Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

03-06.09.2015r. -XXXV MZ CamperTeam, Radawa - 03-06.09.2015 XXXV Zlot CamperTeam (międzynarodowy). Radawa

t_rapido - 2015-05-11, 12:58
Temat postu: 03-06.09.2015 XXXV Zlot CamperTeam (międzynarodowy). Radawa
Zaproszenie na kolejny zlot w Radawie

Miło mi poinformować Szanowne Grono Forumowiczów, że w miniony wekeend w Przemyślu doszło do spotkania dwóch podkarpackich załóg.

Celem spotkania było kultywowanie urodzonej w ubiegłym roku tradycji spotkań forumowiczów Campertem w naszej pięknej Radawie.

Podczas spotkania zapadła ostateczna decyzja o zorganizowaniu kolejnego zlotu, na który już dziś serdecznie zapraszam.

Termin zlotu ustalono na 3-6 września 2015 roku.

Radawa jest miejscem otwartym i bardzo gościnnym i może przyjąć nieograniczoną liczbę załóg z kraju i zagranicy. Pomysł na kolejny zlot ma o wiele szerszy zakres niż ubiegłoroczny ale o szczegółach poinformuję po powrocie z podróży.

Pozdrawiam z Podkarpacia i życzę udanego sezonu - Lucyna (Santa) i Tadeusz (t_rapido)

Obecnie Santa przebywa w Italii (4 tygodnie), z kolei t_rapido od 15.05 Portugalia (6 tygodni)

Tadeusz - 2015-05-11, 14:48

Lucyno, Zosiu, Tadeuszu i Romku, miło widzieć Was znów razem z okazji namawiania się na następny zlot w Radawie.
Ten pierwszy będziemy pamietać po wsze czasy a na drugi czekamy niecierpliwie.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanych podróży. :bukiet: :spoko

wbobowski - 2015-05-12, 01:13

t_rapido napisał/a:
że w miniony wekeend w Przemyślu doszło do spotkania dwóch podkarpackich załóg.

Już się nie mogłem doczekać pierwszego postu w sprawie, jak by nie było, XXXV Zlotu CamperTeam. Fajnie, że już jest.

Wojciechu - 2015-05-12, 08:17

Ubiegłoroczny zlot był rewelacyjny. Szkoda, że nasza podróż powrotna trwała osiem godzin - był to jedyny minus tej eskapady. Jeśli uda mi się zmienić kampera do rozpoczęcia zlotu i czas będzie ku temu, to z ogromną przyjemnością powiem, za słowami piosenki ....
" Otwórzcie razem swe wspomnienia. Odkurzcie cząstkę swej podroży. A gwarantuje Miła Ci - Na dworze niebo się rozchmurzy" - przyjedziemy. :spoko

Brat - 2015-05-12, 12:01

A właśnie w tym czasie planowaliśmy wyjazd w okolice ... ;) bardzo się cieszę ! Kiedy zapisy ?
krzysieks - 2015-05-12, 13:06

Fajnie... To mamy znów 2 zloty po sobie. Najpierw pożegnanie wakacji w Bałtowie a tydzień później przywitanie roku szkolnego w Radawie... :hello
wbobowski - 2015-05-12, 13:16

krzysieks napisał/a:
To mamy znów 2 zloty po sobie

Tak Krzysiu wyglądał Harmonogram od samego początku. Tu jest tylko potwierdzenie tego, co ustalono już dawno.

krzysieks - 2015-05-12, 14:20

Czyli po Bałtowie pakujemy się i całą karawaną jedziemy do Radawy.. :haha: :haha:
andrzejbozena - 2015-05-12, 16:43

:piekna: :pompon: już się szykuję! !!Kiedy lista?Strasznie się cieszymy,to ten zlot był początkiem naszej drogi z wspaniałym i ludźmi :yay: :yay: :yay: :super
wbobowski - 2015-05-12, 19:11

andrzejbozena napisał/a:
:piekna: :pompon: już się szykuję! !!Kiedy lista?Strasznie się cieszymy,to ten zlot był początkiem naszej drogi z wspaniałym i ludźmi :yay: :yay: :yay: :super

Pamiętamy, pamiętamy... i fajnie, że tu będziecie mieli czas.

andrzejbozena - 2015-05-12, 21:24

:bylo super ale to nie miejsce tylko ludzie to sprawili :kwiatki:
krimar - 2015-06-10, 13:16

t_rapido napisał/a:
Pomysł na kolejny zlot ma o wiele szerszy zakres niż ubiegłoroczny ale o szczegółach poinformuję po powrocie z podróży.

czy już jest po powrocie z podróży?

Santa - 2015-06-11, 21:26

krimar napisał/a:
t_rapido napisał/a:
Pomysł na kolejny zlot ma o wiele szerszy zakres niż ubiegłoroczny ale o szczegółach poinformuję po powrocie z podróży.

czy już jest po powrocie z podróży?

Krimar - t_rapido wyjechał na 6 tygodni i będzie w podróży do końca czerwca :szeroki_usmiech

Przesyłam pozdrowienia i zapraszam na listę. Czy pozycja nr 11 będzie Ci odpowiadać :?: ;) :szeroki_usmiech

Tadeusz - 2015-06-14, 21:05

Halszka już przebiera nóżkami na myśl o Radawie.

Ja też.

Jakoś wytrzymamy do września. :szeroki_usmiech

Santa - 2015-07-07, 22:11
Temat postu: Ramowy plan zlotu w Radawie - 3-6 września 2015
Podróże zakończone, kamperki rozpakowane, koniec przerwy w temacie zlotowym :!: :!: :!:

Miło mi poinformować, że na Podkarpaciu ruszyły już przygotowania do planowanego jesiennego XXXV Międzynarodowego Zlotu CamperTeam, który odbędzie się w dniach 3-6 września 2015 roku w Radawie.

Na początek informacja kluczowa - zaprzyjaźniony i niezwykle przychylny kamperowcom Pan Wójt, po ubiegłorocznym udziale w naszym zlocie i rozpoznaniu potrzeb naszej kamperowej społeczności, postanowił wzbogacić ofertę Ośrodka w Radawie o punkt serwisowy dla kamperów. Wczoraj otrzymałam informację, że prace już trwają. Tak więc na planowane cztery dni w Radawie będziemy mieli super warunki higieniczne ;)

Tradycyjnie - w Radawie stawiamy na wolność wyboru formy spędzenia czasu, a ofertę organizatora należy traktować jako propozycje, z których można korzystać lub nie - decyzję można podjąć na miejscu.

