Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CAMPERTEAM'KI 2014 - LAUREACI CAMPERTEAM'KÓW 2014

Elwood - 2015-06-01, 00:00
Temat postu: LAUREACI CAMPERTEAM'KÓW 2014
A oto lista wszystkich laureatów konkursu CamperTeam'ki 2014 :
/ kolorem czerwonym wyróżniono zdobywczynie i zdobywców statuetek /
„Najciekawsza relacja z podróży kamperem - 2014”

1. Agostini - W POSZUKIWANIU ROBINSONADY
2. Gino - marzenia się spełniają, czyli nasza Grecja 2014
3. @ndrzej - 31.08.2013 - kierunek LIZBONA
4. Zbigniew Muzyk - KRETA 2014
5. JaWa - Grecka wyprawa - wrzesień 2014
6. zbyszekwoj - Do Włoch przez Grecję
7. MAREK H - ITALIA na HYŻO
8. Santa - Czas na "smakowanie" Italii
9. RODOS - RODOS w Portugalii sierpień-październik 2014
10. Stanek - Wiatraki, sery, kwiaty. . czyli nasza wyprawa do Holandii
11. tolo61 - Podlasie i co z tego wynikło

NAJCIEKAWSZA TRASA ROKU 2014

1. Gino - trasa opisana w temacie: marzenia się spełniają - czyli nasza Grecja 2014
2. SalutElla - trasa opisana w temacie: Na tropie Albańskich bunkrów
3. JaWa - trasa opisana w temacie: Grecka wyprawa - wrzesień 2014
4. Santa - trasa opisana w temacie: Czas na "smakowanie" Italii

ROZMAITOŚCI 2014

1. KrzysiekS
2. Zbigniew Muzyk /BASIA/

3. koder i BIORCA

OSOBOWOŚĆ CT - 2014

1. koder
2. Pawcio
3. Santa

NAGRODY SPECJALNE CT - 2014

NAGRODA PRZEWODNICZĄCEGO AKADEMII CT
1. Santa
Za budowanie ciepłej atmosfery na forum
i zaangażowanie w pracę Akademii CT.

NAGRODA CAMPERPAPY CT
1. MarekH
Za ogromne zaangażowanie w organizacji
imprez integrujących środowisko CT..

NAGRODA OJCA DYREKTORA CT
1. Piotr51
Za pomysłowość i zaangażowanie w
organizowaniu imprez CT.

Wszystkim nominowanym i wyróżnionym w tegorocznym konkursie składam serdeczne gratulacje.

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-01, 18:12

Elwood,stawiam piwko :pifko oraz podziękowania,za pokazanie na forum publikum kto dostal nagrody lub był nominowany. :kwiatki: Może się nie myle ale tak jest w tym roku.Czyli wykłócanie kolezenstwa przyniosło efekt. :stop: niestety jedziemy cala rodzina /pierwszy raz/do Czech,na B.C.tak ze nie Uścisniemy sobie dloni. :haha: Jeżeli dalej zdrowie i wiek pozwoli nam na wojaże to będę pisać,/sprawia mi to radość/, cieszyć się piwkami i iloscią wyswietleń.
podziękowania dla forumowiczow. :spoko Barbara Muzyk

krzysieks - 2015-06-01, 18:33

Serdecznie dziękuję Wielkiej Nieomylnej Kapitule za wyróżnienie. Dziękuję również Wam wszystkim którzy zauważyli mój skromny wkład w rozwój społeczności Camperteam. :kwiatki: :kwiatki:
Dziękuję również Tym dzięki którym tą nagrodę otrzymałem: mojej Monice , Koleżankom i Kolegom z CT Świętokrzyskie. :kwiatki: :kwiatki:
Gratulacje dla Nominowanych i Laureatów :roza: :roza:

janusz - 2015-06-01, 18:46

Zbigniew Muzyk napisał/a:
niestety jedziemy cala rodzina /pierwszy raz/do Czech

Basiu może ktoś z Krakowa, ze znajomych będzie na zlocie i mogłabyś upoważnić ją/go żeby odebrał za ciebie statuetkę.

