| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Imprezy w Polsce - Imprezy w PL 2013 - MAPKI z zaproszeniami - podsumowanie .
CORONAVIRUS - 2013-12-02, 19:27 Temat postu: Imprezy w PL 2013 - MAPKI z zaproszeniami - podsumowanie . W maju 2013 roku zacząłem wpisywać imprezy w Polsce na mapki odpowiadające kolejnym miesiącom sezonu 2013 .
W kulminacyjnym punkcie na poszczególnych mapkach było prawie 450 różnych imprez , które miały się dopiero odbyć .
Imprezy mijające sukcesywnie wykasowywałem z mapek aż sezon się zakończył i pozostały tylko wspomnienia ...
Po ostatnich przekształceniach na CT dział z tymi informacjami tez zniknął .
Chciałbym jakoś podsumować realizację tego pomysłu i prosić Was o opinię .
1 . Czy sam pomysł był trafionym ?
2 . Czy forma przedstawionych informacji była czytelna , łatwa do odnalezienia tego czego ewentualnie szukaliście ?
3 .Czy wiedzieliście o istnieniu takich mapek z informacjami na CT ?
Najważniejsza dla mnie też jest informacja ilu z Was / członków CT/ skorzystało z tych wiadomości ?
Będę wdzięczny za konstruktywne wypowiedzi od których uzależniam podobne działania w 2014 roku .
Przy okazji dziękuję wszystkim , którzy swoją aktywnością dołożyli się do realizacji tego planu , Wasze zgłoszenia imprez na Waszym terenie były bardzo ważne .
janusz - 2013-12-02, 19:31
| No name napisał/a: | | Po ostatnich przekształceniach na CT dział z tymi informacjami tez zniknął . |
Adaś na wzrok Ci padło?
CORONAVIRUS - 2013-12-02, 19:34
Jeśli przeoczyłem to przepraszam ,,, na głównej widziałem ikonkę "imprezy w PL " która teraz gdzieś się pewnie przemieściła . Oczywiście nawet jeśli byś i to wywalił to nic przecież się nie stało , już nieaktualne , więc po co miało by być
PS . faktycznie jest w "Klubie" ...szukałem w podróżach ...
Odszczekuję cytowane zdanie
mar78 - 2013-12-02, 19:45
Pomysł bardzo udany. Korzystałem i jeżeli będzie kontynuacja w 2014 to również nie omieszkam tam zaglądać.
Z mojej strony - dzięki za zaangażowanie w realizacji tego projektu i poświęcony czas
janusz - 2013-12-02, 19:49
| No name napisał/a: | | która teraz gdzieś się pewnie przemieściła |
Zawsze chyba była w klubie przecież to o spotkaniach a nie podróżach.
CORONAVIRUS - 2013-12-02, 19:59
| janusz napisał/a: | | No name napisał/a: | | która teraz gdzieś się pewnie przemieściła |
Zawsze chyba była w klubie przecież to o spotkaniach a nie podróżach. |
Janusz...mógłbyś przenieść ten temat do właściwego działu jak już się odnalazł / w mojej głowie / ...
Dzięki z góry
bogus bednarski - 2013-12-02, 20:09
No name,
No mnie nie udała się w tym roku korzystać z dobroci tego tematu z przyczyn finansowych.
Ale popieram zaangażowanie Twoje w temat. Myślę że winien on pozostać na stałe.
Mnie się bardzo podoba. Na innych forach szukałem podobnych tematów aby poza zwiedzaniem można było też załapać się po drodze na inne wydarzenia.
janusz - 2013-12-02, 20:13
| No name napisał/a: | | Janusz...mógłbyś przenieść ten temat do właściwego działu |
Ale który jest bardziej właściwy?
Przecież tam są same puste wątki. To jest rodzaj newsa który przemija razem z upływem czasu.
CORONAVIRUS - 2013-12-02, 20:21
Ty zadecyduj czy tu czy tam . Założyłem nowy temat bo tamten dział mi zniknął , jak się odnalazł to logicznym by było gdyby temat w dziale się pojawił. Gdybym działu nie zgubił to tam bym umieścił temat . Dla mnie to logiczne ale jeśli inaczej jest lepiej to się nie upieram
janusz - 2013-12-02, 20:32
A to nie zrozumiałem o jakie przeniesienie Ci chodzi.
Myślałem, nie wiem dla czego, że chcesz żeby Imprezy w PL przenieść do podroży.