Do Radawy zjeżdżamy w czwartek 3 września.
Po podróży odpoczywamy ciesząc się z obecności dawno nie widzianych przyjaciół, nowo poznanych sąsiadów, licznych atrakcji Ośrodka lub kilometrów okolicznych ścieżek rowerowych.
Wieczorem witamy się - najpierw w formie oficjalnej - a następnie dowolnej - przy ognisku i muzyce.

O ciekawe spędzenie piątku - 4 września - zadbała Zosia (małżonka Szefa zlotu - t_rapido).
Będzie to wycieczka do niedalekiego... Lwowa :szeroki_usmiech

Ze względów polityczno-społecznych organizacją wycieczki zajmą się profesjonaliści - przemyskie biuro podróży, które oferuje nam swoje usługi w godzinach 6-20 za 110 złotych od osoby. Przewodnik będzie czekał na nas we Lwowie, oczywiście polskojęzyczny.

Tu musimy pamiętać, że do wjazdu na Ukrainę potrzebujemy mieć paszport, jest więc jeszcze czas, żeby sprawdzić czy posiadamy aktualny i ewentualnie zadbać o nowy.

Osoby, które będą pewne, że chcą pojechać do Lwowa - dla ogólnej orientacji proszę o wpisywanie się na listę, ale brak zapisu nie oznacza, że nie będzie można zdecydować się na miejscu.

Po powrocie ze Lwowa - zasłużony relaks - przy dźwiękach gitary, w cieple ogniska i zapachach nie tylko okolicznych lasów ale również specjałów, o które zadba organizator.

Dla amatorów tańca - do dyspozycji odpowiednia przestrzeń i muzyka. A ponieważ jest to piątek, to o dyspensę zadbamy w lokalnej parafii.

W sobotę - 5 września będzie możliwość udziału w kolejnej wycieczce - tym razem do pobliskiego Leżajska, miasteczka niewielkiego ale klimatycznego i niepowtarzalnego.
W bazylice leżajskiej - specjalnie dla nas - odbędzie się krótki koncert organowy, żebyśmy mogli doświadczyć wspaniałego brzmienia słynnych leżajskich organów.

Na sobotni wieczór chcemy Wam zaproponować coś dla ducha - koncert w amfiteatrze na wyspie znajdującej się na terenie Ośrodka.
Szczegółów na razie nie mogę podać, ponieważ "przymiarki" i rozmowy wciąż są w toku. Mamy nadzieję, że się uda i że nie pokona nas... ekonomia.

Wzorem ubiegłego roku zlotowe poranki mają rozpoczynać się na słodko - czyli od jagodzianek. Już wiadomo, że borówki w okolicznych lasach obrodziły. Pozostaje jeszcze mieć nadzieję, że grzyby i ryby też dopiszą :szeroki_usmiech

Serdecznie zapraszamy do Radawy. Lista uczestników już istnieje i na dzień dzisiejszy liczy 20 załóg.
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=21851

Zaproszenie na zlot kierujemy również do naszych przyjaciół z forum Caravaning.pl oraz do naszych sąsiadów - bliższych i dalszych - poprzez umieszczenie informacji na zagranicznych forach oraz uruchomienie kontaktów osobistych - do czego zachęcam również każdego, kto chciałby spotkać się na zlocie ze znajomymi z innych krajów.

I na koniec jeszcze temat, którego dżentelmeni nie poruszają, dlatego musi kobieta... :wyszczerzony:
całkowity koszt udziału w czterodniowym zlocie dla całej załogi to 80 zł (20 zł za dzień).
Uprzedzając pytania dodam tylko, że całej oznacza wszystkie osoby na pokładzie kamperka lub przyczepki.
Natomiast nasi zagraniczni goście nie będą ponosili żadnych kosztów udziału w naszym spotkaniu.

Sprawy ekonomiczne - związane z udziałem w wycieczce i pozostałe - regulujemy po przybyciu do Radawy w Biurze Zlotu.

Wszystkie wątpliwości postaram się rozwiać w formie jawnej na forum, lub tajnej - na PW :wyszczerzony:
Proszę również o ewentualne sugestie organizacyjne.

Santa (rzecznik Szefa Zlotu - t_rapido)

Tadeusz - 2015-07-07, 22:21

Piękne zakończenie dnia!

Santa, jakże czekaliśmy na ten komunikat. :szeroki_usmiech

Proszę pozdrowić Zosię, Tadeusza i wszystkich zacnych pomocników organizatora.

Dziękujemy!!! :ok :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Santa - 2015-07-19, 17:48

Witam ponownie w naszym wątku zlotowym :spoko

Wklejam szczegółowe informacje dotyczące planowanej wycieczki do Lwowa, świeżo przysłane nam przez przedstawiciela Biura Podróży.

"Cena wycieczki uzależniona jest od ilości uczestników:
dla 34 osób to 120 PLN/os.,
dla 40 osób to 107 PLN/os.,
dla 46 to 98 PLN/os.

Cena zawiera: transport Radawa - Lwów - Radawa, opieka pilota, opieka polskojęzycznego przewodnika, bilety wstępu - Opera (zwiedzanie), cmentarz, Katedra Łacińska i Ormiańska, ubezpieczenie KL i NNW.

Można dodatkowo zamówić obiad za 24 PLN od osoby.

Wyjazd z Radawy planowany jest o 6.00.

Plan zwiedzania Lwowa: Katedra Św. Jura, (wycieczka objazdowa: Kościół św. Elżbiety, polska szkoła, kościół Marii Magdaleny), Cmentarz Łyczakowski, Cmentarz Orląt, przejazd do centrum: Wieża Prochowa, Pomnik Fiodorowa, Cerkiew Wołoska, Arsenał Królewski, Kościół Dominikanów, pomnik Nikifora, Rynek, Kamienica Królewska, Kamienica Czarna, Katedra Łacińska, Kaplica Boimów, Katedra Ormiańska, Plac Mickiewicza, Opera, obiad (możliwość wykupienia) i czas wolny.

Powrót do Radawy w godzinach wieczornych (ok. 22.30 na miejscu)".

Aktualnie na liście uczestników wycieczki mamy 31 osób. Wygląda na to, że za chwilę koszty zaczną spadać :szeroki_usmiech

Santa - 2015-08-11, 21:39

Do zlotu w Radawie coraz bliżej i choć upały odciągają nas od śledzenia i aktywności na forum, to już najwyższa pora myśleć i rozmawiać o szczegółach.

Co prawda nasz Organizator t_rapido jeszcze zażywa wakacji w klimacie śródziemnomorskim ale nad wszystkim panuje i zdalnie kieruje :szeroki_usmiech

W ostatniej rozmowie otrzymałam informacje dotyczące szczegółów organizacyjnych wycieczki do Lwowa.

