Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

05-07.06.2015 XXXIII Zlot CamperTeam. Jurapark Krasiejów - Ktoś ze mną gadał, nie wiem kto

koder - 2015-06-08, 20:09
Temat postu: Ktoś ze mną gadał, nie wiem kto
Cześć,

Mam taką nietypową sprawę. Na zlocie miałem przyjemność spotkać kupę z kolegów i koleżanek, ze sporym gronem pogadałem, z innymi tylko przelotnie zamieniłem słowo czy dwa (czego bardzo żałuję - EDIT: że tylko). Niestety, w większości przypadków nie potrafię przyporządkować zapamiętanej twarzy do nicka na forum :(

Kilku kolegów kojarzę (po nickach): Janusza, Tadeusza, Wbobowskiego, Elwooda, Wlodo, Istvana, Darola, Capomana i organizatora Jacka, i pewnie o kimś zapomniałem. Ale większości poznanych k&k, z którymi spędzaliśmy fanie czas, nie potrafię do nicka przypisać i się z tym bardzo niekomfortowo czuję.

Ujawnicie się?

TomekM - 2015-06-08, 20:14

Że mną gadałeś przez chwile w "strefie KMW", wiec się ujawniam;)
koder - 2015-06-08, 20:22

Tomku, cieszę się, ale i tak ni cholery nie potrafię twarzy do nicka przyporządkować (bo przy KMW to nas było raczej sporo przecież). Pomożesz bardziej, jakąś fotką? Może być na PW.
zbyszekwoj - 2015-06-08, 20:24

Praktykowanie wizytówek na zlotach -wskazane.Poza tym awatary z bazgrołami zamiast foto utrudnia poznanie się na zlocie.
silny - 2015-06-08, 20:28

a ja znam wielu a zawsze jestem wirtualny ,. :haha: :haha:

oooj , jeden mnie rozpracował (bo na którymś zlocie mu się nieopatrznie przedstawiłem ) - ale chyba nie napisze nic orzeł jeden :bajer :bajer :haha: :haha: :haha: :haha:

koder - 2015-06-08, 20:32

silny napisał/a:
a ja znam wielu a zawsze jestem wirtualny

Każdemu co woli. Avatara mam takiego nie innego nie bez kozery.

Choć ponoć jestem łagodniejszy na żywo ;)

darol - 2015-06-08, 20:42

koder napisał/a:
Choć ponoć jestem łagodniejszy na żywo

prrrroszęę

koder - 2015-06-08, 21:09

darol napisał/a:
prrrroszęę

Chyba się pogubiłem?

darol - 2015-06-08, 21:19

no masz fotę łagodniejszą niż w avatarze i z cenną nagrodą ;)
amee - 2015-06-10, 12:33

zbyszekwoj - 2015-06-10, 12:45

No, co innego, najfajniejsza ta mała panienka :shock:
Wojciechu - 2015-06-10, 13:16

zbyszekwoj napisał/a:
Praktykowanie wizytówek na zlotach -wskazane.Poza tym awatary z bazgrołami zamiast foto utrudnia poznanie się na zlocie.

Awatar ze zdjęciem już przerabiałem. Wizytówki w srebrze - ok. Mimo wymiany ukłonów i innych uprzejmości - nie będąc jednak w gronie awangardy CT lub innych znanych( celebrytów) warto zachować się tak, by być zapamiętanym. Może wytknąć język :-P :spoko

koder - 2015-06-10, 13:23

prof-os napisał/a:
Awatar ze zdjęciem już przerabiałem.

A co skłoniło do zmiany zdania?

wbobowski - 2015-06-10, 13:26

koder napisał/a:
Niestety, w większości przypadków nie potrafię przyporządkować zapamiętanej twarzy do nicka na forum

Kiedyś dawno temu... niejaki Maciek, już nicku nie pamiętam robił nam bardzo fajne identyfikatory z nickiem i imieniem z jednej strony a zdjęciem i pełniejszymi danymi z drugiej. Te identyfikatory zauważyłem w Krasiejowie tylko u Wandzi i Jacka (nick JaWa).
Trzeba do tego wrócić, bo jak organizator daje identyfikator... to już wpisanie nicku i imienia jest zbyt trudną próbą do przebrnięcia.
A poniżej wspomniane idebtyfikatory:

Wojciechu - 2015-06-10, 14:28

Włodku - jako lubiący różniste gadżety jestem za.
zbyszekwoj - 2015-06-10, 16:44

koder napisał/a:
prof-os napisał/a:
Awatar ze zdjęciem już przerabiałem.

A co skłoniło do zmiany zdania?

Żona na zdjęciu za atrakcyjnie wyglądała i zrobił się zazdrosny. :diabelski_usmiech

Wojciechu - 2015-06-10, 17:17

Zbyszku - zagadka konkursowa dotycząca avatara rozwiązana. W Gardzienicach za wygraną - biesiada z moją Małżonką - oczywiście pod moim czujnym okiem. :bigok
MILUŚ - 2015-06-10, 17:54

zbyszekwoj napisał/a:
................

Żona na zdjęciu za atrakcyjnie wyglądała i zrobił się zazdrosny. :diabelski_usmiech

Może raczej atrakcyjniej :-P