|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CAMPERTEAM'KI 2013 - CamperTeam'ki 2013 - LAUREACI
Elwood - 2014-06-02, 07:05 Temat postu: CamperTeam'ki 2013 - LAUREACI A oto lista wszystkich laureatów konkursu CamperTeam'ki 2013 / kolorem czerwonym wyróżniono zdobywczynie i zdobywców statuetek :
„Najciekawsza relacja z podróży kamperem - 2013”
1. Agostini – Sycylijskie ścieżki
2. Ami – Pechowa Norwegia
3. Gośka – Prowansja 09-2013
4. JaWa – Dolny Śląsk w listopadzie i W drodze z Kutna do Bałtowa
5. marius - Bretania i Normandia we wrześniu
6. Pawko – Północną Europą do Portugalii
7. Salut – Spełniony sen o Barcelonie
8. Szuwarek – Maroko – jesień 2013
9. zbyszekwoj – Toskania - pierwsza wyprawa prawdziwym kamperem
NAJCIEKAWSZA TRASA ROKU 2013
1. Krzysiek 56 – za trasę opisaną w relacji: Gruzja przez Rosję
2. Pawko – za trasę opisaną w relacji: Północną Europą do Portugali
3. Szuwarek – za trasę opisaną w relacji: Maroko – jesień 2013
Super CamperTeam’ka za rok 2013 otrzymuje:
1. Agostini
Przyznaliśmy również Nagrody specjalne, a otrzymali je:
1. Barbara Muzyk –, za to jak i ile podróżuje wraz z mężem kamperem, przyjazność i otwartość do ludzi, za uczynność i dzielenie się swoimi przeżyciami ze społecznością CT. Za łamanie wszelkich barier dla innych nie do pokonania
2. transit – za aktywne uczestnictwo w życiu naszej CamperTeam’owej społeczności, za przyjazność, okazywaną sympatię i pomoc w organizowaniu imprez CT. Za rozwijanie czesko-polskiej współpracy pomiędzy bracią kamperową.
Wszystkim nominowanym i wyróżnionym w tegorocznym konkursie składam serdeczne gratulacje.
Chcemy poinformować, że sponsorem tegorocznych nagród CamperTeam.pl - CamperTeamki-2013 jest firma ELCAMP z Krakowa.
Bogusław i Ewa - 2014-06-02, 14:57
Serdecznie gratulujemy wszystkim wyróżnionym,dziękujemy za super relacje i aktywne uczestnictwo w naszym światku camperowym
Gośka - 2014-06-02, 15:55
Dziękuję Wszystkim za wyróżnienie. Nie spodziewałam się tego, nawet nie wiedziałam o takim konkursie. To na pewno zachęca do dalszego pisania. Gratuluję Wszystkim wyróżnionym.
Gośka
Wojciechu - 2014-06-02, 16:53
Wasze działania- jak powiedział Ktoś zacny z CT to "sól tej camperowej ziemi". Gratulacje dla wszystkich LAUREATÓW i wygranych z drugiego rzędu( czyli nas- tych którzy to wszystko czytali, oglądali, podziwiali i przeżywali)
krzysieks - 2014-06-02, 17:16
GRATULACJE dla ZWYCIĘZCÓW i NOMINOWANYCH. . Pozdrawiam KrzysiekS,
zibikruk - 2014-06-02, 17:47
Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW i NOMINOWANYCH.
ARCADARKA - 2014-06-02, 17:59
koko - 2014-06-02, 21:43
brawo dla wszystkich ze chce im sie
salut - 2014-06-02, 22:22
Bardzo dziękuję za nagrodę - wspólną dla mnie i mojego męża. Cieszymy się, że są ludzie, którym chce się czytać relacje i doceniają to, że takim jak my chce się pisać.
Gratulujemy pozostałym laureatom i wszystkim nominowanym.
Dla odróżnienia postów pisanych przez męża będę sie od tej pory podpisywała
SalutElla
Kotek - 2014-06-03, 06:22
Do SalutElla.
Po prostu zarejestruj się osobno, i już.
