|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Napelnianie butli gazowej.
Perrovski - 2014-07-04, 11:58 Temat postu: Napelnianie butli gazowej. Witam
Gdzie na trasie Slubice-Wroclaw mozna napelnic butle gazowa?
Ma ktos namiary to prosze o adres.
Dziekuje
wagabunda - 2014-07-04, 13:34
Musiałbyś uściślić o jaką butlę chodzi,wymienić możesz w każdej mijanej wiosce(po kilka punktów)
Perrovski - 2014-07-04, 13:41
Hej.
Mnie chodzi o napelnianie butli P 11 a nie o wymianie.Nie oddam nowej butli za stara.
Pozdrawiam dziekuje i czekam na nowe wiesci.
wagabunda - 2014-07-04, 13:49
Nowa Sól ul.Zielonogórska
papamila - 2014-07-04, 15:04
Perrovski napisał/a: | Mnie chodzi o napelnianie butli P 11 a nie o wymianie. |
tak się nie da
Butle BP wymieniasz - pusta na pełną (i jaka się trafi, mniej lub bardziej odrapana)
nikt ci legalnie Twojej butli nie nabije
SlawekEwa - 2014-07-04, 15:08
papamila napisał/a: | nikt ci legalnie Twojej butli nie nabije |
Legalnie nabijam moją butlę 11kg w Biłgoraju w rozlewni gazu za 45PLN
Perrovski - 2014-07-04, 16:36
SlawekEwa napisał/a: | papamila napisał/a: | nikt ci legalnie Twojej butli nie nabije |
Legalnie nabijam moją butlę 11kg w Biłgoraju w rozlewni gazu za 45PLN |
Hej
To niemozliwe, jezeli w tej restrekcyjnej Szwecji napelnisz legalnie to nie zrobia tego w Polsce ?
Albo nie wiesz, gdzie co i jak albo sciemniasz.
Pozdrawiam a Bilgoraj zanotowany.
Fordek - 2014-07-04, 17:13
Wiele prywatnych stacji gazowych nabija butle ,dopełnia butle, sprzedaje butle , i tankuje samochody oczywiście . Taką stacją chociaż nie na tej trasie jest stacja za MacDonaldem i BP na S8 za Radzyminem a przed Trojanami - to tak dla tych co jadą z Warszawy w stronę Białegostoku. Działa chyba całą dobę.
papamila - 2014-07-04, 20:20
SlawekEwa napisał/a: | Legalnie nabijam moją butlę 11kg w Biłgoraju w rozlewni gazu |
Sok napisał/a: | Wiele prywatnych stacji gazowych nabija butle ,dopełnia butle, |
czy mowimy o butlach kompozytowych BP ?
bo już się pogubiłem
darek 61 - 2014-07-04, 21:25
Perrovski napisał/a: | Hej.
Mnie chodzi o napelnianie butli P 11 a nie o wymianie.Nie oddam nowej butli za stara.
Pozdrawiam dziekuje i czekam na nowe wiesci. |
Nie bardzo rozumiem,komplikujesz sobie życie.Butla jest przechowywana w odpowiednim miejscu,nikt nie ogląda jej jak obrazek,możesz poprosić na stacji by dali Ci taką co będzie mniej zmęczona od innych.
WINNICZKI - 2014-07-04, 21:49
Dokładnie tak jak miałem starą butle ,na BP poprosiłem o nówkę i bez problemu dostałem ,później wymieniałem puste na pełne zwracając uwagę wymieniającemu ,zeby dał mi jakąś "ładną" jak podjeżdżałem kamperem to nigdy nie było problemu
|
|