Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

Portugalia - Portugalia i Hiszpania 2014 czyli wakacje Za³ogi G.

Za³oga G - 2014-08-05, 09:04
Temat postu: Portugalia i Hiszpania 2014 czyli wakacje Za³ogi G.
Nie wiem czy znajdê ju¿ dzi¶ czas aby t± podró¿ opisaæ ale ju¿ dzi¶ wklejam mapkê z punktami bo mo¿e siê komu¶ przydaæ.

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zwe336nDKXiQ.kWQlVRrYPGsk

Wszystkie te 22 punkty postaram siê opisaæ.

cirrustravel - 2014-08-05, 09:09

Witaj, czekam na relacjê, tym bardziej, ¿e zainteresowa³ mnie dzieñ 30.06 (Jacek i Gosia, z którymi jecha³em t± sam± tras±).

Ogólnie to byli¶cie chyba tu¿ za nami, szkoda ¿e siê nie zgrali¶my, to by¶my wspólnie podró¿owali :)

PS. Chyba, ¿e nie o tego Jacka i Gosiê chodzi? ;)
PS2. Na swojej stronie dopisa³em do relacji daty mojej wyprawy, to mo¿esz porównaæ ;)

zbyszekwoj - 2014-08-09, 10:32

My te¿ czekamy na relacjê.
Tomasz Szyna - 2014-08-21, 19:45

Witam 3 tygodnie w hiszpani i portugalii i nie spotkalem zadnego z naszych camperow
Mam wrazenie ze wiekszosc w tym klubie CT tylko mysli o podrozach ale ich nie realizuje . Na okolo 5000 zalogowanych tylko 2 campery po plw iberyjskim. Gdzie was wywjalo Pozdrawiam wszystkich

Andrzej 73 - 2014-08-21, 20:36

Tomasz Szyna napisa³/a:
Gdzie was wywjalo

Bywalismy tu i tam...
Dzisial powrócilismy z CRO w lipcu by³a Italia , a w czerwcu Madziary , tak¿e nie ma kiedy pisaæ , a zapomnia³em o zimowym wyje¼dzie do Berlina i tropikalnej wyspy.
W marcu Ko³obrzeg , ale bez kampera. :(
Myslê , ¿e jeszcze siê gdzies wyskoczy.
Hiszpanie planujemy w przysz³ym roku , bo pozosta³ niedosyt z ostatniego wyjazdu (2010).
:spoko

Nomad - 2014-08-22, 13:02

Tomasz Szyna napisa³/a:
Witam 3 tygodnie w hiszpani i portugalii i nie spotkalem zadnego z naszych camperow
Mam wrazenie ze wiekszosc w tym klubie CT tylko mysli o podrozach ale ich nie realizuje . Na okolo 5000 zalogowanych tylko 2 campery po plw iberyjskim. Gdzie was wywjalo Pozdrawiam wszystkich

---pij± wino na Wêgrzech albo pas± komary na mazurach. :diabelski_usmiech
Pozdrawiam. :spoko

A dla Za³ogi G :bukiet: na zachêtê

:kawka:

Za³oga G - 2014-08-24, 08:53

Czêsto jest tak ¿e za relacje zabieramy siê dopiero w ch³odniejsze i posezonowe dni. Ja te¿ jej nie zrobi³em bo odwiedzili¶my du¿o miejsc i po naciskach rodziny zrobi³em bardzo okrojony film
video z podró¿y, który twa 1,5 godziny.
Dlatego zacz±³em od najwa¿niejszego i wklei³em bardzo dok³adn± mapê z wszystkim miejscami postojowymi i mam zamiar je wszystkie opisaæ.
jeszcze raz podaje bo mo¿e siê ju¿ komu¶ przydaæ w planowaniu podró¿y.
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zwe336nDKXiQ.kWQlVRrYPGsk

Nomad - 2014-08-24, 10:44

ok.
G³upi dowcip,wiêc poprawiam post.

:spoko :spoko :spoko

:kawka:

Agostini - 2014-08-27, 23:42

£adna trasa, :shock: nowym kamperem... :bajer

Trzymamy za s³owo z t± relacj±. :)
Poczekamy.

