Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CAMPERTEAM'KI 2014 - Wszystko o naszych propozycjach.

ABCkamp.pl - 2015-05-05, 07:57

TomekM napisał/a:
Proponuję załogę CAPOMAN:
a) Szanowną Jegoż Koleżankę Małżonkę za wyrozumiałość i cierpliwość
b) Ojca Złotą Rączkę za nieustanną pomoc
c) Głównego Winowajcę za: upór, wytrwałość, dociekliwość i pasję a nader wszystko za systematyczność relacji ze swoich wyczynów.
Całą zimę, gdy forum zapadło w lekki letarg, (prawie) każdą sobotę można było poczytać kolejne odcinki zmagań na linii człowiek-kamper. Sądzę, że jego relacja dostarczyła niektórym nie mniej wrażeń niż opisy podróży.
Zgłaszam kandydaturę CAPOMAN jako Osobowość CamperTeam'u.

Popieram
Zgłaszam CAPOMAN jako kandydata na Osobowość CamperTeam.

zibikruk - 2015-05-05, 23:33

Adaś, w pełni popieram Twoją kandydaturę.
Gośka - 2015-05-06, 12:01

Ja również pod tym podpisuję się. :spoko
Fux - 2015-05-06, 12:19

KODER.
ZEUS - 2015-05-06, 12:36

KODER... za całokształt... :-P :szeroki_usmiech
StasioiJola - 2015-05-06, 13:12

KODER - nie potrzeba uzasadniać !!! :ok :spoko
Kotek - 2015-05-06, 13:17

To chyba jako OSOBLIWOŚĆ, a nie osobowość. :haha:
Pawcio - 2015-05-06, 13:18

Kotek napisał/a:
To chyba jako OSOBLIWOŚĆ, a nie osobowość. :haha:

Tak.. to taka osobliwa osobowość ;)

ZEUS - 2015-05-06, 13:29

do mnie również trafia osobliwa osobowość (a może osobowa osobliwość? :-P )Bronka, dlatego
Pawcio napisał/a:
Po prostu Bronek.

:spoko

Fux - 2015-05-06, 13:46

Bronek.
BaWa - 2015-05-06, 14:33

Pawcio dzięki za nominacje, przyznam szczerze że nie skończyłam ,gdyż zauważyłam iż taka forma nie ma zbyt wielu zwoleników.Ja natomiast nie mam zdolności do snucia poematów :diabelski_usmiech
jarek73 - 2015-05-06, 15:25

czasem gdy kilka dni nie jestem na forum to w chodzę w profil Bronka i od tego zaczynam czytać bo śmieszne , pozytywne wariactwo , a Jego pomysły przeróbek to naprawdę trzeba mieć fantazje , styl pisania też trochę różni się od większości mój typ to BRONEK
toscaner - 2015-05-06, 16:00

Jestem za KODER-em.
Całokształt.

Jestem przeciwko mazeno.
Jedna relacja ok, ale w innych tematach sugerował usuwanie współrzędnych GPS, żeby następcy nie mieli możliwości odwiedzenia opisywanych miejsc. Sam nie podaje, ok.
Ale namawianie innych na usuwanie lokalizacji GPS, to na pewno nie jest działalność dla dobra forum.

Elwood napisał/a:
nagrodzenia forumowiczów za ich działalność dla dobra forum

Wojciechu - 2015-05-06, 16:22

...oczywista, oczywistość - masło, maślane - mistrz nieracjonalności formalnej i materialnej :szeroki_usmiech - kolega "Bronek" :spoko
Dziabong - 2015-05-06, 17:24

Jestem także za Koderem. Jego postawa i zaangażowanie powinny zostać nagrodzone.
Rawic - 2015-05-06, 17:45

KODER!, KODER! i jeszcze raz KODER za pro publico bono, za całokształt, za zaangażowanie :spoko
toscaner - 2015-05-06, 18:11

OMEGA napisał/a:
Ja proponuję Basie z załogi Zbigniew Muzyk za relację Kreta 2014

za ogromy wkład pracy w przygotowanie , relację zdjęciową i na bieżąco informowanie nas o swojej wyprawie przez kilka jesienno-zimowych miesięcy. :spoko

Też jestem za Muzykami. Kilkumiesięczna relacja z dużą ilością zdjęć i opisami powinna zostać wyróżniona. Prawie jakby się tam było.

Natomiast...
Fux napisał/a:
DAKOTĘ, za Jego blog podróżniczy.

:haha: :haha: :haha:

Proponuję zgłosić do jakiegoś konkursy blogowego. :haha:

toscaner - 2015-05-06, 18:15

Bronek po prostu jest... wszędzie i zawsze pomoże, o każdej porze o mój... bosze. :wyszczerzony:

Bronek a jak. :ok

grzegorzalex - 2015-05-06, 18:31

Dokładnie jak wyżej, inaczej nie może być tylko Bronek.
ZEUS - 2015-05-06, 18:33

tego typu wybory zawsze są trudne :(
ale
OMEGA napisał/a:
proponuję Basie z załogi Zbigniew Muzyk za relację Kreta 2014

nic dodać nic ująć... również jestem
ZA!!! :roza:

Bronek - 2015-05-06, 19:21

Cytat:
za inicjowanie i prowadzenie ciekawych tematów, niekoniecznie związanych z podróżami, za pomoc w kwestiach technicznych i za jakiekolwiek poczynania, za które Waszym zdaniem należałoby kogoś wyróżnić.

Koder
Rawicki
Toscaner
Joko
itd.
Zawiłe przepisy wyłaniające, nie chce mi się analizować, kto i o czym decyduje.
Ale Ci i inni to moi idole
Równiejsi wśród równych

Bronek - 2015-05-06, 19:24

Muzyki ,
bo wytrwałem do końca pełen podziwu. I trochę zazdrości.

Bronek - 2015-05-06, 19:27

Pawcio napisał/a:
Proponuję SalutElla za trasę tropem albańskich bunkrów :spoko .

Popieram bo już nie muszę jechać :kwiatki:

Poważnie bardzo mnie zaciekawiła

Bronek - 2015-05-06, 19:34

Czerwony jak burak :oops:

Czy jako burak, jestem czerwony. :oops:

Proponuję Johny Walkera , ponieważ trzeba naprawdę lubić to Forum, by po takim banowaniu, wracać i mimo wszystko być pomocnym, intrygującym.... itd

Mieć jaja, i.... cycki może? Nie wiem. :roll:

JW na Prezydenta Bo to bez różnicy :bigok

Fux - 2015-05-06, 20:00

toscaner, co poniektórzy mogli dowiedzieć się, po co sa krzesła plastikowe na poboczach...
:mrgreen:

janusz - 2015-05-06, 20:04

Cytat:
Janusz...za to że mamy gdzie być :spoko

Ja już kiedyś dostałem. :bajer

Komplecik - 2015-05-06, 20:04

BIORCA napisał/a:
Andrzeja / 48a-Elanko / do Campertimków jako " OSOBOWOŚĆ "

