Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Kujawsko-Pomorski Festwal Gęsiny

kubryk1 - 2014-10-23, 16:25
Temat postu: Kujawsko-Pomorski Festwal Gęsiny
W dniach 10 - 11.11.2014 w miejscowości Przysiek (k. Torunia) odbywa sie Kujawsko-Pomorski Festiwal Gęsiny. Ciekaw jestem, czy ktoś z koleżeństwa wybiera sie tam posmakować gąski i czy ktoś zna okolice i może podpowiedzieć jakąś fajną miejscówkę.
Sądzę, że miejscówka jest niezbędna bo przecież gęsina nie popita może zaszkodzić a pmietamy - piłeś, nie jedź.
Nasza załoga wybiera się tam prosto ze zlotu w Grudziądzu.

zbychu - 2014-10-23, 17:38

Życzę smacznej gęsinki i ciekawego spotkania, my też na taką gęsinkę wyjeżdżamy do Bogacs na Węgry bo mamy bliżej niż do Was i jeszcze winko i baseny na miejscu , pozdrawiamy i miłej zabawy :spoko :spoko :spoko
janus - 2014-10-23, 19:14

Dokładnie to samo chciałem napisać :lol:
Ale może dla odmiany w przyszłym roku :?:

jarek73 - 2014-10-23, 19:17

Z tego co się orientuje to w Toruniu jest jeden camping http://www.campingtramp.pl/ dość daleko od Przysieka ale za to jakieś 10 min spacerkiem na naszą piękną starówkę . Wychodzisz z campingu idziesz prosto na most i od razu widać pięknie oświetlone stare miasto , trochę już widziałem ale z widoku naszego starego miasta jestem naprawdę dumny. W okolicach Przysieka nie kojarzę jakiś fajnych miejsc dla campera np. agroturystyki fakt że nigdy nie szukałem może będzie coś w necie .