Ponieważ organizacją zajmuje się biuro podróży i robi to według określonych własnych procedur, dlatego ważne jest, żeby osoby, które jeszcze wahają się czy wziąć w niej udział podjęły ostateczną decyzję i dopisały się do listy uczestników.
Jest to konieczne z uwagi na fakt, że na kilka dni przed wyjazdem trzeba dopełnić formalności związanych z ubezpieczeniem uczestników.

Do tego celu biuro podróży potrzebuje następujących informacji:
1. imię i nazwisko
2. adres zamieszkania
3. pesel
4. nr paszportu.

Szczerze przyznam, że nie wiem jak organizacyjnie radzą sobie inni organizatorzy takich imprez, gdy chodzi o udostępnianie danych osobowych.

Ponieważ sama należę do osób bardzo w tej dziedzinie ostrożnych, to mogę zaproponować dwie formy przekazania tych informacji:

- pierwsza: metodą tradycyjną na moje PW
- druga - bardziej bezpieczna: telefonicznie (zainteresowanym osobom nr telefonu mogę podać na PW).

Jeśli ktoś miałby jakiś inny pomysł, to proszę o podzielenie się z nami :szeroki_usmiech

Przesyłam przedzlotowe pozdrowienia :spoko

Brat - 2015-08-19, 15:36

Ośmielam się Koleżeństwu zlotowiczom przypomnieć (choć pewnie wszyscy pamiętają :) ), że 6 września odbywa się ogólnopolskie referendum. Do 1 września bodajże można odbierać w swoich lokalnych urzędach zaświadczenia o prawie do głosowania.

BTW:
Zrobilibyśmy niezłe publicity, gdybyśmy 6-go grupowo podjechali pod siedzibę miejscowej komisji wyborczej ... ;)

Santa - 2015-08-20, 18:09

Brat napisał/a:
Ośmielam się Koleżeństwu zlotowiczom przypomnieć (choć pewnie wszyscy pamiętają :) ), że 6 września odbywa się ogólnopolskie referendum. Do 1 września bodajże można odbierać w swoich lokalnych urzędach zaświadczenia o prawie do głosowania.

BTW:
Zrobilibyśmy niezłe publicity, gdybyśmy 6-go grupowo podjechali pod siedzibę miejscowej komisji wyborczej ... ;)

Brat - dzisiejsze wieczorne wystąpienie prezydenta wyjaśni, czy mamy zaplanować punkt programu "grupowy kamperowy najazd na lokal wyborczy". :szeroki_usmiech

Jeśli wcześniej opublikujemy godzinę tego "najazdu", to będą mieli najwyższą frekwencję w kraju :wyszczerzony:

Santa - 2015-08-20, 18:30

Za dwa tygodnie o tej porze będziemy już w Radawie. :!: :ok

Pora na wstępne podsumowania i ostatnie przygotowania :!:

Na listę uczestników zlotu do tej pory zapisało się 50 załóg.

Na wycieczkę do Lwowa wybiera się 56 osób. Dane do ubezpieczenia otrzymałam od 14 uczestników ale jeszcze się nie pali...

Długoterminowe prognozy pogody przewidują, że ma być przeważnie słonecznie, ciepło i sucho (oby nie za sucho, bo grzyby nie urosną) :szeroki_usmiech

Ponieważ w zamierzeniu Organizatora zlot ma być międzynarodowy, prowadzimy szeroko zakrojoną akcję informacyjną na kamperowo-przyczepowych forach naszych sąsiadów.

Zaproszenia na zlot zostały umieszczone na forum czeskim:
http://www.caravan24.cz/f...thread_id=20071

Temat ma 999 odsłon. Czescy kamperowcy mile wspominają spotkania z Polakami podczas wojaży po Europie, pozdrawiają nas, życzą dobrej zabawy, przymierzają się do przyjazdu na zlot :szeroki_usmiech

Zaproszenie otrzymali też Ukraińcy: http://caravaning.in.ua/f....php?f=2&t=5224

Temat został odsłonięty 226 razy. Został 3 krotnie "pochwalony" :szeroki_usmiech
Jedna ukraińska załoga poprosiła na PW o wpisanie jej na listę :szeroki_usmiech

Zaproszenie przesłaliśmy również Niemcom - na WOMO-FORUM. Stronę można obejrzeć tylko po zarejestrowaniu się - w dziale "Unser-Treffen"

http://forum.womoverlag.d...p?f=122&t=20959

Została odsłonięta - 152 razy ale jak dotąd nikt nie zareagował.

Próbowałam również zaprosić Niemców poprzez inne forum:
https://www.wohnmobilforum.de/polen-f24.html

Po wysłaniu zaproszenia otrzymałam informację, że moja wiadomość czeka na zatwierdzenie. I już tak czeka kilka tygodni :roll:

Na forum francuskim zaproszenie umieścił t_rapido

Analizując listę zlotową, można przypuszczać, że nasi potencjalni zagraniczni goście swoim ewentualnym przyjazdem chcą nam zrobić niespodziankę :wyszczerzony:

Ale żeby nie czekać bezczynnie, mam jeszcze taki pomysł i prośbę do Wszystkich, którzy mają osobiste kontakty z kamperowcami z innych państw, żeby drogą nieformalną spróbować ich zmotywować do przyjazdu do Radawy. Inaczej się jedzie na zlot, jeśli kogokolwiek znamy i możemy spotkać :szeroki_usmiech

Równocześnie przypominam, że lista do Radawy jest w dalszym ciągu otwarta, bo poza wyjazdem do Lwowa nie musimy się do niczego deklarować.

Radawa wciąż czeka na niezdecydowanych co zrobić z pierwszym wrześniowym wekendem :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :kamp :spoko

Misio - 2015-08-21, 10:25

Dwa tygodnie... ile to razy w życiu człowiek musi czekać.

A tu na pięcie rośnie :lol:

Budka J/T - 2015-08-23, 17:54

witam gdzie zadzwonić w sprawie Lwow ? proszę o informacje
:spoko

Santa - 2015-08-23, 19:15

Misio napisał/a:
Dwa tygodnie... ile to razy w życiu człowiek musi czekać.

A tu na pięcie rośnie :lol:

W tym przypadku upływający czas działa na naszą korzyść :lol:

Jeszcze tylko 10 dni :szeroki_usmiech

Budka J/T napisał/a:
witam gdzie zadzwonić w sprawie Lwow ? proszę o informacje
:spoko

Numer telefonu wysłałam na PW :szeroki_usmiech Pozdrawiam :szeroki_usmiech

Santa - 2015-08-24, 21:25
Temat postu: Aktualna informacja dotycząca wycieczki do Lwowa
Aktualnie na liście osób, które zgłosiły chęć wyjazdu do Lwowa znajduje się 51 osób.

