Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

FIAT - Nalepki do samoprzylepienia na campera

bogdanpiotr - 2014-12-13, 17:22
Temat postu: Nalepki do samoprzylepienia na campera
Gdzie można w Warszawie kupić ciekawe nalepki
donald - 2014-12-13, 18:28

zalezy jakie naklejki cie interesują..ale raczej do kupienia normalnie jest sam chłam dreso nijaki..typu fuck 50 albo jakies inne mądrości..
wymyśl co chcesz miec na kamperze i daj jakiejś agencji graficzno-reklamowej...

Jarobaro - 2014-12-13, 18:33

Witam zapraszam do mnie może coś sprawdzę i pomogę zajmuje się tym zawodowo i zapraszam na swoją stronę z profilu
Johny_Walker - 2014-12-13, 18:45

Ktoś PRZYPADKOWO pyta o naklejki i od razu rejestruje się profil spamera z ofertą. :haha:
Obaj z tej samej wioski. Psipadek?

Jarobaro - 2014-12-13, 18:59

Johny_Walker napisał/a:
Ktoś PRZYPADKOWO pyta o naklejki i od razu rejestruje się profil spamera z ofertą. :haha:
Obaj z tej samej wioski. Psipadek?
nie osadzaj ludzi skoro mnie nie znasz coz sa ludzie i ludziki w spamerem nie jestem nie wierzysz wejdź na moja stronę i później obrażaj
Johny_Walker - 2014-12-13, 19:00

Powiedz skąd wiedziałeś że ktoś zapyta na tym forum o naklejki?
Godzinę później się zarejestrowałeś. Wiesz jakie jest prawdopodobieństwo że to zbieg okoliczności?

Jarobaro - 2014-12-13, 19:01

Czy to coś złego że chce się komuś zaoferować pomoc i doradzić w sprawie gratki na auto, myślę że nie
Jarobaro - 2014-12-13, 19:03

Wiem bo czytam to forum od roku ale za namowa kilku waszych forumowiczów się w końcu zarejestrowałem i nie sądziłem że tak zostane miło przywitany
MILUŚ - 2014-12-13, 19:11

Nie przejmuj sie to jest....JW
Johny_Walker - 2014-12-13, 19:23

Jarobaro napisał/a:
Wiem bo czytam to forum od roku ale za namowa kilku waszych forumowiczów się w końcu zarejestrowałem i nie sądziłem że tak zostane miło przywitany

Czytasz od roku i od razu jak ktoś zapytał o naklejki, to się zarejestrowałeś? Na innych forach też tak robisz?

toscaner - 2014-12-13, 19:39

Johny, jak nie ma co robić, to się przecież fora czyta. :-P
Nie wiedziałeś. :mrgreen:

Jarobaro - 2014-12-13, 19:59

Johny_Walker napisał/a:
Jarobaro napisał/a:

Czytasz od roku i od razu jak ktoś zapytał o naklejki, to się zarejestrowałeś? Na innych forach też tak robisz?
Dokładnie tak kolego bo nie wszystkie tematy są widoczne dla nie zarejestrowanych ale skoro mogę komuś pomoc to się zarejestrowałem i sory kolego ale zachowujesz się jak byś podejrzewał mnie o jakieś przekret ale akurat zle trafiłeś bo na innych forach jestem od dawna i każdy wie czym się , zajmuje zawodowo, więcej wiary w ludzi i pokory w nie oskarżeń bez podstawnych
Johny_Walker - 2014-12-13, 20:01

Przekręt to za duże słowo. Zwykły spam.
Twoja historia jest tak nieprawdopodobna, że aż urzekająca. Jesteś taki pocieszny.

Jarobaro - 2014-12-13, 20:04

To zle trafiłeś coś to nie mój problem i nie zamierzam się tym przejmować bo nie będę zasmiecal tematy kolego który jest o naklejkach w nie wymyslach osób trzecich
bogdanpiotr - 2014-12-13, 20:39
Temat postu: naklejki do kupienia w Warszawie
Wróciłem właśnie z Marszu i widzę, że jakieś są problemy na forum, które niechcący wywołałem. A dla mnie to drobiazg, może mały kłopot związany z estetyką. Na obudowie mam w paru miejscach (nielicznych) ubytki lakieru i w tych miejscach chciałem coś ciekawego nalepić. W sklepach, do których dotarłem nie są najlepsze. Wspominam czasami campery z Niemiec, które mają na sobie ciekawe, estetyczne nalepki. Mnie nie chodzi o jakieś skomplikowane kompozycje tylko o wskazanie sklepu, gdzie mogę wybrać kilka potrzebnych mi nalepek. Znacie taki sklep w Warszawie?, czy nie?. Kropka.
Jarobaro - 2014-12-13, 20:56

Z gotowymi nalepkami może być problem jak już to możesz zakupić folię samoprzylepne w różnych kolorach z których można coś wyciąć na komitetach tnacych z gotowymi wzorami może być ciężko
bogdanpiotr - 2014-12-13, 21:05
Temat postu: naklejki do kupienia w Warszawie
Nie jest to dla mnie pilny problem. Będę "na luzie" szukał.
Jarobaro - 2014-12-13, 21:10

Oki to życzę powodzenia w poszukiwaniach, jak coś to pisz na pw żebym zaraz nie został znowu oskarżony o cokolwiek przez nie które osoby szukających sensacji
toscaner - 2014-12-13, 23:32

Ok, temat o naklejkach. Ja jestem zainteresowany. Jutro, pojutrze pstryknę foty auta z boku. Jest białe, z oknami, listwy szare, jedna klapa. Od ok 1-2 mies. szukam ciekawego pomysłu na oklejenie boków i tyłu (brak okien - blachy). Jest to Jumper II FL (02-06).

