Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym - i po KAZIMIERZU

gino - 2008-04-20, 15:09
Temat postu: i po KAZIMIERZU
CHCIALEM WAM WSZYSTKIM PODZIEKOWAC ZA SUPER SPOTKANKO, moje pierwsze w Waszym gronie..
bylo EXTRA..I CZEKAMY NA KOLEJNE.. :spoko
pozdrawiamy was goraco.. :spoko
i male FOTO-STORY
TAK TO SIE ZACZELO... :-D
ja to ten pierwszy z prawej.. :-D

SlawekEwa - 2008-04-20, 15:31

My również dziękujemy za wspólnie spędzony czas na zlocie w królewskim grodzie.
ARCADARKA - 2008-04-20, 16:02
Temat postu: ARCADARKA
witam wszystkich :ok
Arca Darka - Jożin z Bagien oraz Małgosia dziękują wszystkim za wspaniałe spotkanie, cudowną zabawę, wiele błotnych atrakcji. Naprawdę pomimo kiepskiej pogody oraz jednego niemiłego incydentu, w tak cudownym gronie można się bawić i mile spędzać czas. :bukiet:

MariuszB - 2008-04-20, 17:00

Dotarłem do domu tylko nie mogę znaleźć w domu dzieciaczków :-/ Za to obok mnie stoją jakieś dwie kupki bagna z wyglądu przypominające moje pociechy... aaaaa nie, to one! :wyszczerzony:

Wrażeń bardzo dużo... generalnie same pozytywy... Zlot Estra! To tak w mega skrócie. Jak się tylko ogarnę w chałupie to wstrzelę na forum swoje fotki debeściaki oraz dokładniejszy opis swoich wrażeń.

Ps. Gino> foty fajne tylko size XXXL za bogaty na forum :bajer ;)

STRUSIE - 2008-04-20, 17:34

Może kto inny straciłby humor kiedy jego samochód tonie w błocie , ale nie MY . Dopiero co wróciłem z Kazimierza a już tęsknię - tak bym sobie jakiś samochód powypychał :(
martes - 2008-04-20, 17:43

Kochani nic dodac .... juz za Wami tesknie ;)
Kamperfan - 2008-04-20, 17:48

Był to nasz 5 - ty zlot i NAJLEPSZY :!: :!: :!: Przyłączamy się do podziękowań dla Mirka Kalinina i Grzegorza Pielaka - za wzorową organizację i atrakcyjny program WIELKIE DZIĘKI :puchar :tuba: :gratulacje
Sławek B - 2008-04-20, 18:08

Postaram się szybko - może do końca tygodnia zrobić film. Wyślę go na płycie do kilku osób z prośbą o skopiowanie i rozesłanie dalej.

Na marginesie- Mirku Zlot był niezwykły.

SlawekEwa - 2008-04-20, 18:13

martes napisał/a:
Kochani nic dodac .... juz za Wami tesknie

Specjalne podziękowania dla Ciebie za " firmóweczki" :lovban:

bonusik - 2008-04-20, 18:38

Niestety byłem zmuszony zawrócić z trasy.Pilne sprawy rodzinne,szlag by... :(
Nie mam szczęścia ostatnio. :gwm
Cieszę się,że mimo niesprzyjającej aury dobrze się bawiliście.

Pozdrowionka dla wszystkich :spoko

Sławek B - 2008-04-20, 18:39
Temat postu: Lista obecności
Chciałbym w czołówce filmu (albo na końcu) umieścić listę obecnych na zlocie. Potrzebuję nicki z forum plus imiona członków załóg. Czy ktoś mógłby zainicjować zrobienie takiej listy?
kalinin - 2008-04-20, 18:45
Temat postu: Piękne podziękowania dla załóg prawie 80 camperów,
Mimo wyjątkowo trudnych warunków atmosferycznych , perturbacji z rozmiękłym terenem, dzięki wyjątkowej solidarności kolegów udało się pokonać wszelkie trudności. Szczególne podziękowania chciałbym wyrazić dla Janusza i Koko, którzy mimo ważnych spraw rodzinnych na kilka godzin przyjechali, by być z nami. Mam wielką nadzieję, że wszyscy wyjechali zadowoleni.
Tolo-Digli - 2008-04-20, 19:08

Gorące podziękowania za wspólny pobyt wspólną walkę z błotem i innymi trudnościami organizacja była zmieniono automatycznie na - bardzo interesujący..a wspomnienia pozostaną wspaniałe a ten pan w błocie na ławce to ja i muszę dodać że byłem trzeźwy i potwornie zmęczony :mrgreen:
SlawekEwa - 2008-04-20, 19:10

Dziękujemy Tobie Kalininku, Panu Grzegorzowi i Jego Małżonce za organizację , nicodzienne przysamaki,napitki i muzykę. :dobrarob :Kwiatuszki:
kalliope - 2008-04-20, 19:12

:ok :roza:
Dziękujemy za wspaniałą zabawe i pomoc !!

gino - 2008-04-20, 19:15

no trzeba przyznac ze wczorajszy wieczorny poczestunek...to....MISTRZOSTWO SWIATA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tolo-Digli - 2008-04-20, 19:15

ja cie w życiu nie byłem na tylu fotkach tylko że ciągle w tej samej pozycji :shock: :haha:
Filip - 2008-04-20, 19:18

Wrócilismy i dziękujemy za super zabawę
Do zobaczenia na następnych zlotach
Pozdrowienia
Agnieszka i Filip :)
Hymercamp 2.5 D

CrazyJack - 2008-04-20, 20:02

Dziękujemy, było cudownie!

Nasze grono rośnie i to w postępie geometrycznym :ok

Utworzyła sie nawet MIŁA KARAWANA,
która z powrotem zabrała aż 10 kamperów!

Dzięki za wspólną podróż do domu :spoko

MAREKH - 2008-04-20, 20:25

Wszystkie przymiotniki już zostały użyte .
Jesteśmy zauroczeni organizacją i wspaniałą atmosferą.DZIEKUJEMY.!

rafalcho - 2008-04-20, 20:33

Witam ,

Nam też udało się dotrzeć do domku.

Serdecznie WSZYSTKIM dziękuję za "ciepłe" przyjęcie do grona "pozytywnie zakręconych" campermaniaków :!: :!:

Był to mój pierwszy wyjazd "świeżo" zakupionym kamperkiem i ....... jestem pod wrazeniem tak przyjaznej, serdecznej, a wręcz rodzinnej atmosfery.

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA WSPANIAŁY WEEKEND :!: :!:

Pozdrawiam

Rafał (rafalcho)

PS

Wklejam parę fotek, przepraszam za jakość, ale z mniejszyłem je do wielkości, która pozwoli załączyć zdjęcia.

kimtop - 2008-04-20, 20:54

Kurczę,żałuję że musiałem wyjechać dzień wcześniej .Też chetnie potaplałbym się w tym błotku.Byłem -widziałem.pozdrawiam wszystkich ponad podziałami. BłOTO łąCZY!!!
eeik - 2008-04-20, 21:37

My również dziekujemy za cudowną atmosferę Mirkowi i gospodarzowi terenu i wszystkim uczestnikom.

Nie dane mi było dłużej pogadać z wszystkimi, nadrobimy w Pajęcznie.

Błotko to trening przed Pajęcznem 4x4 :) ))) :spoko :spoko :spoko

maga - 2008-04-20, 22:18

My również dziękujemy organizatorom oraz gospodarzom za spotkanie.
Pogoda nie dopisała,ale nie przeszkodziła nam w wspaniałej zabawie.

Pozdrawiamy Was wszystkich i do zobaczenia w Pajęcznie. :spoko

P.S.Fotki dołącze po obrobieniu,tym razem nie zrobiłem ich wiele.

eeik - 2008-04-20, 22:40

maga napisał/a:
P.S.Fotki dołącze po obrobieniu,tym razem nie zrobiłem ich wiele.

Ja co niektóre chcę ocenzurować :chytry :chytry

eler1 - 2008-04-20, 23:00

Dziękuję za przednią imprezę - był to przedsmak przed Pajęcznem :spoko

[ Dodano: 2008-04-20, 23:20 ]
CrazyJack napisał/a:
Utworzyła sie nawet MIŁA KARAWANA,
która z powrotem zabrała aż 10 kamperów!
tak apropo bardzo MIŁA ta karawana ale z 11 kamperków :)
prezesuu - 2008-04-20, 23:39

Kochani rozwijamy sie z zawrotną prędkością i kolejne nasze spotkania będą coraz lepsze.
Wesele na które pojechał Janusz to pikuś do naszego spotkania. A tak na marginesie to może jakiś ślub naszej rodziny kamperowców???? Młodzi w prezencie ślubnym dostaniecie kampera - ... po Kazimierzu do posprzątania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To tylko żarcik, a tak na poważnie to było by nam miło zajechać naszą starościówką na wesele naszych kamperowych przyjaciół.

Jutro postaram sie wkleić fotki od Paca bo to on tylko je robił.

Spotkanko było SUPER

Do miłego w Pajęcznie!!!

Krystian - 2008-04-21, 08:48

Dziękujemy za możliwość uczestniczenia w zlocie - była to także inauguracja naszego camperowania.
Podziękowania specjalne dla Mirka za organizację tego zlotu.
Podziękowania także dla wszystkich uczestników zlotu, szczególnie za solidarne wyciąganie (wypychanie) camperów z błota.
Pozdrawiamy Helena i Krystian

kasia - 2008-04-21, 09:27

Było super! A to błotko to dodatkowa atrakcja :) Ja myślę że dla wielu to była nie lada atrakcja,potaplać się w tym błotku :) P :spoko ozdrawiam
MariuszB - 2008-04-21, 10:29

No cóż... zlot był na naprawdę wysokim poziomie... i to nie tylko dzięki doskonałemu towarzystwu :bigok ale także dzięki doskonałej organizacji :ok . Tutaj chyle czoła organizatorom oraz każdemu kto przyczynił się do realizacji spędu i napiszę po prostu: Dziękuje :ok .
Bardzo miłym akcentem były ekstrasy w postaci mięska regionalnego, szmalczyku i wielu innych. Naleweczki moocno wysokoprocentowe pozwalały na mocniejszą integracje ;) ... Rejs statkiem mimo brzydkiej pogody się odbył... krótko mówiąc> impreza on top!
Na koniec kilka wybranych fotek:

A wszystko się zaczęło od takiego jednego "co se chciał" drogę na teren zlotu skrócić :mrgreen:

Później obyło się bez dramatów i impreza ruszyła z kopyta :-P

U martesa pod markizą:

Jak mówiłem--- integracja przy nalewkach była... :bajer

Wszyscy z wielkim poświęceniem (przepraszam za określenie ;) ) wypychali się nawzajem ale złoty medal należał się Gino! Dobrze pamiętam? 24 czy 25 wypchanych kamperów? :lol:

Niektórzy robili to z naprawdę wieeeelkim poświęceniem :bajer

A 8 ton na bliźniakach naprawdę nie jest łatwo wypchnąć...

Inni w tym czasie korzystali z dobrodziejst natury... takie SPA dla stóp :haha:

No i niestety... kiedyś trzeba było wracać...

Ostatnie pożegnanie z ekipą zlotową przed wjazdem do Warszawy na stacji.

