Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Motoryzacja - Iveco - ciekawa koncepcja

mac - 2015-05-24, 15:09
Temat postu: Iveco - ciekawa koncepcja
Ciekawe ile to może ważyć?
http://www.popularnie.pl/...=shareAbovePost

CORONAVIRUS - 2015-05-24, 17:01

Jesli chodzi o to auto / Twój link jakiś wadliwy/ to niech sobie waży ile chce , to jest model C na bliźniakach czyli powyżej 3500 DMC .

http://www.popularnie.pl/...=shareAbovePost

WINNICZKI - 2015-05-24, 17:51

Ten co Biorca go pokazuje ,to jakiś marny w stosunku do tych jakie powstają na naszym forum. A z drugiej strony dalej nie pojmuję dla czego jeszcze nikt nie wpadł na pomysł stworzenia łazienki między otwartymi drzwiami tyłu samochodu.Aż sie prosi w to miejsce wsadzić natrysk i pełnowymiarowy brodzik.Po rozwarciu tylnych drzwi jak zabudujemy przestrzeń rozkładanym podestem zyskamy powierzchnie ok 190X85cm.Brak zadaszenia w przypadku natrysku to tylko zaleta. Adam co ty na taki pomysł rozwiązania natrysku i łazienki? :spoko
CORONAVIRUS - 2015-05-24, 17:59

co ja na to ???

PATATAJNIA :haha:

same zonki , zimno , zbieranie wody , instalacje ruchome ...daj spokój ... jak dobrze blaszaka rozplanujesz to nie trzeba tak się wygłupiać ... takie manewry to dla włąścicieli T4 lub podobnych tranzitów gdzie w środku nie da się nic z głowa upchać by kamperem to nazwać :)

mac - 2015-05-24, 18:02

Adaś dzięki :spoko , właśnie o to ivo mi chodziło. Link mi się pomylił - poprawiony. A bardziej mi to przypomina saunę niż kamperka :bigok :bigok można i tak
MAWI - 2015-05-24, 21:15

BIORCA napisał/a:
na bliźniakach czyli powyżej 3500 DMC .

Adam nie prawda . Mam Iveco na bliźniakach a fabrycznie ma > 3,5T. ładowność 1350 kg.

CORONAVIRUS - 2015-05-24, 21:58

MAWI napisał/a:
BIORCA napisał/a:
na bliźniakach czyli powyżej 3500 DMC .

Adam nie prawda . Mam Iveco na bliźniakach a fabrycznie ma > 3,5T. ładowność 1350 kg.

sztucznie obniżona papierkowo ładowność dopasowana do podatków :)

Wersja C , grubsza rama , bliźniaki itp ... pojedź na wagę i zważ puste auto , potem dodaj 1350 kg i napisz nam sumę obliczeń :)