Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Szukam fachowca od ciepłej wody w Warszawie

mklepaczko - 2015-05-29, 14:58
Temat postu: Szukam fachowca od ciepłej wody w Warszawie
Witam serdecznie,

Mam trochę kłopotów z ciepłą wodą w moim kamperze. W zeszłym roku super działało a po zimie już gorzej. Zkranu ciepłej wody prycha i strzela. jak zapowietrzony, po jakimś czasie leci woda ale letnia. Jakby coś przemarzło przez zimę niestety...

Potrzebuję jakiegoś speca z okolic Warszawy (Piaseczno), który by tam zajrzał.

Polecicie?

Pozdrawiam,
Michał

Hymer br 598 2002 renault

Skorpion - 2015-05-29, 15:09

:spoko :spoko
Banan - 2015-05-29, 16:14

Skorpion miał na myśli: ZAJRZYJ TUTAJ :diabelski_usmiech

Znajdź naszego kolegę ARCADARKA, z pewnością Ci pomoże, masz do niego blisko :ok
Numer telefonu ma w avatarze ;)

Czarna i Krzysiek - 2015-05-29, 16:45

A może wystarczy tylko odpowietrzyć ? Ja się zmagam z tematem ciepłej wody już od dłuższego czasu. Zacząłbym od odpowietrzenia.
maszakow - 2015-05-29, 18:43

jeśli prycha i strzela i zapowietrza się regularnie - to skądś musi to powietrze brać -> przeciek.
Bury - 2015-05-30, 15:04

może to głupie ale sprawdziłeś zabezpieczenie od mrozu czy zamknięte? objawy podobne
mklepaczko - 2015-05-31, 17:42

W zeszłym roku było wszystko dobrze, nic nie dłubałem... A tego zabezpieczenia to gdzie szukać?
mklepaczko - 2015-06-01, 09:23

Zabezpieczenie jest ok, bez tego to wszystko leci na ulice... Arkadarka nie ma czasu niestety przed weekendem. Spróbujemy wszystko spuścić i zrobić pełną procedurę, może pomoże...
stander - 2015-06-01, 10:12

jaką masz pompę, zanurzeniową w zbiorniku czy układ ciśnieniowy z pompą na zewnątrz?
WINNICZKI - 2015-06-01, 15:48

Jedź do ARCADARCA chłopak jest kumaty,pomoże,naprawi,a jak będzie miał dobry humor to i pieniądze za robote weźmie. Jedź ,nie pożałujesz.Lepiej raz naprawić i mieć spokój ,niż narazić sie na druciarzy mechaników (bo bardzo niewielu zna sie na naprawie campera),i nie mają części do napraw. ARCADARCA ma dostęp do części ,schematów i ma praktykę. :spoko
Banan - 2015-06-01, 18:49

Winniczku, dwa posty wyżej kolega napisał, że Darecki jest zarobiony do weekendu ;)
WINNICZKI - 2015-06-01, 23:29

Jakoś mi umknął ten post. Oby tylko mklepaczko,po naprawie w inny serwisie nie robił dwa razy,może Gino coś grzebnie i usunie awarię ,też chłopak wie co robi. :spoko
gino - 2015-06-02, 07:17

A wystarczyło w ostatni week zaliczyć nasz mazowiecki zlocik CamperMajstrów
który zorganizowałem właśnie po to, aby wszelkie niedomagania kamperkowe przed sezonem naprawić...
poprawek i napraw było sporo..
ale z tego co wiem...wszyscy wyjechali w 100% gotowi do sezonu wakacyjnego :ok

Cytat:
może Gino coś grzebnie

niestety..warsztacik przed sezonem wyrabia 150% normy...
ale miło że o mnie Tomku pomyślałeś :spoko