|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Camping Warszawa
jarymi - 2014-01-19, 12:38 Temat postu: Camping Warszawa Szukam miejsca do kamperowania w Warszawie - chętnie niedaleko centrum. Znalazłem Camping MAJAWA ale 2 os w kamperze + prąd 125 PLN/doba - trochę drogo
Czy ktoś zna jakieś inne miejsce - WAWER za daleko w planie zwiedzanie Warszawy rowerem
Comsio - 2014-01-19, 13:54
Witam na wybrzeżu Gdyńskim między fontanną a Mostem Slońsko-Dabrowskim jest parking ,prawie w centrum , wszędzie masz blisko, tylko nie wiem jak z podłonczeniem 230V.
slawwoj - 2014-01-19, 14:05
COMSIO napisał/a: | Witam na wybrzeżu Gdyńskim między fontanną a Mostem Slońsko-Dabrowskim jest parking ,prawie w centrum , wszędzie masz blisko, tylko nie wiem jak z podłonczeniem 230V. |
Przy mościę Śląsko-Dąbrowskim jest Wybrzeże Gdańskie.
Z drugiej stronu parkingu jest ul . Bugaj To tam ?
salut - 2014-01-19, 19:42
Parking jest TUTAJ
Comsio - 2014-01-19, 20:36
dzięki
eMWu - 2014-01-19, 22:09
polecam, zero wygod (szarą sie udalo spuscic ) ale wszedzie blisko i bezpiecznie. Majawe omijac szerokim lukiem...
Duduś - 2014-01-19, 22:13
byłem i polecam
jarymi - 2014-01-19, 22:16
Dzięki wszystkim
czy na tym parkingu na Wybrzeżu gdańskim są jakieś Wc-y - bo ja nie mam własnego??
A o MAJAWIE - tż słyszałem że drogo i zero obśługi dla kamperów
eMWu - 2014-01-19, 22:18
niestety tra mieć własny
rigg - 2016-03-20, 08:49
Witam
Odświeżam temat. Wybieramy się w okresie Świąt nad Solinę i po drodze chcemy zaliczyć między innymi Kopernika w Wa-wie. Czy ww polecany parking jest bezpieczny? Płatny?
Żona się obawia nie strzeżonych parkingów W innym poście ktoś polecał P strzeżony na Furmańskiej.
gryz3k - 2016-03-20, 12:39
Parking na Wybrzeżu jest dobrze zlokalizowany i poręczny.. Chyba najlepsza opcja.
salut - 2016-03-20, 14:20
rigg napisał/a: | Witam
Odświeżam temat. Wybieramy się w okresie Świąt nad Solinę i po drodze chcemy zaliczyć między innymi Kopernika w Wa-wie. Czy ww polecany parking jest bezpieczny? Płatny?
Żona się obawia nie strzeżonych parkingów W innym poście ktoś polecał P strzeżony na Furmańskiej. |
Jest bezpieczny, płatny i dobrze zlokalizowany. Obok jest jeszcze strzeżony parking na ulicy Boleść i nowo otwarty na rogu Wenedów i Zakroczymskiej.
jarymi - 2016-03-20, 20:44
salut napisał/a: | rigg napisał/a: | Witam
Żona się obawia nie strzeżonych parkingów W innym poście ktoś polecał P strzeżony na Furmańskiej. |
Jest bezpieczny, płatny i dobrze zlokalizowany. Obok jest jeszcze strzeżony parking na ulicy Boleść i nowo otwarty na rogu Wenedów i Zakroczymskiej. |
A jak z 230V na tych parkingachi ew. czy jest WC - macie jakąś wiedzę na ten temat? a może jakiś kontakt tel. ?
pozdrawiam
samotny wilk - 2016-03-21, 07:43
Wczoraj wieczorem po 21:30 przejeżdżałem obok parkingu przy ul. Zakroczymskiej. Zauważyłem duży luz. Wolnych było wiele miejsc parkingowych.
To dobra miejscówka. Do Starówki zaledwie kilkaset metrów. Dogodne miejsce startu do zwiedzania Stolicy. Widziałem jedynie budkę pilnującego. Nie badałem kwestii pozostałej infrastruktury: energii elektrycznej i WC.
yuras - 2016-03-21, 10:34
Tu masz w/w http://www.parkingi24h.pl/index5.html
salut - 2016-03-21, 20:49
Byłem dzisiaj na Wenedów. Parkingowy nie wiedział jak potraktować kampera. Decyzję podejmie szef, czy to dostawczak czy autobus? Prądu i wody niema
|
|