Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Indywidualne - Przeciwdziałanie PSS

koder - 2015-05-29, 19:00
Temat postu: Przeciwdziałanie PSS
Hej,

Jak nakazuje tradycja, otwieramy ze smoczycą sezon w Brennej, camping kotarz. Jedziemy jutro rano na jeden dzień. Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć, to będzie nam miło.

samotny wilk - 2015-05-29, 20:18

koder, na kemping ? Jak to ?
Przecież: "Prawda jest taka: jazda na camping camperem to fanaberia - camper nie potrzebuje campingu wcale".
Chyba, że owa Smoczyca, to jeszcze nie kamper ! A tyle już ma: przystawka, panel fotowoltaiczny, stolik, coś na magnesy ... i kto wie co jeszcze ? :lol:

W Brennej byłem kilka lat temu na polu namiotowym lub kempingu w głębi miejscowości, po prawej stronie drogi. Dokładnie nie pamiętam, trzeba odnaleźć stare zapiski i fotki. Prawie nic nie widziałem, bo 2 dni lało. Uciekłem w Pieniny. A tam też lało całe 15 dni. Taki miałem wypoczynek. :zimno

Pablobos - 2015-05-29, 21:44

Witam

Z wielką przyjemnością bym dołączył lubię Brenną Kamping Kotarz też jest OK
Mam sentyment do tej miejscowości zaczynaliśmy tam naszą przygodę z kempingami oczywiście z przyczepą Niewiadów.
Ale niestety jutro pracująca sobota :(

Pozdrawiam
Miłej zabawy

dulare - 2015-05-29, 22:22

Szkoda że nie wiedziałem wcześniej :)

Ja zabrałem dzieciaki na weekend z okazji Dnia Dziecka, jutro jedziemy do Dinozatorlandu z Zatorze, wieczorem pewnie zjedziemy w okolice Szaflar bo w niedzielę planujemy termy.

A dziś siedzimy w pół drogi do Zatoru w lesie pod Alwernią :) Jak wrócimy to wrzucę namiary do miejscówek, bo warto.

koder - 2015-05-30, 14:51

No to sezon oficjalnie otwarty. :)
toscaner - 2015-05-30, 15:11

koder napisał/a:
No to sezon oficjalnie otwarty. :)

Już od dawno to powtarzam. :mrgreen: :spoko

koder - 2015-05-31, 17:13

W sobotę lało i burza i i tak mi się podobało. Co to wygłodzenie przedsezonowe robi z człowiekiem :)

Dobre informacje - wszystko się spisało. Namiot suchy, połączenie namiot-auto magnesowe też suche. Solar w deszczu robi więcej prądu, niż zjada tablet i router. Ogrzewanie 800W wystarcza chodząc na 20-30%.

Za to uwaliłem kilka kabli USB przez nieuwagę (mechanicznie). Trzeba dokupić.

W niedzielę pogoda rozpieściła - upał, słońce. Pełen luz.
samotny wilk napisał/a:
Chyba, że owa Smoczyca, to jeszcze nie kamper !

No, trzeba mieć niezłe poczucie humoru, żeby smoczycę kamperem nazywać :)