporo prawdziwków
p.s. pewnie pod koniec sierpnia też tam będą kamperowozem