Do tej pory otrzymałam dane do ubezpieczenia od 27 osób.

Dziękuję za przysłane informacje i czekam na kolejne :szeroki_usmiech

Mamy czas do końca bieżącego tygodnia. W najbliższy poniedziałek dopełniamy ostatnich formalności z biurem podróży, a w piątek wyjeżdżamy :szeroki_usmiech

Santa - 2015-08-26, 18:55
Temat postu: Kolejne informacje na temat wycieczki do Lwowa
Podaję aktualny stan osobowy osób zainteresowanych wyjazdem do Lwowa.

Aktualnie jest 56 osób, które zgłosiły chęć wyjazdu, z czego 31 osób przysłało dane do ubezpieczenia.

Piszę o tym, ponieważ biuro podróży oczekuje od nas konkretnych informacji dotyczących liczby uczestników wycieczki.
Jest to dla nich ważne z uwagi na fakt, że chcą zaplanować dla nas środek transportu.
W autobusie mieści się tylko 47 osób, więc dla większej grupy będzie potrzeba zabezpieczenia dodatkowego busa.

W związku z powyższym mamy z Zosią prośbę, żeby się postarać sprężyć z podejmowaniem decyzji co do wyjazdu i przysyłaniem danych do ubezpieczenia :szeroki_usmiech

Chcielibyśmy uniknąć sytuacji, że w ostatniej chwili ktoś się zdecyduje i nie będzie możliwości, żeby mógł pojechać.

Wiem, że wiele osób jest jeszcze w trasach i nie wszyscy zaglądają na forum, dlatego proszę o wzajemne przekazywanie tej informacji swoim znajomym, których widzimy na liście wycieczki.

Z pozdrowieniami - Santa :spoko

Santa - 2015-08-28, 22:06
Temat postu: Koncert organowy w Leżajsku
Dziś chciałabym się podzielić świeżutkimi wiadomościami otrzymanymi z zakrystii Bazyliki w Leżajsku :!:

Specjalny koncert organowy dla naszej grupy zaplanowany jest na sobotę o godzinie 10.30. Wyjazd z Radawy o 10.00 :!:

Po koncercie, przejazd do Jarosławia i krótkie zwiedzanie miasta z przewodnikiem. O 14.00 powinniśmy już być z powrotem :szeroki_usmiech

Deklaracje wyjazdu do Leżajska składamy w biurze zlotu po przyjeździe do Radawy :!: W związku z wyjazdem nie będzie żadnych dodatkowych kosztów.

Przy okazji wspomnę, że brakuje mi jeszcze danych do ubezpieczenia od kilku osób - proszę zaglądać na PW :!: :wyszczerzony:

donromano - 2015-08-30, 12:28

Santa, proszę o podanie nr tel w sprawie Lwowa jutro odbieramy dwa paszporty a trzeci z lekkim poślizgiem mam nadzieję że zdąży mogę podać dane bez nr paszportu? załoga donromano
Santa - 2015-08-30, 19:29

donromano napisał/a:
Santa, proszę o podanie nr tel w sprawie Lwowa jutro odbieramy dwa paszporty a trzeci z lekkim poślizgiem mam nadzieję że zdąży mogę podać dane bez nr paszportu? załoga donromano

Donromano - zrobimy wszystko, żeby było dobrze :wyszczerzony: Reszta na PW :szeroki_usmiech :spoko

Brat - 2015-08-30, 21:51

Z czeskiego forum/zaproszenia pozwoliłem sobie skopiować namiary na miejsce zlotu:

Radawa: http://radawa.pl/galeria.php

Koordynaty na zlot : N 50 08' 06.1" E 22 45' 36.4"

:)

lord0905-1 - 2015-08-31, 19:03

b]Santa[/b], Santa, Santa,
Witam Wysłałem dane na zlot dla 3 osób do Lwowa
Proszę o kontakt że otrzymałeś

Santa - 2015-08-31, 20:58

lord0905-1 napisał/a:
Santa,
Witam Wysłałem dane na zlot dla 3 osób do Lwowa
Proszę o kontakt że otrzymałeś

Informacje dotarły, dziękuję, wszystko jest w porządku. Po dopisaniu do listy Waszych zgłoszeń, mamy 51 osób.

Dziś jeszcze ostatnia szansa, żeby dołączyć do tego grona. Gdyby się ktoś zdecydował, to czekam na zgłoszenia (wraz z danymi do ubezpieczenia) do rana.
Po ósmej przekaże listę pracownikowi biura podróży.

Zapraszam i zachęcam https://www.youtube.com/watch?v=lHBiAhiddJ8 :wyszczerzony:

zbyszekwoj - 2015-09-05, 06:46

Wczoraj wróciła wycieczka ze Lwowa. " Młodzież" była zdziwiona że na granicy zostali skontrolowani przez celników. Była to też lekcja historii . :haha: :haha: :haha:
marian.marian - 2015-09-06, 18:56

Gorąco dziękujemy organizatorom za zorganizowanie tego zlotu, współbiesiadnikom, sąsiadom i pogodzie. Zlot w Radawie na stałe wpisujemy do kalendarza naszych wypadów bo jest najlepszy.
kalinin - 2015-09-06, 19:59

Wielkie gratulacje i podziękowania dla organizatorów za niesamowity Zlot. Podnieśliście tak wysoko poprzeczkę, że trudno będzie Wam dorównać, a przewyższyć? Moja wyobraźnia tak daleko nie sięga ! :roll:
zibikruk - 2015-09-06, 20:49

Podziękowania dla ORGANIZATORÓW Zlotu, było wspaniale.
Dzięki współbiesiadnikom, zapisujemy się już na następny. :spoko

Bury - 2015-09-07, 10:57

Bardzo mocno dziękujemy ORGANIZATOROM ZLOTU za to ,że poczuliśmy się wspaniale dopieszczeni w najdrobniejszych szczegółach.Fenomenalna organizacja jak i atmosfera w gronie nowych i starych przyjaciół spowodowała iż wróciliśmy do domu we wspaniałych humorach :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:
Skalniaki - 2015-09-07, 12:45

Dziękujemy organizatorom za kolejny wspaniały zlot w Radawie. :bukiet: Dziękujemy za wspaniałe towarzystwo (jak zawsze) i wspólnie spędzone chwile na "Krupówkach" montowanych wieczorami. Żal było wyjeżdżać, smutno z Wami żegnać. :( Tymczasem pozdrawiamy Was wszystkich bardzo serdecznie i ciepło z naszej trasy urlopowej - chwilowo z Szeged :spoko
zbyszekwoj - 2015-09-07, 13:35

