|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Węgry - Aktualny stan kąpieliska w Hajdusoboslo
kubryk1 - 2014-07-26, 16:06 Temat postu: Aktualny stan kąpieliska w Hajdusoboslo Czy ktos jest (lub był w ostatnich dniach) w Hajdusoboslo? Chciał bym uzyskać informację czy całe kapielisko (zwłaszcza część lecznicza) jest czynne - czy nie sa prowadzone jakies remonty?
Będe także wdzieczny za ceny tak kapieliska jak i kampingu
Andrzej 73 - 2014-07-28, 14:08
My byliśmy w Hajduszo w drugiej połowie czerwca i wszystko działało normalnie.
Po kempingu jeżdżą ciężarówki i jest to trochę uciążliwe.
kubryk1 - 2014-07-28, 18:20
Dzięki Andrzej 73! A na którym kempingu byliście - Hajdu czy Termal?
chris_66 - 2014-07-28, 19:34
Andrzej 73 napisał/a: | My byliśmy w Hajduszo w drugiej połowie czerwca i wszystko działało normalnie.
Po kempingu jeżdżą ciężarówki i jest to trochę uciążliwe.
|
już skończyli wszelkie prace remontowe - nowe baseny oddane do użytku i nowe zjeżdxzalnie również, wszystko działa
a Andrzej i ja byliśmy na thermalcampingu - tym gdzie wejście masz w cenie kempu
ostatnio pogoda płata figle , znajomi raportowali trzy dni ulewy na tydzień pobytu
Andrzej 73 - 2014-07-29, 23:49
Dzięki chris_66, za info bo byłem ciekaw kiedy zakończy się ten bałagan na kempingu.
Wróciliscie już z Hajduszo?
chris_66 - 2014-07-29, 23:54
Andrzej 73 napisał/a: | Dzięki chris_66, za info bo byłem ciekaw kiedy zakończy się ten bałagan na kempingu.
Wróciliscie już z Hajduszo?
|
wróciliśmy , znaczy żona siedziała dwa tygodnia , ja z doskoku parę dni pokisiłem się
potem ja pojeździłem z dzieciakami po innych termalach jeszcze dwa tygodnie
na ten rok mam przesyt Węgrami
teraz siedzą w CRO a ja za dwa tygodnie jadę do nich
a baseny skończyli za dwa/trzy dni po waszym wyjeździe , nowe zjezdzalnie chyba tydzień po , uwijali się żeby oddać przed wakacjami i udało im sie
|
|