|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CT- Świętokrzyskie - Winobranie z Camper Teamem
MAREKH - 2015-09-27, 15:52 Temat postu: Winobranie z Camper Teamem W imieniu C.T. Świętokrzyskie dziękujemy wszystkim Wino-biorcą, za wspaniały humor w czasie nieustannie lejącego deszczu.
A spotkanie miało charakter winobraniowo-jubileuszowo-jubilatowy
ARCADARKA - 2015-09-27, 16:03
Spotkanko ,,,,,super ,,,,,,,,,,,,organizatorzy jak zwykle na medal
dzięki
pozdrowionka
zibikruk - 2015-09-27, 19:14
Już w domku, serdeczne dzięki ORGANIZATOROM oraz całemu towarzystwu za niezwykle udaną imprezę.
Kicio - 2015-09-27, 20:44
Kicie już na zapiecku suszą futerka i próbują przywiezionych win.
Wielkie dzięki za organizację i jak zwykle wspaniały nastrój spotkania.
Pozdrawiam Kicio.
Bury - 2015-09-27, 21:14
Pomalutku dotarliśmy do domku.
Dziękujemy organizatorom oraz współbiesiadnikom za możliwość degustacji produktów nie tylko winiarskich .Pogoda iście barowa wspomagała jak mogła integrację
pozdrawiamy i do zobaczenia
eMKa - 2015-09-27, 21:23
Do domu dotarliśmy cali i zdrowi, za wyjątkiem prawego lusterka i bażanta który chciał się w nim przejrzeć. Ani jedno ani drugie nie przeżyło konfrontacji
Dziękujemy organizatorom za fajny zlocik
Comsio - 2015-09-27, 21:49
Jak zwykle było nudno,
Wracając zwiedziliśmy dwie atrakcje turystyczne.
Obecnie już w domku, podrabiam grzańca Sandomierskiego, był super.
Dzięki organizatorom, i wszystkim obecnym za wspaniałą atmosferę.
janusz - 2015-09-27, 21:53
A nas w powrotniej drodze zatrzymała Policja i było dmuchanie w alkomat.
wbobowski - 2015-09-28, 00:05
Nam powrót wyszedł szybko i bez przygód.
Dzięki Krzysiu i Marku.
Niech Wam się tak zawsze chce, jak do tej pory
moskit - 2015-09-28, 10:23
Dzięki Marku i Krzysiu oczywiście dzięki małżonkom za wyrozumiałość i cierpliwość
Jak zwykle było rewelacyjnie.
Krzysiu i Marku ile trzeba dać na tacę aby nawet pogoda pomagała?
Bo zdecydowanie deszczyk sprawił że wszyscy do wszystkich się "tulili".
Jednak Górale Świętokrzyscy mają ekstra pomysły aby zawsze zloty wypaliły
Pozdrawiamy
Ela i Andrzej
Moskit
salut - 2015-09-28, 12:07
Dziękujemy organizatorom i współbiesiadnikom za super zabawę. Znowu okazało się, że pogoda jest w tym wszystkim najmniej ważna.
Janusz nie tylko Ty dmuchałeś w puzon, nas z Moskitem tez zatrzymali ale Andrzej chyba popsuł urządzenie bo mnie ta przyjemność ominęła
Jeszcze raz wielkie dzięki
janusz - 2015-09-28, 14:11
salut napisał/a: | nas z Moskitem tez zatrzymali ale Andrzej chyba popsuł urządzenie |
To wszystko wyjaśnia, ten co ja dmuchałem też najwyraźniej był popsuty.
Elwood - 2015-09-28, 14:37
My na szczęście wróciliśmy bez przygód, za to z poczuciem sympatycznie i mile spędzonego czasu. I za to serdeczne podziękowania dla ORGANIZATORÓW i całej reszty towarzystwa.
Krystian - 2015-09-28, 14:50
Widzę że winobranie się udało. Nie mogliśmy być z Wami - pozdrawiamy wszystkich ze słonecznej Danii.
krzysieks - 2015-09-28, 15:07
W imieniu Organizatorów serdecznie dziękuję tym Wszystkim których nie wystraszyła fatalna pogoda . Po raz kolejny okazało się że nie ona jest najważniejsza a doborowe Towarzystwo.
Szczególne podziękowania dla tych którzy się troszkę napracowali dla dobra ogółu: Krysi , Ewy , Moniki , Marka , Piotra. .
Był to już ostatni w tym roku zlot organizowany przez CT Świętokrzyskie.
Obiecujemy że w przyszłym roku też postaramy się Was czymś zaskoczyć.
Pozdrawiam Krzysiek
Misio - 2015-09-28, 17:29
eMKa napisał/a: | Do domu dotarliśmy cali i zdrowi, za wyjątkiem prawego lusterka i bażanta który chciał się w nim przejrzeć. Ani jedno ani drugie nie przeżyło konfrontacji
Dziękujemy organizatorom za fajny zlocik |
No nie wiem Krzysiu czy to był pan bażant. Zazwyczaj do lusterka pędzą panie.
Ed - 2015-09-28, 17:49
mi w niedzielę na czechach trafił się kogut ale na zderzak kogu t a emka trafił kurę
karmelki - 2015-09-28, 19:59
A my dziękujemy,że tak fatalna pogoda nie załamała ORGANIZATORÓW i z przygotowanego nam urokliwego miejsca postoju przenieśli nas w bezpieczne gwarantując przy tym świetną zabawę. BRAWO!!! to aż 3 Wasze zloty w tym roku.
Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Uczestników i dziękujemy za wspaniałą atmosferę.
Nawiązując do wpisu Moskita to nie tylko "wszyscy do wszystkich się tulili" ale nasze kamperki też się przytulały i to bezpiecznie
MAREKH - 2015-09-28, 21:10
Karmelki wspomnieli o miejscu - to jeszcze kilka fotek
Santa - 2015-09-28, 23:42
I my mieliśmy zaszczyt uczestniczyć w tej wspaniałej biesiadzie C.T.Świętokrzyskie
Dziękujemy Wam za przygarnięcie nas do swojego grona, za serdeczne „pogaduchy”, wspomnienia naszej pierwszej młodości w niepowtarzalnych opowieściach Tadeusza i klimatycznych piosenkach forumowego mistrza śpiewu i gitary Mazurka
Dziękujemy za tańce w drewutni, za degustowanie i smakowanie produktów rodem z „Małej Toskanii” i za pokazanie uroków wilgotnego, klimatycznego, jesiennego Sandomierza.
Kochani Organizatorzy - nie wiem jak to zrobiliście, że na czas naszej wycieczki przestało padać i jakim cudem udało Wam się wygrać z deszczową pogodą, którą przechytrzyliście stwarzając ciepły, przytulny klimat spotkania, którego nigdy nie zapomnimy
Pozdrawiamy serdecznie Wszystkich Uczestników Winobrania, z nadzieją na kolejne, szybkie spotkanie - Lucyna i Roman
dominik - 2015-09-29, 16:14
Krystian napisał/a: | Widzę że winobranie się udało. Nie mogliśmy być z Wami - pozdrawiamy wszystkich ze słonecznej Danii. |
Pozdrawiamy
Tadeusz - 2015-09-29, 19:28
Nie umiemy znaleźć słów na opisanie wrażeń z tego fantastycznego spotkania. Organizacyjnie na medal, atmosfera cieplutka mimo chłodu i deszczu, wycieczka do Sandomierza bardzo atrakcyjna i udana w każdym calu, degustacje win i wyrobów miejscowych były świetnym dodatkiem do wykładu o winach.
Kochani Organizatorzy w osobach Krysi, Moniki, Ewy, Marka, Krzysia i Piotra stanęli na głowie by pogoda nie popsuła tego co tak starannie przygotowali. I udało się w każdym calu.
Niespodzianka, jaką przygotowaliście dla Halszki i jej wiernego od pół wieku męża, wzruszyła nas do łez. Na ogół nie zdarza się bym zapomniał języka w gębie, a tym razem zaniemówiłem, oczki się spociły i coś odebrało mi mowę.
Za ogromny, prześliczny i smaczny nad podziw tort z okazji naszych zbliżających się złotych godów, dziękujemy i kłaniamy się wszystkim Przyjaciołom, którzy odśpiewali nam gromkie 100 lat.
Moniko, jesteś mistrzem w swoim zawodzie i kochaną kumpelką.
Dla organizatorów świetnej imprezy (oprócz piwek) - kwiatki.
Misio - 2015-10-04, 13:21
Bardzo dziękujemy organizatorom za zaproszenie nas na ten wyjątkowy winny zlot pod Sandomierzem. Zwiedzanie miasta z przewodnikiem poszerzyła naszą wiedzę, a trasa podziemna sprawiła, że czuliśmy się jak krety. Po kilkugodzinnej wędrówce śladami Ojca Mateusza, kiedy to krety już zmokły, postanowiliśmy spróbować lokalnych przysmaków w postaci piwnego grzańca z pomarańczą. Pycha. Potem był gwóźdź programu, czyli degustacja win z prelekcją gospodarza i oprowadzanie nas po swoich winnych włościach. Mimo ponurej pogody wrażenia ze zlotu zostaną nam na długo w pamięci, a teraz możemy podzielić się z Wami fotorelacją:
Oczywiście należą się dla KrzyśkaS i dla MarkaH.
https://goo.gl/photos/QVd7hmfWQqequKRTA
krzysieks - 2015-10-04, 16:32
Dzięki Misiu za miłe towarzystwo i fotorelację oddającą atmosferę na zlocie. Nie zostało mi nic innego jak przesłać Ci . Pozdrawiam Krzysiek
MAREKH - 2015-10-04, 19:19
Misiu - Ja tez
Cyryl - 2015-10-04, 19:50
winobranie pod hasłem: "Kordiał rumowy zawsze lepszy od poziomkowego" ???
wbobowski - 2015-10-04, 22:12
Tadeusz napisał/a: | Niespodzianka, jaką przygotowaliście dla Halszki i jej wiernego od pół wieku męża, wzruszyła nas do łez.... Moniko, jesteś mistrzem w swoim zawodzie i kochaną kumpelką. |
A nie była to jedyna przemiła niespodzianka.
Przy tak poważnej okazji jak powyższa, organizatorzy przygotowali kolejną przemiłą niespodziankę i uraczyli również mnie z okazji mojej rocznicy kolejnym tortem (Moniko, komentarz w cytacie Tadzia).
O tej rocznicy nie zapomnieli również miłościwie nam panujący OD z małżonką. Drugiego tortu spróbowaliśmy już bardziej kameralnie.
Pierwsze oba torty migiem rozdysponowaliśmy między obecnych w namiocie > zdjęcia.
SlawekEwa - 2015-10-04, 22:18
wbobowski napisał/a: | A nie była to jedyna przemiła niespodzianka. |
Wiemy, wiemy były cztery a nawet pięć
wbobowski - 2015-10-04, 23:10
SlawekEwa napisał/a: | wbobowski napisał/a: | A nie była to jedyna przemiła niespodzianka. |
Wiemy, wiemy były cztery a nawet pięć |
Sławciu... możesz jaśniej.
janusz - 2015-10-05, 08:52
wbobowski napisał/a: | Sławciu... możesz jaśniej. |
Oj tam, oj tam. Było 4 razy. Tak dzieje się gdy są problemy na łączach.
wbobowski - 2015-10-17, 00:09
janusz napisał/a: | wbobowski napisał/a: | Sławciu... możesz jaśniej. |
Oj tam, oj tam. Było 4 razy. Tak dzieje się gdy są problemy na łączach. |
Problemy wynikły z faktu, że forum nie przyjmowało zdjęć. W moim poście jest odnośnik do zdjęć, które może teraz uda się wstawić...
|
|