|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CAMPERTEAM'KI 2014 - LAUREACI CAMPERTEAM'KÓW 2014
Elwood - 2015-06-01, 00:00 Temat postu: LAUREACI CAMPERTEAM'KÓW 2014 A oto lista wszystkich laureatów konkursu CamperTeam'ki 2014 :
/ kolorem czerwonym wyróżniono zdobywczynie i zdobywców statuetek /
„Najciekawsza relacja z podróży kamperem - 2014”
1. Agostini - W POSZUKIWANIU ROBINSONADY
2. Gino - marzenia się spełniają, czyli nasza Grecja 2014
3. @ndrzej - 31.08.2013 - kierunek LIZBONA
4. Zbigniew Muzyk - KRETA 2014
5. JaWa - Grecka wyprawa - wrzesień 2014
6. zbyszekwoj - Do Włoch przez Grecję
7. MAREK H - ITALIA na HYŻO
8. Santa - Czas na "smakowanie" Italii
9. RODOS - RODOS w Portugalii sierpień-październik 2014
10. Stanek - Wiatraki, sery, kwiaty. . czyli nasza wyprawa do Holandii
11. tolo61 - Podlasie i co z tego wynikło
NAJCIEKAWSZA TRASA ROKU 2014
1. Gino - trasa opisana w temacie: marzenia się spełniają - czyli nasza Grecja 2014
2. SalutElla - trasa opisana w temacie: Na tropie Albańskich bunkrów
3. JaWa - trasa opisana w temacie: Grecka wyprawa - wrzesień 2014
4. Santa - trasa opisana w temacie: Czas na "smakowanie" Italii
ROZMAITOŚCI 2014
1. KrzysiekS
2. Zbigniew Muzyk /BASIA/
3. koder i BIORCA
OSOBOWOŚĆ CT - 2014
1. koder
2. Pawcio
3. Santa
NAGRODY SPECJALNE CT - 2014
NAGRODA PRZEWODNICZĄCEGO AKADEMII CT
1. Santa
Za budowanie ciepłej atmosfery na forum
i zaangażowanie w pracę Akademii CT.
NAGRODA CAMPERPAPY CT
1. MarekH
Za ogromne zaangażowanie w organizacji
imprez integrujących środowisko CT..
NAGRODA OJCA DYREKTORA CT
1. Piotr51
Za pomysłowość i zaangażowanie w
organizowaniu imprez CT.
Wszystkim nominowanym i wyróżnionym w tegorocznym konkursie składam serdeczne gratulacje.
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-01, 18:12
Elwood,stawiam piwko oraz podziękowania,za pokazanie na forum publikum kto dostal nagrody lub był nominowany. Może się nie myle ale tak jest w tym roku.Czyli wykłócanie kolezenstwa przyniosło efekt. niestety jedziemy cala rodzina /pierwszy raz/do Czech,na B.C.tak ze nie Uścisniemy sobie dloni. Jeżeli dalej zdrowie i wiek pozwoli nam na wojaże to będę pisać,/sprawia mi to radość/, cieszyć się piwkami i iloscią wyswietleń.
podziękowania dla forumowiczow. Barbara Muzyk
krzysieks - 2015-06-01, 18:33
Serdecznie dziękuję Wielkiej Nieomylnej Kapitule za wyróżnienie. Dziękuję również Wam wszystkim którzy zauważyli mój skromny wkład w rozwój społeczności Camperteam.
Dziękuję również Tym dzięki którym tą nagrodę otrzymałem: mojej Monice , Koleżankom i Kolegom z CT Świętokrzyskie.
Gratulacje dla Nominowanych i Laureatów
janusz - 2015-06-01, 18:46
Zbigniew Muzyk napisał/a: | niestety jedziemy cala rodzina /pierwszy raz/do Czech |
Basiu może ktoś z Krakowa, ze znajomych będzie na zlocie i mogłabyś upoważnić ją/go żeby odebrał za ciebie statuetkę.
