|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Imprezy w Polsce - V Piknik Militarny Misja Wschód. 6-7 .06.2015 - podlasie
stef - 2015-05-10, 18:14 Temat postu: V Piknik Militarny Misja Wschód. 6-7 .06.2015 - podlasie Witam serdecznie.
W dniach 6-7 .06.2015 roku organizowany jest już V Piknik Militarny "Misja Wschód".
W imieniu Organizatorów chciałbym zaprosić wszystkich którzy lubią wszystko to co jest związane z wojskowością. W ciągu dwóch dni na gości odwiedzających V Podlaski Piknik Militarny czeka wiele atrakcji: dioramy (obozowisk wojskowych oraz cywilnych), wystawy muzealne, tankodrom (przejazdy pojazdami militarnymi), stoiska handlowe i wiele innych.
Szczegółowy program imprezy, mapa dojazdu i inne informacje na stronie http://www.piknikmilitarny.pl.
Jeśli ktoś z Was miałby chęć przyjechać to prosił bym o informację. na priv lub tu w tym temacie. Wtedy Organizator będzie wiedział jak duży plac przygotować specjalnie dla przyczep i kamperów. Oczywiście będzie to plac utwardzony ale bez mediów i bez żadnych opłat.
slawwoj - 2015-05-10, 19:55
Lista:
1. stef
2.slawwoj
Rowerek - 2015-05-12, 21:17
Lista:
1. stef
2.slawwoj
3.leon
slawwoj - 2015-05-21, 15:38
Leon tak wygląda że tylko nas dwóch jest chętnych. Założyciel wątku ma inne plany.
Trudno trzeba wyciągnąć z piwnicy procę i jechać.
Chyba że wymyślimy inny kierunek.
stef - 2015-05-21, 19:16
Dokładnie, ja będę nad jeziorkiem.
Piknik jak najbardziej się odbędzie i rozmawiałem właśnie z organizatorem - będzie miejscówka dla kamperków i przyczep przy biwaku organizatorów oczywiście za free. Jeśli starczy czasu to obiecali odpowiednio oznaczyć dojazd, jednak jeśli nie zdążą to w biurze pikniku wystarczy powiedzieć, że przyjechaliście kamperkiem lub przyczepą.
Okazało się, że żona ma wolne więc wybieramy jeziorko. Zresztą nigdy nie pisałem , że będę na pikniku. Ale miejscówka tak czy inaczej będzie.
Rowerek - 2015-05-21, 20:46
to ja też wybieram jezioro pozdrawiam
|
|