Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

05-07.06.2015 XXXIII Zlot CamperTeam. Jurapark Krasiejów - Podziekowanie za organizację Zlotu CT

ZbigStan - 2015-06-09, 21:26
Temat postu: Podziekowanie za organizację Zlotu CT
Dzień dobry. Miło było nam uczestniczyć na świetnie zorganizowanym Zlocie CT w Krasiejowie. Miejsce i atrakcje Jura Parku szczególnie zachwyciły dzieci. Organizacja na wysokim poziomie pod nieustannie czujnym okiem Jacka Steca. Praca jaką Jacek z ekipą wykonali budzi mój szacunek i za to serdecznie dziękuję. Wiwat organizatorzy. Pozdrawiam
jacek stec - 2015-06-09, 22:05

Serdecznie dziękujemy uczestnikom zlotu za przemiłą atmosferę,kulturalne zachowanie,za uśmiechy,za zabawne opowieści związane ze spływem kajakowym,za entuzjazm paintbolowców ,za atmosferę przy ognisku-specjalne podziękowania dla Leszka Mazurka za oprawę artystyczną.
Chciałbym podkreślić bezproblemową współpracę z niewidoczną dla Was panią Jolą z Jura Parku,to Ona realizowała wszystkie nasze postulaty i życzenia np. dyskoteka na terenie Jura Parku tylko dla nas itp.
W przyszłym roku postaramy się wyeliminować wszelkie niedogodności /np.żyjącą swoim życiem aparaturę nagłaśniającą/,osobówki robiące wyścigi wzniecające tumany kurzu,temperaturę w okolicach 30 stopni itp,oraz już od dzisiaj będziemy kombinować,żeby Was czymś nowym zaskoczyć.

Cała przyjemność w organizacji zlotu leży po naszej stronie.

Pozdrawiamy gorąco Małżonka Lidka i Jacek Stec

MirekKliny - 2015-06-15, 21:33

Lidko :kwiatki: Jacku :pifko DZIĘĘĘKKKUUUUJJJEEEMMMYYYYY

ps. mnóstwo podzieńkowań dla Was w wątku ogólnym o Krasiejowie :spoko

keroltrebor - 2015-06-16, 16:51

Witam wszystkich,
było super !!! Doskonałe miejsce na takie spotkanie oraz świetna organizacja.
Dziękujemy

Monika i Robert

kalinin - 2015-06-18, 14:49

Lidko i Jacku, gratulujemy i jednoczesnie bardzo żałujemy, ze nie mogliśmy uczestniczyć w organizowanym przez Was zlocie. Mamy nadzieję że w przyszłym roku sie nam uda. Mam jeszcze w pamieci świetny zlot organizowany przez Was kilka lat temu w Brodnicy.
STRUSIE - 2015-06-18, 15:46

Brodnica. Brynica , podobne ale to było w Brynicy . Pamiętamy , to też było wydarzenie :)
Wszyscy dziękują , to my też . STRUSIE dziękują , było fajnie . Pozdrawiamy :kwiatek2

kalinin - 2015-06-18, 18:02

Tak macie racje w Brynicy. Wiek i pamięc juz nie ta :roll:
levisdj - 2015-08-03, 21:26

WITAM
Byliśmy na takim zlocie po raz pierwszy i już napewno nie ostatni /wybieramy się do Bałtowa/
Dziękuję bardzo w imieniu całej mojej załogi, dzieciaki miały taką frajdę że przez chwilę to i mnie się dzieciństo udzieliło.
AAAAAAA i wielkie dzieki Camperpapie :-) to mnie ujeło :-)
DO ZOBACZENIA W BAŁTOWIE akurat będziemy wracać z wakacji :spoko