Podpisuję się pod kandydaturą za wkład pracy dla CT.

toscaner - 2015-05-06, 20:10

Fux napisał/a:
toscaner, co poniektórzy mogli dowiedzieć się, po co sa krzesła plastikowe na poboczach...
:mrgreen:

Myślałem, że chodzi o najciekawszą relację z podróży, a nie zbiór fotek zza okna kampera kobiet, które wg sfrustrowanego blogera wolały dać arabowi, a nie ...blogerowi. :haha:

No i może karton kuchnia ciekawa i to na plus, ...gdyby ktoś miał namiot, a nie kampera. :mrgreen:

Fux - 2015-05-06, 20:20

toscaner napisał/a:
Myślałem, że chodzi o najciekawszą relację z podróży

Każdy wyciągnie z niej to, co zechce.
Może tam jest specyficzna forma przekazu ale jakże szerokie spektrum obejmuje.
Krzesełka plastikowe podałem jako żart...
8-)

Info o zimowaniu w kamperze należy uznać za dokładne.
Hiszpania okazała się lepszym i korzystniejszym pomysłem od Grecji.

EOT aby nie robić zbędnej dyskusji.

joko - 2015-05-06, 20:38

Jak osobowość to tylko Bronek :spoko
Mało jest tematów , w których nie był by obecny , i gdyby nie On, to forum nie czytało by się tak fajnie :szeroki_usmiech

marian.marian - 2015-05-06, 20:40

Nasza załoga popiera kandydaturę Bronka.
marian.marian - 2015-05-06, 20:43

Koder za całokształt :lol:
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-06, 20:51
Temat postu: Wszystko o naszych propozycjach.
Fux napisał/a:

,Fux,nie chodzi o to gdzie zimowanie lepsze,tylko gdzie się pisze.Blogi to prywatne relacje ,my jesteśmy na FORUM CAMPERTEAM.Liczy się pisanie TU.To samo dotyczy and 123 który nie pisze już na naszym forum.Ja ze swojej strony dziekuje :bukiet: :kwiatki: :kwiatki: :kwiatek :roza: ,Barbara Muzyk
toscaner - 2015-05-06, 20:56

Zbigniew Muzyk napisał/a:
Fux napisał/a:

,Fux,nie chodzi o to gdzie zimowanie lepsze,tylko gdzie się pisze.Blogi to prywatne relacje ,my jesteśmy na FORUM CAMPERTEAM.Liczy się pisanie TU.To samo dotyczy and 123 który nie pisze już na naszym forum.Ja ze swojej strony dziekuje :bukiet: :kwiatki: :kwiatki: :kwiatek :roza: ,Barbara Muzyk

Dokładnie to samo miałem pisać. To nie konkurs na najcieplejszy kraj do zimowania, bo pewnie by Hawaje wygrały.
Jak robimy listę najciekawszych relacji z podróży i blogi też mogą być, to proponuję jeszcze bloga kasi tusk. :haha:
Też jeździ po świecie. :haha:

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-06, 20:58

Komplecik nie głosujemy na blogi to jest inna bajka i inne pisanie.
Fux - 2015-05-06, 21:18

Fux,nie chodzi o to gdzie zimowanie lepsze,tylko gdzie się pisze.Blogi to prywatne relacje ,my jesteśmy na FORUM CAMPERTEAM.Liczy się pisanie TU.

To jego relacja „gorsza" od Twojej?
:roll:

Ja wymiękam.

Komplecik - 2015-05-06, 21:19

Śmieszne jest rozgraniczanie gdzie kto pisze, jest członkiem sympatykiem CT znamy kolegę jednego czy innego z forum mamy odnośnik na forum do podróży więc jak się nam podoba to nominujemy. :-P
Fux - 2015-05-06, 21:20

Dokładnie.

http://www.camperteam.pl/...p=502049#502049

W pierwszym poście nie ma ograniczenia!

SalutElla - 2015-05-06, 21:21

Pawcio napisał/a:
Proponuję SalutElla za trasę tropem albańskich bunkrów :spoko .

Pawcio,
Bardzo dziękuję za zgłoszenie, cieszę się, ze Ci się podobało, ale .... to jeszcze nie koniec !
Pozdrawiam,

Komplecik - 2015-05-06, 21:31

Fux napisał/a:
W pierwszym poście nie ma ograniczenia!

Właśnie.

Teraz większość pisarzy z CT ma swoje blogi i bezsensownym było by przepisywanie relacji w wiele miejsc, jest odnośnik na CT w przypadku and123 ,,NORD,,

Komplecik - 2015-05-06, 21:42

Głosujemy na relacje a ta zaczyna się na CT ,,NORD,,

toscaner - 2015-05-06, 22:28

Fux napisał/a:
Fux,nie chodzi o to gdzie zimowanie lepsze,tylko gdzie się pisze.Blogi to prywatne relacje ,my jesteśmy na FORUM CAMPERTEAM.Liczy się pisanie TU.

To jego relacja „gorsza" od Twojej?
:roll:

Ja wymiękam.

A gdzie Barbara napisała że "gorsza"?
Dakota za to na swoim blogu szydził z zimowania Muzyków na Krecie.

Dla mnie tu nawet nie ma co porównywać. Inny poziom. Relacja Muzyków przeciwko frustracjom Dakoty? No way.

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-06, 22:34

Elwod sos ,kto ma racje,czy nominujemy blogi?chyba takie kto powtarza relacje na blogach ale wkleja je do forum na camperteam.Wyjasnij sprawę.Bo jest dyskusja.Barbara Muzyk
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-06, 22:45

Komplecik napisał/a:
and123 trasa Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja, Norwegia, Finlandia.
,trasa bardzo ciekawa,zobaczymy co powie Elwod,poprosilam go o opinie.Relacje andiego były najciekawszymi na forum,ale od jakiegoś czasu and nie pisze na forum,a wielka szkoda :?: :?:
janusz - 2015-05-06, 22:52

Komplecik napisał/a:
Głosujemy na relacje a ta zaczyna się na CT

Relacja powinna być publikowana na forum CamperTeam a nie gdzie indziej. To jest nagroda CamperTeamek, nagroda naszego forum.
W sieci jest wiele konkursów na blogi.
Polecam punkt drugi regulaminu (co prawda z 2010 roku ale zawsze to jakiś regulamin) http://www.camperteam.pl/...17bab3629cd60a4

Komplecik - 2015-05-06, 22:59

janusz napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Głosujemy na relacje a ta zaczyna się na CT

Relacja powinna być publikowana na forum CamperTeam a nie gdzie indziej. To jest nagroda CamperTeamek, nagroda naszego forum.
W sieci jest wiele konkursów na blogi.

:bukiet: macie racje tylko CT :bukiet: :diabelski_usmiech

janusz - 2015-05-06, 23:02

Może nie kombinujmy. CamperTeamki sa nagrodami dla CamperTeamowiczów za pisanie i udzielanie się na forum CamperTeam.pl. O czym tu dyskutować?
toscaner - 2015-05-06, 23:06

janusz napisał/a:
Może nie kombinujmy. CamperTeamki sa nagrodami dla CamperTeamowiczów za pisanie i udzielanie się na forum CamperTeam.pl. O czym tu dyskutować?