Wątek przeniosłem.
kazbar - 2013-12-02, 21:28
A ja bardzo dziękuję k o g u t o w i
cirrustravel - 2013-12-02, 21:44
Adam, dzięki za fajny pomysł i jego realizację.
Nie korzystałem z zaproszeń na imprezy, ale poczytałem troszkę o niektórych.
Jeśli będziesz kontynuował projekt to jestem za zachowaniem takiej formy. Jasno, przejrzyście i na temat.
Ode mnie piwko za Twoją dobrą robotę.
Brat - 2013-12-03, 10:28
Korzystałem, dzięki Adam !
Comsio - 2013-12-03, 21:37
Adam korzystałem
WODNIK - 2013-12-03, 22:32
Zapodałem raz imprezę i przeglądałem. Temat dobry, Adam dalej to trzeba ciągnąć.
Pozdrawiam
Mikesz - 2013-12-04, 07:36
Nie korzystałem, ale teraz jak wiem to na pewno będę korzystał ,za wspaniały pomysł i jego realizację piwko.
CORONAVIRUS - 2013-12-04, 13:55
OK ... fajnie , że się przydało , jest zatem sens ponownie się w to pobawić.
Janusz , mógłbyś ustawić datowniki w nagłówkach zaczynając od maja 2014 ?
Chętnie podzielę się i innymi możliwościami wpisów na mapki , kto chętny do współpracy ???
janusz - 2013-12-04, 14:27
| No name napisał/a: | | od maja 2014 ? | A czemu od maja?
Kilka dni temu zrobiłem od grudnia 2013 do kwietnia 2014, niedobrze?
CORONAVIRUS - 2013-12-04, 16:13
od maja jest ok ... imprezy w PL tak się zaczynają , od majówki i potem leci sezon.... wcześniej szkoda zachodu dla trzech imprez na krzyż
ale nic nie szkodzi byś 12 miesięcy rozpisał na poddziały , bedzie coś to się wpisze , żaden problem
decyduj
janusz - 2013-12-04, 16:17
| No name napisał/a: | | nic nie szkodzi byś 12 miesięcy rozpisał na poddziały |
Tak zrobię.
slajd - 2013-12-04, 18:46 Temat postu: Re: Imprezy w PL 2013 - MAPKI z zaproszeniami - podsumowanie [size=9]Chciałbym jakoś podsumować realizację tego pomysłu i prosić Was o opinię .
2 . Czy forma przedstawionych informacji była czytelna , łatwa do odnalezienia tego czego ewentualnie szukaliście ?
Najważniejsza dla mnie też jest informacja ilu z Was / członków CT/ skorzystało z tych wiadomości ?
Ad1. Pomysł trafiony, w necie były przeprowadzone próby zaistnienia stron z takimi informacjami, ale po roku, dwóch znikały. Mam nadzieję, że Ty nie odpuścisz
Ad2. Przykro mi, osobiście nie konfrontowałem z rzeczywistością.
Ad3. Tak
Adam, a co ty na to by zakres imprez rozciągnąć na całą Europę
CORONAVIRUS - 2013-12-04, 18:59 Temat postu: Re: Imprezy w PL 2013 - MAPKI z zaproszeniami - podsumowanie
| slajd napisał/a: | [
Adam, a co ty na to by zakres imprez rozciągnąć na całą Europę |
JAK to sobie wyobraziłeś ? pisz, pisz a ja czytam i myślę
slajd - 2013-12-04, 19:59
Jakiś czas temu National Geografphic wydał przewodnik dla amatorów
szalonej zabawy pt" Świat Festiwali", którego jestem posiadaczem.
W książce zaprezentowano chronologicznie miesiącami, tydzień po tygodniu cykliczne
wydarzenia na całym świecie. Imprezy mają wielokulturowe oblicze i porę
wielu z nich trudno wyznaczyć w naszym kalendarzu. Autorzy książki w kilkudziesięciu
przypadkach podali strony internetowe, gdzie można sprawdzić dokładnie czas i miejsce
wydarzenia.
Dla przykładu; Festiwal Zimowy w Moskwie 25 grudnia-5 stycznia. W ramach festiwalu organizowane są przejażdżki kuligiem, występy zespołów folklorystycznych a przed Muzeum Sztuk Pięknych im.Puszkina i na placu Czerwonym uczestnicy tworzą kunsztowne lodowe rzeźby.
