| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Włochy - Grado, Padwa i Parma zimą, nie na narty. Warto.
DreamsOnWheels - 2015-01-22, 10:02 Temat postu: Grado, Padwa i Parma zimą, nie na narty. Warto. Wiem, że forumowicze dzielą się na tych, którzy wolą czytać relacje pisane bezpośrednio na forum i na tych, którzy wolą odpalić link i mieć wszystko w jednym miejscu. Ja należę do tych drugich, bo właśnie taka forma oszczędza mój czas i z wielu innych względów, dlatego pozostanę przy zamieszczaniu linków.
Pod poniższym znajdziecie relację z przepięknej Padwy, smacznej Parmy i kurortowego, bardzo przyjemnego zimą Grado, wraz z namiarami na noclegi. No i zdjęcia.
Zapraszam entuzjastów blogowej formy:
Grado, Padwa, Parma. Zawsze chodzi o słońce.
KrzySówka - 2015-01-22, 17:26
Przeczytałem i dziękuje za widok włoskiego słońca i powiew czaru Italii
TOMMAR - 2015-01-22, 18:29
Pięknie. Miejscówka w Monteroso jest nie do pobicia. Do tego plaża w Vernazza z wejściem przez dziurę. Potem trofie al pesto. Na pewno tam wrócimy.
DreamsOnWheels - 2015-01-25, 21:57
| KrzySówka napisał/a: | Przeczytałem i dziękuje za widok włoskiego słońca i powiew czaru Italii |
Zawsze do usług:) W środę relacja i przesłoneczne zdjęcia z Cinque Terre (jedno z najpiękniejszych miejsc, jakie do tej pory widziałam) i z okolic Genui.
DreamsOnWheels - 2015-01-25, 21:59
| TOMMAR napisał/a: | | Pięknie. Miejscówka w Monteroso jest nie do pobicia. Do tego plaża w Vernazza z wejściem przez dziurę. Potem trofie al pesto. Na pewno tam wrócimy. |
O, i mam odpowiedź na pytanie, jakie zadałam w odpowiedzi na Twój komentarz na blogu - na plaży z wejściem przez dziurę spędziliśmy błogą godzinę, sącząc wino i pałaszując chleb z prosciutto. Dla takich chwil warto żyć:)
TOMMAR - 2015-01-26, 07:25
Wybacz nie mogłem odpowiedzieć na blogu. Tak chodzi o tę plażę z wejściem między budynkami poprzez grotę. innej nie namierzyliśmy.
Monteroso super, wracamy tam w czerwcu na trzy dni podczas objazdu Italii.
Wyszukiwarka miejsc postojowych, której używam, jest pełna takich perełek tylko trzeba uważnie czytać opisy i komentarze, gdyż niektóre miejsca są może i 100 m od morza ale w pionie
gregu - 2015-04-07, 08:00
TOMMAR, jakiej wyszukiwarki uzywasz? Krece sie wlasnie po okolicy...
|
|