|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Dzień Dziecka w Bałtowie
Czarna i Krzysiek - 2015-05-27, 13:28 Temat postu: Dzień Dziecka w Bałtowie Witamy
Wybieramy się w najbliższy weekend z dzieciakami do Bałtowa z okazji dnia dziecka ;-) Może ktoś się również wybiera albo chciałby dołączyć ?
krzysieks - 2015-05-27, 13:40
Myślę że wpadniemy. Mamy tylko 15 km. Kiedy będziecie?
Czarna i Krzysiek - 2015-05-27, 13:45
Wyruszamy od siebie między 5 a 6 rano, więc myślę, że w sobotę ok. 10-11 będziemy na miejscu. Według prognoz, ładniejsza pogoda ma być w sobotę, więc planujemy park w bałtowie na cała sobotę Później nocleg na parkingu, dzwoniłem, nie ma z tym problemu i na niedzielę tak naprawdę planów jeszcze nie mamy
krzysieks - 2015-05-27, 13:51
Zalecimy , może camperkiem. Gdybyś miał jakiś problem w Bałtowie to daj znać
Czarna i Krzysiek - 2015-05-27, 13:55
Miło nam będzie O jakie problemy masz na myśli ? Dzisiaj tam dzwoniłem, pytałem, czy nocować muszę na ich kempingu czy mogę po prostu na parkingu, Pani powiedziała, że jeśli nie potrzebuje prądu wody itd. mogę spokojnie na parkingu. Jeszcze zaznaczyła, że parking jest monitorowany, bezpieczny i nie pobierają opłat
Nie mniej jednak, bardzo dziękuję i miło nam będzie się spotkać.
krzysieks - 2015-05-27, 14:18
Tak tylko powiedziałem. Organizowałem tam 2 zloty Flagowe i mam trochę znajomych. Problemów nie przewiduję. Może jeden- nadmiar atrakcji. A jak Wam się spodoba w Bałtowie to zapraszam na II Piknik Rodzinny w ostatni Weekend sierpnia oczywiście do Juraparku Bałtow
Czarna i Krzysiek - 2015-05-27, 14:22
krzysieks napisał/a: | to zapraszam na II Piknik Rodzinny w ostatni Weekend sierpnia oczywiście do Juraparku Bałtow |
Nie mamy planów na sierpień, no może poza odpracowywaniem lipcowych wakacji ;-) , także, zobaczymy Dziękujemy
Czarna i Krzysiek - 2015-05-31, 10:43
krzysieks, Miło było poznać Szkoda, że nie wpadliście na kawę, ale może następnym razem Jeszcze raz dzięki za telefon, pozdrawiamy
krzysieks - 2015-05-31, 12:47
No niestety byliśmy ze znajomymi. Myślę że Wam się podobało. Jeszcze raz zapraszam w sierpniu na Piknik Rodzinny - Pożegnanie wakacji
|
|