krzysieks - 2013-11-07, 16:43 Temat postu: XXIX Flagowy Zlot CamperTeam - I Rodzinny Piknik. Baltów... Trudno Wam będzie opuszczać Ziemię Ostrowiecką.. Tak wiele jeszcze jest do zobaczenia. Może następnym razem...
Tymi słowami kończyłem zaproszenie Was na XXVI Flagowy Zlot Camperteam w Baltowie. Nie minąl rok i znów zaproszenie. I Rodzinny Piknik Camperteam Baltów 2014. Termin zlotu 30 05-01 06 2014 wybrany nieprzypadkowo ,wiadomo 1 czerwca Dzień Dziecka.
Dyrekcja Juraparku zapewnia ,że i tym razem Baltów Was zachwyci.
Tak w skrócie wygląda program Zlotu :
Piątek 30 05-2014
- Przyjazd załóg , organizacja obozowiska.Indywidualne zwiedzanie Juraparku i atrakcji Kompleksu Turystycznego na podstawie identyfikatorów i promocyjnych biletów zakupionych w Biurze Zlotu.Wieczorem wspólne biesiadowanie przy ognisku.
Sobota 31 05-2014
-Calodniowa zabawa z Animatorami, malowanie twarzy ,mini disco , wybór królowej i króla Balu ,szereg konkursów i dodatkowych atrakcji dla Naszych Milusinskich.
-Zawody wędkarskie o Puchar Prezesa Camperteam.
-Wycieczka autokarowa do tajemniczego OPATOWA..
Jedni święcie wierzą ,że niektóre z zachowanych do dziś wspaniałych budowli OPATOWA powstaly za sprawą templariuszy, że właśnie tu mieszkal protoplasta angielskiej dynastii Tudorów,że wystarczy napić się wody z cudownego zródelka Kadlubka by doznac laski ozdrowienia. Na dlużej zatrzymamy się w Opatowie.Zwiedzanie wspanialej kolegiaty p.w św Marcina powstałej w 1150 r pochłonie nas bez reszty.Wnętrze kolegiaty uznawane jest za jedno z najpiękniejszych w kraju ,a arcydzielo polskiej sztuki odlewniczej czyli tzw Lament Opatowski to przejaw najwyższego kunsztu artystycznego. Przejdziemy się najdłuższą w Polsce podziemną trasą turystyczną, powstalą po zabezpieczeniu i odrestaurowaniu średniowiecznych piwnic by po przekroczeniu Bramy Warszawskiej -pozostałości po dawnych potężnych murach miejskich dojść do zespołu klasztornego Bernardynów.Jego powstanie datowane jest na 1040 rok,a liczne szczerby na murach jedni tlumaczą ostrzeniem szabel ,inni starożytnym kultem ognia.
-Wieczorem zabawa w klimatach lat 70-90 ,prowadzona przez profesjonalnego Didżeja ,uwieńczona pokazem LASERÓW i OGNI SZTUCZNYCH.
NIEDZIELA 1 o6-2014
-Ciąg dalszy zabaw i konkursów dla dzieci ,indywidualne zwiedzanie Juraparku.
-Wycieczka autokarowa do SANKTUARIUM Matki Bożej Bolesnej w Kalkowie Godowie.
Sanktuarium to stanowi ważny ośrodek kultu maryjnego , wybudowane w latach osiemdziesiątych XX wieku ,dzięki wielkiej woli i sile sprawczej księdza Czeslawa Wali i pracy okolicznych mieszkańców. Tak powstal wielki kompleks obiektów sakralnych , pośród których wyróżniają się: Świętokrzyska Golgota, -33 metrowa budowla- Panteon Męczeństwa Narodu Polskiego, Droga Krzyżowa ,Droga Betlejemska, Kaplice Różańcowe i wiele innych atrakcji..
Dla tych którzy będą pierwszy raz w Baltowie możemy zorganizować dodatkowo wycieczki do Krzemionek Opatowskich i Fabryki Porcelany AS w Cmielowie.
Tak w skrócie wygląda wstępny program Naszego przyszłorocznego PIKNIKU.
Pozdrawiam i zapraszam do BALTOWA.
[edit-Gino] zmiana tytułu
Zmieniłem tylko nazwę zlotu. WBDoktor - 2013-11-07, 21:43 Wygląda przesympatycznie. W związku z powyższym ja już deklaruję się zaliczyć ten zlot z dzieciaczkami i żonką zibikruk - 2013-11-07, 23:11 Nas, Iwonki i mnie z pewnością nie zabraknie na tym Zlocie.
Aby lepiej się czuć być może zaaranżujemy sobie na ten czas jakieś stroje "niemowlęce".
Z pewnością nei będą to tylko pampersy. skuter - 2013-11-08, 05:51 Wpisuje się na listę SlawekEwa - 2013-11-08, 06:56
skuter napisał/a:
Wpisuje się na listę
Gdzie ją widzisz? skuter - 2013-11-08, 07:30
SlawekEwa napisał/a:
skuter napisał/a:
Wpisuje się na listę
Gdzie ją widzisz?
...przenośnia taka . No dobra - jak będzie slawwoj - 2013-11-08, 09:12 Program - palce lizać. Z pewnością przyjedziemy.dulare - 2013-11-08, 13:09 A można się zapisać mimo że jeszcze się nie ma czym pojechać? slawwoj - 2013-11-08, 14:02
dulare napisał/a:
A można się zapisać mimo że jeszcze się nie ma czym pojechać?
Na spotkaniu w Iławie była ekipa bodajże chwilowo pozbawiona kampera. Przyjechali z namiotami. Obok postawili tabliczkę "Sekcja namiotowa Camper Team"
i było git krzysieks - 2013-11-08, 14:06 Można ,można. Opcji jest wiele. Jeżeli nie będziecie camperem to możliwości jest kilka: wlasny namiot , agroturystyka , wynajęcie pokoju na terenie Juraparku . Pozdrawiam Krzysiek kalinin - 2013-11-17, 12:08 Lista rośnie juz pól roku przed terminem planowanego Zlotu. BRAWO za znakomity pomysł. Tylko czy sobie Krzysiu sam poradzisz bez ekipy profesjonalnego ustawiania kamperów?slawwoj - 2013-11-17, 12:17 Przyszedł mi do do głowy pewien pomysł. Pomysł żółtodzioba w temacie ustawiania kamperów.
Może dałoby się wcześniej zrobić plan na którym byłyby ponumerowane miejsca. Gdzie można było zarezerwować np kilka miejsc dla znajomych. Wjeżdżając na plac szukałoby się patyka z numerem stanowiska.krzysieks - 2013-11-17, 13:50 Mirku damy radę. Od czego w końcu ma się Przyjaciól. Mazur - 2013-11-17, 15:15
slawwoj napisał/a:
Przyszedł mi do do głowy pewien pomysł. Pomysł żółtodzioba w temacie ustawiania kamperów.
Może dałoby się wcześniej zrobić plan na którym byłyby ponumerowane miejsca. Gdzie można było zarezerwować np kilka miejsc dla znajomych. Wjeżdżając na plac szukałoby się patyka z numerem stanowiska.
Byłem w tamtym roku w Bałtowie i uważam, że to prawie niewykonalne... Nie wyobrażam sobie lawirowania kamperów pomiędzy stanowiskami,jest mało miejsca, ktoś się w tamtym roku się zakopał chcąc dojechać normalnie na "koniec " . Jak wyobrażasz sobie wjazd w środek obozowiska ? Wszyscy składają rolety bo spóźniony przyjechał ? W ubiegłym roku, w rzędzie, było ponad 15 kamperów,a rzędów było chyba pięć. Gratuluję "zmuszenia" ich do składania markizy, stołów, krzeseł, naruszenia wspaniałego biesiadowania...
