|
Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Sprzêt turystyczny i akcesoria - Os³ony przeciws³oneczne
Jerzy - 2008-01-25, 09:40 Temat postu: Os³ony przeciws³oneczne W dziale " Czarnogóra, Bo¶nia i Hercegowina » Wybrze¿e Montenegro"
Cytat: | kupi³em takie srebrne p³achty które odbijaj± promienie s³oneczne sprawdzi³y sie i jestem z nich zadowolony.
W czym rzecz klima nic nie pomaga drzewko nie zawsze znajdziesz natomiast jak sie rozbijam nad pla¿± ka¿dy zefirek mnie sch³adza p³achty maj± wymiar 4*4 do tego s± dwa maszty
Ja rozk³adam oprócz markizy jeszcze takie dwie przy kazdym powiewem p³achty powoduja wachlowanie polecam Wewn±trz nad wej¶ciem zamontowa³em wentylator który wypycha ciep³e powietrze z wnêtrza i w ten sposób radze sobie z gor±cem. Dlaczego nie mam klimy? bo uwa¿am ¿e jest to nie zdrowe a poza tym i tak jestem z regu³y na zewn±trz czyli nie potrzebuje cienia drzewek i jeszcze jedno Pinie Oliwki czy Figowce sa tak niskie ¿e nie jestes w stanie sie tam schowaæ du¿ym autkiem przesy³am foto w³a¶nie z tego campingu |
przenios³em temat tu.
OMEGA - 2008-01-25, 10:06
Jak mo¿esz to wstaw jakie¶ foty z praktycznego zastosowania.
janusz 52 - 2008-01-26, 12:12
Kupilem je w jakim¶ markecie jest to nie duzy woreczek z dwoma masztami i linkami kosztowa³ oko³o 50 z³ , swego czasu by³ na alegro. Sygnowany jest jako os³ona przeciw s³oneczna. Faktycznie materia³ jest zwiewny i leciutki no i do tego ta srebrna pow³oka co czyni ¿e s³oneczko tak nie pra¿y.
Janusz 52
eler1 - 2008-01-26, 12:27
a czy te os³ony jak odbijaj± ¶wiat³o nie ¶wiec± innym po oczach (efekt lusterka)
janusz 52 - 2008-01-26, 12:48
Hi HI Hi tak ¶wiec± anio³kom bêdziesz mia³ plusa u nich
Jerzy - 2008-02-12, 09:03
Szukaj±c folii na os³onê przeciws³oneczn± znalaz³em to: http://www.allegro.pl/sho...311436292#photo
kimtop - 2008-02-12, 11:13
Wychodzi wcale niedrogo za m kwadratowy
Tylko jak j± wyprostowaæ ? Jak sreberko z czekolady? Paznokciem?
f68 - 2008-03-03, 08:36
janusz 52 napisa³/a: | Kupilem je w jakim¶ markecie jest to nie duzy woreczek z dwoma masztami i linkami kosztowa³ oko³o 50 z³ , swego czasu by³ na alegro. Sygnowany jest jako os³ona przeciw s³oneczna. Faktycznie materia³ jest zwiewny i leciutki no i do tego ta srebrna pow³oka co czyni ¿e s³oneczko tak nie pra¿y.
Janusz 52 |
w³a¶nie
gdzie mozna kupiæ takie os³ony przeciws³oneczne
ja chce 2 sztuki
szuka³em w marketach i nic w allegro i te¿ nie ma
Tolo-Digli - 2008-03-03, 08:46
Kole¿anki i koledzy czy ktos kiedy próbowa³ dorobiæ boki i przód do markizy tak aby wysz³a namiastka przedsiomka
f68 - 2008-03-03, 09:02
tu masz linka
http://www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=883
|
|