|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Namiot pod roletę omnistor
AndrzejSzymczykiewicz - 2014-02-27, 20:46 Temat postu: Namiot pod roletę omnistor Witam serdecznie,
Czy ktoś z państwa zna może firmę która szyje namioty pod rolety w kamperkach
Wdzięczny za odpowiedz
AS
HENRYCZEK - 2014-02-27, 21:56
Zapytaj Tutaj
silny - 2014-02-28, 20:17
Szylem w lodzi , na polkownikow wlasnie , to co podal henryczek. Ladnie ale sam zawalilem bo nie sprecyzowalem kolorow i zrobil jak chcial
Gdyby nie te moje wymysly to skusilbym sie pewnie na original
EwaMarek - 2014-02-28, 21:09
polecam - też mi szyli przedsionki
Bajaga - 2014-03-01, 20:54
EwaMarek napisał/a: | polecam - też mi szyli przedsionki |
Też mam i polecam
Bajaga - 2014-03-01, 20:56
majsterek napisał/a: | Szylem w lodzi , na polkownikow wlasnie , |
Na Deca chyba...
silny - 2014-03-01, 21:30
No tak , deca , a wlasciwie Deca polkownika , a obok wielu innych wojskowych , taka dzielnica
DI STEFANO - 2014-03-02, 07:58
majsterek napisał/a: | No tak , deca , a wlasciwie Deca polkownika , a obok wielu innych wojskowych , taka dzielnica |
Dokładnie to ulica w dzielnicy Polesie w osiedlu Nowe Rokicie.
Pułkownik Wacław DEC to wielce zasłużony dla naszej medycyny profesor lekarz ginekolog położnik.
Zmarł w wyniku odniesionych obrażeń po wypadku drogowym w 1997 roku.
KK w osobie arcy W.Ziółka odmówił oprawienia mszy i pochówku z udziałem księdza.
Decyzja arcy spotkała się z wielkim oburzeniem ludzi nie tylko mieszkańców Łodzi ale w kraju i poza granicami.
Pogrzeb profesora (uczestniczyłem w nim wraz z rodziną) przerodził się w ogromną manifestację dezaprobaty dla pełnej wstecznictwa decyzji arcy Ziółka.
Udział w pogrzebie był także wyrażeniem hołdu i szacunku dla wielkiego społecznika,naukowca i człowieka o ogromym przepojonym miłością do ludzi sercu,
który nie szczędząc wysiłku uratował wiele dzieci i pomógł ogromnie liczbie kobiet.
Nad trumną pięknie przemawiał kapelan Wojskowej Akademii Medycznej nie podległy jurysdykcji arcy.Ziółka.
Przybliżyłem powyższe gdyż uważam,że pamięć o tak Wielkim Człowieku jakim był profesor pułkownik Wacław Dec nie powinna zaginąć.
Bartek-Ayer - 2014-03-02, 09:38
A w jaki sposob mocujecie uszyte przez nich boki i przod do istniejacej markizy??
wałęsa - 2014-03-02, 09:49
My szyliśmy w firmie Vika, dokładnie, profesjonalnie, za poprawkę (z naszej winy) nie wzięli już pieniędzy.
www.vika.pl
Teraz mają siedzibę w Zgierzu, na stronie są wszystkie informacje i telefony.
Bartek-Ayer - 2014-03-02, 10:43
A mozecie napisac ile mniej wiecej kosztuje u nich uszycie bokow i przodu??
koko - 2014-03-02, 12:23
potrzebne są maszty 4 szt
silny - 2014-03-02, 12:29
Nie pamietam ile placilem za przystawke bo zamawialem jeszcze inne sprawy ale przednia czesc montuje sie w szczeline na czole markizy wsowajac od boku a boki na zasowaczach. Do gory rozporki a gdzie problem to magnesy neodymowe
|
|