Misio - 2015-06-01, 19:56

Gratulujemy wszystkim laureatom konkursu CamperTeamki 2014, a zdobywcom statuetek. :roza: :roza: :roza:
gino - 2015-06-01, 21:10

ja również gratuluję nominowanym i nagrodzonym :bukiet:
no i oczywiście jest mi niezmiernie miło być jednym z nich
za co bardzo dziękuję :spoko

gino - 2015-06-01, 21:12

niestety mnie również nie będzie na naszym ''flagowym zlocie'' :gwm
@ndrzej - 2015-06-01, 21:31

I ja dziękuję za zaszczytne wyróżnienie, które sprawiło mi niezmierną radość! :ok W dużej mierze należy się ono również Joasi, która skrupulatnie prowadziła dziennik podróży i wykonała większość zdjęć...

Niestety w tym roku, podobnie jak Basia i Gino, nie możemy uczestniczyć we "flagowym zlocie" w Krasiejowie :oops: , ale... myślami będziemy z Wami!!! :spoko

SalutElla - 2015-06-01, 23:44

Ja również dziękuję Szanownej Kapitule za wyróżnienie i wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos w ankiecie. :roza: :roza: :roza: :roza:

Część nagrody i splendoru należy się mojemu mężowi Salutowi, którego zdjęcia bezwstydnie wykorzystałam. :szeroki_usmiech

Gratuluję pozostałym laureatom i nominowanym. To zaszczyt być w Waszym gronie. :bukiet:

Z przyjemnością odbiorę nagrodę w Krasiejowie , gdyż całą załogą stawimy się tam już w czwartek.

Jeszcze raz bardzo dziękuję !
:spoko

koder - 2015-06-02, 07:37

Mnie mowę odjęło. Dziękuję, dziękuję wszystkim!
StasioiJola - 2015-06-02, 11:39

Gratulujemy Wszystkim : Laureatom i Nominowanym- dzięki Wam Forum się rozwija i przyciąga nowych członków!! Jeszcze raz gratulujemy - Kapituła dokonała słusznego wyboru!! : :ok :roza: :roza: :roza:
CORONAVIRUS - 2015-06-02, 11:51

StasioiJola napisał/a:

- Kapituła dokonała słusznego wyboru!! : :ok :roza: :roza: :roza:

we wszystkich kategoriach zresztą :-P nie tylko w tej jednej gdzie miała tylko ona głosować :haha: :haha: :haha:

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-02, 12:13

janusz napisał/a:
Basiu może ktoś z Krakowa,
Poprosilam o odbior krakowskiego moderatora Roberta Mazura,wyraził zgode.Dzieki Barbara Muzyk
Wojciechu - 2015-06-02, 17:03

Gratulacje dla Wszystkich : Laureatów i Nominowanych :gratulacje :spoko
janusz - 2015-06-02, 17:58

Tak wygląda tegoroczny CamperTeam'ek
MAREKH - 2015-06-02, 22:02

Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów, :roza: :kwiatki: :bukiet:
jarko_66 - 2015-06-03, 16:38

Gratulacje dla wszystkich ,moim zdaniem wygrani są wszyscy . Jeszcze raz gratuluję :kwiatki:
Krzysztof Dulny - 2015-06-08, 07:23
Temat postu: Zapraszamy na łamy!
W imieniu zespołu "Polskiego Caravaningu" również gratuluję zwycięzcom, zapraszając jednocześnie na nasze łamy :) Z przyjemnością opublikujemy nagrodzone prace, poczynając od najbliższego wydania "PC", które zamykamy już w tym tygodniu. Stąd prośba do laureatów, aby możliwie szybko podesłali swoje relacje (razem ze zdjęciami) pod mój adres: krzysztof.dulny@warsztat.pl

