|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Oldcamper ARCADARKA - ARCADARKA 25-27 kwietnia 2008 – CHORZÓW expo Car
ARCADARKA - 2008-04-27, 23:38 Temat postu: ARCADARKA 25-27 kwietnia 2008 – CHORZÓW expo Car Przesyłam trochę fotek było miło i wesoło, trochę poszaleliśmy z kolegami z teamu dwa Rafały
Sukcesem było spotkanie z szefem firmy ARCA , na Expo był wystawiony jeden Camper tej zabudowy, zresztą to on mnie namówił na przyjazd do Chorzowa, za pośrednictwem przedstawiciela Arci w Polsce Michałem, chcieli obejrzeć nasze cacko , jest to sukces zostaliśmy zaproszenie do fabryki Arca, oczywiście mamy przyjechać naszym domkiem na kółkach, zastanowimy się nad tą propozycją. Chodząc po targach oglądałem wszystkie cacka , które były wystawione, ale muszę napisać , że nie było tak niepowtarzalnego campa jak moja ARCUSIA zresztą wszystkie nasze camperki są najładniejsze i nasze ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, stojąc na placu gdzie stały inne campery i nie tylko było sporo przyczep, nasza Arca wzbudzała spore zainteresowanie. Bardzo dużo ludzi jeszcze nie zrzeszonych namawiałem na wstąpienie w nasze szeregi , RESZTĘ SAMI ZOBACZCIE
[ Dodano: 2008-04-27, 23:57 ]
prezesuu - 2008-04-28, 09:02
No ładniutka relacja.
Zaproszenie do firmy to super nagroda za Twoją ciężką pracę przy restauracji ARKI.
Gratuluję!!!
martes - 2008-04-28, 09:02
Też tam byliśmy .... Było bardzo miło
ARKADARKA cieszymy się z Twojego sukcesu
Tadeusz - 2008-04-28, 12:17
I znów spędziliście razem piękne chwile. Bardzo chciałbym być z Wami. Szkoda, że nie mogliśmy wraz z Halszką cieszyć się sukcesem Małgosi i Darka.
Z fotek widać, że mieliście dalszy ciąg Kazimierza. Pozazdrościć.
Ale nic to. Przecież wkrótce PAJĘCZNO !!! :-D
Wojtek ELCAMP - 2008-04-29, 09:41
Pozdrawiam ARCADARKA
Samochodzik jest piękny a zwłaszcza fachowa gaśnica
wbobowski - 2008-05-12, 01:02 Temat postu: Też byliśmy w Chorzowie Też byliśmy w Chorzowie, gdzie oczywiście spotkaliśmy przyjaciół z Kazimierza. Jak widać wszędzie nas można spotkać.
|
|