Mogę zacytować kilkadziesiąt imprez zawężając je do Europy.
I jeszcze jedno - wiele podanych przez Ciebie wydarzeń są imprezami cyklicznymi
więc jeśli to możliwe proponował bym pozostawienie ich w dalszym ciągu "widocznymi"
CORONAVIRUS - 2013-12-04, 20:26
Jerzyku ...chyba zdajesz sobie sprawę z tego by porządnie rozpracować imprezy , choćby w samej Europie , to trzeba przysiąść fałdki i spędzić nad kompem nie dzień, nie tydzień tylko z miesiąc .
Ja niestety nie mam na tyle determinacji .
Polska i tak pochłania sporo czasu , mam jeszcze inne plany odnośnie mapki miejsc FREE do postoju dla karawaningowców wszelakiej maści , więc sam widzisz ... biorę na siebie tyle ile czuję , że pociągnę i nie będzie wstydu .
Cały czas liczę na pomoc innych , którzy myślą podobnie i chcieli by się przyłożyć do efektu końcowego .
Szczerze to nie wyobrażam sobie jednej osoby , która by była w stanie pociągnąć temat imprez w więcej jak jednym kraju .
Co do imprez cyklicznych masz oczywiście rację , przy wpisach na 2014 trzeba będzie je inaczej odznaczać tak by nie uciekały przy wykasowywaniu tylko trudno będzie pogodzić idee zaznaczania imprez które się nie odbyły z tymi , które się odbędą za rok bo minęły np. dwa dni temu .... trzeba to przemyśleć .
slajd - 2013-12-04, 21:25
| No name napisał/a: | | Jerzyku ...chyba zdajesz sobie sprawę z tego by porządnie rozpracować imprezy , choćby w samej Europie , to trzeba przysiąść fałdki i spędzić nad kompem nie dzień, nie tydzień tylko z miesiąc . |
zgadzam się, ale moja propozycja rozszerzenia zasięgu do całej Europy
ogranicza się do tych imprez szczególnych, dostępnych ogółowi i te mogę
Ci podać, a z czasem jak ludzie się uaktywnią dojdą te pomniejsze.
Od czegoś trzeba zacząć, prawda?
CORONAVIRUS - 2013-12-04, 21:33
To może ja pozostanę przy Polsce , Janusz dorobi jeszcze dział " Imprezy w EU " i sam wpiszesz do mapki ... przecież tak będzie prościej .
slajd - 2013-12-04, 21:47
| No name napisał/a: | | To może ja pozostanę przy Polsce , Janusz dorobi jeszcze dział " Imprezy w EU " i sam wpiszesz do mapki ... przecież tak będzie prościej . |
może i tak
eMKa - 2013-12-04, 22:09 Temat postu: Re: Imprezy w PL 2013 - MAPKI z zaproszeniami - podsumowanie
| No name napisał/a: |
|
Twój pomysł bardzo trafiony, wszystko ok.
fajnie że Ci sie chce, symboliczny browar, bo za pomysł i realizacje należy się dużo więcej
dulare - 2013-12-04, 22:37
Ja też jestem jak najbardziej za, a kwestię zaznaczania minionych imprez można rozwiązać innym kolorem ikony (albo innymi ikonami).
Komplecik - 2013-12-05, 08:25
Pomysł się podobał, osobiście nie skorzystałem, dla lepszego wykorzystania informacji o atrakcjach w danym regionie sęsowne było by połączenie tego z kalendarzem imprez CT prowadzonym przez Wbobowskiego Włodka w innym przypadku najwięcej będzie Adam tym zainteresowany a cała para włożona w robotę idzie w gwizdek, 99% forumowiczów przegląda harmonogram imprez, ciekaw jestem jak to było z projektem Adama, nie powiem jak temat żył to kuknąłem ale potem
Komplecik - 2013-12-05, 08:29
Pomysł się podobał, osobiście nie skorzystałem, dla lepszego wykorzystania informacji o atrakcjach w danym regionie sęsowne było by połączenie tego z kalendarzem imprez CT prowadzonym przez Wbobowskiego Włodka w innym przypadku najwięcej będzie Adam tym zainteresowany a cała para włożona w robotę idzie w gwizdek, 99% forumowiczów przegląda harmonogram imprez, ciekaw jestem jak to było z projektem Adama, nie powiem jak temat żył to kuknąłem ale potem
1.tak
2.tak/nie
3.słaba informacja
kodi - 2013-12-05, 08:49
Adaś pomysł super.