Co było logiczne.
Ale niektórzy nawet do logicznych rzeczy potrzebują regulaminu.

janusz - 2015-05-06, 23:13

toscaner napisał/a:
potrzebują regulaminu.

Regulamin jest, co prawda stary bo z 2010 roku, ale jak nie ma nowego to chyba obowiązuje. :bajer
http://www.camperteam.pl/...17bab3629cd60a4

Wojciechu - 2015-05-06, 23:19

W poszukiwaniu Robinsonady"Agostiniego – bajeczne zdjęcia (podwodne też) , lekkość pióra :spoko
Komplecik - 2015-05-06, 23:22

janusz napisał/a:
CamperTeamowiczów

Kto to jest CamperTeamowicz?
Mnie wydaje się że jest osoba związana z CT pisząca dająca wiadomości co jak gdzie.
Naturalną drogą ewolucji jest zakładanie blogów, ile % relacj musi być na CT by była pełną i godną CamperTemków, daj spokuj janusz :szeroki_usmiech

Dobrze że mamy niezależną kapitułe rozsądnie myślącą.

janusz - 2015-05-06, 23:33

Komplecik,
Ja nie mam nic przeciwko pisaniu na blogach. Nie mam nic przeciwko umieszczaniu na forum linków do blogów caravaningowych.
Można podyskutować o stworzeniu kategorii zewnętrznej, można byłoby może nagradzać blogi, portale internetowe, inne fora, kluby, serwisy, stacje telewizyjne albo radiowe promujące karawaning. Można nagradzać kraje przyjazne karawaningowi. Tylko CT moim zdaniem nie jest od tego. Są w Polsce instytucje do tego powołane i mające na to pieniądze.
Komplecik napisał/a:
ile % relacj musi być na CT by była pełną i godną CamperTemków

Cała. :-P

Rawic - 2015-05-06, 23:35

Bez robienia testów, najlepszy profil osobowości ma Bronek, pamiętam forum CT zanim ten koleżka z Kołobrzegu zawitał na nim, było smutno, ponuro i nieciekawie. :spoko
toscaner - 2015-05-06, 23:42

Rawic napisał/a:
Bez robienia testów, najlepszy profil osobowości ma Bronek, pamiętam forum CT zanim ten koleżka z Kołobrzegu zawitał na nim, było smutno, ponuro i nieciekawie. :spoko

Martwić może jedna rzecz. Bronek za miesiąc jedzie do Grecji i co jak nie będzie miał dostępu do neta? :shock:
A co jak połowa tematów na forum "zdechnie"? :?

Komplecik - 2015-05-06, 23:52

janusz napisał/a:

Komplecik napisał/a:

Faktycznie jestem D.....M
myślałem ciemny, że relacja ma coś wnosić być pomocna ciekawa, no tak ma być ,,cała,, i już :ok
W przyszłym sezonie Camperteamkowym prócz ,,całości,, trzeba by może postawić na coś więcej, nie krytykując tak bardzo Ciebie janusz i tak liczę na mądrość kapituły. ;) :spoko

janusz - 2015-05-06, 23:58

Komplecik napisał/a:
myślałem ciemny, że relacja ma coś wnosić być pomocna ciekawa, no tak ma być ,,cała,, i już :ok

Zapytałeś ile procent to odpisałem co myślę.
Nie kombinuj, a jak relacja nie będzie ciekawa, nie ciekawie napisana i nie wzbudzi Twojego zainteresowania to nie może być pisana na forum?
Chcesz jakoś normować i ustalać kryteria jakie ma spełniać relacja?
Komplecik napisał/a:
W przyszłym sezonie Camperteamkowym prócz ,,całości,, trzeba by może postawić na coś więcej,

No może trzeba będzie, zobaczymy co w przyszłym roku ustali Kapituła.
Komplecik napisał/a:
nie krytykując tak bardzo Ciebie

A tu nie widzę związku z Camperteamkami. :haha:

Bronek - 2015-05-07, 06:50

Udaję, że nie czytam tego wątku.
Nic we mnie nie ma z próżności.
Dodam do ignorowanych.

Poczytam sobie anonimowo :oops: :wyszczerzony:

Fux - 2015-05-07, 07:05

toscaner napisał/a:
A gdzie Barbara napisała że "gorsza"?
Dakota za to na swoim blogu szydził z zimowania Muzyków na Krecie.

Dla mnie tu nawet nie ma co porównywać. Inny poziom. Relacja Muzyków przeciwko frustracjom Dakoty? No way.

A „" Kolega nie widział?
Mam prawo do swojego zdania i jego wyrażenia. Były dwie relacje z zimowania, o którym wielu marzy.
Jednym to wyszło tak, innym siak.
Tak samo Dakota to uczynił.
Przecież to forum na napinkach stoi i szyderze, więc dziwi mnie Twoje zdziwienie. :mrgreen:

A wracając do „frustracji" to raczej szczerze opisana rzeczywistość, która może komuś unaocznić, jak małym trybem w życiu jest każdy z nas.

Jeden i Drudzy fajna przygodę przeżyli i tego się trzymajmy. Nie oceniajmy tylko czyjegoś sposobu życia po ilości wklejonych fotek z miejsc ogólnie znanych i szczątkowym tekstom skopiowanym z wikipedii. :-P

zbyszekwoj - 2015-05-07, 07:12

Kampertimki za relacje na CT. :hello
Bronek - 2015-05-07, 07:15

To coś w rodzaju konkursu gotowania, nikt mnie nie przekona do zupy owocowej.
Nawet z renomowanej knajpy, mistrza kucharza i i cud produktów.
Bo nie lubię.

Tak jak nie zaintryguje mnie zimowa wyprawa, lub regiony które mi nie leżą.

Więc nie męczmy się jak goście na imprezie, którzy jedzą niesmaczny bigos by nie urazić gospodyni.

Wszystkie wyprawy były ciekawe, jeżeli znalazła się choć jednego, łącznie z autorem zainteresowanego.

Reszta to zabawa.

Samo wymienie tutaj jest nagrodą.

A tak właściwie to tu nie o opis chodzi, ale pomysł na wyprawę.

Czyli wracamy do alpinisty starającego przekonać nurka, do swoich wyborów.