Jak chce się być z grupą- grupa przyjeżdża razem...tak mi się wydaje, ale zawsze mogę się mylić krzysieks - 2013-11-17, 16:54 Robert tak na marginesie- w Baltowie byleś w tym roku.. .Wracając do sprawy ustawiania camperów na zlocie , to zdaje sobie sprawę ,że kumpel chciałby stać kolo kumpla . Mogę jedynie zapewnić,że zrobimy wszystko by tak było. Rzeczy niemożliwe to w końcu nasza specjalność. Pozdrawiam Krzysiek. Mazur - 2013-11-17, 17:00 No, fakt, w tym roku . Jak napisałem na końcu swojego postu "mogłem się mylić " , aczkolwiek takie udogodnienie to nie lada wyzwanie dla organizatora W myśl zasady, "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził"
Ja zawsze się cieszę, że mogę przyjechać i nie narzekam bo wiem , że organizacja to wielkie przedsięwzięcie...a że czasem będę trochę dalej od znajomych...to znaczy tylko tyle , że poznam też innych camperteamowców wokół siebie:)slawwoj - 2013-11-17, 17:20 Po pierwsze ja nie narzekam.
Po drugie nie widziałem jak auta słały
Po trzecie napisałem że się nie znam.
Tak mi tylko przyszło do głowy że jak jest dużo placu - to BYĆ MOŻE są duże możliwości manewru.krzysieks - 2013-11-17, 17:41 Robert święte słowa i tego się trzymajmy.
Slawwoj nie przejmuj się ,postaramy się ustawić Cię kolo znajomych .W ostateczności poznasz kogoś nowego, będzie okazjawypicia brudzia... Pozdrawiam Krzysiek. krzysieks - 2013-11-18, 18:26 Milo mi poinformować Was iż na I Rodzinnym Pikniku Camperteam z swoim serwisem będzie Pan Dariusz Łuczak. Oprócz serwisu gazowego Pan Dariusz oferował będzie również drobne naprawy związane z instalacją wodną i elektryczną. Będzie również jeden z zaprzyjaźnionych sklepów camperowych.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Krzysiek. krzysieks - 2014-01-14, 14:13 No i pierwsza 50 zapełniona. Jeszcze 50 i będzie wesoło . Wkrótce przedstawię dalsze szczegóły Zlotu. Pozdrawiam serdecznie tych którzy się już zapisali i tych którzy się jeszcze zastanawiają.... KrzysiekS. slawwoj - 2014-01-14, 14:18
krzysieks napisał/a:
No i pierwsza 50 zapełniona. Jeszcze 50 i będzie wesoło .
Aha czyli zabawa zaczyna się po setce ? krzysieks - 2014-01-14, 14:39 Oczywiście ,że nie.... Po setce to czasami się kręci w głowie... Pozdrawiam Krzysiek krzysieks - 2014-02-18, 21:36 Witam Wszystkich serdecznie. Minęło już sporo czasu od mojego ostatniego postu dotyczącego I Rodzinnego Pikniku Camperteam. Jestem już po spotkaniu z Dyrekcją Juraparku Bałtów i mogę przekazać Wam już dzisiaj sporo konkretnych informacji:
1 I Rodzinny Piknik Camperteam odbędzie się w dniach 30.05- 1.06 2014r i będzie jednocześnie XXIX FLAGOWYM ZLOTEM CAMPERTEAM. Organizatorami Zlotu będą załogi Ostrowieckie w osobach: Dominik, Buziaki 1950, KrzysiekS. Mam nadzieję ,że na miejscu w Bałtowie dołączą do pomocy Górale Świętokrzyscy.
2 Obligatoryjna opłata za Zlot wynosi 120zł/ załogę. Kwota ta gwarantuje:
- podłączenie do prądu
-możliwość opróżnienia kota
- dostęp do bieżącej wody
-drzewo na ognisko w piątek i sobotę
-pakiet powitalny dla dzieci i dorosłych, naklejkę zlotową, materiały informacyjne
-możliwość wielokrotnego zwiedzania Juraparku oraz Oceanarium i dolnego Zwierzyńca na podstawie identyfikatorów Zlotowych.
-opiekę nad dziećmi profesjonalnych animatorów
-imprezę plenerową dla dzieci w Sabatówce
-mini disco prowadzone przez profesjonalnego didżeja
-pokaz tresury psów prowadzony przez wielokrotnego Mistrza Polski
-Wieczorną zabawę w klimatach lat 70-90 uwiecznioną pokazem OGNI SZTUCZNYCH i LASERÓW
- 2 talony konsumpcyjne (kufel piwa+ kiełbaska lub kaszanka z pieczywem)
-dla chętnych zawody wędkarskie w starorzeczu rzeki Kamiennej
ORAZ KILKA INNYCH NIESPODZIANEK KTÓRE SĄ W TRAKCIE USTALEŃ.
3 ATRAKCJE DODATKOWE- PŁATNE
- spływ tratwami rzeką Kamienną ok 1 godziny+ dojazd ciuchcią do przystani 13zł
-kino emocji 5D 10zł
-Safari Górny Zwierzyniec 10zł
-Wycieczka autokarowa do Manufaktury Porcelany AS w Ćmielowie 20zł
- Wycieczka autokarowa do Opatowa 20zł
- Wycieczka autokarowa do Sanktuarium Maryjnego w Kałkowie 20zł
-Indywidualne zwiedzanie Prehistorycznej Kopalni Krzemienia w Krzemionkach-12zł
-Załogi chcące przyjechać wcześniej bądź zostać dłużej 25zł/dzień.
-dodatkowe talony na konsumpcję 10zł/szt.
Na Zlocie będzie zaprzyjaźniony sklep Camperowy, oraz Pan Dariusz Łuczak który będzie dokonywał napraw instalacji gazowych,elektrycznych naszych Camperów.
W najbliższym czasie pokażą się listy na poszczególne atrakcję oraz szczegółowy program Zlotu.
W imieniu Organizatorów
KrzysiekS wbobowski - 2014-02-20, 23:45 Na prośbę organizatora (krzysieks) przerzuciłem wszystkie posty z zapisami na listę uczestników do osobnego tematu, aby nie zaciemniały tutaj informacji podawanych przez organizatora, lista > TUTAJ
Za chwilę założymy kolejne tematy z listami na wspominane wyżej atrakcje.krzysieks - 2014-02-23, 18:59 Dla Tych którzyw Bałtowie jeszcze nie byli polecam linki do stron
www.juraparkbaltow.pl www.as.cmielow.com.pl www.krzemionki.pl
Kopalnią wiedzy będzie również relacja z zeszłorocznego Zlotu w Bałtowie.
Plany wypraw- Historia spotkań- 2013r- Głowny Zlot 2013 Bałtów.
Miłej lektury . Pozdrawiam KrzysiekS : wbobowski - 2014-02-24, 18:07 Pozwolę sobie zacytować siebie:
Za chwilę założymy kolejne tematy z listami na wspominane wyżej atrakcje.
Listy te są już założone. Przy okazji prośba... wpisując się na listy kopiujmy dotychczasowe i dopisujmy się na końcu i tylko tyle, a ewentualną dyskusję prowadzimy w obecnym tu temacie.
Listy na poszczególne wycieczki > tutajjanusz - 2014-03-09, 09:28 XXIX Flagowy Zlot CamperTeam - I Rodzinny Piknik. Bałtówjanusz - 2014-03-09, 09:38 Temat postu: Prezentacja JuraparkuXXIX Flagowy Zlot CamperTeam - I Rodzinny Piknik. BaltówGóralka - 2014-03-17, 10:01 Witam,
ponieważ po raz pierwszy wybieramy się na zlot mam pytanko odnośnie opłaty za uczestnictwo. Kiedy i komu wpłaca się pieniążki? Czy jest jakieś konto, czy całość wpłaca się na miejscu, jak z opłatami za dodatkowe atrakcje czy wystarczy sie tylko zapisać?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Agakrzysieks - 2014-03-17, 13:32 Na początku kwietnia będzie podane konto na które trzeba będzie wpłacić pieniążki, czyli opłata podstawowa plus ewentualne opłaty za dodatkowo płatne atrakcje. Pozdrawiam KrzysiekS. bercik - 2014-03-28, 20:34 Witam. Mam pytanie do organizatorów zlotu czy można dojechać na zlot bez wpisywania się na listę i uregulować płatność na miejscu.romanki - 2014-04-02, 09:45 Gropa Mazowesze Zaloga ROMANKI 2 OS.prosze o wpisanie na liste pozdrawiamy was organizatorow i do zobaczeniadulare - 2014-04-02, 14:12 romanki dopisałem Was we właściwym wątkuDarKu - 2014-04-05, 21:49
bercik napisał/a:
Witam. Mam pytanie do organizatorów zlotu czy można dojechać na zlot bez wpisywania się na listę i uregulować płatność na miejscu.