Dzięki i pozdrawiam!
KD

kalinin - 2015-06-08, 11:58

Serdeczne gratulujemy wszystkim laureatom. :roza:
piotr51 - 2015-06-09, 11:57

W tym tygodniu zostałem mile zaskoczony otrzymaniem Specjalnej Nagrody Camperteamki -2014od Ojca Dyrektora. Naprawdę miło mi jest że to co robię wraz z Góralami zostało zauważone.Dziękuję Januszowi za nagrodę i myślę że jest to też zachęta dla mnie do dalszej mobilizacji w organizowaniu zlotów i spotkań dla wspaniałej braci kamperowiczów z CT.
Myślę że do tej nagrody nie tylko ja się przyczyniłem ale również cała grupa Górali, która mi bardzo pomaga i wspiera nie tylko w organizacji spotkań, ale również w życiu codziennym.Szczególnie załoga Misiokot która to wszystko co robimy przekazuje poprzez fotorelacje na forum CT.
Nagrodę tę dedykuję Góralom Świętokrzyskim za wspaniałe chwile jakie razem przeżywamy.
I jeszcze jedno, organizowanie zlotów i spotkań jest to dla mnie jakąś odskocznią od dnia
codziennego, robię to dla przyjemności i zabawy.
Dlatego jestem naprawdę zaskoczony i zadowolony z tej nagrody.
Składam też gratulacje wszystkim laureatom oraz nominowanym. :roza: :kwiatki:
Hej

oliko - 2015-06-10, 07:16

Gratuluję ! Bardzo dziękuję autorom za wysiłek włożony w podzieleniu się z nami swoimi podróżami. Czytaliśmy i z Wami przeżywaliśmy piękne wyprawy.
Pawcio - 2015-06-11, 08:02

Również dziękuję :spoko . Jednocześnie gratuluję pozostałym laureatom jednocześnie dziękując za wkład poczyniony dla naszej CamperTeamowej społeczności :kwiatki: .
emeryl - 2015-06-11, 08:15

Przyjemnie było czytać Wasze relacje,gratuluję nagrodzonym
BiG Team - 2015-06-11, 21:02

Gratulacje dla wszystkich laureatów :spoko
silny - 2015-06-11, 21:50

Czy jeszcze kogoś mdli to pucowanie się wyimaginowanej grupie trzymającej władze :wyszczerzony:

Jesli 3/4 forum nie wie kto kim wśród laureatów , to znaczy że co :?: że 3/4 nie wie co i jak :haha:

Zakladam że forum jest czytane przez większość zarejestrowanych userów, skrajna mniejszość jeżdzi na zloty, a skrajna mniejszość mniejszości wybrała timki :haha: :bajer

Odzwierciedlenie ostatnich lat w polityce :lol:

No ,, teraz możecie mi dać .............. :-P

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-06-11, 21:58

silny napisał/a:
Czy jeszcze kogoś mdli to pucowanie się wyimaginowanej grupie trzymającej władze
,wszyscy maja zabawe,przyjemność,doceniaja prace innych na forum,a jak ci nie pasuje to nie musisz pisać i być niemiły w stosunku do innych forumowiczow.Nawet jak się nie znaja i nie bywaja na zlotach to czytają relacje,mozna sprawdzić ile razy dana relacja była czytana lub chociaż kliknięta.Barbara Muzyk
Bim - 2015-06-11, 22:03

Basiu nie ma sensu odpowiadać komuś kto ma gastryczne problemy :haha:

Mdli go to cóż jego problem byle by nie dostał biegunki :bigok

StasioiJola - 2015-06-11, 22:08

Jacku- zawsze mówiłem,że nasze forum jest za demokratyczne. I jak to zwykle bywa- Ci co mało robią dla ogółu - maja najwięcej do powiedzenia!! :spoko
Pewnie po to , by zwrócic na siebie uwagę lub poczuć się dowartościowanym! :chytry

silny - 2015-06-11, 22:10

Barbaro , nigdy złego słowa nie napisze na twój wkład w forum , FORUM , . a co dla forum zrobili inni , . nie dla koleżeństwa na zlotach a dla f o r u m :( :?: :!:

To są Kumplotimki a nie Campertimki.

Odpowiadając na nadchodzącą nawałnice ;) -niewiele wniosłem ale niektórzy laureaci niewiele mojego niewiele. :roll:

Forum to nie kumplozloty :spoko

silny - 2015-06-11, 22:17

Kłaniają się statystyki forumowe , które są oczywiste .