Tylko z szacunku jeden do drugiego posłuchają, lecz pewnie ten wlezie i spadnie, a ten co lubi bąble puszczać- się utopi. Bo tak lubią. :bigok

kisielak - 2015-05-07, 07:30

Komplecik napisał/a:
janusz napisał/a:

Komplecik napisał/a:

Faktycznie jestem D.....M
W przyszłym sezonie Camperteamkowym prócz ,,całości,, trzeba by może postawić na coś więcej, nie krytykując tak bardzo Ciebie janusz i tak liczę na mądrość kapituły. ;) :spoko

czytam i czytam, juz drugą stronę ... o niczym. I znowu z drobiazgu potrafimy zrobić problem nie do rozwiązania. Jestem dumny z tego że jestem Polakiem - żądna nacja ( chyba) nie potrafi tak jak my podzielić przysłowiowego włosa na nieskończenie wiele części. A tak na marginesie - zgadzam się z rozumowaniem kolegi "Komplecik". Dla mnie, jeśli forumowicz poda linka do swojej relacji np. na blogu to tak jakby zamieścił ją na forum CT.
Pzd. :spoko

slawwoj - 2015-05-07, 08:13

Tadeusz ma taki tytuł od wielu lat i to dożywotnio.
To nie podlega głosowaniu ani dyskusji. :bukiet:

Pawcio - 2015-05-07, 08:20

Chłopcy nie kłócić się.. zgłaszamy co chcemy, a kapituła i tak zrobi co chce. Na nic swary. :-P
CORONAVIRUS - 2015-05-07, 08:21

kisielak napisał/a:
A tak na marginesie - zgadzam się z rozumowaniem kolegi "Komplecik". Dla mnie, jeśli forumowicz poda linka do swojej relacji np. na blogu to tak jakby zamieścił ją na forum CT.

Oczywiście , że tak powinno być . Wielu członków CT robi COŚ gdzie indziej niż TU. Przykładem są "videorelacje " z wyprawy , urlopu czy wydarzenia . Takie relacje są przecież na YT"ubie ponieważ serwer CT nie przyjmuje takowych plików . Zmontowanie videorelacji niejednokrotnie zajmuje kilka razy więcej czasu niż napisanie kilku postów i wklejenie kilkunastu fotek . CT nie jest przygotowane na docenienie takiej formy opisu przygód a tych coraz więcej .

Przy okazji trochę zareklamuję przed sezonem moja mapkę miejscówek FREE dla kamperowców w Polsce . Stworzyłem ją dla wszystkich kamperowców bez ograniczeń skąd są . Koder dorobił do niej wersję na androida i mamy produkt ogólnie dostępny . Mapa jest na googlach a opisy na innym forum i co ? Jako członkowi CT ktoś mi powie , że inni członkowie CT są w jakikolwiek sposób poszkodowani ponieważ nie mogą z tego w pełni korzystać ?
Chyba nikt tak nie powie bo dostępność jest non stop . Nie pisze tego by otrzymać nominację i kubek , ten już mam i korzystam . Chciałbym zwrócić jedynie uwagę na fakt różnorodności działań członków CT w całej sieci ku uciesze i potrzebom kamperowców jako całość . Może warto by takich ludzi nie skreślać w rozważaniach tylko dlatego , że pewnych form, plików czy poglądów forum CT nie jest w stanie "pochłonąć " .

Kiedyś były tylko książki papierowe a teraz te same treści są na mikrokarcie ;) gorszy mają przekaz ?

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-07, 09:04

Janusz ,dzięki,przepraszam nie myślałam ze będzie szalona dyskusja,ale forum to forum.Ci co się znaja na elektronice umieja swoje relacje z bloga wstawić ze stroną informujaca na camperteam. :kawka: Barbara Muzyk
Elwood - 2015-05-07, 09:07

O tym czego dotyczy konkurs mówi pkt 1. tegorocznego regulaminu:

http://www.camperteam.pl/...p=502052#502052 a mówi on:

1.Celem konkursu jest symboliczne podziękowanie forumowiczom za dzielenie się swoimi
doświadczeniami dotyczącymi podróży, docenienie bezinteresownej pomocy niesionej
innym oraz tworzenie niepowtarzalnego klimatu naszego forum.

janusz - 2015-05-07, 09:16

BIORCA napisał/a:
Wielu członków CT robi COŚ gdzie indziej niż TU. Przykładem są "videorelacje " z wyprawy

Wielu ludzi lata tez w kosmos i co z tego?
To dopiero są turystyczne wideo rejestracje na serwerach NASA.
Kto komu broni zrobić konkurs i nagrody wszechinternetowe.
BIORCA napisał/a:
Chciałbym zwrócić jedynie uwagę na fakt różnorodności działań członków CT w całej sieci ku uciesze i potrzebom kamperowców jako całość .
Ludzie opanujcie się. Internet nie ma granic a CamperTeamki sa po to by promować CamperTeam i twórczość, pomysłowość, zaradność ludzi tu zgromadzonych.
BIORCA napisał/a:
Mapa jest na googlach a opisy na innym forum i co ?

I nic.
Wyobrażasz sobie jak niezmiernie wielki jest dorobek innych for internetowych? Wyobrażasz sobie ile w sieci jest podobnych do naszego plebiscytów?
A konkretnie co do miejsc które opisujesz, miałeś szansę tu, nie chciałeś. Wczoraj ostatni dział w którym miały być umieszczane miejsca i miałeś go do dyspozycji przerobiłem na dział CAMPERTEAM'KI 2013 bo był pusty.

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 09:19

Elwood napisał/a:
O tym czego dotyczy konkurs mówi pkt 1. tegorocznego regulaminu:

http://www.camperteam.pl/...p=502052#502052 a mówi on:

1.Celem konkursu jest symboliczne podziękowanie forumowiczom za dzielenie się swoimi
doświadczeniami dotyczącymi podróży, docenienie bezinteresownej pomocy niesionej
innym oraz tworzenie niepowtarzalnego klimatu naszego forum.

chcesz powiedzieć , że : " dzielenie się swoimi
doświadczeniami... oraz tworzenie niepowtarzalnego klimatu naszego forum" ma coś wspólnego tylko i wyłącznie z treściami na CT ? :shock:

janusz - 2015-05-07, 09:38

BIORCA napisał/a:
oraz tworzenie niepowtarzalnego klimatu naszego forum" ma coś wspólnego tylko i wyłącznie z treściami na CT ?

A można gdzie indziej tworzyć klimat "naszego forum"? Zapomniałem już prawie i przypomniałeś mi, że mozna. :-P Ty potrafisz. :diabelski_usmiech
Adaś nie brnij, idź napraw klientowi samochód bo czeka a Ty tu banialuki wypisujesz. :haha:

Komplecik - 2015-05-07, 10:05

janusz powiedz czemu tak zapierasz się na wolność pisania i dzielenia się ze społecznością CT
przecież jak relacje, filmy i tym podobne zamieszczone scricte na CT bedą dobre to same się obronią a jeśli w jednej z wymienionych kategorji nie będzie czego oceniać to wygra blog członka bo mówimy o członkach CT.
nie zamykaj się :hello kochamy Cię :) dzielenie jest GŁUPIUTKIE :haha:

popuść niech ta praca rozleje się na całe środowisko i je łączy :spoko

Komplecik - 2015-05-07, 10:07

przepraszam nie myślałam ze będzie szalona dyskusja

Basia my się widujemy na kaffkach no!!! :haha: :spoko

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 10:25

janusz napisał/a:

A konkretnie co do miejsc które opisujesz, miałeś szansę tu, nie chciałeś..