Wstyd się przyznać, ale nie wiedziałem że jest taki nawet dział.
Ale wybaczysz mi bo ja w tym roku za budowniczego robię - stąd ta ułomność.
Obiecuję zerkać w roku przyszłym.
Pozdr
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 09:12
| Komplecik napisał/a: | dla lepszego wykorzystania informacji o atrakcjach w danym regionie sęsowne było by połączenie tego z kalendarzem imprez CT
... 3.słaba informacja
|
Jak wyobrażasz sobie lepszą informację o tym na CT ? To odpowiedź zapewne przydatna Januszowi .
Odnośnie łączenia czegoś z czymś ...
Na mapkach z sezonu 2013 umieszczone były informacje o zlotach CT , K.pl , Automobilu itp . ...tu już informacje przenikały . Tych z harmonogramu CT było dosłownie kilka , kompletna nisza w całości .
Idea mapek jest dosyć specyficzna , można je traktować jako pomoc do zaplanowanych wycieczek ale zależało mi na dostarczeniu wiadomości temu , który włąśnie wylądował na jakimś terenie i nie wie co się dookoła dzieje w czasie rzeczywistym . One miały zastępować tzw . słupy ogłoszeniowe z plakatami we wsi, miasteczku czy przy drodze .
W Szwecji przy głównych drogach są mapki informacji turystycznej z zaznaczonymi miejscami przydatnymi dla tego turysty , obok jest taka tablica ogłoszeniowa . U nas jeszcze tego jest bardzo mało .
Harmonogram należy do CT a mapki do wszystkich karawaningowców podróżujących po Polsce . Rozwiń może myśl jak byś widział to "połączenie " ? Osobiście uważam , że więcej w tej sprawie zrobić się nie dało ale może nie biorę jakiegos parametru pod uwagę
bogus bednarski - 2013-12-05, 09:59
No name,
Adaś witaj.
A może link do strony umieścić na dole Twoich postów?
Czytając posty każdy by sobie przypomniał o istnieniu takiego kalendarza.
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 10:34
| bogus bednarski napisał/a: | No name,
Adaś witaj.
Czytając posty każdy by sobie przypomniał o istnieniu takiego kalendarza. |
dobry pomysł ... tylko czy Janusz wyrazi na takie coś zgodę , wszak to forma reklamy
Chleba nie daje taka działalność ale zawsze znajdą się wątpiący
bogus bednarski - 2013-12-05, 12:49
| No name napisał/a: | | bogus bednarski napisał/a: | No name,
Adaś witaj.
Czytając posty każdy by sobie przypomniał o istnieniu takiego kalendarza. |
dobry pomysł ... tylko czy Janusz wyrazi na takie coś zgodę , wszak to forma reklamy
Chleba nie daje taka działalność ale zawsze znajdą się wątpiący |
Janusz, czy można Adasiowi wstawić linka w stopce?
janusz - 2013-12-05, 14:48
Adaś jak zwykle czepia się.
Przecież na forum jest link to co za problem żeby był też w podpisie do czasu gdy ewentualnie znikną wszystkie linki z podpisów.
Komplecik - 2013-12-05, 14:53
| No name napisał/a: | Osobiście uważam , że więcej w tej sprawie zrobić się nie dało ale może nie biorę jakiegos parametru pod uwagę |
Adam nie zrozum mnie źle podziwiam wklad pracy i moze faktycznie taka forma jest super tylko trzeba by wiedziec o tym
jak wiemy ze jest dobra i sie sprawdziła to OK. idziemy ta droga
Narazie patrze w posty i widzisz co jest.
tu faktycznie Janusza nie rozumie powinien promowac takie inicjatywy i je wyróżniać no ale Janusz woli sie silować z Tobą
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 15:26
Nasz Janusz taki już jest ...ja się przyzwyczaiłem .
Tak sobie pomyślałem czy PTTCC nie mogłoby przejąć takiej inicjatywy , byłoby pierwszą firmą , która by się profesjonalnie zajęła promowaniem tego czego jeszcze nie było ... wyobrażacie sobie te dziesiątki maili dziennie do prezesów z prośbami różnych gmin i miasteczek by właśnie na ich portalu umieścić taką czy inną informację ... Prezesi , sprawa do przemyślenia , jest pomysł trza TYLKO ludzi do realizacji a kasa na wspieranie działalności sama popłynie , nie będziecie musieli urywać z wpisowych na imprezy .