My dopiero dzisiaj w domciu. Dziękujemy organizatorom Tadeuszowi,Zosi oraz Sancie za wspaniałą organizację. Jedynym mankamentem było to, że moja żonka przytyła 2 kg. Serki Zosi i winko Tadeusza Rapido wspaniałe. :brawo: :brawo: :brawo:
Mirek48 - 2015-09-07, 17:15

Trudno znaleźć odpowiednie słowa, aby podziękować za cudowny zlot w Radawie. Wszyscy byliście wspaniali...Organizatorzy i Uczestnicy- serdeczne dzięki za wszystko:) :bylo :spoko :kwiatki: :bukiet: :roza:
grzegorzalex - 2015-09-07, 21:17

My również dziękujemy organizatorom i uczestnikom za wspaniała zabawę :spoko
MAREKH - 2015-09-07, 22:08

Lucynko - Zosiu - i Wy - mniej piękni - Tadziu i Romku!
Podziękowań nadszedł czas, a będą krótkie, (bo już wszystko było powiedziane,)

Serdecznie dziękujemy :kwiatki: :roza: :kwiatki: :roza: :kwiatki: :roza:

MORRIS - 2015-09-07, 22:26

Dziękujemy organizatorom za wspaniały zlot. Miłe towarzystwo, dużo nowych znajomości.
Do zobaczenia na kolejnych zlotach lub na trasach . :spoko :spoko :spoko

Brat - 2015-09-08, 11:01

No cóż ... mię zatkało ... Nie spodziewałem się tak perfekcyjnej organizacji, zrobionej z sercem (no i ze sponsorami ;) ) Bardzo dziękujemy !
Przekażcie także nasze uściski wójtowi, któremu - jak sądzę - ogromnie zależy na promocji tego ślicznego regionu. Więcej takich samorządowców !

Argo - 2015-09-08, 12:01

Brat napisał/a:
No cóż ... mię zatkało ... Nie spodziewałem się tak perfekcyjnej organizacji, zrobionej z sercem (no i ze sponsorami ;) ) Bardzo dziękujemy !
Przekażcie także nasze uściski wójtowi, któremu - jak sądzę - ogromnie zależy na promocji tego ślicznego regionu. Więcej takich samorządowców !

Potwierdzam i przyłączam się do podziękowań dla organizatorów.

Elwood - 2015-09-08, 20:19

Drodzy Organizatorzy zlotu - Zosiu, Lucynko, Tadeuszu i Romku.
Trudno sobie wyobrazić żeby mogło być lepiej, serdeczniej i milej. Trudno znaleźć słowa podziękowań dla Was. Przyjmijcie skromne, ale z serca płynące DZIĘKUJEMY.
Dziękujemy uczestnikom zlotu za miłą atmosferę i do zobaczenia.
Pozdrawiamy Elwood'ki
:spoko :spoko :spoko :spoko :spoko . . . . . . . . :spoko

Frowyz - 2015-09-08, 22:37

Ej, ludziska, naprawdę nikt nie miał tam aparatu fotograficznego? Wrzućcie parę zdjęć dla tych co nie mogli być...
janusz - 2015-09-08, 23:37

Frowyz napisał/a:
Ej, ludziska, naprawdę nikt nie miał tam aparatu fotograficznego?

Był najpopularniejszy CT fotograf to i myślę, że jak obrobi setki zdjęć które pstryknął to na forum coś będzie.

wbobowski - 2015-09-09, 00:00

janusz napisał/a:
że jak obrobi setki zdjęć które pstryknął to na forum coś będzie.

Jak Misio zacznie wrzucać, to serwera może zbraknąć :haha:
A na poważnie dziękujemy wszystkim... organizatorom za perfekcyjną organizację, uczestnikom za jak zwykle wspaniałą atmosferę.
My wróciliśmy dopiero wczoraj, bo po drodze do Lublina było nam przez Nowy Sącz i okolice. :haha:

Kotek - 2015-09-09, 07:15

janusz napisał/a:
Frowyz napisał/a:
Ej, ludziska, naprawdę nikt nie miał tam aparatu fotograficznego?

Był najpopularniejszy CT fotograf to i myślę, że jak obrobi setki zdjęć które pstryknął to na forum coś będzie.

Mnóstwo ludzi miało aparaty i robiło zdjęcia, to może wreszcie ktoś coś wrzuci, choć po 5 zdjęć dajcie.
A Misio zrobił nie setki, a ponad 1,5 tys. zdjęć, kiedy to obrobić i przygotować?

janusz - 2015-09-09, 10:56

Kotek napisał/a:
A Misio zrobił nie setki, a ponad 1,5 tys.

To miałem rację. :-P 1500 to = 15 setek :haha:
Ja mam zdjęcia tylko z Lwowa i nie mam pojęcia jakie komentarze dopisać (ze strachu przed komentarzami). :haha:
Pozostałe zdjęcia nie udały się gdyż jako operator fotoaparatu przez cały zlot miałem problemy z ustawianiem ostrości wzroku oraz stabilności w utrzymaniu aparatu i robieniu nie poruszonych zdjęć.
:pifko2
Świetna atmosfera jaka panowała na zlocie ma też swoje plusy ujemne niestety. Organizatorzy zlotu i współzlotowicze postarali się żeby nie było za wiele czasu na robienie zdjęć i za to bardzo dziękuję.

Kotek - 2015-09-09, 11:15

janusz napisał/a:
To miałem rację. 1500 to = 15 setek

No comment. :haha: :haha: :haha:

janusz napisał/a:
Ja mam zdjęcia tylko z Lwowa i nie mam pojęcia jakie komentarze dopisać (ze strachu przed komentarzami).

Od kiedy jesteś taki strachliwy. :haha:

janusz napisał/a:
przez cały zlot miałem problemy z ustawianiem ostrości wzroku oraz stabilności w utrzymaniu aparatu i robieniu nie poruszonych zdjęć.

To jest argument. :kwiatek

janusz napisał/a:
Organizatorzy zlotu i współzlotowicze postarali się żeby nie było za wiele czasu na robienie zdjęć i za to bardzo dziękuję.

