Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Indywidualne - tydzien czasu - help

serwan - 2015-08-04, 16:04
Temat postu: tydzien czasu - help
Witam,

Wyglada na to ze w 3cim tygodniu sierpnia wybierzmey sie kamperem poza PL; plany mowia o Slowacji, Austrii i Czechach, natomiast co do trasy mamy drobny problem - w miare mozliwosci chcielibysmy zajrzec do Slowackiego Raju, Bratyslawy, i Wiednia, ale ktoredy tam sie dostac to kwestia otwarta; ktos moze podpowie ktoredy (pod katem czegos ciekawego do zobaczenia, pustej plazy do kapieli, rewelacyjnej knajpki na obiad, takze gratisowych kampingow:) zrobic trasy:

- Rzeszów - Slowacki Raj
- Slowacki Raj - Bratyslawa (moze z Dudapesztem po drodze?)
- Bratyslawa Wieden to chyba bez niespodzianek, ale moze cos warto po drodze zobaczyc?

pozdrawiam
Tomasz

JaWa - 2015-08-05, 18:49

serwan napisał/a:
(moze z Dudapesztem po drodze?)

Ja też chętnie bym zrobił wypad do Dudapesztu, a gdzie to jest ? :lol:

zbyszekwoj - 2015-08-06, 06:15

JaWa napisał/a:
serwan napisał/a:
(moze z Dudapesztem po drodze?)

Ja też chętnie bym zrobił wypad do Dudapesztu, a gdzie to jest ? :lol:

Tam gdzie dojeżdża Dudabus przerobiony na Szydłobus. :haha:

eMWu - 2015-08-06, 08:54

Dudapeszt to się dzisiaj w stolycy zaczyna :D:D chyba zmienią nazwe oficjalnie na Duda-peszt :D
gryz3k - 2015-08-06, 17:00

Proszę nie obrażać mojego miasta. Duda jak do niego przyszedł tak i odejdzie. Zrobi zapewne tak samo niewiele jak jego mocodawcy, więc i żal po owym odejściu wielki nie będzie. :ok
WODNIK - 2015-08-06, 19:53

gryz3k napisał/a:
Proszę nie obrażać mojego miasta. Duda jak do niego przyszedł tak i odejdzie. Zrobi zapewne tak samo niewiele jak jego mocodawcy, więc i żal po owym odejściu wielki nie będzie. :ok

Tak samo jak po ustępującym, nie widziałem żalu w narodzie. :haha:
Pozdrawiam

Ahmed - 2015-08-06, 20:19

Ja jestem w żałobie a myślę że do narodu się jeszcze zaliczam :spoko
zbyszekwoj - 2015-08-07, 13:46

Ja tez po Bronku płaczę. :placze2
eMWu - 2015-08-07, 14:28

Po TYSKIM czy po Lechu ( cholera znowu sie kojarzy) ? :mrgreen:
gryz3k - 2015-08-07, 17:08

WODNIK napisał/a:
gryz3k napisał/a:

Tak samo jak po ustępującym, nie widziałem żalu w narodzie. :haha:
Pozdrawiam

Ci co najgłośniej wiwatują to nie cały naród. Bo przegrał tylko 2 procentach. Nie rozpacza więc tylko 52 proc. Może w złą stronę patrzysz.