Czy można mieć swoje , zdanie :?: :?: :?:

:bukiet:

gino - 2015-06-11, 22:22

silny napisał/a:
No ,, teraz możecie mi dać .............. :-P

dlaczego mamy Ci dać....
w sumie, masz prawo do własnej oceny...
czy jest sprawiedliwa...? to już insza inszość....
:spoko

janusz - 2015-06-11, 22:27

silny napisał/a:
Forum to nie kumplozloty :spoko

No chyba największą wartością tego forum są zloty. A szczególnie te małe lokalne "kumplozloty".
Coś mi się zdaje silny, że nie kumasz czczy.
silny napisał/a:
Czy można mieć swoje , zdanie :?: :?: :?:

Pewnie, że można, nawet jeżeli to zdanie jest mądre inaczej. :-P

SlawekEwa - 2015-06-11, 22:54

janusz napisał/a:
A szczególnie te małe lokalne "kumplozloty".

Trza iść spać coby rano wstac i zasuwać na "kumplozlot" do Gardzienic :kamp2

oliko - 2015-06-11, 23:28

Silny powiedział to co pomyślał. Ma prawo. Tyle ,że z tymi "myślami" pozostał sam nikt jakoś brawa nie bił.
janusz - 2015-06-11, 23:36

SlawekEwa napisał/a:
i zasuwać na "komplozlot" do Gardzienic

Swoją drogą fajne określenie tego typu imprezy. Pasowałoby Silnemu piwo postawić za trafność określenia takich zlotów.

CORONAVIRUS - 2015-06-11, 23:47

chcesz silnemu piwo stawiać za określenie Sławka ??? :haha: dobre :-P
janusz - 2015-06-11, 23:50

Adam skup się.
silny napisał/a:
...Forum to nie kumplozloty :spoko

CORONAVIRUS - 2015-06-11, 23:52

ja jestem skupiony dlatego literówkę zauważyłem a TY nie :haha: :spoko

w Twoim cytacie 8-)

janusz - 2015-06-11, 23:59

BIORCA, Czepiasz się jak JW :-P
Piwo chciałem silnemu za oryginał a nie Sławkowi za wariacje na temat. :haha:

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 00:08

nie trenuj ogona kota Januszku :-P

to postaw mu to piwo i po sprawie bo liżesz cukierka przez szybę jak za okupacji :-/

janusz - 2015-06-12, 00:32

Cytat:
nie trenuj ogona kota Januszku :-P

Nie mam kota, kiedyś miałem ale była niedobra bo to była kotka i oddałem ją do masarni.

SlawekEwa - 2015-06-12, 05:34

I tak koder pozamiata tą durnowatą dyskusję na temat mojej literówki, ale ją poprawiłem :-P
silnemu stawiam piwo za tarfność określenia małych zlotów.
Włodziowi proponuję wstawić tzw "kumplozloty" do Harmonogramu :bigok
Adamowi stawiam piwo za czujność mimo póżnej pory :bajer

silny - 2015-06-12, 06:35

Eee tan Janusz, sam założyłeś forum które się rozrosło i mimo że rozumiem waszą miłość zlotową :-P to tylko pisze ze to nie jest reprezentatywna część .
Większość forum to świat wirtualny.
Ale co mi tam , mówiłem że możecie mi dać.... :) nie myślałem że piwo :haha:

Tym samym (kumplozloty :oops: ) coś tam wniosłem do forum :haha:

Osobowość nie musi tu sprzątać , nikt nikomu nie ubliżał , niech sie nie męczy :aniolek

koder - 2015-06-12, 08:29

silny napisał/a:
Jesli 3/4 forum nie wie kto kim wśród laureatów , to znaczy że co :?: że 3/4 nie wie co i jak :haha:

Może po prostu nie czytasz odpowiednich tematów? To nie powód do wstydu, ja najczęściej czytuję relacje z kierunków, które mnie interesują. Do innych zaś wracam, gdy mnie inny kierunek zainteresuje
silny napisał/a:
Zakladam że forum jest czytane przez większość zarejestrowanych userów, skrajna mniejszość jeżdzi na zloty, a skrajna mniejszość mniejszości wybrała timki :haha: :bajer

Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób, ale aktywnie czyta (powyżej 50 postów) trochę ponad 400, a tak naprawdę aktywnie (powyżej 100 postów) to 116. Na zlocie było ile załóg?

janusz - 2015-06-12, 09:53

silny napisał/a:
Większość forum to świat wirtualny.

