Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

OldCamper Jarymi'ego - Foto-relacja-koniec rozbiórki-przygotowanie do reanimacji wł

jarymi - 2008-02-03, 11:23
Temat postu: Foto-relacja-koniec rozbiórki-przygotowanie do reanimacji wł
Wczoraj zakończyłem "rozbiórkę" - mam wszystkie brakujące elementy blacharki, niektóre nowe, niektóre reperaturki będą pochodziły z innego rozebranego nadwozia Forda.
Jutro przeciągam go do kolegi blacharza i nareszcie coś się zacznie dziać, a ja bdę miał miejsce i przystępuję do odświeżenia i modernizacji elementów zabudowy.
Mój ford ma oryginalne fotele RECCARO - i dlatego nie będę ich wymieniał na obrotowe a tylko zamontuję obrotnice z Renault Espace.

Tadeusz - 2008-02-03, 12:31

Drogi Jarymi! Trzymam kciuki aby to ambitne zadanie w pełni się powiodło i żebyś zdążył na nasze spotkanie w Pajęcznie. Koniecznie!!!

Ale prawdę mówiąc, wierzę w Ciebie.

MirekM - 2008-02-03, 12:36

A te małe ślady na drzwiach to po kulach?
jarymi - 2008-02-03, 12:44

MirekM napisał/a:
A te małe ślady na drzwiach to po kulach?

rdza wygryzła :(
Tadeusz napisał/a:
żebyś zdążył na nasze spotkanie w Pajęcznie. Koniecznie!!!

no bardzo się będę starał, a jak nie zdążę to przyjadę tym mniejszym "campem"

ARCADARKA - 2008-02-03, 20:57
Temat postu: Darek
witam
mam do sprzedania oryginalne fotele ford transit 81 r po przebiegu 80 tyś w stanie idealnym fotel kierowcy ma regulację w górę i w dół fotel pasarzera podnoszony z zawiasem zabezpieczenia , przesyłam fotki może kogoś znasz kto kupi

jarymi - 2008-02-14, 23:20

Ładne i do mojego by pasowały ale zamieniam na obrotowe bardziej wygodne od Espace - ale tylko mechanizmy obrotowe, fotele RECCARO chcę zostawić, ale czy to wyjdzie okaże się "w praniu"
ARCADARKA - 2008-02-14, 23:29
Temat postu: DAREK
A JAK TAM Z REANIMACJĄ :ok FORDZIKA Z TEGO CO WIDZIAŁEM DUŻO PRACY POZDRAWIAM I TRZYMAJ SIĘ
POZDRAWIAM :mrgreen:

jarymi - 2008-02-14, 23:38

Idzie idzie niedługo następne zdjęcia