|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Festiwal Caravaningu i Żagli Książ
JaWa - 2008-03-03, 19:19 Temat postu: Festiwal Caravaningu i Żagli Książ Takiego dostałem maila: Termin: 01.05 - 04.05
"Mamy zaszczyt zaprosić Państwa firmę do uczestnictwa w I Festiwalu Caravaningu i Żagli, do Książa - perełki Dolnego Śląska pod Wrocławiem. Jest to niezwykła możliwość zaprezentowania Państwu oferty handlowej.
I Festiwal Caravaningu i Żagli połączony będzie z odbywającym się w tych dniach od 20 lat festiwalem kwiatów i sztuki przyciągającym co roku ogromną ilość zwiedzających (około 100 tys. osób). Gorąco polecamy, gdyż jest to bardzo popularna impreza, jedna z większych na Dolnym Śląsku.
Festiwal Caravaningu i Żagli odbędzie się w pięknej, naturalnej scenerii na terenie Stada Ogierów Książ przyległym do zamku.
Dodatkowo o Festiwalu Caravaningu i Żagli w Książu informować będziemy w czasopismach branżowych „Polski Caravaning” i „Żagle”.
Do zobaczenia w maju !!!
EMIX - Przyczepy Wałbrzych
Dealer: Niewiadów,Brenderup,Świdnik, Adria
Skup - Sprzedaż - Wypożyczalnia
58-309 Wałbrzych ul. Wyszyńskiego 144
tel.074-666-20-70 fax 074-666-16-23
e-mail: biuro@przyczepy.walbrzych.pl
www.przyczepy.walbrzych.pl
tadek - 2008-03-03, 20:20
Czytam i czytam i wkładam inne okulory i nic! Nie mogę znaleźć kiedy ta impreza się odbędzie. Maj jak wiadomo jest piękny ale i dłuugi. Może znacie dokładny termin?
kimtop - 2008-03-03, 20:46
W Książu byłem kilka razy i zawsze widziałem mnóstwo żaglówek(najwięcej w stadninie)
|
|