No to co... do zobaczenia na kolejnym zlocie :bigok

martes - 2008-04-21, 11:00

Nie wiem jak Was ale mnie dzisiaj bolą wszystkie mięśnie i gnaty (człek do roby fizycznej niezwyczajny... ) :lol:
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim i Tym co organizowali i Tym co korzystali...
Pozdrawiam i do zobaczenia ,najbliższy jest Chorzów Zlot przy Targach , dalej to zlot zaprzyjaźnionego www.karawaning.pl :Sandomierz i Sława weekend majowy . I oczywiście najważniejsze Nasze spotkanie Pajęczno 2008 :-D

Zapomniałem dodać o imprezie u Gino - nie pamiętam terminu :haha:

gino - 2008-04-21, 11:23

martes napisał/a:

Zapomniałem dodać o imprezie u Gino - nie pamiętam terminu :haha:

yyyyyyyyyyyyyy......termin to ja moge przypomniec...ale..miejsca nie pamietam :haha:

EBRP670 - 2008-04-21, 11:51

Mimo ze chorowalem prawie caly czas na zlocie /grypa jelitowa/nie dane mi bylo skosztowac wszystkich prszysmakow i nalewek/a moze dlatego/,jak na nasz pierwszy raz ,to organizacja ,logistyka,PRZEMILI GOSPODARZE ,ktozy wlozyli tyle wysilku i checi niosac pomoc kazdemu,oraz CALEJ GRUPIE CAMPROWCOW ponad podzialami jestesmy bardzo mile zauroczeni kamperowaniem i kamperowcami. :bylo :bigok :spoko :bukiet:
MAREKH - 2008-04-21, 12:49

Takie nic,takie sobie BŁOTKO,a jak potrawiło zitegrować brać kamperowską.
Pozdrowienia dla wszystkich błotniarzy. :spoko

MAREKH - 2008-04-21, 13:18

błotko mi oczy zasłoniło i zapomniałem się zalogować
wbobowski - 2008-04-21, 13:36

prezesuu napisał/a:
Kochani rozwijamy sie z zawrotną prędkością i kolejne nasze spotkania będą coraz lepsze.
Wesele na które pojechał Janusz to pikuś do naszego spotkania. A tak na marginesie to może jakiś ślub naszej rodziny kamperowców???? Młodzi w prezencie ślubnym dostaniecie kampera - ... po Kazimierzu do posprzątania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To tylko żarcik, a tak na poważnie to było by nam miło zajechać naszą starościówką na wesele naszych kamperowych przyjaciół.

Szkoda, że nie poznaliśmy się wcześniej, bo 3 kwietnia br. braliśmy ślub, jadąc do ślubu kamperem. Wzbudziło to sensację na Rynku Starego Miasta w Lublinie, bo Pałac Ślubów znajduje się w Trybunale Koronnym.
Wracając do Kazimierza, to było lepiej niż super i dostaliśmy takiego kopa, że jedziemy i do Chorzowa i do Pajęczna.
Pozdrawiamy wszystkich i do miłego zobaczenia.

prezesuu - 2008-04-21, 14:56

wbobowski, No tak. Bardzo szkoda bo karawana weselna to dopiero było by super. Małe dwa tygodnie za wcześnie, ale może jeszcze da się to nadrobić i wybrać się większą karawaną do kogoś innego. :mrgreen:
My też na 100% będziemy w Pajęcznie. Do Chorzowa niestety nie możemy się wybrać i mocno żałujemy.

Po południem wrzucę fotki od Paca.

MirekM - 2008-04-21, 15:12

Do ślubu kamperem!!! Niezły pomysł. Od razu po ceremonii można też zasmakować (oczywiście po raz pierwszy i w świetle przepisów kościelnych) nocy (umownie) poślubnej.
JaWa - 2008-04-21, 15:36

Wielkie podziękowania dla Mirka i gospodarzy. Mimo dość fatalnej pogody wszystkie zaplanowane imprezy się odbyły, a zlot na pewno przejdzie do historii nie tylko ze względu na Kazimierzowskie błotko. My w drodze powrotnej zahaczyliśmy o zamek w Janowcu. Wcześniej zdobyliśmy basztę na Wietrznym Wzgórza i ruiny zamku Kazimierzowskiego. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu :spoko
Jerzy - 2008-04-21, 16:51

wbobowski napisał/a:
...3 kwietnia br. braliśmy ślub

Składam Eli i Włodkowi życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
A swoją drogą, to tajemnicze z Was osóbki - w Kazimierzu ani mru mru...

