Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Urwana noga od markizy

Wojciechu - 2014-06-09, 22:31
Temat postu: Urwana noga od markizy
W Bałtowie podczas rozkładania markizy żona urwała o niej nogę. Wyłamując część tworzywa sztucznego przy ruchomej nodze pod brezentem. Podpowiedzcie jak to można naprawić, może skleić - czym?
cirrustravel - 2014-06-09, 22:36

Jeśli to ten "zawias" u góry, to można to dokupić. U mnie wujek zrobił to samo chcąc mi pomóc. Na szczęście Włodek Dunikowski dosłał mi pęknięty element.
MAWI - 2014-06-09, 22:38

Praktycznie zapomnij o klejeniu.Można to dokupić (chyba nawet w łodzi ,pytaj na Zelwerowicza) a można tak ja kiedyś ja zleciłem dorobienie w zaprzyjaźnionej firmie. :spoko
Romano - 2014-06-10, 09:12

:haha: Piwo dla Twojej żony za szczere chęci pomocy / ja tego nie robię :wyszczerzony: /.

Pozdrawiam
Danuśka

martini44 - 2014-06-10, 09:43

Romano napisał/a:
ja tego nie robię

tak jak moja :haha: :haha: :haha: :haha:

Wojciechu - 2014-06-10, 23:02

Moja żona jest zachwycona Waszym zrozumieniem :haha: :haha: . Mimo, że została jeszcze jedna noga do wyłamania -więcej tego nie będzie robić :spoko
Romano - 2014-06-11, 07:40

:wyszczerzony: Niech tak zostanie :) możemy potrzymać :wyszczerzony: coby pomóc ... wszelkie blokady i rozkładanie to Wasza ręczna robótka - nasi panowie :spoko

Pozdrawiam
Danuśka

Kotek - 2014-06-11, 07:49

prof-os napisał/a:
Moja żona jest zachwycona Waszym zrozumieniem :haha: :haha: . Mimo, że została jeszcze jedna noga do wyłamania -więcej tego nie będzie robić :spoko

Pozdrawiam serdecznie Was oboje. :) :kwiatki:

Kotek - 2014-06-11, 07:50

Romano napisał/a:
:wyszczerzony: Niech tak zostanie :) możemy potrzymać :wyszczerzony: coby pomóc ... wszelkie blokady i rozkładanie to Wasza ręczna robótka - nasi panowie :spoko

Pozdrawiam
Danuśka

Masz rację! :kwiatki:

rado - 2014-06-11, 08:44

prof-os poszukaj na necie rozpiski części do swojej markizy, np tu: frankana . Generalnie prawie każdy element możesz zamówić oddzielnie.