To fakt. Ale Misio znalazł czas. :kwiatki: Niestety... :haha:

janusz - 2015-09-09, 12:36

Kotek napisał/a:
Ale Misio znalazł czas. :kwiatki: Niestety... :haha:

Nie mów, nie mów, przez fotografowanie wcale nie zaniedbywał Ciebie. :bukiet:

CORONAVIRUS - 2015-09-09, 12:36

faktycznie tradycja umiera ... ludki się na forum zapisują , przez forum bawią i... i nie ma komu powiedzieć zwykłego dziękuję nie mówiąc o fotkach bo to straszna robota wstawić na forum kilka fotek ... przecież gdyby nie tzw. kadra CT to organizator mógłby myśleć , że 100 % jego gości bawiło się kiepsko dlatego podziękowań brak... oj źle się dzieje :gwm takie to jakoś zniechęcające mi się wydaje , leniuchów przybywa niewątpliwie :oops:
Kotek - 2015-09-09, 13:00

janusz napisał/a:

Nie mów, nie mów, przez fotografowanie wcale nie zaniedbywał Ciebie. :bukiet:

Misio nigdy, ale to nigdy, nie zaniedbuje mnie, a ja tego też nie napisałam, ani nie powiedziałam. :kwiatki:

Ale serdecznie dziękuję za zdjęcie, może ktoś ma więcej takich lub innych fajnych fotek? :kwiatki:

janusz - 2015-09-09, 13:58

Kotek napisał/a:
może ktoś ma więcej takich

Mam jeszcze jedno. :foto

Tadeusz - 2015-09-09, 15:35

Drugi zlot w Radawie i znów doskonale przygotowany, pełen wrażeń, wycieczek, koncertów.
Atmosfera tego spotkania nie da się opisać. W Radawie trzeba być.

To jest zlot atrakcyjny nie tylko przez bogactwo wydarzeń, ale przede wszystkim przez ich jakość, wysoki poziom, przez promowanie kultury.

Zawdzięczamy to piękne wydarzenie Zosi i Tadziowi ( t_rapido ) oraz Wieśkowi i całej gromadzie zaangażowanej w organizację młodzieży z otoczenia Tadeusza.

Niebagatelną rolę odgrywa w budowaniu atmosfery Santa wspierana przez Romka, a wójt P. Marian Ryzner jest wójtem wyjątkowym i szczodrym.

Pod adresem w/w wymienionych sprawców tego bajecznego zlotu ślę niniejszym podziękowania najserdeczniejsze i podziw.

DZIĘKUJEMY. :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:

Przygotowałem troszkę zdjęć i pozwólcie, że za ich pośrednictwem postaram się przekazać chociaż ździebko atmosferę tego spotkania. :)

bzyku_snk - 2015-09-09, 16:54

my tez bardzo dziękujemy za zlot bardzo nam sie podobalo i mysle ze do zobaczenia na kolejnych zlotach. pozdrawiamy
Tadeusz - 2015-09-09, 17:51

Zwiedzania mieliśmy co nie miara. Lwów, w swej najstarszej części zwany Lwowem Kazimierskim zrobił wrażenie swym polskim charakterem, wciąż nie zatartym.
Tadeusz - 2015-09-09, 18:01

Jeden dzień we Lwowie pozwala tylko zerknąć na to piękne miasto. Jestem pewien, że wielu z nas wróci tu jeszcze.
slawwoj - 2015-09-09, 18:19

Czy wyscie sie tam tylko umartwiali na cmentarzach?
Tadeusz - 2015-09-09, 18:31

Odwiedziliśmy również Leżajsk, wysłuchaliśmy koncertu organowego, który ukazał całe piękno brzmienia leżajskiego instrumentu.

Na koniec podziwialiśmy Jarosław z jego kramami na Rynku.

Tadeusz - 2015-09-09, 18:48

Rynek jarosławski opuszczaliśmy z żalem.

Z żalem opuszczaliśmy Radawę.

Z żalem opuszczaliśmy Zosię, Santę, Tadzia, Wieśka i całą tę wesołą gromadkę.

Na szczęście za rok znów się spotkamy w tym pięknym, wesołym miejscu. :spoko

marian.marian - 2015-09-09, 20:45

marian.marian - 2015-09-09, 20:49

Gościna była

Leżajsk

Wystawa strażacka w Jarosławiu

marian.marian - 2015-09-09, 20:51

Załapaliśmy się na kawałek koncertu

MAREKH - 2015-09-09, 21:48

Ośmielę sobie opublikować to co na mnie zrobiło bardzo duże wrażenie.

Cmentarz Łyczakowski.

Resztę moich "wypocin" po 20.09.

rosomak - 2015-09-10, 15:11

Serdecznie dziękujemy za wspaniały program zlotu w Radawie. Jesteśmy zachwyceni atmosferą panującą na zlocie i wycieczkach. Pozdrawiamy wszystkich uczestników. Za rok na pewno pojawimy się powtórnie.
Wyjazd na zlot wykorzystaliśmy na zwiedzanie Bieszczad. Mimo, że pogoda nie dopisała było cudownie. Na razie przysyłam kilka zdjęć, reszta po weryfikacji :wyszczerzony:
pozdrawiamy Rosomak :spoko

wbobowski - 2015-09-10, 23:00

Jak Misio obrobi swoje zdjęcia, to już później nie ma się co wychylać. Dlatego teraz jeszcze przed Misiem wrzucę trochę dla tych, co nigdy nie byli we Lwowie ani w Leżajsku.
wbobowski - 2015-09-10, 23:05

c.d.
janusz - 2015-09-10, 23:11

rosomak napisał/a:
DSC08080.JPG

To była dyskusja z Panem Posłem, ale już nie bardzo pamiętam o czym. :haha:

wbobowski - 2015-09-10, 23:13

Cmentarz Orląt Lwowskich a dalej powstańców 1830 r.
wbobowski - 2015-09-10, 23:20

Lwów, Stare Miasto
wbobowski - 2015-09-10, 23:25

Łukasiewicz za stołem i w oknie tego samego budynku.
Dalej wnętrza Opery i Teatru Wielkiego.

Tadeusz - 2015-09-10, 23:27

janusz napisał/a:

O niczym. :-P

wbobowski - 2015-09-10, 23:29

c.d. Opery
wbobowski - 2015-09-10, 23:46

Obraz pogrzebu, obok mnichów spacerują duchy.
Dalej makaron bolonese specyficznie podany.
Kaplica Bolimów, pomnik Mickiewicza a na końcu Putin na papierze toaletowym.

wbobowski - 2015-09-10, 23:50

Bazylika w Leżajsku.
Film z koncertu na razie w obróbce.

wbobowski - 2015-09-10, 23:58

janusz napisał/a:
rosomak napisał/a:
DSC08080.JPG

A o tym, że już 20 lat jest posłem i nigdy nic złego nie zrobił... a dobrego ???

Elwood - 2015-09-11, 10:12

wbobowski napisał/a:

A o tym, że już 20 lat jest posłem i nigdy nic złego nie zrobił... a dobrego ???