Janusz błagam , nie wciskaj ludziom kitów i spójrz w lustro jak nos Ci rośnie :)

Chciałem i są na to PW ale dlaczego miałbym na CT zapierdzielać pod szyldem No name czy innego wynalazku jeśli mam swój nick stały co do którego Ty wydałeś dożywotni wyrok ? Poszukaj , poczytaj i przypomnij sobie kto zawetował dziką mapkę na CT a nie będziesz mijał się z prawdą :) Mapka powstała i jest gdzieś w sieci , Koder ją udoskonalił i ta jego praca też na CT nie jest tylko w androidach ludków , w ich kieszeniach . Zatem przykładowo , nominacje dla niego za tzw. całokształt też obejmują pracę poza CT czy z wyłączeniem tych działań bo ja juz logiki w tym nie widzę . Koder sorki za Twój przykład ale oprzeć się nie mogłem bo jest idealnym do sprawy . Sam widzisz , że praca dla ogółu na wielu platformach daje dużo więcej niż tylko działania skierowane dla wąskiego grona , zresztą wielu z tych działań dla grona wąskiego / np. CT / zwyczajnie zrobić się nie da .

Powiedziałem swoje :spoko

Pawcio - 2015-05-07, 10:56

Heh.. i znów to samo.
Ktoś CamperTeamki wymyślił, ktoś założył, za co będzie je przyznawał. Ktoś ogarnia, żeby to działało.

Elwood napisał/a:
Celem konkursu jest symboliczne podziękowanie forumowiczom za dzielenie się swoimi
innym oraz tworzenie niepowtarzalnego klimatu naszego forum

Aż tyle i tylko tyle! Jeśli tego nie akceptujecie, to nie bierzcie w tym udziału!

W zeszłym roku wysunięto do nagrody jednego z kolegów. Ale zrobiła się taka burda, że kapituła konkursu zrezygnowała z przyznawania nagrody w tej kategorii.
I co? powtórka w tym roku?

Ciekawe czy branża porno robi dym za fakt, że w Hollywood pornosom nie przyznają Oskarów... Przecież też są branżą filmową... :2kc

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 11:23

Pawcio napisał/a:

W zeszłym roku wysunięto do nagrody jednego z kolegów. Ale zrobiła się taka burda, że kapituła konkursu zrezygnowała z przyznawania nagrody w tej kategorii.
I co? powtórka w tym roku?

Jedynym zgłoszonym w tamtym i tym roku jest Andrzej , zatem o niego chodzi bo w jego kategorii nie przyznano wyróżnienia ? Nie chcę raczej znać człowieka , który byłby przeciwny . Może i dobrze , że obrady są tajne :szeroki_usmiech

salut - 2015-05-07, 11:41

Komplecik napisał/a:
janusz powiedz czemu tak zapierasz się ......

Może dlatego, że to Jego forum. I my powinniśmy dostosować się do Niego. A nie odwrotnie.
:spoko :spoko

To samo dotyczy Camperteamków. Jest regulamin, a komu nie pasuje nie bierze udziału.
Przecież prościej i łatwiej chyba nie mozna.

StasioiJola - 2015-05-07, 11:45

Agostini - w poszukiwaniu Robinsonady- :ok
Basia Muzyk- zimowanie w kamperze- :ok :spoko

Elwood - 2015-05-07, 11:55

Moi drodzy zaśmieciacze tematu.

W roku 2013 nasz nieodżałowany kolega Andrzej, mój przyjaciel uczestnik kapituły pierwszej i drugiej edycji CamperTeam'ków otrzymał Super CT'ka za swoją działalność na forum, a w szczególności za ABC OBSŁUGI KAMPERA.
Zgodnie z zasadami przyjętymi w regulaminie CT /w znacznej części opracowany przez Andrzeja i Anikę/ - cytuję:

17. Osoba, która w danej kategorii w roku poprzednim otrzymała nagrodę główną – CamperTeam’ka lub Super CamperTeam’ka nie otrzyma tej nagrody w danym roku. Osoba taka może uzyskać nominacje.

Dlatego też by nie nadużywać imienia naszego zmarłego kolegi przechodziłem milcząco koło dyskusji na Jego temat.

Kto jak kto, ale Ty Admie doskonale wiesz jak wielka była Andrzeja satysfakcja z przyznanego mu wyróżnienia /zapewne pamiętasz dyskusję z Andrzejem przy jego kamperku/. Tym większa jest moja biorąc pod uwagę, iż zdążyliśmy uhonorować Andrzeja za życia.

Nie wiem komu mają służyć powyższe dywagacje. Mnie one nie pomagają w przyznawaniu kolejnych wyróżnień - wręcz zniechęcają do zajmowania się dalej CamperTeam'kami.
Wpis na temat Andrzeja przyjąłem do wiadomości.

Proszę wszystkich by skupić się na wyławianiu osób, którym powinniśmy przyznać tegoroczne wyróżnienia - to będzie prawdziwa dla mnie pomoc.
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

wbobowski - 2015-05-07, 11:56

salut napisał/a:
To samo dotyczy Camperteamków. Jest regulamin, a komu nie pasuje nie bierze udziału.

Przecież prościej i łatwiej chyba nie mozna.

Jak widać Salut... można. To co napisałeś nie jest oczywiste dla... zobacz ilu tu jest dyskutantów negujących.
Ale zawsze tak jest, że im mniejsza grupa... tym musi być głośniejsza... bo inaczej nic by nie znaczyła albo nie byłoby jej widać :gwm

StasioiJola - 2015-05-07, 11:59

Bronek - nie bądż taki wstydliwy!! :-P Zobacz ilu masz fanów!! :ok Chociaż pewnie wolałbys fanki!! :diabelski_usmiech :spoko

JW- Jego Wielmożność BRONEK - to moja propozycja!! :bajer :spoko

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 12:23

Elwood napisał/a:
Moi drodzy zaśmieciacze tematu.

...i tu dyskusja się urywa wszak pisać można jedynie zgodnie z linia melodyczną . Tradycja taka prawda ?

Zaraz silna grupa mnie zakracze i skończy się jak zawsze ...

Elek , nie chodzi o superkampertimki itp . tylko o OSOBOWOŚĆ roku i w tym , różnym rozumieniu tego słowa / działu konkursu / , pies jest pogrzebany :)

Nic już lepiej nie dodawać 8-)

Fux - 2015-05-07, 12:29

Osobowość nie oznacza bycia celebrytą :ok
Parę osób usilnie usiłuje silić się, aby tytuł zdobyć. :mrgreen:

Elwood - 2015-05-07, 12:46

Nie wiem Adamie do czego dążysz. Wszak napisałem, że głos w sprawie Andrzeja przyjąłem do wiadomości. Zrobię z nim to co mi sumienie nakaże. Pisanie, że ktoś Cię zakracze nie ma sensu. Ja tylko Cię proszę byś nie zaśmiecał tematu, byś wręcz wysilił się trochę i wyłuskał następnych ludków wartych uhonorowania.
Pewnie jak zauważyłeś staram się być obiektywny w swoich ocenach i podejmować wyważone decyzje. Zapewniam Cię, że posiadam całkowitą autonomię w temacie CamperTeamk'ów - tak daleką, że aż czasami paraliżującą z uwagi na możliwość uczynienia komuś niezamierzonej krzywdy. Każdy konkurs nie jest pozbawiony subiektywizmu. Ten również.
Jak pisałem już niejednokrotnie CT'eamki to moje dziecko i póki nie znajdzie się chętny na moje miejsce obarczony będzie moimi błędami.
Ja traktuję to jako poważną zabawę.

janusz - 2015-05-07, 14:05

BIORCA napisał/a:

...ale dlaczego miałbym na CT zapierdzielać pod szyldem No name czy innego wynalazku...

