Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Grecja - GRECIA KONIEC WRZESNIA DOCELOWO KRETA

tomek i zanetka - 2014-08-10, 18:31
Temat postu: GRECIA KONIEC WRZESNIA DOCELOWO KRETA
WITAM MAM PYTANKO JAK Z KEMPINGAMI NA KRECIE PROSZE O ODPOWIEDZ DZIEKUJE I :kawka: POZ
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-08-10, 22:00

My już drugi rok płyniemy na Krete,miedzy 12 a 15 września będziemy,bo płyniemy przez Kythiare/kilka dni/,to wpłyniemy do Kissamos.Wy macie prom z Pireusu do Heraklionu.2 m-ce objazdu ale nie widzieliśmy kampingu.musisz sobie poczytać cos o kempingach.W Nicku naszym jest telefon który mamy ze sobą jak chcesz się spotkać to dzwon.Mysle ze nie czytales relacji Muzyk Kreta 2013 masz 27 stron informacji i zdjęć.Do usłyszenia Barbara Muzyk
samotny wilk - 2014-08-17, 18:12

Ja namierzyłem "CAMPING ELIZABETH-RETHYMNO". A dowiedziałem się o nim w 2013 r. w czasie mojego pobytu na Krecie. W czasie przygotowań do wyjazdu rozważałem wariant pobytu na kempingu na Krecie. Jednak, ostatecznie skończyło się na hotelu. Podróż odbyłem samolotem.
Namiary na ten kemping:
- info@camping-elizabeth.net RETHYMNO;
- numer telefonu: +30 2831 028694;
- http://www.camping-elizabeth.net/
Mam profil tego kempingu na Facebook - u i pewnie w przyszłości tam zawitam. :lol:

jedrek49 - 2014-08-21, 10:32

witam
Milo mi slyszec ,ze jedziecie na Krete
My chcemy jechac na przyszly rok ,to bedziemy wiedziec gdzie jechac ,jak jechac ,napiszcie prosze po powrocie
dziekuje
jedrek49

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-08-23, 20:19

jedrek49 napisał/a:
My chcemy jechac na przyszly rok ,to bedziemy wiedziec gdzie jechac ,jak jechac ,napiszcie prosze po powrocie
czy to do mnie,Jwzeli tak to jak się nic nie wydarzy to zawsze pisze co i jak,co by nie rzec mape trzeba mieć i dobry przwwodnik.Na razie polecam Ci filmiki na yutubie.Barbara,ps,czs wyjazdu już bliski.