Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Zrób to sam - Klin taśma ozdobna

aleks123 - 2014-03-03, 13:19
Temat postu: Klin taśma ozdobna
Witam wszystkich nadchodzi dużymi krokami nowy sezon ,a u mnie kamperek nie gotowy. Poszukuję taśmy ozdobnej na listwy aluminiowe .Zwiedziłem kilka sklepów, przejrzałem kilkaset aukcji i nic . Na pewno jest w sprzedaży bo kupując kamperka dostałem 1m były właściciel kupił gdzieś w Niemczech .Może ktoś widział, wie gdzie można się zaopatrzyć w coś takiego lub podobnego ?
juni - 2014-03-06, 11:17
Temat postu: Re: Klin taśma ozdobna
aleks123 napisał/a:
Witam wszystkich nadchodzi dużymi krokami nowy sezon ,a u mnie kamperek nie gotowy. Poszukuję taśmy ozdobnej na listwy aluminiowe .Zwiedziłem kilka sklepów, przejrzałem kilkaset aukcji i nic . Na pewno jest w sprzedaży bo kupując kamperka dostałem 1m były właściciel kupił gdzieś w Niemczech .Może ktoś widział, wie gdzie można się zaopatrzyć w coś takiego lub podobnego ?
Był kiedyś taki sklep jak się jedzie z Wodzisławia śl.do Pszowa przez dzielnice Jedłownik.Trzeba skrecić na Syrynię .Jakieś 300m od skretu w lewo była kiedyś wyporzyczalnia przyczep między innymi campingowych .Tam gość miał też sklep z akcesoriami do przyczep .Kupowałem u niego taka tasmę"klin" ale wąską.Blisko ma tam siedzibę firma"Leta"to tak aby było szybko znaleźć.Pozdrawiam :spoko :spoko :spoko
aleks123 - 2014-03-06, 19:54

Dzięki jak będzie wolna chwila to się wybiorę szkoda że nie masz nazwy sklepu może znalazłbym info o sklepie u wujka Google :spoko
WINNICZKI - 2014-03-06, 20:26

www.elcamp.pl zamów i przyślą Ci co zechcesz,kupowałem u nich mieli kilka rodzajów.
Hugo - 2018-04-26, 18:29

Witam
Potrzebuje klin ozdobny listwy dachowej.
Szerokość 35 mm.
Wiecie gdzie można kupić?