Kolorystycznie nie mam pomysłu. Ma wyglądać jak ukryty kamper, czyli trudno określić o co mi chodzi, ale naklejki mają dwuznacznie określać, że niby kamper, ale może jednak auto jakieś firmowe. Lakier jest nowiutki, więc nie interesuje mnie pełne oklejenie. Nie po to odświeżałem powłokę na całym aucie.
W polskim necie cała kupa z z gotowych wzorów. Jest trochę na ebay w UK, ale w UK będę na wiosnę dopiero. Po za tym nie ma tego co bym chciał.

Jeśli chodzi o zamówienie to konkretnie interesuje mnie projekt, wycięcie ploterem, wysyłka na polski adres. Do Włoch transportuję swoim transportem i wyklejam sam.
Potrafię. Miałem okazję lata temu.
Interesuje mnie ciekawy projekt i koszt.
Możesz na PW albo tu, albo w moim temacie.

bert - 2014-12-14, 00:01

pierwsza lepsza agencja reklamowa wydrukuje Wam i wytnie to co chcecie, to ie jest jakaś astronomicznie duża "pieniądza". Można zlecić oklejenie, można odebrać "wycinanki" i okleić samemu. Wzór... własny niepowtarzalny, trafiony w gust użytkownika (wszak sam go zrobił).
toscaner - 2014-12-14, 00:21

Masz rację, ale to o czym piszesz to w Polsce. Nie chciałbyś zlecać takiego projektu we Włoszech. Szkoda nerwów, pieniędzy i czasu. Pewnie skończy się tak ostatecznie, że będąc w Polsce podjadę do jakiejś firmy jednej, drugiej i ktoś się będzie nudził akurat i może tego samego dnia będę miał gotowe.
No ale wysyłkowo też się przecież da. Ja chcę to zlecić Polakowi w Polsce, a nie makaronom. Patriota jestem :)

Gewehr - 2014-12-14, 12:07

JW, przestań warczeć :wyszczerzony: Znam chłopaka osobiście i z netu. Jest on również karawaningowcem i nie ma złych intencji ;)
Jarobaro, pisz swoje i się nie przejmuj :spoko Sam może zlecę Ci druk na wiosnę.

bert - 2014-12-14, 12:08

toscaner napisał/a:
Masz rację, ale to o czym piszesz to w Polsce. Nie chciałbyś zlecać takiego projektu we Włoszech. Szkoda nerwów, pieniędzy i czasu. Pewnie skończy się tak ostatecznie, że będąc w Polsce podjadę do jakiejś firmy jednej, drugiej i ktoś się będzie nudził akurat i może tego samego dnia będę miał gotowe.
No ale wysyłkowo też się przecież da. Ja chcę to zlecić Polakowi w Polsce, a nie makaronom. Patriota jestem :)

no "bo my są polskie" forum ;)

toscaner - 2014-12-14, 13:31

No właśnie dlatego na 100% zlecę w Polsce. :spoko
Ja już makaronom pozwoliłem 3 lata temu naprawiać samochód. I nie chodzi o garażowe serwisy "u pana Kazia".
Autoryzowany serwis Boscha w Pisa też omijamy. ASO Fiata też. Moja kobieta ma większą wiedzę o mechanice. Ale nie temat o mechanice żebym tu go rozwijał.

Wracając do tematu ... chcę jakoś okleić białego kampera.
Włoskich grafików raczej wolę też omijać, bo ich "dzieła" - reklamy widzę na co dzień.

Pytanie, czy ktoś z forum się podejmie, czy skończy się tak, że poszukam przez google? :-/

chemik - 2014-12-14, 18:38

odnośnie nalepek
zamarzył nam się rysunek smoczka - znależliśmy ,pasował. Pojechałem do drukarni, powiedziałem, że na kampera , dali folie, która po podgrzaniu wypełnia groszkowaną blachę - wyszło ok. 90 zł/m2 . Przykleiłem i mamy. Nie ma problemu !

MILUŚ - 2014-12-14, 20:39

chemik napisał/a:
odnośnie nalepek
zamarzył nam się rysunek smoczka - znależliśmy ,!

O; to coś dla mnie :bigok zainspirowałeś mnie :idea:

Johny_Walker - 2014-12-14, 22:10

Jarobaro napisał/a:
Oki to życzę powodzenia w poszukiwaniach, jak coś to pisz na pw żebym zaraz nie został znowu oskarżony o cokolwiek przez nie które osoby szukających sensacji

Odwołuję oskarżenia. Fałszywy alarm. Przepraszam.

martini44 - 2014-12-15, 07:22

szanuje ludzi którzy przyznają się do błędu i potrafią powiedzieć przepraszam.... niewiele ich.... :kwiatki:
MILUŚ - 2014-12-15, 10:09

Johny_Walker napisał/a:
....................
Odwołuję oskarżenia. Fałszywy alarm. Przepraszam.

Szacun ...... :ok

Wojciechu - 2014-12-15, 11:43

Chwalebnie - chwalony :spoko Pewnie dziwnie sie z tym czujesz - to już teraz tak bedzie :mrgreen: