|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
II Zlot CT Pajęczno 16-18.05.2008 - Hej Gdzie mozna uzyskac wiecej info o pajęcznie o zlocie
niuniogomes - 2008-04-20, 19:51 Temat postu: Hej Gdzie mozna uzyskac wiecej info o pajęcznie o zlocie Czekam na odp pozzdrawiam
rafalcho - 2008-04-20, 21:27
Wszystkie informacje znajdziesz w TYM wątku.
Pozdrawiam
Rafał
gino - 2008-04-21, 20:17
ok..tez przeczytalem caly watek..ale...KONKRETOW to tam nie ma ...
martes - 2008-04-21, 21:45
Gino pytaj o konkrety a postaram się odpowiedzieć a jak coś to wesprze mnie Janusz :-D
Tadeusz - 2008-04-21, 22:58
gino napisał/a: | ok..tez przeczytalem caly watek..ale...KONKRETOW to tam nie ma ... |
Drogi Gino! Czy mógłbyś bliżej nam wyjaśnić, co rozumiesz przez KONKRETY ? :-D
gino - 2008-04-24, 18:20
Tadeusz napisał/a: | gino napisał/a: | ok..tez przeczytalem caly watek..ale...KONKRETOW to tam nie ma ... |
Drogi Gino! Czy mógłbyś bliżej nam wyjaśnić, co rozumiesz przez KONKRETY ? :-D |
konkrety;
jaki koszt, czy oplata bedzie od samochodu +oplata od ludzikow, czy tez tak jak w kazimierzu..oplata od camperka..
jakie atrakcje/oprocz innych campermaniakow / i przejazdow 4x4
ile zalog moze przyjechac..czy sa jakies ograniczenia
;-)
ot..takie proste pytanka.. :-D
:-D
Jerzy - 2008-04-24, 18:28
gino napisał/a: | jaki koszt, czy oplata bedzie od samochodu +oplata od ludzikow, czy tez tak jak w kazimierzu..oplata od camperka.. |
Uczestnicy spotkania w Pajęcznie nie ponoszą kosztów związanych z organizacją i trwaniem zlotu.
eeik - 2008-04-24, 18:31
Jerzy napisał/a: | Uczestnicy spotkania w Pajęcznie nie ponoszą kosztów związanych z organizacją zlotu. |
Więc jak sądzę nie sprawi nikomu kłopotu czynne uczestniczenie finansowe w pokryciu kosztów naszego wspólnego "wigwamu" ))))))
Tadeusz - 2008-04-24, 19:00
eeik napisał/a: | Jerzy napisał/a: | Uczestnicy spotkania w Pajęcznie nie ponoszą kosztów związanych z organizacją zlotu. |
Więc jak sądzę nie sprawi nikomu kłopotu czynne uczestniczenie finansowe w pokryciu kosztów naszego wspólnego "wigwamu" )))))) |
Kocham Cię, Ewuniu!
Niech tam! Nie boję się Mirka! :-D
prezesuu - 2008-04-24, 19:08
Tadeusz, a co na to Halszka ?
eeik - 2008-04-24, 19:39
Tadeusz napisał/a: | Kocham Cię, Ewuniu!
Niech tam! Nie boję się Mirka! :-D |
No ja moge tylko tak odpowiedziec
gino - 2008-04-25, 07:13
Jerzy napisał/a: | gino napisał/a: | jaki koszt, czy oplata bedzie od samochodu +oplata od ludzikow, czy tez tak jak w kazimierzu..oplata od camperka.. |
Uczestnicy spotkania w Pajęcznie nie ponoszą kosztów związanych z organizacją i trwaniem zlotu. |
ok..i wszytsko jasne ;-) dzeki
JaWa - 2008-04-25, 08:40
eeik napisał/a: | Więc jak sądzę nie sprawi nikomu kłopotu czynne uczestniczenie finansowe w pokryciu kosztów naszego wspólnego "wigwamu" |
Mam cichą nadzieję, że chociaż kilka załóg zjawi się na zlocie
Powinna być przynajmniej "Rada Namiotu" - 15 załóg.
przemka - 2008-05-04, 01:20
.Cześć ,no właśnie miałam problem ze znalezieniem Pajęczna ,tego właściwego bo są 2 ,teraz już wiem. To Pajęczno 105km od Opola.Jeszcze jedno,jak Was znależć tam na miejscu? Tymbardziej ,że to podobno Kraków dla kamperowiczów.
Do zobaczyska Przemka
jacek stec - 2008-05-04, 01:51
Przemka już Cię lubię i stawiam piwo-spotykamy się w Pajęcznie koło Opola
Jerzy - 2008-05-04, 14:59
przemka napisał/a: | jak Was znależć tam na miejscu? |
Poniżej zebrałem podstawowe informacje na temat organizacji Zlotu...
janusz napisał/a: |
...majowy zlot w Pajęcznie nie będzie na kempingu, będzie to boisko sportowe, a więc nie będzie takiego stałego zaplecza jak na kempingach bywa. Będzie prąd, którym musimy się podzielić między sobą, znaczy nie będzie takich przyłączy jak to było w Krakowie, będzie woda bieżąca ale nie będzie takich sanitariatów jak na kempingu np prysznice, będą ToyToje czy jak to się tam nazywa. Nie będzie też opłaty jak za kemping. Będzie miejsce na ognisko i maleńka restauracyjka w odległości 20m od zlotu. Będzie też maleńkie jeziorko w którym jak ktoś lubi może kija pomoczyć.
...Samo boisko ma 100x50m. Myślę że kampery postawimy wkoło. Przodami do środka placu. Trochę ze względu na bezpieczeństwo. Każdy będzie mógł wyjechać nie zastawiony przez nikogo. Przeznaczając na każdy samochód 5 metrów szerokości to na 300 metrach obwodu boiska zmieści się 60 kamperów. Przy długości kampera około 10m,Zostanie wolny środek o wymiarach 80x30 metrów. Tam zmieścimy 4x4. Jeśli będzie mało miejsca to mamy do dyspozycji wszystko dookoła jeziorka.
...Zlot odbędzie się na rezerwowym boisku sportowym. Teren jest równy. Nawet w razie niepogody nie będzie problemu z wjazdem i wyjazdem. Przy obfitych opadach deszczu nie zbierają się kałuże. Prawdopodobnie grunt jest przepuszczalny. Postaramy się tak ustawić załogi aby wygospodarować część bardziej zaciszną dla załóg z małymi dziećmi. Obok naszego miejsca (jakieś 10-20 metrów) jest niewielka restauracja, z ubikacjami, prysznicami i wodą. Dodatkowo będą ToyToye. Plac jest oświetlony lampami elektrycznymi i mamy dostęp do prądu. Jedyna myślę niedogodność, to to, że plac znajduje się nad niewielkim jeziorkiem i trzeba będzie pilnować dzieci przed niezamierzoną kąpielą.
|
...a tu znajdziesz kilka fotek: http://www.camperteam.pl/...er=asc&start=90
|
|