I ja bym wzial taka opcje jakby byla mozliwa jak nie to Bercik pojedziemy przed siebie dalej razem krzysieks - 2014-04-06, 14:08
bercik napisał/a:
Witam. Mam pytanie do organizatorów zlotu czy można dojechać na zlot bez wpisywania się na listę i uregulować płatność na miejscu.
Na takiego typu pytania będę odpowiadał na PW. Pozdrawiam KrzysiekS. kalinin - 2014-04-06, 15:30
bercik napisał/a:
Jesli to jest powaźne pytanie, to czy Ty chcialbys organizowac Zlot na takich zasadach?Track222 - 2014-04-06, 15:36
kalinin napisał/a:
bercik napisał/a:
Jeśli to jest poważne pytanie, to czy Ty chciałbyś organizować Zlot na takich zasadach?
Mirek Frowyz - 2014-04-06, 21:42 Kiedy będzie podany numer konta do wpłat?krzysieks - 2014-04-06, 22:00 Jutro będzie podany dokładny program zlotu ,wraz z szczegółami dotyczącymi wpłat. Pozdrawiam KrzysiekS. pkazio - 2014-04-07, 21:18 Cześć. Jeżeli jest możliwość to proszę dopisać 2-je dorosłych+5-oro dzieTrack222 - 2014-04-07, 21:33
pkazio napisał/a:
Cześć. Jeżeli jest możliwość to proszę dopisać 2-je dorosłych+5-oro dzie
Dopisałem do listy!krzysieks - 2014-04-09, 16:08 Na jednej z podstron zlotu został założony wątek jak i gdzie płacić za zlot w Bałtowie. W razie niejasności proszę o pytania na PW. Pozdrawiam KrzysiekS.
W związku z duża ilością imprez towarzyszących Zlotowi w Bałtowie proszę o przemyślenie sensowności wykupywania dodatkowych wycieczek. Wycieczka do Opatowa 4godziny, wycieczka do Ćmielowa 2,5 godziny. Czy nie lepiej poświęcić ten czas na zabawę na miejscu? Decyzja należy do Was. Pozdrawiam serdecznie KrzysiekS. janusz - 2014-04-09, 17:25 jan i irena - 2014-04-23, 07:56 Witam.
mamy pytanie do organizatorów ...
Nasz plan bojowy to uczestnictwo we wszystkich imprezach więc czy damy radę logistycznie ? i czasowo ?
bo jeżeli nie damy radę to z czegoś trzeba będzie zrezygnować
lub ewentualnie czy na wycieczki można się dopisać na miejscu ???
pozdrawiamy krzysieks - 2014-04-23, 09:19 Niestety nie dacie rady. . Proponuję wybrać wycieczkę do Opatowa lub Ćmielowa i spływ tratwami. W niedzielę Kałków lub Krzemionki. Pozdrawiam Krzysiek. GrzesSosnowiec - 2014-05-03, 12:18 Temat postu: zlot BałtówMozna nas dopsac 2 + 2 dziei 5 i 6 lat.....MirekKliny - 2014-05-12, 20:05 Witam, można się jeszcze dołączyć? 1+2 lub 2+4krzysieks - 2014-05-13, 21:13 Witam Wszystkich serdecznie.
Już niedługo spotkamy się na największej Naszej imprezie XXIX Flagowym Zlocie Camperteam. By umilić Wam pobyt w Bałtowie przygotowaliśmy szereg atrakcji towarzyszących Zlotowi. Pisałem o nich w wcześniejszych postach.
Jako Organizator Zlotu mam do Was kilka próśb , uwag i rad.
1 Sobotnie wycieczki do Opatowa i Ćmielowa planowane są na godzinę 9:30. Nie zapisujcie się więc na obie. Proponuję jak ktoś był w zeszłym roku w Ćmielowie niech jedzie do Opatowa.
2. Dla Rodzin z dziećmi proponuję pozostanie na miejscu w Bałtowie. Szereg atrakcji i tak zapełni Wam całą sobotę. Jeżeli chcecie zapiszcie się na spływ tratwami.
3. Na piątkowe ognisko zabieramy własne kijki i kiełbaski. W czasie ogniska planujemy Wspólne muzykowanie. Wezcie własne gitary i inny sprzęt muzyczny. Pochwalcie się co potraficie.
4. Przypominam iż na Zlocie będzie Pan Dariusz Łuczak , jeden z najlepszych fachmanów Camperowych. Zapisujcie się na liście co macie do naprawy w Camperkach.
5. W tym roku na Zlocie będąNas obsługiwały dwa sklepy Camperowe- Arcadarka i Elcamp. Myślę ,że przed sezonem każdy coś dla siebie znajdzie ciekawego.
6. Jeżeli możecie nie zwlekajcie do ostatniej chwili z wpłatami . . Ułatwi to z pewnością pracę organizatorom.
Do zobaczenia w Bałtowie. KrzysiekS
Ps. Jeżeli macie jakieś pytania , to proszę na tej stronie ,bądź bezpośrednio telefonicznie 691220027. Krzysiek.KasiaMarek - 2014-05-20, 13:28 Witam
Czy mogę zapisać znajomych do Baltowa dodatkowym kamperem . Jezeli tak to 2+ 3. Dzisiaj wypłacimy kaskę.krzysieks - 2014-05-20, 13:33
KasiaMarek napisał/a:
Witam
Czy mogę zapisać znajomych do Baltowa dodatkowym kamperem . Jezeli tak to 2+ 3. Dzisiaj wypłacimy kaskę.
Można a nawet trzeba. . Pozdrawiam Krzysiek.
PS Podajcie nazwę załogi to dopiszemy do listy.KasiaMarek - 2014-05-20, 14:25 Witam
Dzięki za szybką odpowiedz, AgaJarek.2+3( 16,15 i 6)
Pozdrawiam
kasiakrzysieks - 2014-05-20, 14:59
KasiaMarek napisał/a:
Witam
Dzięki za szybką odpowiedz, AgaJarek.2+3( 16,15 i 6)
Pozdrawiam
kasia
1 Są jeszcze wolne miejsca na wycieczkę autokarową do Żywego Muzeum Porcelany AS w Ćmielowie.- Jest to manufaktura kultywująca powojenne tradycje wytwórni Świt w Ćmielowie. Na terenie fabryki działa Żywe Muzeum Porcelany, w którym można się zapoznać z całym procesem produkcji unikatowych figurek z porcelany.Z ciekawostek chciałem dodać iż naczynie porcelanowe do picia Yerba Mate które otrzymał Papież Franciszek od Prezydenta Komorowskiego pochodziło z Manufaktury AS z Ćmielowa.
Wycieczka ta nie będzie długa i męcząca ok 2-2.5 godziny. www.as.cmielow.com.pl
2 W niedzielę w ramach przewietrzania organizmu planujemy wycieczkę rowerową do Krzemionek Opatowskich ok 5 km w jedną stronę.- Jest to największy w Świecie kompleks pradawnych kopalni krzemienia pasiastego z okresu neolitu 399-1600 lat p.n.e. Krzemionki Opatowskie wpisane są listę Światowego Dziedzictwa UNESCO.
Dla tych którzy nie lubią jeździć rowerem proponuję inną możliwość zwiedzenia Krzemionek Opatowskich. W drodze na zlot bądź w trakcie powrotu z Bałtowa można zajechać camperem i na hasło CAMPERTEAM za 12 zł otrzymacie w cenie promocyjnej bilet wstępu do muzeum i trasę podziemną. www.krzemionki.pl
3 Są jeszcze wolne miejsca na spływ tratwami rzeką Kamienną.
4 Zawody wędkarskie o puchar Prezesa Camperteam odbędą się w sobotę w godzinach 6:00-9:00 na starorzeczu Kamiennej. Preferowane techniki połowu - spławik , drgająca szczytówka.
5 Prognozowana pogoda na Zlot w Bałtowie
Czwartek 29. 05- 25 stopnie C POGODNIE
Piątek 30. 05- 23 stopnie C BEZCHMURNIE
Sobota 31 .05-24 stopnie C BEZCHMURNIE
NIedziela 1.06- 25 stopnie C BEZCHMURNIE
TRADYCYJNIE DO BAŁTOWA NIE ZABIERAMY PARASOLI , KURTEK PRZECIWDESZCZOWYCH. KREMY DO OPALANIA I DOBRY HUMOR MILE WIDZIANE.
BIURO ZLOTU zaczyna pracę w czwartek o 15:oo. Jeżeli ktoś chce przyjechać wcześniej ZAPRASZAMY. Pytania ,uwagi , sugestie, proszę kierować na PW lub telefonicznie 691220027.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. . KrzysiekS.
. Brat - 2014-05-21, 14:16 Już się cieszę na możliwość poznania kolegów, którzy tak skomplikowaną operację zlotową przygotowują ! Dzięki 'from the mountain' krzysieks & pozostali ! krzysieks - 2014-05-21, 20:00 Jeszcze jedna serdeczna prośba. Postarajcie się wysłać pieniążki za Zlot do końca tygodnia. . Ułatwi to pracę organizatorom Zlotu. Pozdrawiam KrzysiekS. Kondzio - 2014-05-23, 16:33 Mam pytanie można przyjechac w czwartek wieczorem ?krzysieks - 2014-05-23, 16:48 Tak można. Zapraszamy serdecznie. . Krzysiek.Kondzio - 2014-05-23, 16:54 OK Doczytał że można już w czwartekod 15:00 dopiero znajomi dali mi znac i tak czytam temat. Jeszcze pytanie jak z pradem bo my jeszcze byli bysmy przyczepą ?krzysieks - 2014-05-23, 19:05 Na tą chwile nie jestem w stanie odpowiedzieć czy będzie prąd w czwartek , na pewno będzie w piątek rano. O wszystkim będę wiedzial we wtorek. Pozdrawiam krzysiek. siwa - 2014-05-25, 15:28 Czy na placu jest możliwość zaparkowania w cieniu, czy cień i chłodzenie należy sobie zapewnić we własnym zakresie?
Ze względów zdrowotnych prowadzę życie wampira, a taki weekend jak bieżący w pełnym słońcu może mnie rozmontować.
Stąd zresztą moje zamiłowanie do wakacji na północy.kalinin - 2014-05-25, 16:25
krzysieks napisał/a:
.W czasie ogniska planujemy Wspólne muzykowanie. Wezcie własne gitary i inny sprzęt muzyczny. Pochwalcie się co potraficie.
W roku ubiegłym, po Zlocie w Bałtowie, koleżanka Jaga z sekcją GŚ napisała post z ciekawymi propozycjami muzycznymi. Moze wykażą sie w tym roku ? krzysieks - 2014-05-26, 07:37 W sobotę minął termin zapisów na XXIX Flagowy Zlot CAMPERTEAM. Mając na uwadze ,że jest to Zlot Flagowy organizatorzy postanowili przedłużyć termin zapisów do 28.05.2014r. Ci którzy wpłacili wpisowe w ostatniej chwili proszeni są o zabranie z sobą potwierdzeń wpłat. Wyjątkowo istnieje możliwość opłaty za zlot na miejscu w Bałtowie. Biuro zlotu będzie czynne w czwartek po południu. Pozdrawiam serdecznie. Krzysiek. Frowyz - 2014-05-26, 20:32 Krzyś jak tam sytuacja pogodowa w Bałtowie? Bo u nas leje i błyska się bez przerwy... Mam nadzieję, że spływ tratwami dojdzie do skutku i że nie będzie potrzebny traktor żeby zlot opuścić... krak - 2014-05-26, 21:14 Witam.
Czy karawaningowiec z przyczepą też może się zapisać na taki zlot ?Krystian - 2014-05-26, 22:46
krak napisał/a:
Witam.
Czy karawaningowiec z przyczepą też może się zapisać na taki zlot ?
Śmiało zapisuj się, na forum CT są także forumowicze posiadający przyczepy a z tego co wiem na zlocie w Bałtowie będą także przyczepy. Przed zapisaniem się przeczytaj dokładnie cały temat o tym zlocie.
Fajnie by było gdybyś coś o sobie napisał w dziale gdzie się przedstawiamy.marian.marian - 2014-05-27, 05:14 Temat postu: cień w BałtowieHej! Na głównym placu brak zakrzaczeń ale przed nim jest trochę drzew więc cień znajdziesz gdzieś tu na forum były fotki z tamtego roku ale nie mogę znaleźć. Pozdrawiam i do zobaczenia! Ewkagino - 2014-05-27, 05:49
krak napisał/a:
Czy karawaningowiec z przyczepą też może się zapisać na taki zlot
tak jak Krystian napisał..przyczepki będa..
będzie nawet kącik oldtimer'owy, w postaci.......
zobaczycie sami Kotek - 2014-05-27, 06:06 A traktor będzie, bo Bogdan (albo-albo) z liną jest zapisany...?krzysieks - 2014-05-27, 07:07 Dzisiaj w Ostrowcu jest piękna słoneczna pogoda. Jak będzie na zlocie? Mam nadzieje ,że słonecznie. W razie czego na zlot są przygotowane 3 alternatywne place. Czy w Bałtowie będą TRAKTORY? Nie słyszałem by ktoś na zlot do Bałtowa wybierał się z przyczepka Traktorem. . Dzisiaj ostatnie uzgodnienia z Dyrekcją i służbami technicznymi JURAPARKU. Pozdrawiam Krzysiek. Kotek - 2014-05-27, 07:09 Ale...! Może jaka czarownica się wybierze takowym zestawem? To by było, ho, ho, ho! Comsio - 2014-05-27, 14:29
Kotek napisał/a:
A traktor będzie, bo Bogdan (albo-albo) z liną jest zapisany...?
Po Ojcowie mamy wprawę
Będzie Bogdan to się ogarnie temat Po takim żarciu hrys - 2014-05-27, 14:42 ps.
z cieniem w Bałtowie bracie krucho siedż w domu w cieniu po co Ci taki zlot
hi, hi, hislawwoj - 2014-05-27, 14:53 Wodę będzie BEZ PROBLEMU można zatankować ? Czy lepiej przywieźć ze sobą ?krzysieks - 2014-05-27, 15:45 Lepiej przywieź. W razie czego będzie duży zbiornik do nalewania konewką , ale to troszkę problematyczne. Pozdrawiam Krzysiek. krzysieks - 2014-05-27, 16:15 Witam Wszystkich serdecznie. Jestem już po ostatnim rekonesansie w Bałtowie. Wszystko jest gotowe , dinozaury i czarownice oczekują Zlotowiczów. Plac suchy , trawa wykoszona , mięska się peklują ,piwa mrożą. Czeka Nas naprawdę moc atrakcji ,więc pomalutku się pakujcie i jazda do Bałtowa. Czekamy na Was z niecierpliwością od czwartku. Pozdrawiam KrzysiekS. dominik - 2014-05-27, 17:03 No i fosa zasypana żwirem @ndrzej - 2014-05-27, 20:32 Nie żebym się czepiał, ale może poda ktoś koordynaty na miejsce zlotu, co by ci co pierwszy raz z łatwością trafili... Tadeusz - 2014-05-27, 20:39 Bardzo proszę:
51.018263 N
21.548288 E
Tadeusz - 2014-05-27, 20:45 Może być i tak:
N 51° 1' 5,7468''
E 21° 32' 53,8368''
krzysieks - 2014-05-28, 06:59 Jeszcze 2 informacje:
1 Prąd na placu będzie od czwartku.
2 Dłuższe campery mają możliwość dojazdu na plac zlotowy od strony boiska. W razie wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny. @ndrzej - 2014-05-28, 07:32
Tadeusz napisał/a:
Może być i tak:
N 51° 1' 5,7468''
E 21° 32' 53,8368'':spoko
Dzięki Tadziu i... dozo... siwa - 2014-05-28, 17:31
hrys napisał/a:
ps.
z cieniem w Bałtowie bracie krucho siedż w domu w cieniu po co Ci taki zlot
hi, hi, hi
Dzięki, siostro, za życzliwość.
