|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grecja - Grecja i Albania pędzikiem
SIERŻANT - 2013-08-04, 08:49 Temat postu: Grecja i Albania pędzikiem Grecja i Albania pędzikiem
Stwórzmy karawanę w karawanie raźniej
Siedzę i myślę ze mogło by być ciekawie jechać w karawanie jak często jeżdżą Ślązacy wyjeżdżam 31sierpnia okolice Świdnicy dolnośląskie wcześnie rano jeśli ktoś chce może się przyłączyć na samą drogę lub na trasie poniżej podaje priorytety które można zmienić i stworzyć dwie karawany ( dwa tempa jazdy i zwiedzania) założenie :
- jak najszybszy przejazd do Grecji w drodze powrotnej Albania (jeden kierowca )
- prędkość podróżna 90 km- 110 km tylko w porywach 130 km nie mniej niż 80km przerwy na papierosa – ja nie pale
- w drodze spanie na dziko
- Grecja na dziko kampingi tylko w ostateczności
- Grecja dwa trzy dni leniuchowanie jeden zwiedzanie ( co zwiedzać do ustalenia dla mnie istotne są meteory a reszta jak kto chce.
- Albania na dziko lub tanie kampingi jak z opisu Jarka Bałkańska pętla 2013 - suszymy futra w Albanii
dodaje jeszcze jeśli ktoś chce to może przyjechać do mnie na posesje dzień wcześniej rzucić kota uzupełnić płyny ( wodę)przespać się i rano po kawie wyjazd. Proponuje wstępnie wspólny wyjazd a potem jak kto chce (żadnych zobowiązań)
a jeszcze jedno mam na to tylko trzy tygodnie z opisów na forum jest wiele ciekawych miejsc które można zobaczyć ale wszystkiego się nie da więc na razie otwieram list na sam przejazd a potem samo wyjdzie ale Albanii nie odpuszczę Lista:
1. SIERŻANT- 2 osoby
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2013-08-06, 14:42
My się jeszcze na 31 sierpnia ne wyrobimy,nawet na 6 września jak podaje chris vojager?/pisze z pamięci przepraszam/,barbara
SIERŻANT - 2013-08-07, 10:30 Temat postu: Szkoda Szkoda ale może gdzieś na trasie się spotkamy pozdrawiam wszystkich pozytywnie wędrówką zakręconych sierżant 601 06 09 23
erikson - 2013-08-07, 11:59
usilnie myślę nad dołączeniem
SIERŻANT - 2013-08-07, 13:47 Temat postu: mysl mysl i przyłańczaj się napewno w grupie będzie fajnie wszystko idzie dopasować terminy i ilość krajów do zwiedzenia itp. zawsze w trakcie można się rozjechać w różne kierunki np. po Albanii Czarnogóra itp. jak znajdę trochę czasu to trochę poukładam lepiej te piorytety pozdrawiam sierżant
erikson - 2013-08-07, 15:22
sporo darmowych miejsc mam w gps,cos sie dopasuje i powybiera.
|
|