Misio - 2015-06-01, 19:56
Gratulujemy wszystkim laureatom konkursu CamperTeamki 2014, a zdobywcom statuetek.
gino - 2015-06-01, 21:10
ja również gratuluję nominowanym i nagrodzonym
no i oczywiście jest mi niezmiernie miło być jednym z nich
za co bardzo dziękuję
gino - 2015-06-01, 21:12
niestety mnie również nie będzie na naszym ''flagowym zlocie''
@ndrzej - 2015-06-01, 21:31
I ja dziękuję za zaszczytne wyróżnienie, które sprawiło mi niezmierną radość! W dużej mierze należy się ono również Joasi, która skrupulatnie prowadziła dziennik podróży i wykonała większość zdjęć...
Niestety w tym roku, podobnie jak Basia i Gino, nie możemy uczestniczyć we "flagowym zlocie" w Krasiejowie , ale... myślami będziemy z Wami!!!
SalutElla - 2015-06-01, 23:44
Ja również dziękuję Szanownej Kapitule za wyróżnienie i wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos w ankiecie.
Część nagrody i splendoru należy się mojemu mężowi Salutowi, którego zdjęcia bezwstydnie wykorzystałam.
Gratuluję pozostałym laureatom i nominowanym. To zaszczyt być w Waszym gronie.
Z przyjemnością odbiorę nagrodę w Krasiejowie , gdyż całą załogą stawimy się tam już w czwartek.
Jeszcze raz bardzo dziękuję !
koder - 2015-06-02, 07:37
Mnie mowę odjęło. Dziękuję, dziękuję wszystkim!
StasioiJola - 2015-06-02, 11:39
Gratulujemy Wszystkim : Laureatom i Nominowanym- dzięki Wam Forum się rozwija i przyciąga nowych członków!! Jeszcze raz gratulujemy - Kapituła dokonała słusznego wyboru!! :
CORONAVIRUS - 2015-06-02, 11:51
StasioiJola napisał/a: |
- Kapituła dokonała słusznego wyboru!! : |
we wszystkich kategoriach zresztą nie tylko w tej jednej gdzie miała tylko ona głosować
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-02, 12:13
janusz napisał/a: | Basiu może ktoś z Krakowa, | Poprosilam o odbior krakowskiego moderatora Roberta Mazura,wyraził zgode.Dzieki Barbara Muzyk
Wojciechu - 2015-06-02, 17:03
Gratulacje dla Wszystkich : Laureatów i Nominowanych
janusz - 2015-06-02, 17:58
Tak wygląda tegoroczny CamperTeam'ek
MAREKH - 2015-06-02, 22:02
Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów,
jarko_66 - 2015-06-03, 16:38
Gratulacje dla wszystkich ,moim zdaniem wygrani są wszyscy . Jeszcze raz gratuluję
Krzysztof Dulny - 2015-06-08, 07:23 Temat postu: Zapraszamy na łamy! W imieniu zespołu "Polskiego Caravaningu" również gratuluję zwycięzcom, zapraszając jednocześnie na nasze łamy Z przyjemnością opublikujemy nagrodzone prace, poczynając od najbliższego wydania "PC", które zamykamy już w tym tygodniu. Stąd prośba do laureatów, aby możliwie szybko podesłali swoje relacje (razem ze zdjęciami) pod mój adres: krzysztof.dulny@warsztat.pl
Dzięki i pozdrawiam!
KD
kalinin - 2015-06-08, 11:58
Serdeczne gratulujemy wszystkim laureatom.
piotr51 - 2015-06-09, 11:57
W tym tygodniu zostałem mile zaskoczony otrzymaniem Specjalnej Nagrody Camperteamki -2014od Ojca Dyrektora. Naprawdę miło mi jest że to co robię wraz z Góralami zostało zauważone.Dziękuję Januszowi za nagrodę i myślę że jest to też zachęta dla mnie do dalszej mobilizacji w organizowaniu zlotów i spotkań dla wspaniałej braci kamperowiczów z CT.
Myślę że do tej nagrody nie tylko ja się przyczyniłem ale również cała grupa Górali, która mi bardzo pomaga i wspiera nie tylko w organizacji spotkań, ale również w życiu codziennym.Szczególnie załoga Misiokot która to wszystko co robimy przekazuje poprzez fotorelacje na forum CT.
Nagrodę tę dedykuję Góralom Świętokrzyskim za wspaniałe chwile jakie razem przeżywamy.
I jeszcze jedno, organizowanie zlotów i spotkań jest to dla mnie jakąś odskocznią od dnia
codziennego, robię to dla przyjemności i zabawy.
Dlatego jestem naprawdę zaskoczony i zadowolony z tej nagrody.
Składam też gratulacje wszystkim laureatom oraz nominowanym.
Hej
oliko - 2015-06-10, 07:16
Gratuluję ! Bardzo dziękuję autorom za wysiłek włożony w podzieleniu się z nami swoimi podróżami. Czytaliśmy i z Wami przeżywaliśmy piękne wyprawy.
Pawcio - 2015-06-11, 08:02
Również dziękuję . Jednocześnie gratuluję pozostałym laureatom jednocześnie dziękując za wkład poczyniony dla naszej CamperTeamowej społeczności .
emeryl - 2015-06-11, 08:15
Przyjemnie było czytać Wasze relacje,gratuluję nagrodzonym
BiG Team - 2015-06-11, 21:02
Gratulacje dla wszystkich laureatów
silny - 2015-06-11, 21:50
Czy jeszcze kogoś mdli to pucowanie się wyimaginowanej grupie trzymającej władze
Jesli 3/4 forum nie wie kto kim wśród laureatów , to znaczy że co że 3/4 nie wie co i jak
Zakladam że forum jest czytane przez większość zarejestrowanych userów, skrajna mniejszość jeżdzi na zloty, a skrajna mniejszość mniejszości wybrała timki
Odzwierciedlenie ostatnich lat w polityce
No ,, teraz możecie mi dać ..............
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-11, 21:58
silny napisał/a: | Czy jeszcze kogoś mdli to pucowanie się wyimaginowanej grupie trzymającej władze | ,wszyscy maja zabawe,przyjemność,doceniaja prace innych na forum,a jak ci nie pasuje to nie musisz pisać i być niemiły w stosunku do innych forumowiczow.Nawet jak się nie znaja i nie bywaja na zlotach to czytają relacje,mozna sprawdzić ile razy dana relacja była czytana lub chociaż kliknięta.Barbara Muzyk
Bim - 2015-06-11, 22:03
Basiu nie ma sensu odpowiadać komuś kto ma gastryczne problemy
Mdli go to cóż jego problem byle by nie dostał biegunki
StasioiJola - 2015-06-11, 22:08
Jacku- zawsze mówiłem,że nasze forum jest za demokratyczne. I jak to zwykle bywa- Ci co mało robią dla ogółu - maja najwięcej do powiedzenia!!
Pewnie po to , by zwrócic na siebie uwagę lub poczuć się dowartościowanym!
silny - 2015-06-11, 22:10
Barbaro , nigdy złego słowa nie napisze na twój wkład w forum , FORUM , . a co dla forum zrobili inni , . nie dla koleżeństwa na zlotach a dla f o r u m
To są Kumplotimki a nie Campertimki.
Odpowiadając na nadchodzącą nawałnice -niewiele wniosłem ale niektórzy laureaci niewiele mojego niewiele.
Forum to nie kumplozloty
silny - 2015-06-11, 22:17
Kłaniają się statystyki forumowe , które są oczywiste .
Czy można mieć swoje , zdanie
gino - 2015-06-11, 22:22
silny napisał/a: | No ,, teraz możecie mi dać .............. |
dlaczego mamy Ci dać....
w sumie, masz prawo do własnej oceny...
czy jest sprawiedliwa...? to już insza inszość....
janusz - 2015-06-11, 22:27
silny napisał/a: | Forum to nie kumplozloty |
No chyba największą wartością tego forum są zloty. A szczególnie te małe lokalne "kumplozloty".
Coś mi się zdaje silny, że nie kumasz czczy.
silny napisał/a: | Czy można mieć swoje , zdanie |
Pewnie, że można, nawet jeżeli to zdanie jest mądre inaczej.
SlawekEwa - 2015-06-11, 22:54
janusz napisał/a: | A szczególnie te małe lokalne "kumplozloty". |
Trza iść spać coby rano wstac i zasuwać na "kumplozlot" do Gardzienic
oliko - 2015-06-11, 23:28
Silny powiedział to co pomyślał. Ma prawo. Tyle ,że z tymi "myślami" pozostał sam nikt jakoś brawa nie bił.
janusz - 2015-06-11, 23:36
SlawekEwa napisał/a: | i zasuwać na "komplozlot" do Gardzienic |
Swoją drogą fajne określenie tego typu imprezy. Pasowałoby Silnemu piwo postawić za trafność określenia takich zlotów.
CORONAVIRUS - 2015-06-11, 23:47
chcesz silnemu piwo stawiać za określenie Sławka ??? dobre
janusz - 2015-06-11, 23:50
Adam skup się.
silny napisał/a: | ...Forum to nie kumplozloty |
CORONAVIRUS - 2015-06-11, 23:52
ja jestem skupiony dlatego literówkę zauważyłem a TY nie
w Twoim cytacie
janusz - 2015-06-11, 23:59
BIORCA, Czepiasz się jak JW
Piwo chciałem silnemu za oryginał a nie Sławkowi za wariacje na temat.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 00:08
nie trenuj ogona kota Januszku
to postaw mu to piwo i po sprawie bo liżesz cukierka przez szybę jak za okupacji
janusz - 2015-06-12, 00:32
Cytat: | nie trenuj ogona kota Januszku |
Nie mam kota, kiedyś miałem ale była niedobra bo to była kotka i oddałem ją do masarni.
SlawekEwa - 2015-06-12, 05:34
I tak koder pozamiata tą durnowatą dyskusję na temat mojej literówki, ale ją poprawiłem
silnemu stawiam piwo za tarfność określenia małych zlotów.
Włodziowi proponuję wstawić tzw "kumplozloty" do Harmonogramu
Adamowi stawiam piwo za czujność mimo póżnej pory
silny - 2015-06-12, 06:35
Eee tan Janusz, sam założyłeś forum które się rozrosło i mimo że rozumiem waszą miłość zlotową to tylko pisze ze to nie jest reprezentatywna część .
Większość forum to świat wirtualny.
Ale co mi tam , mówiłem że możecie mi dać.... nie myślałem że piwo
Tym samym (kumplozloty ) coś tam wniosłem do forum
Osobowość nie musi tu sprzątać , nikt nikomu nie ubliżał , niech sie nie męczy
koder - 2015-06-12, 08:29
silny napisał/a: | Jesli 3/4 forum nie wie kto kim wśród laureatów , to znaczy że co że 3/4 nie wie co i jak |
Może po prostu nie czytasz odpowiednich tematów? To nie powód do wstydu, ja najczęściej czytuję relacje z kierunków, które mnie interesują. Do innych zaś wracam, gdy mnie inny kierunek zainteresuje
silny napisał/a: | Zakladam że forum jest czytane przez większość zarejestrowanych userów, skrajna mniejszość jeżdzi na zloty, a skrajna mniejszość mniejszości wybrała timki |
Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób, ale aktywnie czyta (powyżej 50 postów) trochę ponad 400, a tak naprawdę aktywnie (powyżej 100 postów) to 116. Na zlocie było ile załóg?
janusz - 2015-06-12, 09:53
silny napisał/a: | Większość forum to świat wirtualny. |
Osobiście (podanie ręki przy przywitaniu) myślę, że znam z forum między 2000 a 3000 osób. Widziadłem na własne oczy na zlotach jakieś 600-700 kamperów. Najwięcej na jednym placu razem, jednocześnie ponad 170.