Na szczęście wygląda, że pogoda się zlitowała.bodzia63 - 2014-05-28, 19:02 Z przykrością proszę o wykreślenie z listy pozycji 65.,życzymy miłej zabawymarian.marian - 2014-05-28, 19:47 Czy tak jak w poprzednim roku będą zbierane plastikowe nakrętki?GOSIAARCADARKA - 2014-05-28, 19:52 Z przyjemnością przyjmę nakrętki dla Natalki.
Nieustannie przez cały rok zbieramy, zbierają nasi znajomi i przyjaciele.
Wszystkie nakrętki przekazujemy rodzicom Natalki, cały czas patronat i opiekę nad
Natalką ma Fundacja "Zdążyć z Pomocą"
Jeżeli ktoś ma nakrętki to z góry dziękujemy za przywiezienie.
Małgosiawbobowski - 2014-05-28, 19:55
marian.marian napisał/a:
Czy tak jak w poprzednim roku będą zbierane plastikowe nakrętki?
Tak, poprosimy jak najwięcej.marian.marian - 2014-05-28, 19:56 Dzięki, już pakuję do walizkihrys - 2014-05-29, 05:02 zrobiłeś ze mnie siostrę
z tym cieniem to żart oczywiście, raczej martw się o dobre miejsce na tyle zlotowiczów a o cieniu nie wspominaj/żarty/pieńki 69 - 2014-05-29, 06:23 pozdrawiamy wszystkich serdecznie
ogromnie żałujemy, że nie będzie nas z Wami
odpocznijcie i wybawcie się za wszystkie czasy
jeszcze raz miłej zabawy
do zobaczenia na trasie
Iza i Wojtek siwa - 2014-05-29, 09:53
hrys napisał/a:
zrobiłeś ze mnie siostrę
z tym cieniem to żart oczywiście, raczej martw się o dobre miejsce na tyle zlotowiczów a o cieniu nie wspominaj/żarty/
Zrobiłaś ze mnie brata.
Serio, nie tylko mężczyźni prowadzą kampera;)
(Z miejscem dam sobie radę)hrys - 2014-05-29, 15:39 siwa doświadczony pisarz to On czy Ona?, ale dalej jest dołączyła czyli Ona nieprzecZytałem do kończ o Tobie i stąd pomyłka . Widżę jednak niekonsekwentność w opisie. Teraz już wiemy koto jest kto ok?gino - 2014-05-29, 16:54
hrys napisał/a:
siwa
Heniu...
skoro uważasz że Siwa to mężczyzna ..to pewnie Siwy byłby kobietą
zbyszekwoj - 2014-05-29, 17:31 Jak ten ptaszek przy nicku jest do góry to wiadomo facet, a jak do dołu to różnie może być??? oliko - 2014-05-29, 17:33 Bardzo , ale to bardzo prosimy o wklejanie fotek z pobytu. Będziemy wam towarzyszyć wirtualnie na ekranach komputerów. Co zrobić, nie każdy ma czas na przyjazd do Bałtowa. Życzymy udanej zabawy . Pozdrawiamysiwa - 2014-05-29, 17:54
hrys napisał/a:
siwa doświadczony pisarz to On czy Ona?, ale dalej jest dołączyła czyli Ona nieprzecZytałem do kończ o Tobie i stąd pomyłka . Widżę jednak niekonsekwentność w opisie. Teraz już wiemy koto jest kto ok?
Opis wstawia forum, które nie przewidziało doświadczonych pisarek;)
Ale reszta jest w miarę spójna:)))
Ubawiło mnie to przyznam, bo wydawało mi się, że ksywkę mam raczej damską.
(gino, nie komplikuj;)StasioiJola - 2014-05-29, 18:33 Życzymy Wam dużo wrażeń. pięknej pogody i wklejajcie dużo fotek dla tych co nie moga przyjechać!! Krzysiu - jesteś WIELKI -jak ten ZLOT co organizujesz i że Ci sie chce!!! Piwko teraz wirtualne , a jak się spotkamy to i coś mocniejszego się też znajdzie!! Pozdrawiamy Was- Jola i Stasio!! janusz - 2014-05-29, 19:19 UWAGA UWAGA UWAGA
Zmieniła się lokalizacja zlotu. Nie będzie w tym miejscu gdzie w zeszłym roku tylko bardziej w kierunku wyciągu narciarskiego. Po przejechaniu bramy wjazdowej do Juraparku należy kierować się na SABATÓWKĘ. To jest po lewej stronie od wjazdu a nie jak z zeszłym roku po prawej.
Komandor zlotu informuje, że nie pada i jest ładna pogoda. Przyjechało już ponad 40 samochodów.mkpablo - 2014-05-29, 19:56 witam !
Czy ma ktoś może zdjęcia jak to teraz w Bałtowie wygląda ? Plac, miejsce zlotu ?
Pierwszy raz w Bałtowie na takim zlocie, strasznie jesteśmy ciekawi i już nie możemy doczekać się jutra
Proszę o fotkę
Pawełkrzysieks - 2014-05-29, 22:55 Witam serdecznie. Pogoda jakby ładniejsza , camperów jakby więcejok 50 , zapraszamy do Bałtowa... Miejsce Zlotu - SABATÓWKA JURA PARK BAŁTÓW. Pozdrawiam KrzysiekS 691220027. dulare - 2014-05-30, 16:18 Przesyłam zdjęcie zrobione z drugiej strony doliny... Telefonem zrobione więc wybaczcie jakość...kimtop - 2014-05-30, 20:09 Niestety,za przyczyną pewnego szybkiego kierowcy tira, nie możemy być z Wami.
Życzymy fajnej zabawy i pozdrawiamy wszystkich zlotowiczów. eMKa - 2014-05-30, 20:51 Zlotowiczom życzymy przedniej zabawy i niekończących się nocnych dyskusji
My tylko wzdychamy...
Gosia & KrzysiekeMKa - 2014-05-30, 20:52
kimtop napisał/a:
Niestety,za przyczyną pewnego szybkiego kierowcy tira, nie możemy być z Wami.
Cali i zdrowi kimtop - 2014-05-30, 21:38
eMKa napisał/a:
Cali i zdrowi
Spoko,loko.
Tir trafił firmowe auto.Straty tylko materialne.Frowyz - 2014-05-31, 07:00 Słoneczko świeci, jest cudowniemkpablo - 2014-05-31, 07:20 Piėkne zdjęcie Frowyz slawwoj - 2014-05-31, 07:30 Wczoraj pogoda nie przeszkadzałasiwa - 2014-05-31, 12:07 Trochę zdjęć u mnie: http://wyrypy.tumblr.com
(kampery, bo ludzi nie umiem fotografować;)zibikruk - 2014-05-31, 14:18 Dojechaliśmy do domku i szykujemy się na imprezę rodzinną.
Bardzo dziękujemy organizatorom - Krzysiowi i Monice oraz przesympatycznym pomagierom Piotrowi i Ewie, jak również Helence i Krystianowi.
Wszystkim spotkanym dziękujemy i życzymy dalszej udanej imprezy. Iwonka i Zbyszek SlawekEwa - 2014-05-31, 18:56 Własnie dotarliśmy do domu.Wprawdzie musieliśmy skrócić nasz pobyt wśród Braci Kamperowej ale jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy się z Wami Kochani spotkać.
Serdecznie dziękujemy Monice i Krzysiowi oraz Ich pracowitym Pomocnikom za zorganizowanie Zlotu w Bajkowym Miejscu. Dla Wszystkich przesyłamy gorące buziaki. class11 - 2014-05-31, 21:50 Krzysiu
czytamy i ogladamy napewno jest cudownie od początku byłeś skazany na sukces.Życzymy dalszej miłej zabawy i wypoczynku.
Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczöwgabosz - 2014-06-01, 15:24 Serdecznie dziękujemy Monice i Krzysiowi oraz osobom zaangażowanym w organizację tak wspaniałego pobytu.Byliśmy po raz pierwszy-wierzymy,że nie ostatni!Pozdrowienia dla Wszystkich uczestników!! marian.marian - 2014-06-01, 17:21 Wróciliśmy szczęśliwie do domu. Gorąco dziękujemy organizatorom i współbiesiadnikom za świetnie spędzony czas
Parę fotek mam tutaj https://plus.google.com/photos/112597372731894385068/albums/6019990388903554737?banner=pwa robione telefonem więc proszę nie krzyczeć za słabą jakość
ewkaSlawekEwa - 2014-06-01, 17:27
marian.marian napisał/a:
Parę fotek mam tutaj
Brak dostępu Romano - 2014-06-01, 17:35 Rozpakowane bambetle , chwila relaksu , pilot jet mój
Buziolki i podziękowania dla tych wszystkich, którzy przyczynili się do organizacji spotkania i sprawili , że dziecioki dały nam chwilę szczęścia ( staruszki mogli bez wstydu pobawić się i pościgać autkami i innymi zabawkami
PS.
Tadeuszu
Pozdrawiamy
Danuśka i Romanomarian.marian - 2014-06-01, 17:59
EwaSlawek napisał/a:
marian.marian napisał/a:
Parę fotek mam tutaj
Brak dostępu
Sorki, nie wiem jak tam udostępnić Wrzuciłam na chomika
http://chomikuj.pl/effka/Ba*c5*82t*c3*b3w+2014
hasło : camperteamjanusz - 2014-06-01, 18:25 My z Tadeuszkami i Bobrami też już w domku. Moniko i Krzysiu i droga reszto zarządu zlotowiska Bałtów 2014 dzieki, wielkie dzieki, ogromne dzieki. marian.marian - 2014-06-01, 18:30 http://s6742.chomikuj.pl/...y-fOtlNe7s&pv=2albo - 2014-06-01, 19:02 My też już w domku i wspominamy wspaniały zlot.
Dzięki i gratulacje dla Organizatorów oraz pozdrowienia dla wszystkich uczestników.Wojciechu - 2014-06-01, 19:46 Jesteśmy już w domu. 5 - letni wnuczek powiedział - było rewelacyjnie i radośnie. Słowa uznania dla organizatorów - chyle czoła. Poznaliśmy fajnych "kamperowych ludków". Szczególne słowa podzięki dla załogi - zbyszekwoj - za przedstawienie rzeczywistości kamperowego życia tylko pozytywach. Mam nadzieję na szybkie w terminie zlotów spotkania i domówienie dalszych walorów kampowozu. Pozdrawiam. Do następnego razu.GOSIAARCADARKA - 2014-06-01, 20:05 My również cali i szczęśliwi w domku.
Serdeczne podziękowania dla Wszystkich, którzy tak ciężko pracowali aby inni mogli się tak wspaniale bawić. Wielki szacun dla Krzysia Moniki i całej ekipy organizacyjnej.
Było rewelacyjnie , nawet pogoda dopisała.
GOSIAARCADARKA - 2014-06-01, 20:19 Osobne serdeczne podziękowania dla Wszystkich, którzy pamiętali, którym się chciało
i przywieźli plastikowe korki i nakrętki.
Wielkie , wielkie dzięki w imieniu Natalki. bikers - 2014-06-01, 20:43 Dotarliśmy szczęśliwie do domku . Wnuki zachwycone ! WIELKIE DZIĘKI dla organizatorów . Bylo super !!! Do zobaczenia ! Bajaga - 2014-06-01, 20:54 Wielke dzięki za zlot i piwko poleciało do krzysieks GabiStaszek - 2014-06-01, 21:07 Dotarliśmy już do domu - bardzo dziękujemy Organizatorom, było rzeczywiście czarująco.
Jednego nie udało się nam wyczarować - więcej czasu na spotkania i wszystkie atrakcje....
ale jak zwykle, może następnym razem się uda?
Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich
Do zobaczenia
Gabrysia i StaszekKoziołki - 2014-06-01, 21:08 My również właśnie dotarliśmy do domku.
Dziękujemy bardzo organizatorom za super imprezę i już niecierpliwie czekamy na kolejną. Misio - 2014-06-01, 21:37 Bardzo dziękujemy organizatorom za przygotowanie wspaniałego zlotu i ciekawy program. Wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę, niezastąpionemu Darkowi - mistrzowi gazów lekkich, za poświęcony czas i perfekcyjnie wykonaną robotę, oraz Górze za wyczarowaną piękną pogodę. Myślę że w tym ostatnim, to jednak KrzysiekS maczał paluszki. A ponad to, dziękujemy wszystkim zwierzątkom, które chciały nas oglądać. Bo w końcu, to my wkroczyliśmy na ich teren, że aż z zazdrości jakaś chałupa wykopyrtła się góry wychodkiem.
KrzysiuS, oczywiście należy się złoty napój .
gino - 2014-06-01, 21:52 co tu dużo gadać...
było SUPER
Krzysiu -DZIĘKUJEMY
PS.Wituś jeszcze raz dziękuję za prezencik na dzień dziecka @ndrzej - 2014-06-01, 22:07 My również szczęśliwie dotarliśmy do domu.
W imieniu własnym i wnuczka Jerzyka przyłączamy się do podziękowań organizatorom za pełen profesjonalizm przy organizacji zlotu.
A atmosfera stworzona przez uczestników jak zwykle wspaniała!
Zatem do zobaczenia na kolejnych zlotach... krzysieks - 2014-06-02, 07:12 Dziękuję Wam Kochani za ciepłe słowa. . Miło było Was gościć , cieszę się ogromnie, że dzieciarnia wróciła do domów zadowolona.
Osobne słowa podziękowania składam współorganizatorom Zlotu Helence , Ewie, Krystianowi , Piotrowi i mojej żonie Monice. . Bez Waszej bezinteresownej pomocy ten zlot by się nie odbył.
Dziękuję również Mirkowi Kalininowi za profesjonalne nagłośnienie , Darkowi Łuczakowi za serwis camperowy , Firmie Elcamp za sklep , Polskiemu Caravaningowi za patronat medialny. .
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam KrzysiekS. Pawcio - 2014-06-02, 07:20 Krzysiu, my również dziękujemy za zlot, który nie oszukujmy się- był najwyższych lotów . Dzieciaki są wniebowzięte, jeszcze dzisiaj rano przed szkołą wspominają przeżyte atrakcje. Dziękujemy również osobom wymienionym przez Krzysia, które pomagały przy organizacji imprezy. Jedno piwo to zbyt mierna nagroda .krzysieks - 2014-06-02, 07:47 Z dedykacją dla Wszystkich uczestnikow XXIX Flagowego Zlotu Camperteam.
www.youtube.com/watch?v=kgBwia31xs8zbyszekwoj - 2014-06-02, 08:04 Jak zwykle Krzysio stanął na wysokości zadania i sprawdził się jako świetny organizator, oczywiście przy wsparciu Monisi i przyjaciół. Dziękujemy im wszystkim w imieniu naszej wnuczki Basi. Czekamy z niecierpliwością do przyszłego roku. Oczywiście dołączamy slawwoj - 2014-06-02, 08:18 Dziękujemy za świetną imprezę. Było idealnie.
A fajerwerki to chyba Krzysiek załatwił u samych czarownic z Sabatówki. Jestem pełen uznania jak za tak symboliczną opłatą od załogi można było zapewnić tyle atrakcji.MirekKliny - 2014-06-02, 08:26 Przyłączamy się do podzieńkowań dla organizatorów/ek . Współ biesiadowców i gitarzysty który nie szczędził ni głosu ni instrumentu do wczesnych godzin porannych w blasku przygasającego ogniska .
Raz jeszcze dla wszystkich wielkie DZIĘKI.mkpablo - 2014-06-02, 08:40 My również dziękujemy za miłe , nasze pierwsze spotkanie z CamperTeam !
Serdeczne podziękowania dla organizatorów.