Za³oga G - 2015-04-03, 20:03

Bardzo, bardzo pó¼no ale w koñcu zrobi³em relacjê z tej wyprawy.

Nie wiem czy wszystko uda siê tutaj umie¶ciæ, dlatego zrobi³em j± na swoim serwerze.
Zapraszam do czytania i ogl±dania.

www.gembala.pl/relacja

Roberto - 2015-04-03, 20:47

Za³oga G napisa³/a:
Bardzo, bardzo pó¼no ale w koñcu zrobi³em relacjê z tej wyprawy.

Wa¿ne ¿e zrobi³e¶ :brawo:
My w tym roku równie¿ zamierzamy zaliczyæ objazd Hiszpanii i Portugalii (z przerw± na kawê w Pary¿u) tyle, ¿e w odwrotnym kierunku.
Ka¿da relacja siê przyda :ok

poptek - 2015-04-03, 20:57

Ode mnie te¿ leci piwko bo startuje t± tras± 4.7.15 i wszystkie informacje siê przydadz±. :spoko
slawwoj - 2015-04-03, 21:19

Relacja mi siê podoba³a.
Dziêki takim relacjom forum trzyma poziom. :logo:

stander - 2015-04-03, 22:10

Super relacja, wspania³e wakacje .My w tym roku planujemy od 17-07- Jezioro Bodeñskie przez Gardê na Wybrze¿e Liguryjskie z powrotem przez S³owenie i Wêgry.Taki jest plan ale kto wie?Ka¿da dobra informacja siê przyda.Pozdrowienia i :pifko
Za³oga G - 2015-04-03, 23:04

Dziêkujê za mi³e s³owa, prawda jest taka, ¿e po powrocie to mia³em 1000 zdjêæ i jeszcze wiêcej filmu, i trudno to potem ogarn±æ. Wiele rzeczy pomin±³em.
Moje wnioski z podró¿owania s± takie, ¿e warto siê dobrze przygotowaæ, dzisiaj jest internet, jest
http://www.campercontact.com/, który mo¿na mieæ w nawigacji lub telefonie, jest google earth.
Mo¿e to czasem zabija trochê spontan, ale nie traci siê tyle czasu i niepotrzebnych k³opotów. A ¶wiat rzeczywisty i tak zawsze nas zaskoczy, nigdy to nie bêdzie to samo co na komputerku.
Czasem czytam relacje, to zazdroszczê jak inni du¿o zwiedzaj± i wchodz± w ka¿d± dziurê, ja te¿ bym tak chcia³, ale kto podró¿uje z dzieæmi ten wie, ¿e to trochê inne kamperowanie i czasem trzeba i¶æ na kompromis. Ale za to dzieciaki maj± siê czym pochwaliæ, bo jak Pani w szkole siê spyta³a gdzie byli¶cie na wakacjach to córka powiedzia³a "hm, a ile Pani ma czasu, bo tego siê nie da tak powiedzieæ"

DAKOTA - 2015-04-04, 09:00

Za³oga G napisa³/a:
Dziêkujê za mi³e s³owa, prawda jest taka, ¿e po powrocie to mia³em 1000 zdjêæ i jeszcze wiêcej filmu, i trudno to potem ogarn±æ. Wiele rzeczy pomin±³em.
Moje wnioski z podró¿owania s± takie, ¿e warto siê dobrze przygotowaæ, dzisiaj jest internet, jest
http://www.campercontact.com/, który mo¿na mieæ w nawigacji lub telefonie, jest google earth.
Mo¿e to czasem zabija trochê spontan, ale nie traci siê tyle czasu i niepotrzebnych k³opotów.

Relacja fajna , podroz tez , zauwazylem tylko roznice koloru nieba ,na zdjeciach po wyjezdzie z servisu , hahahahha i ten azul jest to co przyciaga tu ludzi.

Opusciles cale poludnie , musisz to jeszcze raz przejechac , trzeba sie bylo skupic na hiszpani a reszte sobie odpuscic ,,,,,, mysle o chorwacji .

pozdrawiam
DAKOTA

ZbigStan - 2015-08-20, 07:48

Piêkna podró¿, wci±gaj±cy i zachêcaj±cy opis. Stawiam :pifko . pozdrawiam