Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Zakłady naprawcze, serwisy

Jerzy - 2008-03-06, 09:32
Temat postu: Zakłady naprawcze, serwisy
Ten temat poświęcony jest kontaktom z warsztatami od napraw nadwozia i jego zabudowy.
xcadam - 2008-06-08, 15:47

Widzę, że póki co temat pusty ale może macie już jakieś doświadczenia.

Ostatnio stojąc na parkingu "ktoś" wjechał mi w kampa uszkadzając kawałek bocznego i tylnego zderzaka. Ciężko próbować coś tutaj posklejać, poza tym nie wyglądało by to za dobrze. Planuje w związku z tym zamontować nowy zderzak, prawdopodobnie nie dostanę już takiego jaki jest zamontowany oryginalnie, dlatego trzeba będzie dopasować coś innego.
Czy znacie firmy które zajmują się sprowadzaniem oraz montażem takich części? Jeśli tak to gdzie są one zlokalizowane i jak z jakością obsługi klienta? ;)

Preferowane by były firmy z dolnego śląska.

Z góry dzięki za informacje :)

AUTOJUR - 2008-06-08, 15:50

Poszukaj firmy która spawa plastyki zderzaki itp
januszek - 2008-06-08, 19:11

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=378781197 - zobacz tutaj może coś dobierzesz- pozdrawiam
Andrzej Psz - 2008-11-13, 22:21

xcadam napisał/a:
Widzę, że póki co temat pusty ale może macie już jakieś doświadczenia.

Ostatnio stojąc na parkingu "ktoś" wjechał mi w kampa uszkadzając kawałek bocznego i tylnego zderzaka. Ciężko próbować coś tutaj posklejać, poza tym nie wyglądało by to za dobrze. Planuje w związku z tym zamontować nowy zderzak, prawdopodobnie nie dostanę już takiego jaki jest zamontowany oryginalnie, dlatego trzeba będzie dopasować coś innego.
Czy znacie firmy które zajmują się sprowadzaniem oraz montażem takich części? Jeśli tak to gdzie są one zlokalizowane i jak z jakością obsługi klienta? ;)

Preferowane by były firmy z dolnego śląska.

Z góry dzięki za informacje :)

Witam.
Jaki masz camper
Andrzej Psz

f68 - 2008-11-13, 23:05

obok mnie jest firma i robia to dobrze