Do zobaczenia na kolejnych zlotach !
gino - 2014-06-02, 10:19 no to jako pierwszy wkleję większa partię fotek gino - 2014-06-02, 10:27 cdgino - 2014-06-02, 10:36 cdgino - 2014-06-02, 10:47 cdgino - 2014-06-02, 10:57 cdgino - 2014-06-02, 11:02 no i to by było na tyle CrazyJack - 2014-06-02, 11:07 Było nas Bardzo Dużo CrazyJack - 2014-06-02, 11:18 Like Google View CrazyJack - 2014-06-02, 11:22 Park rozrywki w tle kalinin - 2014-06-02, 19:12 Gratulacje dla Organizatorów; Krzysia , Moniki, Piotrusia (nie mylić z Piotrem ) Ewuni oraz załogi Krystiana za SUPER Zlot pod każdym wzgledem. Tym razem nawet Baba Jaga nie miałby sie do czego przyczepic, no może, że ogórki były rozdawane bezpłatnie oraz że DJ nie był z Camperteamu i bezczelnie wział pieniadze za prowadzenie dystkoteki.
Piknik Rodzinny w gościnnym Bałtowie powinnien wejśc na stałe do harmonogramu Zlotów CT.jarko_66 - 2014-06-02, 19:22 Niestety nie mogłem dojechać .Duchem byłem z Wami . Grześ za fotki masz Poleciało Pozdro dla wszystkich uczestników zlotu.dominik - 2014-06-02, 19:24
kalinin napisał/a:
.... DJ nie był z Camperteamu i bezczelnie wział pieniadze za prowadzenie dystkoteki....
ale co wyprawiał za te talary zbyszekwoj - 2014-06-02, 19:31
dominik napisał/a:
kalinin napisał/a:
.... DJ nie był z Camperteamu i bezczelnie wział pieniadze za prowadzenie dystkoteki....
ale co wyprawiał za te talary
Za dużo nie nawyprawiał. Znam lepszego muzyka,nie pokazując palcami ,ale obraził się czy cuś??? Pawcio - 2014-06-02, 19:40 Ginx pifko za fotki poszło .
A Ty CrazyJack przekaż swój browarek Dronkowi .MirekKliny - 2014-06-02, 19:44 to i ja kilka zdjęć wrzucę z telefonu wiec sorki za jakość, piesek na zdjęciu to uczestnik szkolenia psów.Elwood - 2014-06-02, 19:52 Krzysiu żadne słowa nie są w stanie wyrazić naszego podziwu i uznania dla Ciebie i pozostałych Organizatorów tego wspaniałego zlotu. Dziękujemy MirekKliny - 2014-06-02, 19:59 cdnslajd - 2014-06-02, 20:16 A i my spokojnie dotarliśmy do domu, choć było ponad 500km.
Za organizację zlotu Wielkie Podziękowania dla; Krzysia , Moniki, Piotrusia , Ewuni oraz załogi Krystiana
i po dużym kuflu JHJKi - 2014-06-02, 21:23 Pięknie dziękujemy za wspaniały zlot - nasze dziewczynki już na przyszły rok czekają!
Za zamówioną piękną pogodę - dzięki wielkie!! Bo atmosfera i zabawa - jak zawsze wśród kamperowców - zawodowa była. Wszystko na 100%!
Do zobaczenia w trasie ReginaZW - 2014-06-02, 21:53 Pięknie dziękujemy Organizatorom za miłą atmosferę i świetnie zorganizowany zlot. Kicio - 2014-06-02, 22:44 Krzysiu - "wielki szacun" dla Ciebie i Twojej Ekipy za przygotowania i ogrom pracy w organizację zlotu .My się bawiliśmy a Wy pracowaliście . Wielkie dzięki za przygotowanie poczęstunku , losów , prezentów zlotowych i ciężką pracę w Biurze zlotu .. Nie wiem jak robicie te "ogórki" ale zlotowicze po ich spożyciu byli pozytywnie nakręceni na całą imprezę . Czekamy na kolejny zlot. Pozdrowienia - Kicio. wbobowski - 2014-06-02, 23:39 Krzysiu, Moniko i cała ekipo organizacyjna. Szacunek to zbyt słabe określenie tego co czujemy za pracę dla nas wszystkich. A ponieważ coś niecoś wiem o organizacji tego typu imprez, chylę czoło i polecam się na uczestnika takich zlotów w przyszłości Doktor - 2014-06-03, 14:29 Wielkie Podziękowania dla Organizatorów. Wspaniała impreza,na pewno zawitamy na kolejne. salut - 2014-06-03, 21:01 Dziękujemy organizatorom za super !!! zlot. Pozostałym ekipom za super zabawę.
Szczególne podziekowania dla "niedobitków", którzy tak jak my zostali dłużej.
Bałtów przywitał nas i pozegnał deszczem.
norbi - 2014-06-04, 06:20 Bardzo dziękujemy organizatorom za wspaniale zorganizowany zlot. Już nie możemy się doczekać następnego spotkania .synek bardzo zadowolony a to najważniejsze .pozdrawiamydarkowski - 2014-06-04, 07:47 My również przyłączamy się do podziękowań. Impreza naprawdę super, dzieciaki mega zadowolone Serdecznie dziękujemy wszystkim organizatorom i polecamy się na przyszły rok Ed - 2014-06-04, 10:12 To i my serdecznie dziękujemy za wspaniałą organizację i fantastyczny zlot!! Aż chce się więcej Naprawdę świetna impreza, wnuk nie może się doczekać kolejnego zlotu!
Pozdrawiamy, Edi z Grażką skuter - 2014-06-04, 13:33 Cała załoga bardzo dziękuje organizatorom oraz uczestnikom za super klimat oraz bardzo ale to bardzo fajne spędzenie czasu
pozdrawiam wszystkich CrazyJack - 2014-06-04, 14:42 Na Zlocie były też Garbusowe Przejażdżki
Już niedługo więcej garbusowych filmów również w 3D janusz - 2014-06-04, 14:48
CrazyJack napisał/a:
Oto krótki filmik
Jacku, chyba bardzo krótki. Ciekawy zaczyna się od 10 sekundy ale jest całkiem nie do przyjęcia bo tylko jak mrugnięcie, a gdzie przeżycia estetyczne.
Popraw się. zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:02 Teraz zlot w naszym obiektywie.zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:03 Kopę lat ....zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:05 ..... gdzie ta faza zginęła ??zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:08 ..... nasze nastolatki.....zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:09 ....... matka, córka dała nurka ......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:11 ..... nauka wyciągania kamperków z błotka .......CrazyJack - 2014-06-04, 16:12
janusz napisał/a:
CrazyJack napisał/a:
Oto krótki filmik
Jacku, chyba bardzo krótki. Ciekawy zaczyna się od 10 sekundy ale jest całkiem nie do przyjęcia bo tylko jak mrugnięcie, a gdzie przeżycia estetyczne.
Popraw się.
Januszu specjalnie dla Ciebie "przeżycia estetyczne" w trzech formatach 3D
1. Anaglyph (wystarczą zwykłe okulary z gazety aby zobaczyć efekt trójwymiarowości)
http://youtu.be/WwdqQ3lnPK0
3. Over/Under (potrzebne urządzenie 3D TV z aktywnymi okularami lub komputer)
http://youtu.be/l_1vYyhupIMzbyszekwoj - 2014-06-04, 16:13 ...... pokaz tresury psa ........zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:14 ...... odpoczynek po ciężkiej nocy .........zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:17 ...... atrakcje Bałtowa dla naszych pociech .......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:20 ......cd......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:23 ..... cd .......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:26 ..... cd .......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:27 ...... nie patrz się w tą stronę,bo ci zwiną żonę .........zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:28 ... coś słodkiego od Krzysia .......zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:31 ... Campertimki 2013 ...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:32 Gratulujemy JACKOWI ....... koperta jest pod dyplomemzbyszekwoj - 2014-06-04, 16:34 .... były takie trzy- palce lizać....zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:40 ... odpoczynek po ciężkim dniu ...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:42 " albo " wódka "albo" piwo...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:43 .......Włodek gdzie są nasze dzieci ? ...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:44 .... mój telefon lepiej wypasiony .....JaWa - 2014-06-04, 16:44 Fajne fotki piwko poszło. zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:47 No to teraz dyskoteka starszych małolatów ...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:49 Zenek tutaj jestem ...zbyszekwoj - 2014-06-04, 16:58 ...gino - 2014-06-04, 16:58 Zbyszku, do jednego postu możesz wkleić aż 10 fotek...
