Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - zbiorni czystej wody

ARCADARKA - 2015-05-19, 14:30
Temat postu: zbiorni czystej wody
Witam :-P
Postanowiłem zrobić nowe zbiorniki wody czystej ,,,,,stare były wykonane z blachy ocynkowanej ,ale niestety rozeszły się na łączeniach, były zgrzane ołowiem, pokryłem je matą i żywicą jednym słowem ,,,,tablica Mendelejewa,,,,,,,zaprzyjaźniona profesjonalna firma wykonała mi zbiornik 100 litrowy z tworzywa PP,,,,,,,oczywiście z atestem ,,,,,,,,,,,jeśli ktosik ,,by chciał wykonać zbiornik wody pod wymiar ,,ni ma kłopotu :bigok :bigok :bigok

Bogdan tel 690 422 462 CARBON PLAST ,,,,,,,polecam :bigok :bigok :bigok

super kontaktowy ludek :haha: :haha:

maszakow - 2015-05-19, 19:26
Temat postu: Re: zbiorni czystej wody
ARCADARKA napisał/a:

Uhm... w ciągu roku popełnił na forum 2 posty z czego jeden bez słów. Twoje 2446% przeciwieństwo. :haha:
OK - Najwyraźniej woli pracować niż gadać. :spoko
Fajne rzeczy robi ...

ARCADARKA - 2015-05-19, 19:37
maszakow napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:

Uhm... w ciągu roku popełnił na forum 2 posty z czego jeden bez słów. Twoje 2446% przeciwieństwo. :haha:
OK - Najwyraźniej woli pracować niż gadać. :spoko
Fajne rzeczy robi ...

Co ty wisz ,,co ty wisz :haha: :haha: :haha:

maszakow - 2015-05-19, 19:45
Coś wiem.
ARCADARKA - 2015-05-19, 19:58
maszakow napisał/a:
Coś wiem. Są tacy którzy mogą to potwierdzić.

Potwierdzić :-P to chyba takie same improwizatory ,jak ty :haha: :haha: :haha:

Banan - 2015-05-20, 10:56

Darecki, zdradź jeszcze tę słodką tajemnicę, jak wiela talarów trza na to wyłożyć? :mrgreen:
ARCADARKA - 2015-05-20, 11:09

Banan napisał/a:
Darecki, zdradź jeszcze tę słodką tajemnicę, jak wiela talarów trza na to wyłożyć? :mrgreen:

mordeczko zapłaciłem z przesyłką 500 zł ,zamówiłem następny 50 litrowy tyle się mieści w moim zabytku
pozdrowionka :bigok :bigok :bigok

ARCADARKA - 2015-05-20, 11:15

Warto reklamować firmę :-P ,która wykonuje swoje usługi na wysokim poziomie ,,,,oto przykład w leciwym HYMERKU wykonany nowy zlew ,,, :bigok :bigok również Boguś wykonuje ,okna z acrylu ,,,,a to już jet majstersztyk ;) ;) ;) aczkolwiek sporo kosztują :spoko :spoko
Banan - 2015-05-20, 14:54

No piękna robota :ok
I cena z butów nie wyrywa 8-)
Tak dopytuję nosząc się z zamiarem przeróbek mojego wozidełka :mrgreen:

Pozdrowaśki Daro :spoko

CORONAVIRUS - 2015-05-20, 15:09

...badziewiadzkie te krany , po 2 latach pękło łączenie przy słuchawce a po trzech mikrostyk się rozleciał ... ładnie wygląda jak nowe . :gwm
zibikruk - 2015-05-20, 21:16

Adaś, a może miałeś III gatunku :-P
CORONAVIRUS - 2015-05-20, 21:40

może i czwartej :haha: ... już nie powiem gdzie kupiłem ale na allegro większych firm sprzedających to badziewie jest kilka ... :spoko
Banan - 2015-05-20, 21:58

Darecki, a tak przy okazji - mam "pajęczynę" na oknie z plexi, może coś doradzisz?
ARCADARKA - 2015-05-20, 22:03

Banan napisał/a:
Darecki, a tak przy okazji - mam "pajęczynę" na oknie z plexi, może coś doradzisz?

No, no i słusznie doradzę , :-P ,,,wymienić na nowe :bigok :bigok :bigok

WINNICZKI - 2015-05-20, 22:03

A ktoś wcześniej mówił,że przeróbki są do dup... Stary zbiornik należało połatać i założyć,oryginał to oryginał Nie jakieś tam plastikowe przerabiane na nowoczesną mode z plastiku. ;)
Pozdrowienia dla małżonki :wyszczerzony: :spoko

ARCADARKA - 2015-05-20, 22:07

WINNICZKI napisał/a:
A ktoś wcześniej mówił,że przeróbki są do dup... Stary zbiornik należało połatać i założyć,oryginał to oryginał Nie jakieś tam plastikowe przerabiane na nowoczesną mode z plastiku. ;)
Pozdrowienia dla małżonki :wyszczerzony: :spoko

Witaj ,,również pozdrów białogłowę :bukiet:

jak przeróbka , :-P ,,to tak jakbyś stare porwane galoty ,,wciągał na dupsko, :haha: :haha: :haha: :haha:zbiornik zrobiony jak oryginał ,,tylko inny materiał :bigok :bigok nowe

Banan - 2015-05-20, 22:15

ARCADARKA napisał/a:
No, no i słusznie doradzę , :-P ,,,wymienić na nowe :bigok :bigok :bigok

Pewnie to zrobię, ale miałem nadzieję, że można to jakoś regenerować :diabelski_usmiech
Problem polega jeszcze na tym, że te te trójkątne... :gwm
:spoko