| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Węgry - Camping Hajdu w Hajdusoboslou
kubryk1 - 2014-08-17, 21:08 Temat postu: Camping Hajdu w Hajdusoboslou Decyzja zapadła - w czwartek (a może uda się w środę) startujemy z Łodzi do Hajdusoboslou. Zamierzamy staną na campingu Hajdu. Ciekawe czy spotkamy tam kogoś z forum? A może ktoś właśnie tam stoi? Będę wdzięczny za info czy stan tego campingu uległ zmianie (mam nadzieję, że na lepsze) w stosunku do ostatnich 3 - 4 lat?
kubryk1 - 2014-08-25, 17:15
No i zgodnie z planem stoję na Hajducamping - i całe szczęście, że tu a nie na Termalcamping! Poszliśmy tam wieczorkiem zobaczyć jak wygląda ten camping i powiem krótko - wstyd mi , żem Polak. Cały Termalcamping rozbrzmiewa donosnymi ku...ami, ch...jami i słychać tylko podobne słownictwo. Sanitariaty brudne, do centru ca. 25 min spacerkiem - jednym słowem masaKRA. Czy Polacy już wogóle nie potrafią mówić normalnym językiem?
Mutek - 2014-08-25, 19:08
Z tego co słyszę wokół siebie i to gdzie bym nie był , to nie potrafią.
Miłego wypoczynku.
Zibi
OldPiernik - 2014-08-26, 06:52
kubryk1, nie lubię generalizować, ale niestety w wielu przypadkach tak jest, że NASI muszą się pokazać z tej strony, która według nich jest najlepsza .
Ale opisz, jak jest tam gdzie ty stoisz
marcylrex - 2014-08-27, 20:17
kubryk1, pozdrowienia z Thermala.
Jesteśmy tu od 23.08 opis twój mija sie z prawdą
kubryk1 - 2014-09-07, 14:51
Cóż... widocznie słyszałem Węgrów którzy nauczyli sie kląć po polsku!
Bronek - 2014-09-07, 15:38
Już w 1980 roku jak u nas ocet stal na półkach , to jedynymi nachlanymi na umór ... w/w miejscu byli nasi . Tak ja pamiętam , więc dlaczego teraz ma być inaczej ??
Ale tylko mniej nas wtedy było , bo jeździli raczej na handel..
Byliśmy biedni, to piliśmy z rozpaczy...
Teraz duma nas rozpiera. z dobrobytu (4x mniejszy dochód na jednego- niż Grecy -ale oni maja kryzys a my nie ) . To z radości że nie mamy kryzysu .
Tak czy siak, chlaliśmy , chlejemy i chlać będziemy.. ,a po gorzale wyłazi prawdziwa natura .. i tyle.
Za szybko te przemiany nastąpiły,
Teraz buractwo ma kasę na benzynę (a samochody na gaz) to sobie jeździ po hrabiosku. .. i .... tak jest u każdej nacji .
My u nich , Angole u nas , Niemiaszki wszędzie .. ale Ci to u siebie maja stracha.. ......"Miękkim robieni"- tylko przy wodzu potrafią i to na maksa twardość okazać..
Ruskie ...........muszę przyznać robią to z klasą . Na ogol elegancko i towarzysko...
takie to mam doświadczenia , aczkolwiek mylę na pewno.
lew - 2014-09-08, 10:37
Potwierdzam słowa marcylrexa. Kubryk1 mocno mija się z prawdą. Od 8 lat bywam na tym kempingu.Nie spotkałem się z takim zachowaniem rodaków.Sanitariaty czyste,kosze na śmieci,prąd,woda przy każdej parceli.Dostęp do internetu w cenie kempingu (zasięg na pół kempingu). W cenie kempingu również lodówki i zamrażarka które są w świetlicy oraz dowolna ilość razy wejść na baseny termalne.W godz.17-19 można również korzystać z krytej pływalni obok kempingu oraz małego baseniku z woda termalną o nieco innym składzie mineralnym niż w basenach otwartych.Polecam ten kemping - szczególnie przed i po sezonie.
MILUŚ - 2014-09-08, 22:04
A ja go polecam na.....sylwestra Jeździmy tam co roku na zabawę sylwestrowa w AquaPalace
Andrzej 73 - 2014-09-09, 12:04
| MILUŚ napisał/a: | | A ja go polecam na.....sylwestra |
Ja polecam ten kemping zawsze.
|
|