|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wędkarstwo - bałtów wędkowanie
michał263 - 2014-02-25, 22:23 Temat postu: bałtów wędkowanie Czy ktoś zamierza łowic na zlocie w Bałtowie?
Mogę prosić o jakieś informację o tej wodzie?
Jakieś małe zawody może....
ARCADARKA - 2014-02-25, 22:28
To się ma tak ,przeczytaj ,,,,,,,,,,, Witam jestem nowy moje pytanie jak zmienia się biegi przy kierownicy fiat dukato
Track222 - 2014-02-26, 08:10 Temat postu: Re: bałtów wędkowanie
michał263 napisał/a: | Czy ktoś zamierza łowić na zlocie w Bałtowie?
Mogę prosić o jakieś informację o tej wodzie?
Jakieś małe zawody może.... |
Wystarczy skorzystać z lupki: http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=18096
slawwoj - 2014-02-26, 08:21
ARCADARKA napisał/a: | To się ma tak ,przeczytaj ,,,,,,,,,,, Witam jestem nowy moje pytanie jak zmienia się biegi przy kierownicy fiat dukato |
No własnie - jak się zmienia ? jak w Syrence czy jak w Wartburgu ?
A może jak w trabancie - z wyciąganym wstecznym ?
JaWa - 2014-02-26, 09:29
slawwoj napisał/a: | No własnie - jak się zmienia ? |
Bardzo wygodnie.
michał263 - 2014-02-26, 12:58
Cytat: | To się ma tak ,przeczytaj ,,,,,,,,,,, Witam jestem nowy moje pytanie jak zmienia się biegi przy kierownicy fiat dukato
|
Nie do końca rozumiem z jakiego powodu ten sarkazm?
Co nie tak z moim pytaniem? Tak trudno na nie odpowiedzieć konkretnie i jak to mają w zwyczaju wędkarze, świadomi wędkarze?!
Posiadając kilkadziesiąt wędek i kilkaset przynęt to by mi ułatwiło trochę wybór nastawienia sie pod konkretną rybę.
Podaruj sobie proszę ośmieszanie innych?
Jest temat na forum apropos pomocy koleżeńskiej i o jej jakości, Szanowny Kolego..
Wlaśnie wpisałeś się w tezę w nim postawioną..
Gdybyś obracał się w towarzystwie ludzi, którzy lowia świadomie to bys wiedział jak odpowiedziec..
ale przynajmniej dałeś trochę radości kompanom i teraz możecie razem wtórować sobie jak to niby fantastycznie sprowadziłeś mnie do poziomu swoim błyskotliwym porównaniem..
Także bardzo proszę o wytłumaczenie co nie tak z moim pytaniem?
Pozdrawiam uprzejmie
ARCADARKA - 2014-02-26, 13:28
michał263 napisał/a: | Cytat: | To się ma tak ,przeczytaj ,,,,,,,,,,, Witam jestem nowy moje pytanie jak zmienia się biegi przy kierownicy fiat dukato
|
Nie do końca rozumiem z jakiego powodu ten sarkazm?
Co nie tak z moim pytaniem? Tak trudno na nie odpowiedzieć konkretnie i jak to mają w zwyczaju wędkarze, świadomi wędkarze?!
Posiadając kilkadziesiąt wędek i kilkaset przynęt to by mi ułatwiło trochę wybór nastawienia sie pod konkretną rybę.
Podaruj sobie proszę ośmieszanie innych?
Jest temat na forum apropos pomocy koleżeńskiej i o jej jakości, Szanowny Kolego..
Wlaśnie wpisałeś się w tezę w nim postawioną..
Gdybyś obracał się w towarzystwie ludzi, którzy lowia świadomie to bys wiedział jak odpowiedziec..
ale przynajmniej dałeś trochę radości kompanom i teraz możecie razem wtórować sobie jak to niby fantastycznie sprowadziłeś mnie do poziomu swoim błyskotliwym porównaniem..
Także bardzo proszę o wytłumaczenie co nie tak z moim pytaniem?
Pozdrawiam uprzejmie |
buch,,,,,wyluzuj ,,,,,,,,i idź na ryby bo już czuję twoją czerwoną twarz ,no fakt na rybach to ja się zbytnio nie znam
bryzby - 2014-02-26, 13:39
ARCADARKA napisał/a: | ,no fakt na rybach to ja się zbytnio nie znam |
Bo nie łowisz świadomie.
kodi - 2014-02-26, 13:49
Michał263 - daj sobie spokój. Niczego ciekawego się nie dowiesz. Smutne aczkolwiek prawdziwe.
A ten co na kiblu siedzi to jakby palił trawę 24/dobę.
Trzymaj się
michał263 - 2014-02-26, 14:13
Cytat: | buch,,,,,wyluzuj ,,,,,,,,i idź na ryby bo już czuję twoją czerwoną twarz ,no fakt na rybach to ja się zbytnio nie znam |
Cytat: | Bo nie łowisz świadomie. |
Cóż... Pozdrawiam Was serdecznie Panowie, duście się nadal w tym sosiku ...
ARCADARKA - 2014-02-26, 14:20
michał263 napisał/a: | Cytat: | buch,,,,,wyluzuj ,,,,,,,,i idź na ryby bo już czuję twoją czerwoną twarz ,no fakt na rybach to ja się zbytnio nie znam |
Cytat: | Bo nie łowisz świadomie. |
Cóż... Pozdrawiam Was serdecznie Panowie, duście się nadal w tym sosiku ... |
Ja cię również pozdrawiam cieplusio
JaWa - 2014-02-26, 14:30
michał263 napisał/a: | Mogę prosić o jakieś informację o tej wodzie? |
Trzeba by spytać miejscowych. W tamtym roku w czasie zlotu nikt nie łapał ze względu na zagrożenie powodziowe. Stan wody był bardzo wysoki, nurt szybki, woda mętna.
krzysieks - 2014-02-26, 14:44
Michał już Ci odpowiadam. Zawody odbędą się na starorzeczu Kamiennej.Woda praktycznie stojąca. Metody połowu to spławik lub drgająca szczytówka. Z ryb występujących to karp , karaś , leszcz , płoć , okoń. Pozdrawiam Krzysiek.
michał263 - 2014-02-26, 15:20
Cytat: | Ja cię również pozdrawiam cieplusio |
Och.. juz nie mogę się doczekać jak się spotkamy, wymiany uprzejmości nie będzie końca si ju
JaWa, krzysieks
Dzięki, wszystko jasne. Szkoda, że nie spinning ale postaram sie coś podłubać
yuras - 2014-02-26, 15:58
krzysieks napisał/a: | Michał już Ci odpowiadam. Zawody odbędą się na starorzeczu Kamiennej.Woda praktycznie stojąca. Metody połowu to spławik lub drgająca szczytówka. Z ryb występujących to karp , karaś , leszcz , płoć , okoń. Pozdrawiak Krzysiek. |
Pierwsza odpowiedź, co się liczy.Czyli wystarczy jak wezmę 2 kije,bo wędki to mam zawsze wszystkie.
Doktor - 2014-03-15, 17:34
Będziemy wędkować prawie jak na jeziorze
Też będę ''walczył'' na zawodach
|
|