|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Majówka na południu PL
MariuszB - 2008-04-28, 12:04 Temat postu: Majówka na południu PL Jako, że weekend majowy zbliża się wielkimi krokami a ja właśnie planuje te kilka dni (środa- niedziela) pomyślałem aby zapodać wątek coby może z kimś połączyć siły włóczęgowskie :-D
Pierwszy punkt na mapie jaki mam to odwiedziny Bałtowskiego Parku Jurajskiego.
Gdzieś w okolicy będziemy nocowali (może macie jakieś fajne miejsce?) a później... no cóż- myślałem o Sandomierzu a już napewno wpadniemy odwiedzić Zamek Krzyżtopór w Ujeździe bo widok tego miejsca jest niepowtarzalny
Kolejne pkt objazdówki w fazie ustaleń ale generalnie jazda nadal na południe a docelowo gdzieś w te okolice.
Jeśli macie jakieś fajne, sprawdzone miejsca, które warto odwiedzić oraz dobre kempingi po drodze to dajcie znać...
Dzięki
Bim - 2008-04-28, 19:45
Kolega Rysiaczek opisał okolice Sandomierza jak i kemping w Sandomierzu z okazji zbliżającego się zlotu fajna relacja okolic dla ludzi przybywających na zlot w Sandomierzu.
Pozwolę sobie wkleić jego relację
http://www.forum.karawani...der=asc&start=0
Niestety nie umiem wklejać linków do stron i zdjęć poproszę przy okazji o wtejemniczenie jak się to robi
MAREKH - 2008-04-29, 21:38
Proponuje odwiedzić Rytwiany -perełka w śród lasów staszowskich.
MariuszB - 2008-04-29, 22:08
Dzięki za sugestie
Nie wiem czy nie osiedle się po wszystkich wojażach w Sandomierzu... choć to jeszcze nie ustalone
Zresztą dokładne ustalenia to są potrzebne jak się jedzie do hotelu a nie kamperem .
Udanej 5ójwki dla całego CamperTeamu
|
|