Z tymi CamperTeamkami to jest trochę tak jak z każdymi wyborami. Największą grupę stanowią ci niezdecydowani. Wielu ludzi czyta relacje takie które w danym roku wakacyjnym są w temacie ich planów. Przy takim czytaniu trudno porównywać i wybierać najlepszą jeśli się nie czytało innych. Siłą rzeczy te które są w jakichś planach podróżniczych zyskają lepszą opinię.
Ponieważ, plany wakacyjne często podlegaj trendom, modzie czy sytuacji politycznej jaka panuje w miejscach gdzie można byłoby pojechać to i nagroda wynika trochę z tych przyczyn.
Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest aby nagrody przyznawała akademia a nie pospolite ruszenie.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 12:45
koder napisał/a: |
Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób, ale aktywnie czyta (powyżej 50 postów) trochę ponad 400, a tak naprawdę aktywnie (powyżej 100 postów) to 116. Na zlocie było ile załóg? |
spadłęm z krzesła z wrażenia oczywiście pozytywnego .
ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ...
jak twierdziłem, że aktywistów jest 300 max to psy wieszano i zaraz przed oczy leciało 7500 sztuk trzódki
z powyższych faktów wynika , że tylko 116 osób orientuje się co się na CT dzieje ...reszta robi za tło do statystyki .
dobrze czy źle ? a cholera wie ale dla pewnej grupy zapewne wielkie liczby są budujące
tu też macie odpowiedź na pytanie dlaczego w timkowym głosowaniu tylko garstka bierze udział , ano dlatego , że tylko garstka wie , że jest głosowanie
Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania . Widocznie to by mogło poważnie zamieszać w klasyfikacji i ostatnie 50 min mobilizacji głosów dyspozycyjnych mogło by nie wystarczyć dla prawidłowego przebiegu głosowań .
koder - 2015-06-12, 13:01
BIORCA napisał/a: | ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ... |
To są moje dane z mojej prywatnej statystyki, ale każdy chętny może sobie to policzyć. Przecież jest publicznie dostępna lista użytkowników, którzy byli na forum w ostatnim czasie.
BIORCA napisał/a: | Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania |
To przecież oczywiste. Jak się ktoś interesuje forum, to zagląda na bierząco. Banerka z timkami trudno przeoczyć. A jak się ktoś kiedyś zarejestrował, ale się już nie interesuje, to po co mu głowę jakimś głosowaniem zawracać?
Adam, jak chcesz, to zorganizuj jakieś nagrody, terminy, nominacje, a nawet przygotuję Ci całkiem oddzielny i niezależny od czegokolwiek system głosowania. Myślę, że mało kto będzie miał zastrzeżenia, jeśli zechcesz ze swojej inicjatywy wręczać Campergutki, czy jak to tam nazwiesz. Poważnie piszę.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 13:44
Mariusz ...ja wiem , że Ty poważnie piszesz i szacun
Przemyślę sprawę choć na dziś mam wsteczny bieg włączony do inicjatyw na CT z wiadomych względów ... sam widzisz jaka jest Twoja sugestia , naturalna w 100% , campergutki ....... jednak praktycznie powinno być camperbiorki
nigdy nie jest tak by wszyscy byli zadowoleni a w tym wypadku jedna uśmiechnięta mordka przeciwstawia się kilku czyli pat
koder - 2015-06-12, 13:51
Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P
janusz - 2015-06-12, 13:57
BIORCA napisał/a: | Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania . |
Adam a co Ty robisz z mailami i esemesami które bez przerwy bombardują twoją pocztę a pozachodzą od jakich banków, towarzystw ubezpieczeniowych, sklepów internetowych i miliona stu tysięcy innych portali reklamowych. Naprawdę umawiasz się z seksownymi dziewczynami na portalach randkowych przysyłających Ci oferty żebyś tylko zajrzał.
Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 14:20
janusz napisał/a: |
Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy. |
takie zdanie to napisz do KrzyśkaS , który wręcz za powinność członka CT uznawał zagłosowanie w timkach ... nie do mnie .
w/s masowej korespondencji
Akurat na karawaningowcu.eu mam tak ustawione powiadomienia na maila , że dostaję ich może ze 3 w roku , jakoś nie tęsknie do większej ilości i tak jest OK . Gdyby każdy członek forum dostał rocznie jednego maila + automatycznego na urodziny / bo takie też bywają / to zapewne nie będzie tym zbulwersowany . Ja tymi trzema nie jestem .
Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować ...więc chyba Januszu przesadzasz z tą pozorną nachalnością .
co innego jak ktoś zasypuje mailami bo kupił baze danych a co innego jak sam maila podałeś bo chciałeś podać . Pw to jeszcze prostsza sytuacja organizacyjna .
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 14:21
koder napisał/a: | Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P |
to nie wiesz , że tu wtrącenia niemieckie są niepopularne ? tylko jułesej się nadają
krzysieks - 2015-06-12, 14:39
Tak Adaś głosowałem i powiem Ci więcej z pewnością nie na Ciebie.
Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.
I proszę Cię nie rób więcej prywatnych wycieczek w moją stronę. Pozdrawiam Cie serdecznie
janusz - 2015-06-12, 15:20
BIORCA napisał/a: | Akurat na karawaningowcu.eu |
Tu jest CamperTeam.pl
BIORCA napisał/a: | to zapewne nie będzie tym zbulwersowany |
Ty może nie będziesz ale skąd to przekonanie dotyczące wszystkich?
BIORCA napisał/a: | Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować |
Dostałeś bo wcześniej byłeś nominowany, są nagrody ale i są obowiązki.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 15:32
krzysieks napisał/a: |
Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.
|
Krzysiu...jak kulą w płot . Dobrze , że nie ma liczników poświęconego czasu dla dobra forumowiczów bo dopiero by były zawody ... daj na luzik ... są rzeczy i sprawy nie związane ze zlotami absorbujące tyle czasu , że nie możesz o tym wiedzieć i też dla dobra forumowiczów .
Ja nie napisałem , że głosowałeś i na kogo bo mnie to dynda tylko , że namawiałeś lud do głosowania argumentując to powinnością wobec forum co w kontekście wypowiedzi Janusza stoi w sprzeczności ....
cytat:* ... Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy....*
Janusz...obowiązki to ja mam wobec rodziny ...tej prawdziwej
janusz - 2015-06-12, 16:33
Adaś, ja też namawiałem do głosowania i to przez mikrofon, na konkretną osobę, ze 100 ludzi słuchało. BIORCA napisał/a: | że namawiałeś lud do głosowania |
Naprawdę nie widzisz różnicy w pisaniu na forum, namawianiu na forum albo nawet na zlocie i spamem rozsyłanym według rozdzielnika.
Może właśnie między innymi dlatego, "Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób", A na niektóre inne nie.
Kto to wie.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 17:23
...jasne , ze widzę różnice między spamem i informacja z forum . To Ty chyba uznałeś , że informacja z forum jest spamem i tkwisz w tym przekonaniu . Twoja broszka
a porównywać wejścia można oczywiście ale trzeba brać choć podobne dane np. czas .
wiem co Ci chodzi po głowie niepotrzebnie się napiąłeś .
janusz - 2015-06-12, 17:26
BIORCA napisał/a: | wiem co Ci chodzi po głowie |
Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 19:20
janusz napisał/a: | BIORCA napisał/a: | wiem co Ci chodzi po głowie |
Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam. |
Ty to musisz mieć pecha do brzydkich kobiet ... do mnie tylko zaj....podchodzą jak tu taką spławić
może zrób coś ze sobą ? lifting jakiś
silny - 2015-06-12, 19:44
KFC się odezwał a co ty tu się kurczaczku się wtryniasz
odwagi brakło
ultrasem jesteś ale petardy ci ubywa z wiekiem , musiałem ci pomóc wystartować
mnie nie przeszkadza glosowanie ale stronniczość na niektórych mało wiedzących sam wiesz brojlerku że jeden z naszych frontobecniemenów to nic nie wiedzący ale chcący kamperowiec.
nie właż w mein kampf
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 20:56
jak tak seplenisz to dalej ślina ci się zbiera w kącikach ust ??? czy tylko tak masz jak łazisz nawalony wśród kamperów ??? czep się swego ogona bezdomny marzycielu
janusz - 2015-06-12, 21:28
BIORCA napisał/a: | Ty to musisz mieć pecha do brzydkich kobiet ... do mnie tylko zaj....podchodzą jak tu taką spławić |
Nie wiem czemu przeszedłeś na kobiety i to brzydkie. Nie jest ładne co jest ładne tylko to co się komu podoba. Na takie "laski" szczególnie w sklepach technicznych też mam sposób. Jeśli lalka biegnie z pomocą to pytam, czy zna się na tym co ja chcę kupić. Odpowiada "oczywiście". Zadaję pytanie wykańczające o jakąś pierdołę na które pewnie w całym sklepie nikt nie umie odpowiedzieć. Kobitka uśmiecha się i mówi "proszę chwilę zaczekać, poproszę kolegę". Na wszystko są sposoby.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 21:32
i wychodzi na to, że prowokujesz ją by siebie zamieniła na faceta dla Ciebie ... Janusz czy wszystko jest ok ?
... a ja takiej zadaje idiotycznie proste pytania by ona miała pole do popisu ...wtedy choć mam czas by sobie popatrzeć
janusz - 2015-06-12, 21:46
Adaś nie te oczy. W pewnym wieku już takie widoki nie rajcują. Będziesz pięciokrotnym dziadkiem którego wnuczka ma już chłopaka (przynajmniej tak mówi) a dzieci Twoje będą już po półmetku to zrozumiesz.
Ty zresztą też już po szczytowaniu jesteś.
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 22:22
Nie znasz zwyczajów drobiowych
WODNIK - 2015-06-12, 22:37
Myślał kogut o niedzieli, a w sobotę .......... O kurde za chwil parę sobota,
Kokoszki czekają.......
Pozdrawiam
janusz - 2015-06-12, 22:53
Kogut co dużo pieje mało jajek daje czy jakoś tak.
Z wykresu wynika, że Ty jak Rasputin, Ty nie dancior, Ty jebaka.
Bal. Młodziutka panna tańczy ze starym dziadkiem.
- Ileż to lat macie, dziadku?
- Osiemdziesiąt dziewięć, moja panno!
- Doprawdy?! Nie dałabym...
- A i ja bym prosić nie śmiał!
CORONAVIRUS - 2015-06-12, 23:01
...gadacie jak stare dziadki leśne ... no co ja wam mogę poradzić , nie mam pomysłu
Janusz ...a ten czerwony pasek to co to za upośledzenie ???
janusz - 2015-06-12, 23:06
BIORCA napisał/a: | Janusz ...a ten czerwony pasek to co to za upośledzenie ??? |
To wykres jak mają kamperowcy.
silny - 2015-06-13, 06:33
Hej biorca , wiem że w byciu chamskim jesteś lepszy więc nie prubuje bo nie potrafie
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 07:46
Janusz ...Ty manipulancie jeden nasz ukochany
silny...AMEN
janusz - 2015-06-13, 09:09
BIORCA napisał/a: | Janusz ...Ty manipulancie jeden |
Jaki manipulancie, żywe fakty.
BIORCA napisał/a: | by ona miała pole do popisu ...wtedy choć mam czas by sobie popatrzeć |
Całe szczęście, że wzrok pogarsza się według tego samego wykresu i nie musimy już gapić cię na młode laski.
Ze względu na slaby wzrok "leśne dziadki" nie zauważają już niedostatków urody dojrzałych dziewcząt, dobrze chociaż, że cokolwiek widzą.