Bo sam taki nick wybrałeś? ;)

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 14:15

janusz napisał/a:
BIORCA napisał/a:

...ale dlaczego miałbym na CT zapierdzielać pod szyldem No name czy innego wynalazku...

Bo sam taki nick wybrałeś? ;)

To sobie teraz zmieniam jeśli twierdzisz , że nie ma żadnego problemu . Proszę zmień mi na stary czyli Kogut .

Elek napisał : * . Ja tylko Cię proszę byś nie zaśmiecał tematu, byś wręcz wysilił się trochę *

No wiesz... :( Na symboliczne 7000 członków CT swoją propozycję dałem , takich jak ja ze swoją jest jeszcze kilkunastu i czarna amba ... może do innych apel o czynny udział a tych co już udział wzięli to zaśmiecaczami nie nazywaj proszę . Tu chyba temat dyskusyjny jest czy nie ? :bukiet:

Elwood - 2015-05-07, 14:23

Nie, nie jest dyskusyjny i myślę, że dla średnio inteligentnych ludzi zrozumiały jest fakt, że właśnie go zamykam.
Cienie - 2015-05-07, 15:32

Tadeusz i tylko ON
alekug - 2015-05-07, 16:05

Zdecydowanie Basia i Zbyszek Muzyk - Grecja zimą 2014 . Duży wkład pracy , piękne zdjęcia , wszystkie informacje pisane na bieżąco , relację czytało się z zapartym tchem i czekało się na relację z następnych kolejnych dni . Zasługują na duże , duże wyróżnienie . Pozdrawiam Aleksander z Rzeszowa :kciuki :kciuki
martini44 - 2015-05-07, 16:08

Agostini- " W poszukiwaniu Robinsonady" :bigok
MILUŚ - 2015-05-07, 16:33

BIORCA napisał/a:
...................

Uważam , że propozycja przyznania wyróżnienia dla naszego , niestety już byłego , Kolegi Andrzeja, moderatora CT , jest ponadczasowa i ciągle aktualna mimo wszystko ... do dziś Andrzej nie został wyróżniony SPECJALNIE na co zasługuje jak mało kto .

W pełni się zgadzam z Adamem :ok Andrzej w pełni na to zasłużył za życia :mrgreen:

ARCADARKA - 2015-05-07, 17:06

Jestem za naszym kolegą ANDRZEJEM 48a-Elanko :bigok :bigok :bigok :bigok

OSOBOWOŚĆ :-P :-P :-P :-P bez dwóch zdań

jerry Gdansk - 2015-05-07, 19:45

Bezapelacyjnie Barbara i Zbigniew Muzyk. Dokonali tego o czym marze od kilku lat. Super relacja wiele przydatnych informacji szczególnie dla tych i nie tylko, którzy rozpoczynają swoje przygody z domkiem na kołach. Wielkie uznanie za dokumentacje foto.
maszakow - 2015-05-07, 19:46

joko napisał/a:
Jak osobowość to tylko Bronek Mało jest tematów , w których nie był by obecny [...]

Rawic... A Erę Koguta pamiętasz ? Też było ciekawie. I kompetentnie.

Proszę mod. nie wycinać mi postów - tak jak inni wyraziłem swoją opinię. Łagodnie powiedziałem co myślę - nie zasłużyła (ani ona ani ja) na takie traktowanie.

Proponuję Złomka. niezły z niego gość choć nie lubi Włochów. :-P

salut - 2015-05-07, 19:48

MILUŚ napisał/a:
BIORCA napisał/a:
...................

Uważam , że propozycja przyznania wyróżnienia dla naszego , niestety już byłego , Kolegi Andrzeja, moderatora CT , jest ponadczasowa i ciągle aktualna mimo wszystko ... do dziś Andrzej nie został wyróżniony SPECJALNIE na co zasługuje jak mało kto .

W pełni się zgadzam z Adamem :ok Andrzej w pełni na to zasłużył za życia :mrgreen:

I w pełni zasłużenie, za życia dostał Super CamperTeam'ka
http://www.camperteam.pl/...t=13256&start=0

salut - 2015-05-07, 19:53

Nasza propozycja to Koder

Krystian - 2015-05-07, 20:20

MAREKH - "LTALIA NA HUŻO" fantastycznie opisane etapy podróży i ciekawa relacja fotograficzna z podkładem muzycznym.
CORONAVIRUS - 2015-05-07, 20:29

salut napisał/a:
MILUŚ napisał/a:
BIORCA napisał/a:
...................

I w pełni zasłużenie, za życia dostał Super CamperTeam'ka
http://www.camperteam.pl/...t=13256&start=0

Wyjaśnię to jeszcze raz i OSTATNI RAZ bo niektórzy nie orientują się w datach co wprawia ich w zakłopotanie .

1. Andrzej SUPERKAMPERTIMKA dostał w lecie 2012 roku za ABC stworzone w 2011 .

2. Andrzej na forum i wspólnie z nami , walczył z chorobą od stycznia 2013 roku

3. W 2014 został zgłoszony jako OSOBOWOŚĆ roku 2013 . Niestety jego otwartość , odwaga w publicznym dzieleniu się swoim nieszczęściem , nie została doceniona a wyróżnienia w tym dziale timków nikomu nie przyznano .

4. w 2015 ponownie zaproponowałem jego kandydaturę bo jak do tej pory nikt i nic wg. mnie nie przebiło tamtych dramatycznych chwil i jako osobowość CT pozostaje w moich oczach cały czas . Elek zachęcał do czynnego udziału w nominacjach co też uczyniłem .