Osobiście (podanie ręki przy przywitaniu) myślę, że znam z forum między 2000 a 3000 osób. Widziadłem na własne oczy na zlotach jakieś 600-700 kamperów. Najwięcej na jednym placu razem, jednocześnie ponad 170.
Z tymi CamperTeamkami to jest trochę tak jak z każdymi wyborami. Największą grupę stanowią ci niezdecydowani. Wielu ludzi czyta relacje takie które w danym roku wakacyjnym są w temacie ich planów. Przy takim czytaniu trudno porównywać i wybierać najlepszą jeśli się nie czytało innych. Siłą rzeczy te które są w jakichś planach podróżniczych zyskają lepszą opinię.
Ponieważ, plany wakacyjne często podlegaj trendom, modzie czy sytuacji politycznej jaka panuje w miejscach gdzie można byłoby pojechać to i nagroda wynika trochę z tych przyczyn.
Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest aby nagrody przyznawała akademia a nie pospolite ruszenie.

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 12:45

koder napisał/a:

Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób, ale aktywnie czyta (powyżej 50 postów) trochę ponad 400, a tak naprawdę aktywnie (powyżej 100 postów) to 116. Na zlocie było ile załóg?

spadłęm z krzesła z wrażenia :) oczywiście pozytywnego .

ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ...

jak twierdziłem, że aktywistów jest 300 max to psy wieszano i zaraz przed oczy leciało 7500 sztuk trzódki :)

z powyższych faktów wynika , że tylko 116 osób orientuje się co się na CT dzieje ...reszta robi za tło do statystyki .

dobrze czy źle ? a cholera wie ale dla pewnej grupy zapewne wielkie liczby są budujące :)

tu też macie odpowiedź na pytanie dlaczego w timkowym głosowaniu tylko garstka bierze udział , ano dlatego , że tylko garstka wie , że jest głosowanie :)

Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania . Widocznie to by mogło poważnie zamieszać w klasyfikacji i ostatnie 50 min mobilizacji głosów dyspozycyjnych mogło by nie wystarczyć dla prawidłowego przebiegu głosowań .

:)

koder - 2015-06-12, 13:01

BIORCA napisał/a:
ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ...

To są moje dane z mojej prywatnej statystyki, ale każdy chętny może sobie to policzyć. Przecież jest publicznie dostępna lista użytkowników, którzy byli na forum w ostatnim czasie.
BIORCA napisał/a:
Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania

To przecież oczywiste. Jak się ktoś interesuje forum, to zagląda na bierząco. Banerka z timkami trudno przeoczyć. A jak się ktoś kiedyś zarejestrował, ale się już nie interesuje, to po co mu głowę jakimś głosowaniem zawracać?

Adam, jak chcesz, to zorganizuj jakieś nagrody, terminy, nominacje, a nawet przygotuję Ci całkiem oddzielny i niezależny od czegokolwiek system głosowania. Myślę, że mało kto będzie miał zastrzeżenia, jeśli zechcesz ze swojej inicjatywy wręczać Campergutki, czy jak to tam nazwiesz. Poważnie piszę.

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 13:44

Mariusz ...ja wiem , że Ty poważnie piszesz i szacun :)

Przemyślę sprawę choć na dziś mam wsteczny bieg włączony do inicjatyw na CT z wiadomych względów ... sam widzisz jaka jest Twoja sugestia , naturalna w 100% , campergutki ....... jednak praktycznie powinno być camperbiorki :haha:

nigdy nie jest tak by wszyscy byli zadowoleni a w tym wypadku jedna uśmiechnięta mordka :lol: przeciwstawia się kilku :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech czyli pat :-P

koder - 2015-06-12, 13:51

Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P
janusz - 2015-06-12, 13:57

BIORCA napisał/a:
Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania .

Adam a co Ty robisz z mailami i esemesami które bez przerwy bombardują twoją pocztę a pozachodzą od jakich banków, towarzystw ubezpieczeniowych, sklepów internetowych i miliona stu tysięcy innych portali reklamowych. Naprawdę umawiasz się z seksownymi dziewczynami na portalach randkowych przysyłających Ci oferty żebyś tylko zajrzał.
Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy.