JaWa - 2008-04-21, 18:26

foto cd
EwaMarek - 2008-04-21, 19:45

no no ale mieliście atrakcje, my w Warszawie niestety tylko deszcz :-(

A co do Martesa - na zlot w Warszawie też się pchał od tyłu ale wtedy nic mu się nie stało.
Może go to nauczy wchodzić "drzwiami"

kazbar - 2008-04-21, 20:02

Ło Matko.... :!:
Jak patrzę na te zdjęcia i jak czytam te opisy, to żal d... ściska. :gwm

Teraz żałuję, że... choćby na godzinkę, pół kwadransiika, jakieś kilka minut...ale warto byłoby poświęcić tzw. "dobro firmy" a co za tyym idzie ten przeklęty szmal (wychozdzący czczęsto bokiem!) i być tam, w tym błocie... razem z Wami.

Mirku.
Jesteś Wielki.
Wszyscy jesteście WIELCY.

PS.
Widzaiałem na zdjęciach i Witka "Kamperfana" i Mirka "Kalinina" i Janusza i kogoś w pięknym kowbojskim kapeluszu z rudą kitką i "Martesa" i "Koko"( starego dobrego druha) i
wielu, wielu innych, pomijająć tytuły, najprzedniejszych kameromaniaków.
........

I....żal d... ściska.
I żal... Jaka szkoda :gwm

gino - 2008-04-21, 20:23

i niech żal sciska do oporu :wyszczerzony: ..ja juz wiem..ze nie pogoda czyni zlot udanym :wyszczerzony: :wyszczerzony: bo...mamy wielka POGODE DUCHA I NIE STRASZNE NAM WIATRY, DESZCZE I..błota...
marko - 2008-04-21, 20:26

bracia i siostry karawaningowcy spotkanie u kalinina w kazimierzu było super czpki z głów dla organizatorów spotkania ps następne oranie łąki w pajęcznie pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
Sławek B - 2008-04-21, 20:47
Temat postu: Bardzo ważne- prawa autorskie do zdjęć
Potrzebuję do filmu parę zdjęć. Czy mogę wykorzystać te zamieszczone na forum?
Jeżeli ktoś sobie tego nie życzy proszę o wyraźny sygnał. Film oczywiście będzie niekomercyjny - do użytku "wewnętrznego"

prezesuu - 2008-04-21, 20:49

Zlot był wspaniały i jeszcze raz dziękuję Wszystkim którzy go zorganizowali i tworzyli klimat integracji. Duża buźka.

Teraz kilka fotek od Paca.

[ Dodano: 2008-04-21, 20:51 ]
I ciąg dalszy.

gino - 2008-04-21, 20:56
Temat postu: Re: Bardzo ważne- prawa autorskie do zdjęć
Sławek B napisał/a:
Jeżeli ktoś sobie tego nie życzy proszę o wyraźny sygnał. Film oczywiście będzie niekomercyjny - do użytku "wewnętrznego"

jesli cos z moich NIE ZGLASZAM SPRZECIWU ;-)

prezesuu - 2008-04-21, 21:19

I ciąg dalszy.
maga - 2008-04-21, 21:32

Tak jak obiecałem wybrałem kilka ciekawszych zdjęć :ok

Sobotnie przedpołudnie,rejs statkiem i zwiedzanie Kazimierza z przewodnikiem.

prezesuu - 2008-04-21, 21:33

Sławek B, Bierz i używaj, tylko pamiętaj o kopii dla mnie. Jeżeli potrzebujesz w lepszej jakości to pisz na PW. Podeślę w pełnym formacie.
maga - 2008-04-21, 21:42

Wieczorne spotkanie przy muzyce.
Sławek B - 2008-04-21, 21:45

maga napisał/a:
Podeślę w pełnym formacie.