to chyba mniej roboty niż 2-3 fotki i kolejny post znowu 2-3 fotki...itd itd krzysieks - 2014-06-04, 17:06 Fajna foto relacja. Dawaj dalsze... Piwko poleciało . A w realu będzie nalewka w Kruszynianach. Pozdrawiam Krzysiek. zbyszekwoj - 2014-06-04, 17:07 .... cd...zbyszekwoj - 2014-06-04, 17:09 Dziadek dzisiaj jest " nie w formie", czas wracać do domu.Frowyz - 2014-06-05, 05:58 I ja bardzo chciałbym podziękować Krzyśkowi. Tu jest coś specjalnie dla niego PREZENTkrzysieks - 2014-06-07, 12:00 W imieniu Organizatorów I Pikniku Rodzinnego Camperteam pragnę serdecznie podziękować Wam za tak liczne przybycie : : . Cieszymy się bardzo ,że Wam się podobało. . Uprzedzając pytania odpowiadamy ,że postaramy się by Piknik Rodzinny zagościł na stałe w harmonogramie Zlotów CT. Pozdrawiamy serdecznie i za rok w Dzień Dziecka zapraszamy na II Piknik Rodzinny Bałtów 2015. slawwoj - 2014-06-07, 19:43 Otwieram listę na Bałtów 2015:
1 slawwoj 2+2zibikruk - 2014-06-07, 21:07 Sławek, chyba troszkę zbyt szybko - daj przespać innym dotychczasowe wrażenia. Mazur - 2014-06-07, 21:19 Krzysiu,
Również bardzo dziękuję za perfekcyjne przygotowanie Zlotu , dzieciaki szczęśliwe Bałtów 2015 już zapisany w planach wyjazdów. Misio - 2014-06-08, 17:28 Nareszcie mam trochę wolnego, to można powspominać. Było fajnie...Misio - 2014-06-08, 17:45 cd.Misio - 2014-06-08, 17:55 cd.Misio - 2014-06-08, 18:13 cd.Misio - 2014-06-08, 18:18 cd.Misio - 2014-06-08, 18:35 cd.Misio - 2014-06-08, 18:59 cd.MirekKliny - 2014-06-08, 19:06 Na tym jednym zdjątku to nie za młoda troszke panna z piwkiem ?:-)ARCADARKA - 2014-06-08, 19:16
MirekKliny napisał/a:
Na tym jednym zdjątku to nie za młoda troszke panna z piwkiem ?:-)
no normalnie ,,,,,,,mama,,na dołek ,,, ,,,a dziecko do sierocińca Misio - 2014-06-08, 19:18 cd.Misio - 2014-06-08, 19:36 cd.krzysieks - 2014-06-08, 20:02 Te pączki pochodzą z Cukierni U Szarego. Uznawane są za jedne z lepszych w Polsce. Posiadają certyfikat Dziedzictwa Kulinarnego Świętokrzyskiego. Misio - 2014-06-08, 20:16 cd.Misio - 2014-06-08, 20:24 cd.Misio - 2014-06-08, 20:43 cd.Misio - 2014-06-08, 21:09 cd.dulare - 2014-06-09, 12:57 My także chcieliśmy bardzo podziękować za organizację, za atmosferę i wszystkie spotkania.
Podsyłamy też kilka ujęć
Tadeusz - 2014-06-09, 15:40 Kochani, po bałtowskim fantastycznym zlocie zwlekałem z wejściem na forum z różnych względów, ale dzieki temu mogłem teraz obejrzeć Wasze fotki i poczytać o wrażeniach.
Krzysiu i Moniko - jestem pod wrażeniem Waszych umiejętności organizacyjnych, poświęcenia się dla dobra naszej gromady i samozaparcia aby to wszystko wytrzymać. Monice przesyłam gorące buziaki za fantastyczne torty, smaczne i piękne nad podziw.
Wasi pomocnicy - Ewa, Helenka, Piotr i Krystian zasłużyli na naszą wdzięczność za ogrom pracy i poświęcenie całego swego czasu na zlocie. Jesteście wszyscy bardzo, bardzo kochani i nie zapomnimy Wam tego.
Piwa, które Wam stawiamy są maleńkim symbolem naszej wdzięczności.
Mirku, za oprawę dźwiekową serdecznie dziekujemy.
Heniowi, niezawodnemu fotokronikarzowi składam wyrazy szacunku i wdzięczności.
Teraz stawiam piwa a przy najbliższym spotkaniu coś więcej. krzysieks - 2014-06-09, 16:22 Dziękujemy Tadziu za miłe słowa. . Zapomniałeś chyba o jednej sprawie..... Na Zlocie dowiedziałeś się , że masz BRATA BLIZNIAKA. . Duszan serdecznie Nas zaprasza, koniecznie chce Cię poznać z swoim szwagrem. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia w Kruszynianach. Krzysiek. SlawekEwa - 2014-06-09, 16:45
Tadeusz napisał/a:
Kochani, po bałtowskim fantastycznym zlocie zwlekałem z wejściem na forum z różnych względów,
Tadeusz - 2014-06-09, 16:52
SlawekEwa napisał/a:
Misio - 2014-06-09, 17:05 cd.Misio - 2014-06-09, 17:35 cd.Misio - 2014-06-09, 18:01 cd.Misio - 2014-06-09, 18:29 cd.Misio - 2014-06-09, 18:54 cd.Misio - 2014-06-09, 19:21 cd.Misio - 2014-06-09, 20:03 cd.Misio - 2014-06-09, 20:45 cd.Misio - 2014-06-09, 21:24 cd.Misio - 2014-06-09, 21:52 cd.Misio - 2014-06-09, 21:57 Krzysiu. Za ten ogrom pracy włożony w zorganizowanie zlotu, piwko to oczywiście za mało, bo przynajmniej cały browar się należy. Dziękujemy
Romano - 2014-06-09, 22:06 Ta diablica / kiedyś moja / została wystawiona na aukcję w Dąbrowie Górniczej dwa lata temu.
Pozdrawiam
Danuśkakrzysieks - 2014-06-10, 09:37 Heniu z całego serca dziękuję za piękną foto-relację z Bałtowa. Zdaję sobie sprawę ile czasu Cię to kosztowało. . Nie wiem czy dam radę ale postaram się odwdzięczyć w Kruszynianach. . A na razie dla osłody wysyłam wirtualne pifko. . Pozdrawiam KrzysiekS. norbi - 2014-06-10, 09:50 ktoś poznaje swoja pociechę przywiało mi pod kampera mogę wysłać:)norbi - 2014-06-10, 11:25 i ja dodam pare zdjęćnorbi - 2014-06-10, 11:28 cdnorbi - 2014-06-10, 11:39 cdnorbi - 2014-06-10, 11:43 cdnorbi - 2014-06-10, 11:48 cdnorbi - 2014-06-10, 11:53 cdsamotny wilk - 2014-06-15, 09:53 Ed - niezły zlocik mieliście w Bałtowie. Z fotek wynika, że oboje nieźle wywijaliście na parkiecie. Ale w tym zawsze byliście b.dobrzy. Podoba mi się podpis pod foto 22-.jpg "... Edek żonie nie dorównasz ...".
Andrzej, ten ze Sromowców.
p.s. dzięki za telefon.
Do zobaczenia w Sromowcach.
P.s. do wakacji coraz bliżej. W piątek 27 VI br. zakonczenie roku szkolnego. Prawdopodobnie do Sromowców Niż. zawitam z córcią Olą w sobotę 28 VI lub w niedzielę 29 VI br. Ale to jest wstępny zamiar. A jak wyjdzie, to zobaczymy.
Do zobaczyska.
Acha, weź, tę dobrą nalewkę, może się przydać ?