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 14:20

janusz napisał/a:

Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy.

takie zdanie to napisz do KrzyśkaS , który wręcz za powinność członka CT uznawał zagłosowanie w timkach ... nie do mnie .

w/s masowej korespondencji

Akurat na karawaningowcu.eu mam tak ustawione powiadomienia na maila , że dostaję ich może ze 3 w roku , jakoś nie tęsknie do większej ilości i tak jest OK . Gdyby każdy członek forum dostał rocznie jednego maila + automatycznego na urodziny / bo takie też bywają / to zapewne nie będzie tym zbulwersowany . Ja tymi trzema nie jestem .
Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować ...więc chyba Januszu przesadzasz z tą pozorną nachalnością .

co innego jak ktoś zasypuje mailami bo kupił baze danych a co innego jak sam maila podałeś bo chciałeś podać . Pw to jeszcze prostsza sytuacja organizacyjna .

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 14:21

koder napisał/a:
Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P

to nie wiesz , że tu wtrącenia niemieckie są niepopularne :) ? tylko jułesej się nadają :)

krzysieks - 2015-06-12, 14:39

Tak Adaś głosowałem i powiem Ci więcej z pewnością nie na Ciebie.
Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.
I proszę Cię nie rób więcej prywatnych wycieczek w moją stronę. Pozdrawiam Cie serdecznie :spoko :spoko

janusz - 2015-06-12, 15:20

BIORCA napisał/a:
Akurat na karawaningowcu.eu

Tu jest CamperTeam.pl
BIORCA napisał/a:
to zapewne nie będzie tym zbulwersowany

Ty może nie będziesz ale skąd to przekonanie dotyczące wszystkich?
BIORCA napisał/a:
Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować

Dostałeś bo wcześniej byłeś nominowany, są nagrody ale i są obowiązki. :haha:

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 15:32

krzysieks napisał/a:

Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.

Krzysiu...jak kulą w płot . Dobrze , że nie ma liczników poświęconego czasu dla dobra forumowiczów bo dopiero by były zawody ... daj na luzik ... są rzeczy i sprawy nie związane ze zlotami absorbujące tyle czasu , że nie możesz o tym wiedzieć i też dla dobra forumowiczów .

Ja nie napisałem , że głosowałeś i na kogo bo mnie to dynda tylko , że namawiałeś lud do głosowania argumentując to powinnością wobec forum co w kontekście wypowiedzi Janusza stoi w sprzeczności ....

cytat:* ... Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy....*

Janusz...obowiązki to ja mam wobec rodziny ...tej prawdziwej :bajer

janusz - 2015-06-12, 16:33

Adaś, ja też namawiałem do głosowania i to przez mikrofon, na konkretną osobę, ze 100 ludzi słuchało. :haha:
BIORCA napisał/a:
że namawiałeś lud do głosowania

Naprawdę nie widzisz różnicy w pisaniu na forum, namawianiu na forum albo nawet na zlocie i spamem rozsyłanym według rozdzielnika.
Może właśnie między innymi dlatego, "Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób", A na niektóre inne nie.
Kto to wie.

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 17:23

...jasne , ze widzę różnice między spamem i informacja z forum . To Ty chyba uznałeś , że informacja z forum jest spamem i tkwisz w tym przekonaniu . Twoja broszka :)

a porównywać wejścia można oczywiście ale trzeba brać choć podobne dane np. czas .

wiem co Ci chodzi po głowie :) niepotrzebnie się napiąłeś .

janusz - 2015-06-12, 17:26

BIORCA napisał/a:
wiem co Ci chodzi po głowie

Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam. :haha:

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 19:20

janusz napisał/a:
BIORCA napisał/a:
wiem co Ci chodzi po głowie

Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam. :haha:

Ty to musisz mieć pecha do brzydkich kobiet ... do mnie tylko zaj....podchodzą :) jak tu taką spławić :haha:

może zrób coś ze sobą ? lifting jakiś :roll:

silny - 2015-06-12, 19:44

KFC się odezwał :lol: a co ty tu się kurczaczku się wtryniasz :?:

odwagi brakło :box :-P

ultrasem jesteś ale petardy ci ubywa z wiekiem , musiałem ci pomóc wystartować :shock: :?:

mnie nie przeszkadza glosowanie ale stronniczość na niektórych mało wiedzących :idea sam wiesz brojlerku że jeden z naszych frontobecniemenów to nic nie wiedzący ale chcący kamperowiec.