Komplecik - 2014-06-03, 06:59
Wielkie gratulacje dla Laureatów dla wszystkich Nominowanych oraz Kapituły wybierającej i jeszcze dzięki żeśmy tą naszą Basieńkę dostrzegli
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-06-03, 13:18
Komplecik napisał/a: | tą naszą Basieńkę dostrzegli | Komplecik to tylko dzięki tobie zostałam dostrzeżona,niestety wielu kamperowcow nie znamy osobiście,bo nie uczestniczymy w zlotach.Nasz las nam wystarcza,no i dalekie podróże.Bardzo dziekuje również,pisac będę dalej,bo najwieksza radosia jest ilość podglądaczy na forum.Pozdrawiam Barbara muzyk
Misio - 2014-06-03, 19:26
Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców.
Jakże miło jest czytać pięknie napisane fotorelacje.
Być może, kiedyś i my podążymy Waszym tropem.
Dziękujemy.
janusz - 2014-06-03, 19:43
Kilka zdjęć z wręczenia nagród.
Santa - 2014-06-03, 20:14
Serdeczne gratulacje dla laureatów tegorocznych Camperteamków i wielkie podziękowanie dla Wszystkich, którzy opisują dla nas swoje małe i duże, kamperowe i niekamperowe podróże
jarko_66 - 2014-06-03, 22:13
Gratulacje dla laureatów .Tak trzymać .
JaWa - 2014-06-04, 10:31
Gratulacje dla laureatów, nominowanych i wszystkich którzy piszą relacje ze swoich wypraw.
Podziękowania za CamperTeamka 2013.
wałęsa - 2014-06-04, 20:43
Gratulujemy nominowanym i laureatom.
Meldujemy, że Super CamperTeam`ek już przekazany Agostiniemu.
Beta - 2014-06-04, 20:46
Gratuluję
Agostini - 2014-06-04, 22:33
Dziś i od mnie dotarł za sprawą wałęsy (dzięki Pawełku) mój „Oskar”. Bardzo dziękuję za to uznanie.
Jednocześnie chcę pogratulować Koleżankom i Kolegom ich nominacji, wyróżnień i nagród.
Dziękuję im, i pozostałym, za ich wkład i pracę na rzecz naszego forum.
Dzięki Wam ciekawie i miło jest tu zaglądać.
Endi - 2014-06-04, 22:43
Również gratuluję, tak - zwycięzcom jak i nominowanym . Ukłon i czoła chylę, wszystkim tym co dzielą się i piszą swoje relacje. Czy są one dłuższe czy krótsze ale zawsze merytoryczne w temacie. Może czasami mniej barwnie i stylistycznie opisane, ale i tak wszystkie zasługują na wielki, jeszcze raz wielki szacunek i - pochwałę
Jednocześnie proszę o zrozumienie i wyrozumiałość dla tych wszystkich, którym czasami, może to tylko w danym roku, brakuje nastroju lub po prostu się - nie chce Ale jedno jest pewne: każdy na swoje relacje, ma jeszcze czas, a on wydaje się jest - dłłłłłłłłłuuuuugi
Cieszę się również niezmiernie, iż mój faworyt zgarnął – Główną Nagrodę.
Dziękuję.
Krzysiek 56 - 2014-06-08, 22:02
Bardzo żałuję że nie mogłem osobiście odebrać nagrody. Dotarła do mnie za pośrednictwem Wałęsy-dziękuję.
Niezwykle się cieszę z tak znamienitego wyróżnienia i czuję się dumny i usatysfakcjonowany .
Dziękuję szanownej kapitule . Campertem’ek zajmie honorowe miejsce obok wyróżnienia nominacją z 2010 r.za relację Strzelców wędrówka na Krym. A na kamperze dumnie będzie wisiały naklejki:
Nominacja 2010r i laureat nagrody „CamperTeam’ki 2013”
Gratuluję wszystkim laureatom i nominowanym.
Fajnie że chce się wam pisać i służyć radą aby inni mogli skorzystać z doświadczeń.
Cieszy że to forum jest żywe i aktywne i że można liczyć na pomoc Camperteamowej braci.
Pozdrawiam wszystkich Campertimowców, życzę ciekawych podróży i wspaniałych relacji godnych następnych CAMPERTEAM'KÓW.
|
|