Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CamperTeam w mediach - CT-Kazimierz w Polsacie

Tadeusz - 2008-04-22, 10:14

Kochani! Nakręcony w Kazimierzu materiał filmowy z naszym udziałem obejrzeć będzie można w najbliższą sobotę w TV Polsat o godzinie 8.45 w magazynie motoryzacyjnym "PASJONACI".
Spora gromadka spośród nas skutecznie przekonała redaktora Zientarskiego o wyższości kampera nad innymi środkami lokomocji. Nie mogło być inaczej przy naszej determinacji i przy udziale Mambuni.
Spotkajmy się w sobotę przed ekranami TV!. :spoko

JaWa - 2008-04-22, 13:23

Może ktoś to nagra, wiele załóg będzie wtedy w drodze ( początek długiego weekendu ).
Warto też pewnie założyć archiwum z nagraniami TV i radiowymi. Trochę już tego było. I oczywiście utworzyć dział download, skąd można by pobrać zgromadzone materiały.

eeik - 2008-04-22, 13:37

JaWa dobrze piszesz, ale ja to się na tym znam jak na kosmosie :( (
Tolo-Digli - 2008-04-22, 19:03

eeik napisał/a:
JaWa dobrze piszesz, ale ja to się na tym znam jak na kosmosie
no no dobrze , to jest nas eeik już dwóch :shock:
MirekM - 2008-04-22, 20:29

Tolo-Digli napisał/a:
dwóch

Raczej dwoje, chyba że Ewa jest po jakiejś "przeróbce".

Tolo-Digli - 2008-04-22, 20:54

nigdy nie byłem dobry w szkole ale ok masz rację pod warunkiem że eeik to rodzaj żeński :)
eeik - 2008-04-22, 22:21

Tolo-Digli napisał/a:
masz rację pod warunkiem że eeik to rodzaj żeński :)

To rodzaj żeński, aż już nie mam siły tłumaczyć :diabelski_usmiech

Eeeik = Ewa

i Tolo jest nas dwoje :) ))))

MirekM - 2008-04-22, 22:27

Tolo-Digli,
Widzisz? I na moje wyszło.

rafalcho - 2008-04-23, 06:08

Jęśli ktoś nagra, to niech się tu odezwie. Ja nie będę miał możliwości nagrania ... :gwm

Tak jak wcześniej pisał JaWa będę w trasie .......... :mrgreen:

:spoko

JaWa - 2008-04-23, 08:40

Ja też będę w trasie, dlatego ta prośba.

PS
znam przypadki, że eeik pisze posty w rodzaju męskim :haha:

eeik - 2008-04-23, 09:17

JaWa napisał/a:
PS
znam przypadki, że eeik pisze posty w rodzaju męskim :haha:

Dawaj bom niepomna kiedy ???? :shock: :shock:

JaWa - 2008-04-23, 10:00

Długo by szukać, podejrzewam że to Mirek pisał. Pewnie się dorwał do klawiatury bez Twojej zgody i wiedzy :haha:
MariuszB - 2008-04-26, 09:04

Trochę krótka była ta pogadanka i dość mocno pocięta ale i tak fajnie, że była prezentacja i coś o kampach :ok . Pozdrawiam ekipię zlotową z Kazimierza :bigok
MirekM - 2008-04-26, 09:13

Też oglądałem. Mamy już gwiazdy filmu i telewizji w Camperteamie. A relacja faktycznie krótka. Po opowieściach telefonicznych Tadeusza spodziewałem się większej relacji. Podejrzewam, że materiał mocno pocięty i wycięte niektóre wartościowe wypowiedzi.

MariuszB,
Masz w podpisie jakieś logo z motorkiem. Możesz o tym logo co nieco więcej? Czy jeździsz na motorku, a jeżeli tak, to na jakim?

janusz - 2008-04-26, 09:24

Nie narzekajcie, i tak audycję sponsorowało Mitsubishi :haha:
kimtop - 2008-04-26, 09:24

A może by zaprosić pana Zientarskiego do Pajęczna.Widać że był mocno zaskoczony i zdziwiony kamperomaniakami.Może chciałby nagrać coś więcej?
Tadeusz - 2008-04-26, 11:24

kimtop napisał/a:
A może by zaprosić pana Zientarskiego do Pajęczna.Widać że był mocno zaskoczony i zdziwiony kamperomaniakami.Może chciałby nagrać coś więcej?

Byłyby to, Marku, dwa grzybki w barszcz.Bo telewizja w Pajęcznie będzie. :-D

kimtop - 2008-04-26, 11:38

To będzie im się chciało jechać aż z Torunia? :haha: :haha:
eler1 - 2008-04-26, 13:18

Nagrałem ten fragment 4 m 30 sek. dla tych co nie mogli go obejrzeć TUTAJ
mam tylko problem z wielkością ma on w tej chwili 11,7MB to co maksymalnie mi się w tej chwili udało wydusić (to jest najmniejszy - jak to skompresować?) a zaczełem się tym bawić od wczoraj wieczorem http://www.allegro.pl/ite...er_usb_2_0.html

Tadeusz - 2008-04-26, 14:36

Bardzo dziękujemy, eler1. Zarówno za nagranie, jak i za cenną informację o niezbędnym do tego sprzęcie.
A swoją drogą: zrobiliśmy w Kazimierzu wrażenie. :-D

eler1 - 2008-04-26, 16:09

Tadeusz napisał/a:
cenną informację o niezbędnym do tego sprzęcie.
tak Tadeuszu tylko mówię o sprzęcie bo ja kupiłem z dodatkowym programem i aktualizacją polską ULEAD VIDEOSTUDIO 10 ale nie mogłem znaleźć tego na allegro koszt ok 300 zł leżał od grudnia nie miałem czasu się zabrać a dzięki Kazimierzowi i relacji w Polsacie mnie zmobilizowało
więcej na forum http://www.videosklep.strona.pl/forum/

[ Dodano: 2008-04-26, 22:18 ]
Przygotowałem wersję dla mniej wytrwałych ale i jakość dużo gorsza ale za to 1,6MB
TUTAJ

wmaker - 2008-04-30, 10:45

eler1 napisał/a:
Przygotowałem wersję dla mniej wytrwałych ale i jakość dużo gorsza ale za to 1,6MB

No bez przesady więkrzą wersję ciągnołem 3 min.

a to co zobaczyłem... :roza:
...piękności, ostatnie zdanie Pana Ziętarskiego o szczśliwych ludziach wypieło mi wrotki, to zdanie powinno znaleźć się na stronie głownej (autoodtwarzanie przy wejściu na stronkę).

naprawdę dobra robota :!:

janusz - 2008-05-10, 09:09

Siedzę przy komputerze i robię bazę danych z nickami z forum do identyfikatorów. Jednym okiem spoglądam w TV-Polsat. Jest program znanego z Kazimierza Pana Ziętarskiego. Pewnie rzeczywiście przekonaliście Pana Włodzimierza do Kamperów. W rozmowie z aktorką Małgorzatą Kożuchowską (Hanka Mostowiak z M jak miłość) namawia ją żeby kupiła sobie kampera. Piwo dala Pana Włodzimierza. :kufel :kufel :kufel :bigok
eler1 - 2008-05-10, 09:23

Cytat:
W rozmowie z aktorką Małgorzatą Kożuchowską (Hanka Mostowiak z M jak miłość) namawia ją żeby kupiła sobie kampera. Piwo dala Pana Włodzimierza. :kufel :kufel :kufel :bigok
Tolo-Digli - 2008-05-10, 10:23

eler1 napisał/a:
też włączyłem na ten fragment jednym słowem złapał bakcyla chyba jest to wirusowe
i niech sie nam chłopina rozchoruje i zarazi innych :haha: :haha:
eler1 - 2008-06-28, 08:59

Dzisiaj w Polsacie w programie Pasjonaci Ziętarki znowu liznął kazimierza z kamperami Mirek,Czarna Mamba i druga połowa Mazurka znowu byliście w TV