Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nasze opinie i pytania, - Październikowy weekend na Mierzei Wiślanej?

Rav - 2014-10-07, 19:27
Temat postu: Październikowy weekend na Mierzei Wiślanej?
Mam pytanko (z uwagi, że sezon zamknięty i kempingi z których korzystałem już zamknięte), czy ktoś kojarzy kemping, pole itp. gdzie można się zatrzymać w październiku na Mierzei Wiślanej? Opcjonalnie Półwysep Helski, czy okolice trójmiasta także wchodzą w grę.

Będę wdzięczy za podpowiedzi.

matro - 2014-10-07, 23:01

przepraszam za OT...musi być kemping?
Rav - 2014-10-08, 08:35

Nie, nie musi być kemping. Bardziej chodzi o jakieś fajne miejsce do zatrzymania się (może być nawet bez dostępu do mediów).

W ostateczności wezmę na cel jakiś parking.

donald - 2014-10-08, 08:58

Polecam przed Piaskami 5-6km świetny parking w sezonu płatny ale teraz raczej nie...do morza jakieś 20 metrów... :spoko
moskit - 2014-10-08, 09:19

W Krynicy jest kemping całoroczny polecam http://www.camp71.mierzeja.pl/ po sezonie można się targować , warunki mogą być.
Można stanąć na parkingu w porcie rybackim od strony zatoki Gdańskiej mile widziane pokazać się w bosmanacie, fajni ludzie i pozwolą, jeden dwa kamperki tam się mieszczą i rybki zawsze świeże

Comsio - 2014-10-09, 19:46

Tak w Porcie stałem dwie nocki :ok Wieczorem spacerują Dziki , spoko normalka :wyszczerzony: :spoko
łoś - 2014-10-09, 23:28

O tej porze możecie zatrzymać się gdzie chcecie.
Ogólnie o tej porze brak turystów. Cisza i spokój. Większość działalności już zawieszona.
Może w ciepłe dni coś ktoś otworzy.
:spoko