nie właż w mein kampf

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 20:56

jak tak seplenisz to dalej ślina ci się zbiera w kącikach ust ??? czy tylko tak masz jak łazisz nawalony wśród kamperów ??? czep się swego ogona bezdomny marzycielu :chytry
janusz - 2015-06-12, 21:28

BIORCA napisał/a:
Ty to musisz mieć pecha do brzydkich kobiet ... do mnie tylko zaj....podchodzą :) jak tu taką spławić :haha:

Nie wiem czemu przeszedłeś na kobiety i to brzydkie. Nie jest ładne co jest ładne tylko to co się komu podoba. Na takie "laski" szczególnie w sklepach technicznych też mam sposób. Jeśli lalka biegnie z pomocą to pytam, czy zna się na tym co ja chcę kupić. Odpowiada "oczywiście". Zadaję pytanie wykańczające o jakąś pierdołę na które pewnie w całym sklepie nikt nie umie odpowiedzieć. Kobitka uśmiecha się i mówi "proszę chwilę zaczekać, poproszę kolegę". Na wszystko są sposoby. :haha:

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 21:32

i wychodzi na to, że prowokujesz ją by siebie zamieniła na faceta dla Ciebie ... Janusz czy wszystko jest ok ?

... a ja takiej zadaje idiotycznie proste pytania by ona miała pole do popisu ...wtedy choć mam czas by sobie popatrzeć :bajer :aniolek

janusz - 2015-06-12, 21:46

Adaś nie te oczy. W pewnym wieku już takie widoki nie rajcują. Będziesz pięciokrotnym dziadkiem którego wnuczka ma już chłopaka (przynajmniej tak mówi) a dzieci Twoje będą już po półmetku to zrozumiesz.
Ty zresztą też już po szczytowaniu jesteś. :-P

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 22:22

Nie znasz zwyczajów drobiowych :lol:
WODNIK - 2015-06-12, 22:37

Myślał kogut o niedzieli, a w sobotę .......... :haha: O kurde za chwil parę sobota, :shock:
Kokoszki czekają.......
Pozdrawiam :spoko

janusz - 2015-06-12, 22:53

Kogut co dużo pieje mało jajek daje czy jakoś tak. :haha:
Z wykresu wynika, że Ty jak Rasputin, Ty nie dancior, Ty jebaka. :bajer

Bal. Młodziutka panna tańczy ze starym dziadkiem.
- Ileż to lat macie, dziadku?
- Osiemdziesiąt dziewięć, moja panno!
- Doprawdy?! Nie dałabym...
- A i ja bym prosić nie śmiał!

CORONAVIRUS - 2015-06-12, 23:01

...gadacie jak stare dziadki leśne ... no co ja wam mogę poradzić , nie mam pomysłu :roll:

Janusz ...a ten czerwony pasek to co to za upośledzenie ???

janusz - 2015-06-12, 23:06

BIORCA napisał/a:
Janusz ...a ten czerwony pasek to co to za upośledzenie ???

To wykres jak mają kamperowcy. :diabelski_usmiech

silny - 2015-06-13, 06:33

Hej biorca , wiem że w byciu chamskim jesteś lepszy więc nie prubuje bo nie potrafie :placze2
CORONAVIRUS - 2015-06-13, 07:46

Janusz ...Ty manipulancie jeden nasz ukochany :roza:

silny...AMEN

janusz - 2015-06-13, 09:09

BIORCA napisał/a:
Janusz ...Ty manipulancie jeden

Jaki manipulancie, żywe fakty.
BIORCA napisał/a:
by ona miała pole do popisu ...wtedy choć mam czas by sobie popatrzeć

Całe szczęście, że wzrok pogarsza się według tego samego wykresu i nie musimy już gapić cię na młode laski.
Ze względu na slaby wzrok "leśne dziadki" nie zauważają już niedostatków urody dojrzałych dziewcząt, dobrze chociaż, że cokolwiek widzą.