W pełnym formacie to nie bo za duże ale bardzo mile widziany format 720x576 , lub trochę więcej.
Mail: biuro@kamper-serwis.pl

maga - 2008-04-21, 21:50

Nasze kampery w Kazimierzu.
STRUSIE - 2008-04-21, 22:20

Maga , to zdjęcia - nazwę je reportażowe . Ja to po amatorsku nazywam - z wyczuciem odległości . ( a może to sugestia ? , na dwóch ja jestem) . Ale już bez żartów , naprawdę dobre . :spoko
Greg - 2008-04-21, 22:54

Strasznie nam przykro że nie dotarliśmy ale nasz kmper nie był jeszcze gotowy na takie wyzwania.Do następnego razu.
Pozdraiamy. :gwm

jacek stec - 2008-04-22, 00:06

I my dołączamy się do podziękowań-tylko trochę żal ,że tafiło nam się miejsce pod piekarnią z którego nikt nie musiał nas wypychać -szkoda,ale nadrobimy w Pajęcznie w jeszcze większym błocie,gazikiem.Pozdrawiamy wszystkich wyciągniętych z błota.
STRUSIE - 2008-04-22, 12:11
Temat postu: Re: Bardzo ważne- prawa autorskie do zdjęć
Sławek B napisał/a:

dorzucę te , jak się przydadzą :?:

koko - 2008-04-22, 20:41

PODZIEKOWANIE DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKOW ZLOTU PONAD PODZIAŁAMI
WYJECHAŁEM WCZEŚNIEJ I NIE DANE MI BYŁO POTAPLAĆ SIĘ W BŁOTKU
ALE PRZYJECHAŁEM PIERWSZY TO I PIERWSZY MUSIAŁEM WYJECHAĆ
DO ZOBACZENIA
KONRAD

Jerzy - 2008-04-22, 23:00

Mam prośbę do naszych reporterów: w miarę możliwości zamieszczajmy zdjęcia nie większe niż 800x600 pix. i nie cięższe niż 250 KB.

- Jerzy

rafalcho - 2008-04-23, 05:55

prezesuu napisał/a:
Sławek B, Bierz i używaj, tylko pamiętaj o kopii dla mnie. Jeżeli potrzebujesz w lepszej jakości to pisz na PW. Podeślę w pełnym formacie.

Ja też, tak jak przedmówca.

Pozdrawiam

Rafał

pp - 2008-04-23, 16:09
Temat postu: GWIAZDY ZLOTU!!!!
nie wiem czy zdjęcie nie jest zbyt małe!

[ Dodano: 2008-04-23, 16:12 ]
:ok

eeik - 2008-04-23, 17:53

Mogę prosic na maila te fotki powyżej :) ))

miran@ac.pl

kazbar - 2008-04-23, 19:56

Nie zapomnijce proszę o relacji ze zlotu do Polskiego Caravaningu.

Wiem, że na wypełnienie w majowo-czerwcowym wydaniu PC czeka cała strona ( od tego sezonu zloty będą opisywane na pół strony, a te szczególne na maksimum jedną ).
Sprawę wstępnie zasygnalizowałem. Szczegóły do uzgodnienia z redakcją.

Czy ktoś już nad tym pracuje?

zbychu91 - 2008-04-23, 20:46

DZIĘKI! DZIĘKI! DZIĘKI!
za spotkanie,za organizacje,za przyjecie!
a i za błotko też!!!! :spoko :spoko :spoko

eler1 - 2008-04-23, 22:44

Mało tych fotek zrobiłem ale parę jest http://eler.prosta.pl/Kazimierz08/index.html