Mam nadzieję , że chronologia zdarzeń pozwoli już na niemieszanie "superkampertimka" z 2012 roku z " osobowością" z 2014 :) To dwie , zupełnie inne sprawy i wydarzenia .

janusz - 2015-05-07, 20:39

Adaś, twoja upierdliwość pewnie zasłuży na CamperTeamka za osobowość. :haha:
W piśmie jest napisane: "9. Członkowie Akademii wybierają w bezpośrednim głosowaniu laureata kategorii „OSOBOWOŚĆ CamperTeam'u 2014” "
Jesteś członkiem Akademii i będziesz wybierał. Pewnie w gronie członków Akademii będzie dyskusja, będziesz miał szansę pozostałych przekonać. Nie przekonuj ogółu camperteamowiczów gdy w tym przypadku prosimy ich tylko o podanie kandydatur a nie o agitowanie. :spoko
Temat tego wątku to - PROPOZYCJE NOMINACJI DO TYTUŁU "OSOBOWOŚĆ CamperTeam'u

and123 - 2015-05-07, 20:42

Basiu, nie denerwuj się i nie dyskredytuj Komplecika (dzięki za nominację!) za zgłoszenie trasy 2014, którą uważa za najciekawszą.
Ta trasa została odbyta w realu, a nie na blogu.
Mogę Ci okazać pieczątki z przekraczania granicy.
Aby Cię jednak usatysfakcjonować i uspokoić. Abyś nie czuła się zagrożona, postąpie teraz niezgodnie z regulaminem (?) i wycofam moje nominacje, a wszystkie głosy, niczym kandydat w wiadomej II turze, niniejszym przekazuję na Ciebie Basiu.

Teraz zapewne zgarniesz całą pulę Teamków, bo Twoje podróże i relacje są prawdopodobnie po wielokroć naj...... na forum CamperTeamu.

Więc koniec kłótni proceduralnych i ruszajmy w Świat.

PS. Komplecik! Bądź facetem i czasami komuś :box :lol:

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 20:48

Upierdliwość nie upierdliwość ale jak widzę jak ludzie się słabo orientują w datach i mieszają pojęcia to warto im to jasno i wyraźnie wyjaśnić , prawda ? Miałeś mi nicka zmienić , zapomniałeś ? :haha:
janusz - 2015-05-07, 20:52

BIORCA napisał/a:
Miałeś mi nicka zmienić , zapomniałeś ?

Nie prawda.
Obiecałem Ci kiedyś i innym zresztą forumowiczom, że nie ma powrotu Koguta na forum. To jest sprawa zamknięta i nie ma co wracać do niej. :bajer

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 20:55

...to po co świrujesz w innym temacie , że sam sobie wybieram co chcę jak nie mogę :) nie sądziłem, że zmienisz ale przynajmniej nie pisz bzdetów :spoko i się nie dziw , że czegoś tam na CT nie ma a gdzie indziej jest :bukiet:
janusz - 2015-05-07, 21:02

Adam masz 100% racji. Wstydzę się swojego niegodnego wobec Ciebie postępowania. :oops:
W przyszłym roku będę wnioskował do kapituły o ustanowienia kategorii MalinyCT. Będziesz miał szansę nominować mnie. :haha:

Komplecik - 2015-05-07, 21:25

and123 napisał/a:
PS. Komplecik! Bądź facetem i czasami komuś :box :lol:

Zdaje się będę musiał być :diabelski_usmiech
Żadnego przekazywania głosów nie będzie, Basia dostanie co Basi a and123 jego głosy
Trasa jest opisana i przedstawiona w pełni na CT w dziale Rosja i kraje poradzieckie pod tytułem ,,NORD,, a jedynie drobne szczegóły można doczytać jeśli ktoś chce na blogu o.
:) :box

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 21:32

Tobie prędzej ołtarzyk postawią i ja się dołożę oczywiście ...śpij spokojnie :)
janusz - 2015-05-07, 21:48

BIORCA napisał/a:
Tobie prędzej ołtarzyk postawią

Też myślisz, że moje dni są policzone. :-/

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 22:01

za życia Januszu ...za życia czekają Ciebie zaszczyty niebiańskie :-P
maszakow - 2015-05-07, 22:04

BIORCA napisał/a:
Miałeś mi nicka zmienić , zapomniałeś ? :haha:

ZNOWU ? :-P kolejna osobowość ? :-P

WODNIK - 2015-05-07, 22:17

krzysieks napisał/a:
Z racji tego że Italia jest bliska mojemu sercu i żołądkowi , stawiam na
ITALIA NA HYŻO - MAREKH.

Popieram kandydaturę Marka. :spoko

janusz - 2015-05-07, 23:13

BIORCA napisał/a:
Ciebie zaszczyty niebiańskie

Szymek odpuścił to Ty jego berło podnosisz? :lol:

CORONAVIRUS - 2015-05-07, 23:34

janusz napisał/a:
BIORCA napisał/a:
Ciebie zaszczyty niebiańskie

Szymek odpuścił to Ty jego berło podnosisz? :lol:

wiedziałem :haha: :haha: :haha: czułem , że w tym temacie Szymka zabraknąć nie może , osobowość z niego nieziemska . Ale że przez Janusza wskazany to już sensacja , chyba troszkę tęsknisz jednak za nim :szeroki_usmiech

Bronek - 2015-05-08, 06:05

maszakow napisał/a:
joko napisał/a:
Jak osobowość to tylko Bronek Mało jest tematów , w których nie był by obecny [...]

Rawic... A Erę Koguta pamiętasz ? Też było ciekawie. I kompetentnie.

.................

Ery tutejszej niejakiego Koguta nie pamiętam..... Swoją Erę koguta tak....
Niestety minęła przy obecnej Kurze.... :(

Nie boj kolego, Zaszczyt ten mi nie pisany.

Poczytawszy teksty i te współczesne i historyczne, wystąpiłem już wcześniej, ze stosownym wnioskiem formalnym, powołując się na regulamin :haha:
Ale adresat organizator poczty nie odbiera.
Ciągle ten list w związku z tym edytuję, bo nie chcę by mnie źle zrozumiał, chcę być delikatny a pewnie wyjdę na bufona... :haha:
Czeka w mojej poczcie jako do wysłania...
Organizator plebiscytów się widocznie nie loguje.

:!: Zamiar rezygnacji mej, powstał nie z powodu porównania do drobiu, ale z powstania współzawodnictwa z zaświatami.
A ja jeszcze żyję. :!: :gwm

Zaraz sie popłaczę .. :oops: .. Woda na mój młyn. Za to lubię to forum i do spotkań nie tensknię.

Czyli teoria spiskowa jak najbardziej ma tu miejsce

To celowe działanie, może jakiegoś Koguta w celu rozbicia grupy, zabrania cukierków starym wyjadaczom w piaskownicy itd.

Ps. Muszę popytać kto zacz, bo już parę razy padł "mi na uszy". Szukać mi sie nie chce. :?
Coraz tu fajniej. :haha: :haha: :haha:

O.... i mamy nawet kampanię negatywną z przywołaniem katastrof i zagrożeń, czyli atmosferka jest, identyczna z naturalną czytaj : TVNowsko Polsatowska. .

Ale to co piszę teraz, i ta moja wcześniejsza jeszcze niezaakceptowana rezygnacja, to też dla dobra, by się coś działo kontrowersyjnego

Miała być zabawa, ale niektóre dzieci spoważniały zamiast zdziecinnieć na starość.

:!: Nowi, nowsi i najnowsi, nic nie kumają o jakiś starych pierdołach i rozterkach forumowych. :!: I nic ich to nieobchodzi, stsre frustracje. Mamy nowe przecież.. Grzebanie na strychu,.. :!:

Troszkę chyba spaprano sprawę i to po raz kolejny :gwm Autor "zabawy" prosił o luz.....