A to co dobre i jeszcze nie popsute - by zostało nieruszane. Słyszałem jak Janusz p. Senatora o to prosił :haha: :haha: :haha:

krimarson - 2015-09-11, 12:24

zbyszekwoj napisał/a:
Wczoraj wróciła wycieczka ze Lwowa. " Młodzież" była zdziwiona że na granicy zostali skontrolowani przez celników. Była to też lekcja historii . :haha: :haha: :haha:

Młodzież pozdrawia i dziękuje wszystkim za zlot :ok .

Misio - 2015-09-12, 22:48

Bardzo dziękujemy za zlot w Radawie zorganizowany przez wspaniały kwartet & spółkę. :roza: :roza: :roza:

Innymi słowami:

Mamma mija,
Santa Lucija,
A z Zosią i Tadeo,
Tworzą super trio.
Niech pan powie panie Romanie,
Że Misio nie kłamie ?

Misio - 2015-09-12, 23:19

cd.
Misio - 2015-09-13, 00:12

cd
Misio - 2015-09-13, 05:38

cd.
Misio - 2015-09-13, 07:05

cd.
Misio - 2015-09-13, 07:33

cd.
Misio - 2015-09-13, 07:59

cd.
Misio - 2015-09-13, 08:13

cd.
Misio - 2015-09-13, 08:55

cd.
Misio - 2015-09-13, 09:06

cd.
Misio - 2015-09-13, 09:15

cd.
Misio - 2015-09-13, 09:21

cd.
Misio - 2015-09-13, 09:37

cd.
Misio - 2015-09-13, 09:53

cd.
Misio - 2015-09-13, 10:06

cd.
Misio - 2015-09-13, 10:16

cd.
Misio - 2015-09-13, 10:29

cd.
Misio - 2015-09-13, 10:50

cd.
Misio - 2015-09-13, 11:05

cd.
Misio - 2015-09-13, 11:25

cd.
Misio - 2015-09-13, 11:42

cd.
Wojciechu - 2015-09-13, 11:57

Niestety -nie było mnie na zlocie i bardzo tego żałuje. Dzięki zdjęciom ”Misia” mogłem mieć minimalny wgląd w to co się tam działo. Jego relacje foto są ogromnym udziałem w organizację większości naszych zlotów. Wydaję mi się, że będzie doskonałym kandydatem do tegorocznej nagrody „Camper Team” – jako osobowość roku. Na ten moment - Heniu – duże piwo.:pifko :spoko
Tadeusz - 2015-09-13, 12:10

Heniu, chylę czoła. :)

Ileż piękna w Twoich zdjęciach, a jeszcze rozmach reporterski poparty doskonałą obserwacją i okraszony anegdotą.

Brawo Heniu. :bigok

Pozostaje tylko dziękować i cieszyć się, że jesteś między nami - jeden z niewielu którym chce się zrobić coś dla naszej małej społeczności.

Dziękuję Heniu. :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Dziękuję również Danusi jako, że znam Was i wiem, że jest Twoim natchnieniem i Dobrym Duszkiem mobilizującym do działania.

Piwa stawiam Wam obojgu. :spoko

Misio - 2015-09-13, 13:47

Ale miło się zrobiło. Bardzo dziękujemy. :lol:
Misio - 2015-09-13, 14:24

cd.
Misio - 2015-09-13, 14:37

cd.
Misio - 2015-09-13, 14:50

cd.
Misio - 2015-09-13, 15:07

cd.
Misio - 2015-09-13, 15:28

cd.
Misio - 2015-09-13, 15:47

cd.
rosomak - 2015-09-13, 21:42

Zgodnie z obietnicą wysyłam zdjęcia ze Zlotu CT w Radawie i wycieczek po ,,okolicy.
Foto pod linkiem. Pozdrawiam-rosomak
https://picasaweb.google.com/112746944260067041918/RadawaZlotCT?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJ3N19jCs-C6Hw&feat=directlink

Tadeusz - 2015-09-13, 21:55

Bardzo ładne zdjęcia, świetnie oddające atmosferę naszego spotkania.

Rosomak, stawiam piwko i dziękuję. :spoko

:pifko

Misio - 2015-09-14, 07:34

Ładne i fajne zdjątka Rosomaku. Tylko Ci tu :pifko brak. No to leci. :spoko
Misio - 2015-09-14, 07:45

Cd.
Misio - 2015-09-14, 07:51

cd.
Misio - 2015-09-14, 07:54

cd.
Misio - 2015-09-14, 08:02

cd.
Misio - 2015-09-14, 08:33

cd.
Misio - 2015-09-14, 08:36

cd
Misio - 2015-09-14, 08:42

cd.
Misio - 2015-09-14, 08:48

cd.
Misio - 2015-09-14, 08:51

cd.
Misio - 2015-09-14, 15:42

cd.
Misio - 2015-09-14, 15:50

cd.
Misio - 2015-09-14, 15:59

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:05

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:10

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:24

cd
Misio - 2015-09-14, 16:34

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:40

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:44

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:48

cd.
Misio - 2015-09-14, 16:55

cd.
Misio - 2015-09-14, 17:01

cd.
Misio - 2015-09-14, 17:11

cd.
MAREKH - 2015-09-14, 21:26

Pozwolisz MISIU że uzupełnię Twoją piękną relacje jednym zdjęciem i dołączę :pifko
Misio - 2015-09-14, 21:33

cd.
WODNIK - 2015-09-14, 22:35

Po tygodniu zwiedzania Lubelszczyzny jesteśmy już w domku.
Bardzo dziękujemy organizatorom tego zlotu za piękne wycieczki, za super jedzonko, muzykę, za całokształt.
Dla Tadeusza i Lucynki :pifko
Podziękowanie też dla Zosi :bukiet: i Romka :kwiatki:
Do zobaczenia za rok.

Misio - 2015-09-15, 07:37

cd.
Misio - 2015-09-15, 08:07

cd.
Kotek - 2015-09-15, 08:50

No ładnie, ładnie Misiu, dziękuję. :roza:
rosomak - 2015-09-15, 20:20

Misiu bardzo dużo pracy włożyłeś aby pokazać nam piękno zlotu w Radawie.
Nie było Cię widać a ujęcia super. Tak pracuje profesjonalista. Życzę wielu udanych zlotów i ujęć. Dziękujemy Rosomaki.

