| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - problem z podlaczeniem ogrzewania trumy
artex1 - 2013-11-28, 23:19 Temat postu: problem z podlaczeniem ogrzewania trumy witam serdecznie forumowiczow... po raz kolejny prosba o rade.
wymontowalem z domku holenderskiego ogrzewanie trumy. Teraz probuje to jakos polaczyc i mam problem z redukcja jaka jest uzyta w trumie i polaczeniem tego z wezem gazowym ktory idzie do regulatora i do butli. Bylem w OBI, Praktikerze a nawet pytalem hydraulikow, ktorzy robia u nas na budowie i nikt nie widzial na oczy takiej redukcji.
Czy ktos z forumowiczow moze doradzic gdzie moge to dostac ?
dzieki serdeczne i pozdrawiam
Artur
kodi - 2013-11-29, 06:12 Temat postu: Re: problem z podlaczeniem ogrzewania trumy
| artex1 napisał/a: | Bylem w OBI, Praktikerze a nawet pytalem hydraulikow, ktorzy robia u nas na budowie i nikt nie widzial na oczy takiej redukcji.
Artur |
Artex1 - co mam Ci powiedzić, tylko tyle abyś zmienił sklepy a już na pewno szerokim łukiem omijał hydraulików na budowie. Jest to klasyczne w pojęciu kamperowym połączeniem.
Nie umiem Ci powiedzieć gdzie masz kupić takie elementy w Twoim regionie. Zapewne ktoś Ci pomoże, z mojej strony pozostaje internet, allegro np. sklep duni. Zadzwoń - wytłumacz maja na 100%.
Pozdr
DAKOTA - 2013-11-29, 07:17 Temat postu: Re: problem z podlaczeniem ogrzewania trumy Czy ktos z forumowiczow moze doradzic gdzie moge to dostac ?
dzieki serdeczne i pozdrawiam
Artur[/quote]
tutaj
http://www.fritz-berger.d...uche/detail.jsf
DAKOTA
koko - 2013-11-29, 12:06
W Trumie Kraków .Duni Nowy Sącz
koko - 2013-11-29, 12:07
inny Wąż
kimtop - 2013-11-29, 13:40
Każdy tokarz dorobi Ci to w 10 minut
artex1 - 2013-11-30, 11:28