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 09:39
...wzrok się pogarsza ale do sklepu z okularami idziesz ...zatem ...teoria upadła .
janusz - 2015-06-13, 09:53
BIORCA napisał/a: | ale do sklepu z okularami idziesz |
Trudno powiedzieć czy idę, kupuję na pewnym portalu aukcyjnym gotowe okulary po 2 zł za sztukę. Mam okulary wszędzie w każdym zakamarku domu, kampera i we wszystkich samochodach, zainwestowałem w nie 100 zł. Komfort nie do przecenienia, nie muszę nosić przy sobie. Trzeba tylko przyzwyczaić się żeby nie zabierać ze sobą a zostawiać w miejscach gdzie używało się.
jedrek49 - 2015-06-13, 09:56
witam
Janusz
bardzo prosze pdaj mi adres tego portalu z oku;arami ,bo ja mam tez wielki problem z zapominaniem okularow
dzieki
jedrek49
janusz - 2015-06-13, 10:05
jedrek49 napisał/a: | bardzo prosze pdaj mi adres tego portalu |
Nie wiem czy to nie reklama, ale co tam
http://allegro.pl/2332-15...5440597482.html
Jeśli chciałbyś lepszy wypas to za stówę kupisz tylko 20 sztuk, bo lepsze to droższe czasami są.
Podobną metodę stosuję do skarpetek, ale o tym to już chyba pisałem. Kupuję po 1 zł i używam tylko raz. Nie da się uprać pary skarpetek za złotówkę licząc, wodę, jakiś proszek, podgrzanie jej i pracę włożoną w pranie.
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 10:53
Janusz przestraszyłeś mnie ...
Gdybym zastosował Twoja metodę ogladania ekspedientek przez okulary , może się okazać , że to pasztety i masz rację . Mój wzrok też się prosi o korektę ...
janusz - 2015-06-13, 11:00
BIORCA napisał/a: | że to pasztety i masz rację |
Apropos i trochę szowinistycznie ale forumowe panie może wybaczą. Kochanka powinna być ładna i głupia a żona mądra i brzydka.
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 12:22
janusz napisał/a: | żona mądra i brzydka. |
ależ ja się z Toba dziś zgadzam Przecież one , te nasze żony *mądre i brzydkie * zawsze biadolą jak na zlot przyjedziesz z jakimś młodym ciałem , że ta to głupia choć ładna bo leci na starego pryka . Wszystko się zgadza .
janusz - 2015-06-13, 12:42
BIORCA napisał/a: | ależ ja się z Toba dziś zgadzam |
Nareszcie znaleźliśmy z sobą Adasiu nić porozumienia i wspólną tematykę do dyskusji.
Właśnie opryskałem drzewa, będą na jesieni orzechy.
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 13:34
Janusz ... jest fajnie bo ja siły nie mam na dymy
Ty na dworze a ja w kamperze jednym dziadkowym zmieniam sufit zatem ciepło jest i bania pulsuje ... dobrze , że Ciebie mam to odpoczywam częściej przy kompie .
I LOVE YOU
janusz - 2015-06-13, 13:46
BIORCA napisał/a: | I LOVE YOU |
To Cię trochę podrażnię żeby było jeszcze bardziej ciepło jest i bania pulsowała jeszcze mocniej.
Sobota jest, wal robotę i przyjeżdżaj na czereśnie.
StasioiJola - 2015-06-13, 14:20
Janusz - chcesz Adama podkarmić białkiem- on i tak dobrze wygląda!!!
janusz - 2015-06-13, 14:31
StasioiJola napisał/a: | chcesz Adama podkarmić białkiem |
Nie są robaczywe.
Stasieńku to Wy przyjecie macie bliżej niż Adam.
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 14:42
DZIĘKI Janusz.... ja tu wyparuję dziś i nic już nie pomoże . co kasa robi z ludźmi zamiast siedzieć w lesie na Kaszubach to jadę z koksem popaprało drób
jedrek49 - 2015-06-14, 07:53
Witam
Janusz
dziekuje za adres do okularow
masz super podejscie nawet i do skarpetek
sa zawsze swieze i czyste
pozdrawiam jedrek49
|
|