Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Mazury - fajny ośrodek wypoczynkowy

Bajaga - 2015-05-13, 17:13
Temat postu: Mazury - fajny ośrodek wypoczynkowy
Rodzinka szuka wakacyjnego miejsca na Mazurach. Chodzi o jakiś Fajny, zadbany ośrodek nad jeziorem raczej z domkami a nie pokoje hotelowe (domki lepsze w ogarnianiu potomstwa). Tyle że jednak te domki mają być Fajne a nie zapyziałe Brdy z wyposażeniem a'la wczesny Gierek :-P
Macie jakieś swoje typy na takie Ładne miejsce ?

vincent - 2015-05-22, 07:16

ja byłem w Lutrach na rodzinnej majówce (nie kamperowo) w Lutrach i polecam, bardzo przyjemne miejsce.
Comsio - 2015-05-22, 08:43

Rybitwy koło Pisza Ośrodek Energetyk z PRELU , :-/ bylem w zeszłym sezonie łajbą na kawuśi , :shock: domki po tuningu.
mgg - 2015-06-09, 00:25

Wpisz w Googla Pluski. Super miejscówka. Co prawda nie Mazury tylko Warmia ale w tym tylko miejscowi się łapią. Jest i Hotel z aquaparkiem, małpi gaj Bartbo Spływy kajakowe, żaglówki, jezioro, i kupa fajnego miejsca. Oraz masz wiele prywatnych kwater. np www.pluski.com.pl
Wake - 2015-06-09, 23:41

www.mazurskiraj.pl nad Bełdanami.

Suuper miejscówka. Animatorzy są z : www.letsgo.com.pl więc dzieciaki chcą tam zostać "na zawsze" :(

Aleksander110390 - 2023-12-05, 23:51
Temat postu: Re: Mazury - fajny ośrodek wypoczynkowy
Bajaga napisał/a:
Rodzinka szuka wakacyjnego miejsca na Mazurach. Chodzi o jakiś Fajny, zadbany ośrodek nad jeziorem raczej z domkami a nie pokoje hotelowe (domki lepsze w ogarnianiu potomstwa). Tyle że jednak te domki mają być Fajne a nie zapyziałe Brdy z wyposażeniem a'la wczesny Gierek :-P

Bardzo polecam............. Byłem tam na wakacjach z rodzicami, bardzo się nam spodobało!

Mazur - 2023-12-06, 04:48
Temat postu: Re: Mazury - fajny ośrodek wypoczynkowy
Aleksander110390 napisał/a:
Bajaga napisał/a:

Bardzo polecam............. Byłem tam na wakacjach z rodzicami, bardzo się nam spodobało!

Oczywiście ! I dlatego zarejestrowałeś się dla napisania tego posta odgrzebanego po 8 latach I na dodatek reklama hotelu, nie ośrodka z domkami . :mrgreen: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

mischka - 2023-12-06, 07:31

ale link nie został zmieniony więc reklama udana :spoko
Mazur - 2023-12-06, 10:07

mischka napisał/a:
ale link nie został zmieniony więc reklama udana :spoko

Ja nie mam takiej mocy w tym dziale... zgłosiłem.

Tadeusz - 2023-12-06, 10:16

Mazur napisał/a:
Ja nie mam takiej mocy w tym dziale... zgłosiłem.

Usunąłem link.

Dziękuję za czujność i działanie. :spoko

mischka - 2023-12-06, 18:13

w grupie siła :spoko
Grzegorz881 - 2024-02-19, 16:02

Szczerze mówiąc .... możecie się śmiać, ale na Mazurach nie byłem nigdy. Zawsze jeździłem, ale w inne miejsca. ciągle te Mazury nie były mi po drodze. Z tego co tak słyszałem, to Mikołajki są spoko ? Giżycko ?
Banan - 2024-02-19, 17:28

Grzegorz881 napisał/a:
możecie się śmiać, ale na Mazurach nie byłem nigdy.

Ale tu się nie ma co śmiać, powineś zapłakać, jak wiele straciłeś :diabelski_usmiech
Grzegorz881 napisał/a:
Z tego co tak słyszałem, to Mikołajki są spoko ? Giżycko ?

To nie Mazury, to takie mazurskie Krupówki... :haha: :haha: :haha:
Co ja Ci będę opowiadał, najpiękniej o Mazurach potrafi opowiadać nasz Tadeusz :bigok
Jest cały temat przez Niego redagowany na naszym forum, gdzie Tadeusz opisuje piękno tego regionu: Mazurskie gawędy

Życzę miłej lektury :spoko