| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grupa Hymer - Hymer
Martin B - 2014-02-09, 20:21 Temat postu: Hymer Pozdrawiam ...na wstepie przepraszam bo nie potrafie tej wlasciwej rubryki znalezc (prosze moderatorow ewentualnie o przeniesienie) ze wzgledu na zmiane kampera hymer 544 na 654 sl mam do odsprzedania TRMA DUOMATIC (automatyczne zmiana butli gazowej tzn. koniec z nocnymi wedrowkami na zmiane butli ) produkt uzywany mimo tego w bardzo dobrym stanie cena 70 euro ,zdiecie na niemieckiej stronie EBAY KLEINENZEIGEN .pasuje oczywiscie do kazdego kampera.
Bronek - 2014-02-09, 20:38
To ten link ? http://kleinanzeigen.ebay...8634?ref=search
Martin B - 2014-02-09, 21:03
Trafiles w dziesiatke ! to jest moj anons
SlawasCVCG - 2014-04-16, 09:12
Proszę o pomoc właścicieli Hymercamp'ów z lat 90-tych !!!
Ubiegłym roku jesienią z powodu zmęczenia materiału pękła mi wkładka zamka drzwi do zabudowy.
Kupiłem cały zamek obecnie stosowany w różnych przyczepach kempingowych i kamperach i prawie pasowało ale niestety "bolec przesuwny" był za krótki o ok. 1cm.
Zgłosiłem się do firmy Elcamp, która w swej ofercie ma asortyment do grupy Hymer z myślą, że może uda się załatwić wkładkę zamka pod nr vin zabudowy.
Niestety wkładki oraz całe zamki przysyłane nie pasowały do mojego pojazdu.
Nadmienię, że Pan Michał Gąsior z firmy Elcamp naprawdę mocno zaangażował się w pomoc.
Czy ktoś przerabiał podobny problem i udzieli rady/pomocy w tej kwestii ?
mazurski_kamyk - 2014-04-29, 15:47
| SlawasCVCG napisał/a: | Proszę o pomoc właścicieli Hymercamp'ów z lat 90-tych !!!
Ubiegłym roku jesienią z powodu zmęczenia materiału pękła mi wkładka zamka drzwi do zabudowy.
Kupiłem cały zamek obecnie stosowany w różnych przyczepach kempingowych i kamperach i prawie pasowało ale niestety "bolec przesuwny" był za krótki o ok. 1cm.
Zgłosiłem się do firmy Elcamp, która w swej ofercie ma asortyment do grupy Hymer z myślą, że może uda się załatwić wkładkę zamka pod nr vin zabudowy.
Niestety wkładki oraz całe zamki przysyłane nie pasowały do mojego pojazdu.
Nadmienię, że Pan Michał Gąsior z firmy Elcamp naprawdę mocno zaangażował się w pomoc.
Czy ktoś przerabiał podobny problem i udzieli rady/pomocy w tej kwestii ? |
Mam podobny problem, udało Ci się coś wyczarować?
|
|