| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - expoCaravan w Chorzowie - powtórka z Krakowa???
sasquatch - 2008-01-16, 21:49 Temat postu: expoCaravan w Chorzowie - powtórka z Krakowa??? Wiem że to jest "prawie" w terminie MK Berlinowego - ale może nie wszyscy się wybieraja. Dlatego mam propozycję by w Chorzowie spotkać się podobnie jak na targach w Krakowie.
Bedzie też tam zlot PFCC - zjawimy się z konkurencją :-)
Wg. zapowiedzi expoCaravaniing ma być w stylu targów w Dusseldorfie (tak sobie to organizator wyobraża) - może mu się uda :-)
Co Wy na to?
DARO - 2008-01-16, 21:54
Tym razem będziemy napewno
OMEGA - 2008-01-16, 22:00
Dzisiaj rano w radiu słyszałem że jak MT Katowickie nie uregulują zaległości w płatnościach do miasta Chorzowa to muszą szybko pakować walizki , więc sie jeszcze nie cieszy -a szkoda jak by się nie odbyły, myślę że się dogadają , zresztą jak to bywa w naszym kraju.
cosin - 2008-03-21, 11:52
Witam !
Informuję, że zlot w Chorzowie odbędzie się. Więcej informacji na stronie www.expokatowice.pl
Do zobaczenia.
louis_cypher - 2008-03-21, 12:03
| sasquatch napisał/a: | | Bedzie też tam zlot PFCC - zjawimy się z konkurencją :-) |
Pomyślmy już dziś co przygotować by było ciekawie i aby nas zauważono
Mam kilka pomysłów ale to już na zlociku Maltańskim , to już za tydzień
EwaMarek - 2008-04-04, 21:20
planuje się wpisać na zlot
mam pytanko - w opisie zlotu jest ZOO i wesołe miasteczko.....
czy to jest blisko miejsca zlotu?
OMEGA - 2008-04-04, 21:26
| EwaMarek napisał/a: | planuje się wpisać na zlot
mam pytanko - w opisie zlotu jest ZOO i wesołe miasteczko.....
czy to jest blisko miejsca zlotu? |
Bardzo blisko 20 - 30 minut spacerkiem
kaimar - 2008-04-05, 08:16
| OMEGA napisał/a: | | Bardzo blisko 20 - 30 minut spacerkiem |
Chyba nawet bliżej. Teren zlotu praktycznie przylega do Zoo i Wesołego Miasteczka. Kwestia tylko dojścia do bramy. W zasięgu spaceru (zlot odbędzie się na terenie Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku) jest też planetarium i stadion śląski. Miejsce zlotu jest naprawdę bardzo atrakcyjne spacerowo i dla chcących pojeździć rowerem.
OMEGA - 2008-04-05, 10:21
| kaimar napisał/a: | | Miejsce zlotu jest naprawdę bardzo atrakcyjne spacerowo i dla chcących pojeździć rowerem. |
Wręcz wskazane jest zabranie rowerów , park jest duży ,jest co zobaczyć i można się szybko przemieścić.
CrazyJack - 2008-04-05, 10:44 Temat postu: Re: expoCaravan w Chorzowie - powtórka z Krakowa???
| sasquatch napisał/a: | | Wiem że to jest "prawie" w terminie MK Berlinowego - ale może nie wszyscy się wybieraja. Dlatego mam propozycję by w Chorzowie spotkać się podobnie jak na targach w Krakowie. |
Jestem za powtórką z rozrywki
EwaMarek - 2008-04-07, 20:34
oby pogoda była bo ostatnio to jednego dnia wszystkie pory roku mamy :-(
rowerki u mnie na kamperze to zawsze mam :arrow: tylko jazda zależy od humoru 2 letniej córki
zgłoszenie wysłane
czy trzeba wpłate dokonać przelewem czy ,można na miejscu?
|
|