To taki luźny pomysł , by nie było , że kogoś do czegoś zmuszam . Do roboty to zmuszali ale w innych czasach , system się słabo sprawdził .
janusz - 2013-12-05, 16:43
| Komplecik napisał/a: | | tu faktycznie Janusza nie rozumie |
To ja Ciebie nie rozumiem.
Inicjatywa Adama jest na pierwszej stronie forum. Jeśli chce linka w podpisie to może przywrócić sam przecież go sobie usunął.
Co mogę więcej zrobić?
Co do PTTCC i pomysłu mapy. Zaraz będzie trzeba zapłacić prawa autorskie do map. Zaraz znajdą się chętni którym należy się działka z dochodu. Przecież jeżeli firma czymś się zajmuje to musi na tym zarabiać. A jak zarabia to niech się podzieli.
A co do tej kolejki do wpisów to czarno to widzę. Jest/był portal http://www.camperteam.pl/forum/viewforum.php?f=84
i tłoku z wpisami nie ma. Nawet jakiś czas był propagowany w Magazynach i to dwóch. Coś takiego ma Kazek na swojej stronie i kiszka. Znikome zainteresowanie szczególnie ze strony ogłoszeniodawców.
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 17:00
Januszu ...bo aby wyciągnąć z kosza to trzeba najpierw coś do niego wsadzić .... możesz czarno widzieć wszystko co wiąże się z jakąś działalnością ponad standardową .
Nikt chyba nie ma wątpliwości , że taki proces trwa , że by przekonać do siebie sponsorów to trzeba im najpierw coś pokazać , coś z kilku lat by wiedzieli , że nie rozmawiają z kosmitą .
Nie sądzę by zrezygnowali z możliwości taniego promowania się tam gdzie jeszcze nikt tematu w ten sposób nie dotykał . Masz już stowarzyszenie , bazę , to rusz maszynę tak by coś z tego było a nie tylko wymijające odpowiedzi co roku na pytanie " co się zadziało przez ostatni rok ? "
zresztą , CO MI DO TEGO ... dałem pomysła , i tylko tyle mogę . Połkniecie to fajnie bo ludzie będą cos z tego mieli na większą skalę niż to co ja , wspólnie z innymi , starałem się zrobić i co będę , tez mam nadzieję z innymi , kontynuował .
Nie wiem za bardzo o jakich prawach autorskich i profitach piszesz , jeśli coś by od początku robiło Twoje stowarzyszenie to z kim się chcesz działkować ?
Ja to robię dla hecy , nie dla kasy . Może to jest sposób by samemu sobie nie wkładać kijka w szprychy . Wtedy się nie marudzi tylko działa .
Pomysł nie jest opatentowany , więc nie kumam w czym problem .
Oj ...chyba już wiem w czym
rysiol - 2013-12-05, 17:35
Szczere uznanie za pracowitość.
Co do przydatności to jak do tej pory trzech kolegów zadeklarowało, że skorzystali. Nikt nie pochwalił żadnej imprezy. Mamy w kraju w sezonie letnim taką ilość przeróżnych festynów, jarmarków , festiwali, imprez itp, że trudno na jakąś nie trafić. Dużo gorzej jednak z ich jakością. . Z własnego podwórka mógłbym wymienić mnóstwo imprez w okolicy, lecz raczej odradzałbym w nich udział. Przeważnie można się na nich napić cienkiego piwka, posłuchać jakiś czwartorzędnych chałturników, czasami zebrać bęcki.
Moim zdaniem sens ma jedynie tworzenie mapy imprez sprawdzonych, wartych polecenia, cyklicznych. Takich na których warto zaplanować pobyt, a nie tylko wpaść przypadkiem.
janusz - 2013-12-05, 17:42
| No name napisał/a: | | Ja to robię dla hecy , nie dla kasy |
I dlatego udaje się. Spróbuj wziąć za to grosz, zobaczysz czym się skończy.
