| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Grecja - Puste plaże w Grecji. 13.09.2014
xxanet - 2014-08-28, 11:27 Temat postu: Puste plaże w Grecji. 13.09.2014 Witam wszystkich.
Mam pytanie wyruszamy 13.09.2014 kamperem do Grecji i zależy nam na pustej plaży i beztroskim leniuchowaniu przy niej ale 10-20 km od jakiegoś miasteczka lub chociaż sklepu. Proszę o współrzędne, lub nazwę miejscowości jeśli ktoś był w takim miejscu. Jednym słowem - odludzie i plaża Dziękuję.
zbychu - 2014-08-28, 14:31
Takich plaż jest pełno , zależy czy na lądzie , czy też wyspy wchodzą w rachubę
xxanet - 2014-08-28, 19:27 Temat postu: Od czerwca Próbuję się dowiedzieć o jakikolwiek adres i tylko słyszę że pełno - może być na lądzie.....a czy trzeba mieć paszport jadąc przez Serbię?
Bim - 2014-08-28, 19:36
Nie potrzeba paszportu poza Ukrainą wszędzie wjedziesz na dowód zaopatrz się w zielona kartę od ubezpieczycielai szerokiej drogi Przy odrobinie szczęścia zawsze znajdziecie puste plaże o tej porze roku określ się chociaż w który rejon Grecji chcesz jechać. 20 km od miasta to bedzie trudno znaleść samotną piękną plażę
zbychu - 2014-08-28, 19:55
Bo jeszcze nie wiemy z kim rozmawiamy
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-08-28, 20:15
| Cytat: | określ się chociaż w który rejon Grecji chcesz jechać. 20 km od miasta to bedzie trudno znaleść samotną piękną plażę
_________________ | Koledzy dobrze pisza,Grecja ma na około plkaze,oraz jeszcze wyspy,czy chcesz Halkidiki,czy wyb.Olimpijskie,polw.Pilion.Peloponez,itd,popatrz na mape i zadecyduj wtedy będą propozycje.Najbardziej pusto będzie na Peloponezie.
Bim - 2014-08-28, 20:19
| zbychu napisał/a: | | Bo jeszcze nie wiemy z kim rozmawiamy |
Ja tam się domyślam
Jest tyle opisów z Grecji że można sobie coś znaleść a jak się nie trafi to internet wisać naj i starać sie tam dojechać może się uda na Streeet View jest taki ludzik gdzie się go postawI tam jest piękna plaża
Czasami ludzie kupują wycieczkę i mają podane pod nos co mają zobaczyć ale Ci co mają kampera no nie tego z wypożyczalni i nie jadą po określonej trasie od punktu A do B nie mają takich problemów.
Podasz miejsce , a byłem tam napewno się podzielę info po dopełnieniu etykiety forumowej wtedy bede wiedział żę masz 35 lat i starasz się szybko i efektywnie wtedy może coś daradzimy wspólnie
koko - 2014-08-28, 20:20
W tym czasie wszędzie pusto i psy d..... szczekają
Bim - 2014-08-28, 21:13
Mało uczęszczany region ze wzgledu na dość wysokie górki płw Pelion i np plaża Milopotamos tam się kończy droga i goście są dowożenie z okolicznych hoteli warto spenetrować ten płw
a ty przekrój plaż
Pelion
JaWa - 2014-08-29, 08:41
| xxanet napisał/a: | | Próbuję się dowiedzieć o jakikolwiek adres i tylko słyszę że pełno |
Tutaj masz pełno, dopiero co podawałem ten link.
LINK
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-08-29, 21:28
| Bim napisał/a: | a ty przekrój plaż
Pelion | i tu wlasniejedziemy,gdybys mi to powiedział w w 2011 to na pewno juz tam bylibyśmy,a tak to dopiero będziemy,barbara
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-08-29, 21:46
| JaWa napisał/a: | Tutaj masz pełno, dopiero co podawałem ten link.
LINK | bardzo cenne,ale polwyspu pilion nie ma a takie turkusy,ale czy na Kampera dostępne,Bim może jeszcze przeczytasz to odpisz,ale poważnie,Barbara
majmarek - 2014-08-29, 22:46 Temat postu: puste plaże w grecji na północ od Katerini jest Paralia na plaży jest ujęcie wodne ale to blisko Katerini około 5km ale spokój!
pozdrawiam
mm
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-09-13, 09:09
Na polw.Pilon drogia dobre pomimo serpentyn,plaze z woda,sa tez kempingi przepełnione Niemcami.Miejsc dużo,trzeba trochę pomyszkować,Barbara
|
|