Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Grecja - Elafonisos i Kithira - och, jak cudnie!

DreamsOnWheels - 2014-10-18, 09:35
Temat postu: Elafonisos i Kithira - och, jak cudnie!
Zdecydowanie jedne z najpiekniejszych miejsc, jakie w zyciu widzieliśmy i ktorymi chcemy sie z Wami podzielic. Duzo zdjec!

Dwa swiaty - Elafonisos i Kithira

Agostini - 2014-12-16, 23:01

maryanos napisał/a:
Elafonisos i Kithira - och, jak cudnie!

Faktycznie – cudnie. :!:
Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że koniecznie trzeba się tam kiedyś wybrać.

Piękne miejsca pokazujecie, tak trzymajcie DREAMSONWHEELSI. :bukiet: ;)

Dana - 2015-01-22, 14:44

Elefonisse juz znam wirtualnie Poznałam ja na forum przez
Chudego,i dzieki wpisom Basi i Zbyszka za co bardzo dziekuje.Własnie sie tam wybieramy naszym kamperem w maju 2015r.,Teraz jest tam nasz syn Piotr i tez opowiada nam o tym cudownym miejscu.
Teraz tez doceniamy jakim dobrodziejstwem jest internet .Potrzeba tylko czasu i odwagi i wiary ze swiat stoi dla nas otworem.
Pozdrawiamy wszystkich kamperowiczow .

Danka i Andrzej. :spoko

j

zbyszekwoj - 2015-01-22, 18:22

Dana napisał/a:
Elefonisse

Elafonisos to chyba nie to samo?

Niewierny - 2015-02-01, 15:24

Możemy tylko potwierdzić, że wyspa Elafonisos jest jedną z najpiękniejszych w Europy. Jest tam piękna szeroka i piaszczysta plaża oraz niesamowite morze z falami podobnymi do naszego Bałtyku. Jedynym ograniczeniem dla użytkowników kamperów jest fakt, że wyspa jest ścisłym rezerwatem przyrody i jest się zmuszonym do korzystania z campingów (próby postojów na dziko, zawsze kończą się interwencją policji greckiej). :spoko
jedrek49 - 2015-02-01, 17:27

witam
Niektorzy z tego forum sa bardzo zgryzliwi, drobiazgowi ,nawet im przeszkadza mala przeliterowka w nazwie,ciekaw jestem czy sa oni naprawde perfekcyjni
Czy tak musi byc ,przeciez forum jest po to by pomagac a nie jatrzyc
pozdrawiam
jedrek49

zbyszekwoj - 2015-02-01, 19:12

jedrek49 napisał/a:
,nawet im przeszkadza mala przeliterowka w nazwie,

Przecież tu nie chodzi o literówkę tylko dwie nazwy geograficzne ciągle mylone. Jedna to na Krecie ,a druga to oddzielna wyspa. Opisywane tu są i jedna i druga.