No ale ruch jest, per saldo akcja na korzyść forum

Naprawdę ja się cieszę z tej sytuacji, bez złośliwości,
Szymka nie znam, ale fajny gość internetowy... ciekawe dostanie przepustkę? . Neta mu zabrali w ramach terapii.. :haha:

Toscaner, jak najbardziej pasuje do wielu nagród, bo i podróżuje, buduje, usprawnia i sam tworzy. A co najważniejsze pisze o tym i dyskutuje.
I nie jest nudziarzem, ciekawy gośc wraz z żoną.... kulinaria w kamperku zbudowanym na obczyźnie itp.
Popieram. Osobowość na pewno warta wyróżnienia.

EMMA!!!! EMMA!

Co ja wołam głupi, ... przecież tablet już mam.

CORONAVIRUS - 2015-05-08, 07:29

Bronek napisał/a:
[
To celowe działanie, może jakiegoś Koguta w celu rozbicia grupy, zabrania cukierków starym wyjadaczom w piaskownicy itd.

Ps. Muszę popytać kto zacz, bo już parę razy padł "mi na uszy". Szukać mi sie nie chce.

Szukać nie musisz bo spółkowaliśmy w Twoim kampie w Poznaniu tyle, że pod nickiem zastępczym z woli naszego pana Janusza .

Co do celowości działania to nie idź tą matnią bo się spodobasz i jako praktyczny zaciągną Ciebie do pracy :haha: :haha: :haha: ale może Ty lubisz to sorki .

Przekonałeś mnie , faktycznie Toscaner jest godzien posiadania kubeczka z logo . Ja też będę lobbował :spoko

Bronek - 2015-05-08, 07:55

Ale to Forum jest szerokospektralne (nowomowa) ... fajnie.
Wszyscy tu znajdą coś dla siebie.

Agentura, Grupa trzymająca władzę, chorzy fizycznie, chorzy psychicznie, żywi i zmarli, pleć, wyznanie, brak wyznania, .... jeny całe bajoro...

Dla wszystkich z kamperami i bez.
Z rozumem itd.....

Do roboty? Ja już od dzisiaj nie pracuję. Samolub jestem. :szeroki_usmiech

Poważnie, ja piszę niewyraźnie bo tak się staram mulić dla samego mulenia

Wasze spory dla niekumatych wyglądają... no.. brzydko,
Zróbcie coś z tym bo kijowo jest.
Kompromis jak w kamperze proponuję i służę mediacją... Lepiej nie korzystakcie :szeroki_usmiech :mikolaj

Ps Lajki, polubienia ilość wejść, postów o ktore tak niektórzy zabiegają, ja mam w.....
to dla maluczkich, z niskim ego
Mi wystarczy jak Monika (żona) , nie narzeka i z domu nie wyrzuca. Koty i pies nie sikają na me buty

Ps psa.... post rezygnacyjny x razy edytowany leży.

Może wycofam, ? :kawka: Bo co ja sobie tu tak?... Jestem ciekaw jak postąpię?

Może ktoś bedzie mnie prosił bym się nie poddawał?
Nikt?
Dobra idę myć kampera.

A jeszcze rosa to... Wyjąłem Dyplom Zwyciezcy konkursu rzutu Piłką Lekarską.

Ciepło mi sie zrobiło koło serca. Bez urazy... :roza:

"jeszcze tylko parę wiose, jeszcze parę przygód zniosę.. "

To może wycofam niodebrany w skrzynce list.

Codziennie niemal poddawany jestem ocenie w poważnych dla innych sprawach , to te tu... dla mnie naprawdę miła zabawa.

Endi - 2015-05-08, 09:41

Bronek napisał/a:
Może wycofam, ? :kawka: Bo co ja sobie tu tak?... Jestem ciekaw jak postąpię?

Może ktoś bedzie mnie prosił bym się nie poddawał?
Nikt?
Dobra idę myć kampera.

Bronku nie mogę tak oficjalnie bo zaraz będzie, że kumoterstwo :mrgreen: …ale.

Ja już 5 lat nie palę a Ty 2 nie pijesz. Jak widać, nie jest Ci łatwo ale wierzę, że dasz radę ! My maluczcy o niskim ego, mimo wszystko wspieramy Cię i trzymamy - mocno kciuki.

A tak na serio :) to zasługujesz na tę nagrodę i nie poddawaj się !! Powodzenia :spoko

Bronek - 2015-05-08, 10:49

Endi za późno.... wysłałeś po moim błagalnym poście

Przeczytał :mrgreen:
:haha:

ZEUS - 2015-05-08, 11:15

Bronek napisał/a:
Endi za późno.... wysłałeś po moim błagalnym poście

węszę spisek... :szeroki_usmiech

Endi - 2015-05-08, 11:16

Bronek napisał/a:
Przeczytał :mrgreen:
:haha:

I na tym się skończy :szeroki_usmiech

Sam sobie wystawiłeś L4 ? i myślisz, że Ci w to uwierzy ? :lol:

No chyba, że odbyt Cię boli i nie możesz dłużej usiedzieć :haha:

:bukiet: Dasz radę :spoko

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-05-08, 12:46

and123 napisał/a:
Teraz zapewne zgarniesz całą pulę Teamków
,bardzo wszystkich przepraszam za moja pomyłke.Jako moje usprawiedliwienie mogę dodac ,ze te krotka relacje andiego czytałam,ale Andrzej przyzwyczail nas do relacji z opisami duza ilością fotografii,na kilkanaście stron.Punktów nie potrzebuje /musze doczytać regulamin/,bo chyba nie można być nagradzanym rok po roku.Naprawde nie było w tym mojej zawiści czy zazdrości.Ja bardzo się ciesze ze jako seniorka nauczyłam się styczności z forum ,a ilość wyswietlen sprawia mi ogromną radość.Przepraszam za małe zamieszanie.Barbara Muzyk. :kwiatki: :roza: :kwiatek :pifko
Bronek - 2015-05-08, 16:05

Ci co mnie desygnowali, a z przyczyn zdrowotnych zrezygnowałem..... wzorem naszych wybrańców ,
daję im drugą szansę,
Namaszczając...

Przekazuję głosy nie na lewo, nie na prawo, nie do góry, czytaj nieba tylko na dół , na południe
A tam Toscaner. siedzi w swym kamperku.

Też był proponowany. :spoko

ZEUS - 2015-05-08, 17:46

Bronek napisał/a:
a z przyczyn zdrowotnych zrezygnowałem

Ty tak na poważnie czy
Bronek napisał/a:
wzorem naszych wybrańców

tylko się droczysz?... :szeroki_usmiech

silny - 2015-05-10, 08:10

zdecydowanie CAPOMAN . bo zrobił coś czego -mimo setek opisów remontów - nie zrobił nikt.
mmianowicie prowadził szczegółowy dziennik , godzin wydatkow i wpadek.śledze CT szczegółowo od lat i nikt jeszcze tego tak dokładnie nie poprowadził :idea :bukiet: