Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Polski Caravaning - Ela i Adam w najnowszym numerze PC.

Tadeusz - 2015-07-14, 19:41
Temat postu: Ela i Adam w najnowszym numerze PC.
W nowym numerze kwartalnika "Polski Caravaning" prezentują swoje artykuły Ela, nasza klubowa SalutElla i Adam - u nas Biorca a w "Karawaningowcu" - Kogut. :szeroki_usmiech

Ela przedstawiła bardzo ciekawie i ładnie zilustrowany opis wyprawy do Albanii. Polecam tę lekturę z satysfakcją.

Adam opisał swoje zmagania przy budowie pierwszego z wybudowanych przez siebie kamperów. Jest to bardzo wartościowa lektura dla naszych majsterklepków, tym bardziej, że Adam ciekawie opisuje swą naprawdę profesjonalną robotę.

Na tle innych artykułów oboje prezentują się bardzo fajnie. Piszę o tym z przyjemnością.

Dla Eli :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Dla Adama :pifko :pifko :pifko

andreas p - 2015-07-14, 20:38

Tadeusz a co z Kogutem ? Nie pisal nic ciekawego?
kimtop - 2015-07-14, 21:22

andreas p napisał/a:
Tadeusz a co z Kogutem ? Nie pisal nic ciekawego?

Tadeusz napisał/a:
Adam opisał swoje zmagania przy budowie pierwszego z wybudowanych przez siebie kamperów. Jest to bardzo wartościowa lektura dla naszych majsterklepków, tym bardziej, że Adam ciekawie opisuje swą naprawdę profesjonalną robotę

SalutElla - 2015-07-14, 21:26

Tadeusz,
Bardzo dziękuję za kwiaty i promocję mojej relacji.

Adam,
Wyrazy uznania.
:spoko

CORONAVIRUS - 2015-07-14, 21:28

Elu ,,, włąśnie moja żona czerpie garściami z Twojego wyjazdu planując nasz za kilka dni :)

:bukiet: :bukiet: :bukiet:

eMKa - 2015-07-14, 22:32

Gratulacje
:brawo

Kotek - 2015-07-15, 06:07

:brawo :brawo :brawo
Tadeusz - 2015-07-15, 09:38

Dodam jeszcze, że w tym numerze PC redakcja zapowiada atrakcje XXXIV Zlotu CamperTeam. Piknik rodzinny w Bałtowie organizowany przez naszą świętokrzyską grupę CT w dniach 28 - 30 sierpnia zapowiada się na świetną zabawę połączoną z wycieczką autokarową.

Organizatorzy, czyli Krzysieks, MarekH i ich wierni pomocnicy znów wyciągają ręce do braci karawaningowej, za co serdecznie im dziękujemy.

:bukiet: :bukiet: :bukiet:

WINNICZKI - 2015-07-15, 22:05

:brawo: :brawo: :brawo: :gratulacje :dobrarob :super :spoko
toscaner - 2015-07-15, 23:55

Chętnie bym przeczytał, ale nie mam dostępu. Czy zrobiłby ktoś dla mnie skan strony z artykułami do pdf i wysłałby mi na mail? Odwdzięczyłbym się piwkiem przy okazji jakiegoś spotkania. :bigok
janusz - 2015-07-16, 08:48

toscaner napisał/a:
Odwdzięczyłbym się piwkiem przy okazji jakiegoś spotkania. :bigok

Czekaj tatka latka. Co Ty wiesz o spotkaniach. :haha:
Tylko obiecujesz, że przyjedziesz. :-P

toscaner - 2015-07-16, 09:05

janusz napisał/a:
toscaner napisał/a:
Odwdzięczyłbym się piwkiem przy okazji jakiegoś spotkania. :bigok

Czekaj tatka latka. Co Ty wiesz o spotkaniach. :haha:
Tylko obiecujesz, że przyjedziesz. :-P

Lata we Włoszech sprawiły, że przestałem się śpieszyć. Po co? Jak mówiłem, że zbuduję, to zbudowałem, jak mówiłem, że będziemy kamperować miesiącami, to kamperujemy, więc jak mówię, że przyjadę, to też kiedyś przyjadę. :bigok
Teraz już 5-te włoskie "województwo". Do Polski coraz bliżej. :haha:

marekoliva - 2015-07-17, 13:19

Cytat:

Chętnie bym przeczytał, ale nie mam dostępu. Czy zrobiłby ktoś dla mnie skan strony z artykułami do pdf i wysłałby mi na mail?

Wytrzymasz do poniedziałku ? to zrobię skan i Ci wyślę. Oba artykuły to majstersztyk "literacki" warte przeczytania.

tom-cio - 2015-07-18, 15:07

A ja tak walne ni z gruchy ni z pietruchy.Poczytalbym,ale gdzie owo pisemko zdobyc?Prenumerata mnie nie interesuje,mozna to gdzies kupic?
SalutElla - 2015-07-18, 16:53

Tutaj :)
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2015-07-18, 17:48

tom-cio napisał/a:
A ja tak walne ni z gruchy ni z pietruchy.Poczytalbym,ale gdzie owo pisemko zdobyc?Prenumerata mnie nie interesuje,mozna to gdzies kupic?
:?: A probowales zapytać kiedyś w dużym kiosku ruchu lub na stanowisku w Emiku,ktore sa w marketach :?: :?: ja teraz nie kupuję bo kosztuje kolo 13 zl,to ja mam w taniej książce przewodniki od 5do 20 zl.To co mnie interesowalo nie było pisane pod kampery i samochody,wolałam czasopismo którego już nie ma, nie pisze jakie wszyscy wiedza, a nie wiem czy wolno nazwać to pismo.Calą dużą pólke w szafce z przewodnikami zajmują stare carawaningi i eksperty,oraz czasopismo podróże,dzięki którym zaraziłam się pasja wojaży,poza biurami podróży.Barbara Muzyk
Tadeusz - 2015-12-07, 10:52

W ostatnim numerze "Polskiego Caravaningu" nasza Koleżanka Ela (SalutElla) przedstawia nam dalszy ciąg, już 3 część, opisu wyprawy do Albanii.
Ela jest laureatem nagrody CamperTeamki 2014.

Józek(Salut) jest oczywiście współuczestnikiem wyprawy i współtwórcą sukcesu. :ok

Zapraszamy do ciekawej lektury. :ok

OMEGA - 2015-12-07, 11:02

reklama dzwignią handlu :ok :spoko

przeczytałem i polecam PC