CORONAVIRUS - 2015-06-13, 09:39

...wzrok się pogarsza ale do sklepu z okularami idziesz ...zatem ...teoria upadła . :lol:
janusz - 2015-06-13, 09:53

BIORCA napisał/a:
ale do sklepu z okularami idziesz

Trudno powiedzieć czy idę, kupuję na pewnym portalu aukcyjnym gotowe okulary po 2 zł za sztukę. Mam okulary wszędzie w każdym zakamarku domu, kampera i we wszystkich samochodach, zainwestowałem w nie 100 zł. Komfort nie do przecenienia, nie muszę nosić przy sobie. Trzeba tylko przyzwyczaić się żeby nie zabierać ze sobą a zostawiać w miejscach gdzie używało się. :haha:

jedrek49 - 2015-06-13, 09:56

witam
Janusz
bardzo prosze pdaj mi adres tego portalu z oku;arami ,bo ja mam tez wielki problem z zapominaniem okularow
dzieki
jedrek49

janusz - 2015-06-13, 10:05

jedrek49 napisał/a:
bardzo prosze pdaj mi adres tego portalu

Nie wiem czy to nie reklama, ale co tam
http://allegro.pl/2332-15...5440597482.html
Jeśli chciałbyś lepszy wypas to za stówę kupisz tylko 20 sztuk, bo lepsze to droższe czasami są.
Podobną metodę stosuję do skarpetek, ale o tym to już chyba pisałem. Kupuję po 1 zł i używam tylko raz. Nie da się uprać pary skarpetek za złotówkę licząc, wodę, jakiś proszek, podgrzanie jej i pracę włożoną w pranie.

CORONAVIRUS - 2015-06-13, 10:53

Janusz przestraszyłeś mnie ...

Gdybym zastosował Twoja metodę ogladania ekspedientek przez okulary , może się okazać , że to pasztety i masz rację . Mój wzrok też się prosi o korektę ... :gwm

janusz - 2015-06-13, 11:00

BIORCA napisał/a:
że to pasztety i masz rację

Apropos i trochę szowinistycznie ale forumowe panie może wybaczą. Kochanka powinna być ładna i głupia a żona mądra i brzydka. :hide:

CORONAVIRUS - 2015-06-13, 12:22

janusz napisał/a:
żona mądra i brzydka. :hide:

ależ ja się z Toba dziś zgadzam :) Przecież one , te nasze żony *mądre i brzydkie * zawsze biadolą jak na zlot przyjedziesz z jakimś młodym ciałem , że ta to głupia choć ładna bo leci na starego pryka . Wszystko się zgadza . :gwm

janusz - 2015-06-13, 12:42

BIORCA napisał/a:
ależ ja się z Toba dziś zgadzam

Nareszcie znaleźliśmy z sobą Adasiu nić porozumienia i wspólną tematykę do dyskusji. :haha:
Właśnie opryskałem drzewa, będą na jesieni orzechy.

CORONAVIRUS - 2015-06-13, 13:34

Janusz ... jest fajnie bo ja siły nie mam na dymy :bajer

Ty na dworze a ja w kamperze jednym dziadkowym zmieniam sufit zatem ciepło jest i bania pulsuje ... dobrze , że Ciebie mam to odpoczywam częściej przy kompie .

I LOVE YOU :bukiet:

janusz - 2015-06-13, 13:46

BIORCA napisał/a:
I LOVE YOU :bukiet:

To Cię trochę podrażnię żeby było jeszcze bardziej ciepło jest i bania pulsowała jeszcze mocniej.
Sobota jest, wal robotę i przyjeżdżaj na czereśnie.

StasioiJola - 2015-06-13, 14:20

Janusz - chcesz Adama podkarmić białkiem- on i tak dobrze wygląda!!! :ok :spoko
janusz - 2015-06-13, 14:31

StasioiJola napisał/a:
chcesz Adama podkarmić białkiem

Nie są robaczywe.
Stasieńku to Wy przyjecie macie bliżej niż Adam.

CORONAVIRUS - 2015-06-13, 14:42

DZIĘKI Janusz.... ja tu wyparuję dziś i nic już nie pomoże . co kasa robi z ludźmi :gwm zamiast siedzieć w lesie na Kaszubach to jadę z koksem :-P popaprało drób :lol:
jedrek49 - 2015-06-14, 07:53

Witam
Janusz
dziekuje za adres do okularow
masz super podejscie nawet i do skarpetek
sa zawsze swieze i czyste
pozdrawiam jedrek49