Komplecik - 2013-12-05, 18:15
| janusz napisał/a: | | No name napisał/a: | | Ja to robię dla hecy , nie dla kasy |
I dlatego udaje się. Spróbuj wziąć za to grosz, zobaczysz czym się skończy. |
Im bardziej się robi dla hecy z luzem uśmiechem tym większe pieniądze się zarabia ,
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 18:36
| rysiol napisał/a: | raczej odradzałbym w nich udział. Przeważnie można się na nich napić cienkiego piwka, posłuchać jakiś czwartorzędnych chałturników, czasami zebrać bęcki.
Moim zdaniem sens ma jedynie tworzenie mapy imprez sprawdzonych, wartych polecenia, cyklicznych. Takich na których warto zaplanować pobyt, a nie tylko wpaść przypadkiem. |
Mamy zatem odmienne zdanie .
Po pierwsze trudno określić jakość imprezy przed jej odbyciem się ... tu chyba się zgodzisz .
Druga sprawa to co złego jest na wakacjach trafić na tzw . prowincji , czyli poza Warszawą , na artystów czwartorzędnych , wypić tani kufel piwa i popatrzeć na miejscowe dziewki tańcujące na scenie ze świeżo zbitych desek ? Ja tam na takich tańcach super się bawię , wiem , że to mało ambitne ale za to zabawne . Powagę mam w pracy , teatr w Gdyni , rachunki co miesiąc ... aż tęsknię za tymi chałturnikami
janusz - 2013-12-05, 19:15
Komplecik, To sądzisz, że Adaś coś zarabia na tych mapkach, śmiem wątpić. Myślę że raczej traci (w sensie poświecą) czas. A podobno czas to pieniądz.
Komplecik - 2013-12-05, 20:10
| janusz napisał/a: | Komplecik, To sądzisz, że Adaś coś zarabia na tych mapkach, śmiem wątpić. Myślę że raczej traci (w sensie poświecą) czas. A podobno czas to pieniądz. |
A wiesz że jakby się tak zastanowić i robił by jak robi to kto wie kto wie moze i Tobie się udzieli, eeeeeee nieeeee Ty janusz sporo się dla hecy udzielasz
Po to jest przecież forum odstresować się oderwać od codzienności
janusz - 2013-12-05, 20:19
Komplecik, A widzisz nie podszedłem do tego z tej strony. Odstresowany i rozerwany rozrywkowo człowiek jest wydajniejszy w pracy i potrafi więcej zarobić.
Komplecik - 2013-12-05, 20:52
No no i jeszcze i kaska się sama sypie
rysiol - 2013-12-05, 20:55
Adaś jestem z prowincji i kocham prowincję. Bardzo często dzieją się na prowincji wspaniałe rzeczy. Prowincjonalne nie znaczy złe. Przysłowiowe knoty zdarzają się pod każdą szerokością geograficzną. I właśnie dlatego myślę sobie, że warto aby ktoś polecił jakąś imprezę. Napisał na przykład : i ja tam byłem miód i wino piłem, naprawdę warto tam pojechać, mają świetne piwo, śmieszny kabaret itp. Twój projekt ma szanse stać się nie tylko zwykłym słupem ogłoszeniowym na którym można powiesić wszystko, lecz ciekawym przewodnikiem po tym w czym warto wziąć udział.
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 21:00
Masz rację w całej wypowiedzi .
Tylko co zrobić z imprezami nowymi idąc takim tokiem myślenia ? Nie ryzykować? Nie wpisywać ?
rysiol - 2013-12-05, 21:49
Nie bardzo znam się (czytaj wcale) na technicznej stronie działania takiego działu, ale można na przykład jednym kolorem zaznaczać imprezy sprawdzone i polecane a innym te o których nie ma jeszcze opinii, oczywiście z opcją zmiany kolorów. Wydaje mi się też iż cykliczność jest jakimś wyznacznikiem jakości.
CORONAVIRUS - 2013-12-05, 22:04
To oczywiście jest do zrobienia bez najmniejszego problemu . Obawiałem się tego , że preferował byś tylko i wyłącznie imprezy cykliczne , czyli sprawdzone pod względem jakości .
Kolorki się wprowadzi / w zeszłym roku były różne ikony , bardziej przypadkowe niż systemowe / .
Dyskusyjnym będzie klasyfikowanie / kolorowanie/ zgłoszonych imprez. To zawsze jest loteria i gmeranie w gustach ludzi bo przecież jeden lubi tak a inny inaczej ...sugestia kolorków może być błędną . To oczywiście szczegóły ale warto wpaść na najdoskonalszy pomysł
|
|