Misio - 2015-09-16, 07:13

Bardzo dziękuję Rosomaku. Jest mi bardzo miło przeczytać taką opinię od kolegi po "fachu". Ty również wykazałeś się wielkim kunsztem zawodowca co widać na fotkach i życzę Ci wielu ciekawych ujęć bo fotografia to magia. :roza: :roza: :roza:

A poza tym jesteś jednym z niewielu, którym się chce bawić w fotorelacje. Dzięki i do dzieła. :spoko
:pifko

Dziękuję Ci Kotku za piwko. Najlepiej smakuje kiedy pije się je we dwoje, tak więc tylko Ci tu :pifko brak. No to leci. :roza: :roza: :roza:

Misio - 2015-09-16, 07:45

cd.
Misio - 2015-09-16, 07:50

cd.
Misio - 2015-09-16, 07:54

cd.
Misio - 2015-09-16, 08:02

cd.
Misio - 2015-09-16, 08:07

cd.
Misio - 2015-09-16, 08:11

cd.
Mirek48 - 2015-09-16, 09:39

Dziękujemy za super dokumentację wspaniałego zlot. Jeszcze raz serdeczne dzięki WSZYSTKIM. Za taką organizację, atmosferę, dokumentację - podziękowań nigdy za wiele :bukiet: :kwiatki: :roza: :spoko :spoko :spoko
MAREKH - 2015-09-16, 15:54

Misiu- moje zdjęcia na pewno odbiegają klasą od Twoich, ale ulepiłem z nich coś takiego.

Widziane z okien autokaru i pod przewodnictwem ukraińskiej przewodniczki

rosomak - 2015-09-16, 16:36

...rozśmieszyłeś mnie ...mis obiektywu. Zazwyczaj my jesteśmy z tyłu obiektywu.
A tu taka niespodzianka. Sukcesów życzę. Rosomak

donromano - 2015-09-16, 20:38

Serdeczne podziękowania dla organizatorów :bukiet: :roza: i dla fotoreporterów pięknie pokazana relacja udalonam się odnaleźć na zdjeciach
Misio - 2015-09-16, 21:00

MAREKH napisał/a:
Misiu- moje zdjęcia na pewno odbiegają klasą od Twoich, ale ulepiłem z nich coś takiego.

Widziane z okien autokaru i pod przewodnictwem ukraińskiej przewodniczki

Mareczku ładnie Ci to wyszło a klasą wcale nie są gorsze. Są ładne, fajne a każda fotorelacja jest subiektywnym spojrzeniem autora. Tylko Ci tu :pifko brak. No to leci.

Misio - 2015-09-16, 21:07

Z wielkim podziękowaniem za wkład w Radawę , do grona piwoszy pozwoliłem sobie jeszcze dołączyć Santę, t-rapido, Tadeusza i Elwooda. :pifko :pifko :pifko :pifko

:roza: :roza: :roza:

Santa - 2015-09-17, 23:15

Kochani - pozwólcie, że po tych wszystkich Waszych wzniosłych i życzliwych słowach oraz przepięknych fotorelacjach, jakimi wspominacie nasze spotkanie w Radawie, dopiszę jeszcze kilka zdań w imieniu Organizatora :!:

Jestem świeżo po rozmowie z Zosią i Tadeuszem (t_rapido), podczas której powspominaliśmy klimat zlotu, który dzięki Waszym wpisom i fotorelacjom trwa do dnia dzisiejszego, chociaż rozstaliśmy się już ponad 10 dni temu :szeroki_usmiech

To, że po naszym spotkaniu zostały takie miłe wspomnienia, jest w ogromnym stopniu zasługą Gości, którzy zjechali do Radawy.
To Wasza profesjonalna pomoc, otwartość, wzajemna życzliwość, umiejętność wspólnej zabawy i radość spotkania dzielona z innymi pasjonatami kamperowania, stworzyły ten niezapomniany klimat, o którym mówiliście i tam w Radawie i piszecie teraz na forum.

Przyjmijcie od nas wyrazy wdzięczności i serdeczne podziękowanie za to, że pokonaliście często ogromne przeszkody osobiste i wielkie odległości, żeby być z nami i ubogacić nasze spotkanie swoją obecnością :roza: :roza: :roza: I jeszcze specjalny bukiet kwiatów dla Gosi :bukiet:

A teraz jeszcze troszeczkę prywaty :!: :wyszczerzony: Choć zlot trwał cztery dni, to i tak był zbyt krótki, żeby wykorzystać możliwość osobistego spotkania i spełnienia toastu ze wszystkimi z osobna.
Pozwólcie więc, że za otrzymanego camperteamka i za wszystkie naleweczki, winka, likierki, drinki i inne wspaniałości, podziękuję Wam dziś w formie wirtualnej, dzieląc się zasobami piwka, które zgromadziło się przy moim nicku :pifko :pifko :pifko

Na tych, którzy byli na zlocie a nie zdążyli odmeldować na forum swojego powrotu do domu, piwko będzie tu czekać - bezterminowo :lol:

A na zakończenie poszukam jeszcze wpisu i w ramach podziękowania, kliknę "piwko" przy nicku naszego niezwykłego Organizatora - Tadeusza (t_rapido), który tak jak powiedział Janusz w Radawie, jest z nami na Camperteamie od samego początku, odzywa się bardzo rzadko, ale działa z wielkim sercem i rozmachem, ku naszej radości i dla sławy lokalnego środowiska :szeroki_usmiech

Tadeuszu - przyjmij życzenia zdrowia, niewyczerpanych pokładów energii i optymizmu oraz jak zawsze wspaniałych pomysłów organizacyjnych, bo jak słyszałeś na zlocie i teraz czytasz na forum - my znów za rok chcemy wrócić do Radawy :!: :lol:

Przekaż, proszę, nasze podziękowania Panu Wójtowi Gminy Wiązownica, wszechobecnemu i wszechstronnemu Wieśkowi i Twojej Złotej Młodzieży za Ich troskę o każdy szczegół naszego spotkania :bukiet: :spoko

WODNIK - 2015-09-17, 23:39

Lucynko piwka już było, za rok będzie super winko.
Ja prawe tydzień po Lwowi i Jarosławiu byłem inwalidą na kręgosłup ale nie żałuję ani minuty, było super. Sam na taką eskapadę, nigdy bym się nie zdecydował.
Bolało mnie wszystko, ale moje szczęście było ogromne.
Nie wiem Lucynko co będzie za rok, ale poprzeczkę z Tadeuszem daliście wysoko.
Mam wielką nadzieję że za rok będę mógł się z Wami spotkać.
Pozdrawiam Bronia i Janek :spoko

wbobowski - 2016-11-13, 23:42

Po długim czasie... ale żeby zostało na pamiątkę dla potomnych...

pozwalam sobie wstawić film,

który jest króciutką relacją z Cmentarza Orląt na Łyczakowie we Lwowie i dłuższą... z koncertu organowego w Katedrze w Leżajsku, znanej właśnie ze wspaniałych organów.